Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.279
Όχι. Ούτε κατούρημα .Γεια σου Άρτεμις! Rimming κάνεις για έξτρα;
Κάνω όσα βλέπεις στην υπογραφή μου.
Όχι. Ούτε κατούρημα .Γεια σου Άρτεμις! Rimming κάνεις για έξτρα;
Εγώ δηλαδή επειδή έχω προστάτη και κατά επέκταση συχνοουρια μπορώ να περνώ έξτρα λεφτά??? Να το συζητήσω με την εργοδοσία τοτεΌχι. Ούτε κατούρημα .
Κάνω όσα βλέπεις στην υπογραφή μου.
Εγώ δηλαδή επειδή έχω προστάτη και κατά επέκταση συχνοουρια μπορώ να περνώ έξτρα λεφτά??? Να το συζητήσω με την εργοδοσία τοτε
ΚΛΑΜΑΘα γράψω για τρίτη φορά σε ποιους δεν απαντώ :
-σε όσους ζητάνε συνέχεια φωτό (τόσο υλικό έχω εδώ ημαρτον)
-σε όσους μου στέλνουν το πέος τους φωτό ΜΕ ή ΧΩΡΊΣ τις ερωτήσεις : πως το βλέπεις;; Εγκρίνεις ;; Γουστάρεις;;
έλα σταμάτα να τα κάνεις αυτά!
Γιατιιιι;;;;;;έλα σταμάτα να τα κάνεις αυτά!
γιατί ψάχνω χρόνο να συναντηθούμε και πιέζομαι για να βρω όταν βλέπω τέτοια!Γιατιιιι;;;;;;
Με το μαλακό μαν θα βρεις το χρόνο..γιατί ψάχνω χρόνο να συναντηθούμε και πιέζομαι για να βρω όταν βλέπω τέτοια!
εγω παλι εχω αλλο προβλημα πηγα στο pet shop να παρω ενα κουκο και δεν εχουν τωρα πως θα μου κανει κουκουΚάι εγω το ίδιο πρόβλημα έχω.
Τον Σεφερλή τι τον έχεις?εγω παλι εχω αλλο προβλημα πηγα στο pet shop να παρω ενα κουκο και δεν εχουν τωρα πως θα μου κανει κουκου
χεσμενοΤον Σεφερλή τι τον έχεις?
Η αληθεύουν οι φήμες που γράφουν εδώ μερικοί ότι σταμάτησες την δουλειά; Άρτεμις απάντησε μου σε παρακαλώ πολύ γιατί μου αρέσεις πάρα πολύ σαν κοπέλα, έχω διαβάσει εδώ πάρα πολύ καλές κριτικές για εσένα και σαν εμφάνιση και σαν χαρακτήρα!!