iagouaros1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2019
- Like
- 175
- Πόντοι
- 1
χωρίς πρωκτικό πόσο πάει;
χωρίς πρωκτικό πόσο πάει;
Ωραία φωτο
Αυτό που πετάς στο κρεβάτι 4-5 προφυλακτικά να το κοιτάξεις λίγο, θυμάμαι μου είχε κοπέι το αίμα στο ραντεβού μας . Νόμιζα πως θες να τα χρησιμοποιήσουμε όλα και τρόμαξα, τι μας πέρασες, τίποτα πορνοστάρ να πούμε.....
Χαχα Έλα μωρεεεεε, θέλω να τα έχω πρόχειρα κοντά μου μη τα ψάχνωΑυτό που πετάς στο κρεβάτι 4-5 προφυλακτικά να το κοιτάξεις λίγο, θυμάμαι μου είχε κοπέι το αίμα στο ραντεβού μας . Νόμιζα πως θες να τα χρησιμοποιήσουμε όλα και τρόμαξα, τι μας πέρασες, τίποτα πορνοστάρ να πούμε.....
Την επόμενη φορά θα φέρω να πετάξω και εγώ 2-3 υπογλώσια να μην τα ψάχνω γιατί προβλέπω να μου χρειαστούν...Χαχα Έλα μωρεεεεε, θέλω να τα έχω πρόχειρα κοντά μου μη τα ψάχνω
?Την επόμενη φορά θα φέρω να πετάξω και εγώ 2-3 υπογλώσια να μην τα ψάχνω γιατί προβλέπω να μου χρειαστούν...
Και ο Τομ Χανκς περίμενε στο Ναυαγό και τελικά είχε πιο πολλές ελπίδες από σένα.βγάλε φωτογραφία το παλιό κινητό σου (την κλήση και την διάρκεια κλήσης απο ένα smartphone και ρίξτην εδώ!
Άντε όλα εγώ θα στα λέω!
Περιμένουμε οκ?
120χωρίς πρωκτικό πόσο πάει;
Λες ε?Και ο Τομ Χανκς περίμενε στο Ναυαγό και τελικά είχε πιο πολλές ελπίδες από σένα.
Μη μου τον τρομάζεις ...
E πες μου τώρα και συ, είναι ερώτηση αυτή;Μη μου τον τρομάζεις ...
Δίκιο έχεις , απλώς έχω συνηθίσει να βλέπω αυτές τις ερωτήσεις κ παρόμοιες στο βαιμπερ μου....να φανταστείς με τόσο υλικό εδώ και στις αγγελίες μου, εξακολουθούν κάποιοι να ζητούν επιπλέον φωτό στο βαιμπερ ή μου κάνουν βιντεοκλήσειςE πες μου τώρα και συ, είναι ερώτηση αυτή;
Και άντε έκανε ο άλλος βιντεοκλήση, ποιά λάμπα άναψε στο κεφάλι του και περιμένει να απαντήσεις;Δίκιο έχεις , απλώς έχω συνηθίσει να βλέπω αυτές τις ερωτήσεις κ παρόμοιες στο βαιμπερ μου....να φανταστείς με τόσο υλικό εδώ και στις αγγελίες μου, εξακολουθούν κάποιοι να ζητούν επιπλέον φωτό στο βαιμπερ ή μου κάνουν βιντεοκλήσεις
Δεν βρίσκω κάτι κακό σε μια βιντεοκλήση...εκτός αν κάποιος έχει να κρύψει κάτι.Δίκιο έχεις , απλώς έχω συνηθίσει να βλέπω αυτές τις ερωτήσεις κ παρόμοιες στο βαιμπερ μου....να φανταστείς με τόσο υλικό εδώ και στις αγγελίες μου, εξακολουθούν κάποιοι να ζητούν επιπλέον φωτό στο βαιμπερ ή μου κάνουν βιντεοκλήσεις
ούτε καν!Δεν βρίσκω κάτι κακό σε μια βιντεοκλήση...εκτός αν κάποιος έχει να κρύψει κάτι.
Προσωπικά μόνο έτσι συναντω κοπέλες.
χαχα, υπάρχουν και αυτοί που ελπίζουν θα απαντήσει στη βιντεοκλήση καταλάθος... συμβαίνει!Και άντε έκανε ο άλλος βιντεοκλήση, ποιά λάμπα άναψε στο κεφάλι του και περιμένει να απαντήσεις;
Ρε που πάμε, ΠΟΥ ΠΑΜΕ;