machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Καλημέρα :-*
Eνα σχολιο θα κανω κι ας πεσει χαμω
Για την Αρτεμη εχω την αισθηση οτι θα συμβει αυτο που εχει συμβει και με καποια αλλα κοριτσια του χώρου
Πολυ συντομα θα την χασουμε γιατι καποιος θα την ερωτευτει.
Θυμηθειτε το. Ό,τι προλαβουμε τωρα. Μεχρι τελος του ετους το κοριτσι θα εχει τελειωσει.
ορίστε!θελουμε βιντεοοοοο!!!
χειλαρες!!!!!?ορίστε!θελουμε βιντεοοοοο!!!
χαλάω....στους κακούς μόνοΜ' αρέσει που δε χαλάς χατήρι.
είμαι χρόνια μέλος του μπου και δεν συμμετέχω στις συζητήσεις των νημάτων μένω θεατής τα τελευταία χρόνια, παρατηρώ όμως κάποια επίθεση όπως στην Αρτέμης πχ και σε άλλα κορίτσια που αναφέρουν ότι έχω επικοινωνήσει και δεν απαντούν.... Δε περνω το μέρος τους αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί να γράφεις κάτι τέτοιο από τη στιγμή που προσπάθησες όπως λες και δε τα κατάφερες. Για την Αρτέμης η οποία είναι στα άμεσα σχέδια μου μίλησα μαζί της μετά από δεύτερη προσπάθεια και μου φάνηκε πολύ καθώς πρέπει κοπέλα , όπως καί διαβάζω στο νήμα της επίσης πολύ καλά σχόλια από την εμπειρία τους μαζί της από αρκετά παιδιά,να τα δώσεις αλλού όπου θες δικά σου είναι τα λεφτά σου, όσο για το καλύτερες εφ όσον δε δοκίμασες δε ξέρεις....ας προσέχουμε τη γράφουμεΕχω προσπαθησει καμια 10αρια φορες να επικοινωνησω για να κανονισω συναντηση καμια απαντηση η τυπισα...δν πειραζει θα δωσουμε αλλου τα λεφτα μας σε πολυ καλυτερες κ δοκιμασμενες
ορίστε!θελουμε βιντεοοοοο!!!
Αχ ποτε θα βαλω την γλωσσα εκει μεσα
αχ το έγραψες σωστά τώρα , και ήθελα να σε πειράξω λίγο