ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τώρα που μου ήρθε φλασιά!
Πότε θα σταματήσεις να είσαι ξερόλας ρε μπαγάσα Έκτορα;
Είχα πει "νομίζω πως χώρισαν" και βγαίνεις, λες κι είσαι ο εκπρόσωπος τύπου της και το διαψεύδεις! Ενώ στο έχω πει πως την ξέρω προσωπικά πολύ καλά και πως έχουμε κοινούς φίλους, αλλά σκέφτηκα "λάθος θα θυμάμαι" (είμαι και κάποιας ηλικίας).
Και "σπάει ο διάλολος το ποδάρι του" και βγαίνει χθες το βράδυ στον Θέμο και το δηλώνει η ίδια πως χώρισε με τον τύπο! Είπε βέβαια πως παραμένουν καλοί φίλοι (φιλενάδες ήθελε να πει, αλλά μην τον προσβάλει σύζυγός της ήταν!) και συνεργάτες.
Είπε και διάφορες άλλες μαλακίες, πως παντεύτηκε στα 19, που πριν 1-2 χρόνια παντρεύτηκε και τώρα είναι 25, πως ο πατέρας της είναι γύφτος, που Αλβανός ήταν ο άνθρωπος και έχει πεθάνει πολλά χρόνια. Η δε χήρα μάνα της δούλευε σε γραφείο τελετών και ήταν και γκόμενα του κορακιού.
Γενικά λέει απίστευτα ψέματα με μεγάλη ευκολία συνήθως δε και αναίτια, χωρίς συγκεκριμένο λόγο.
Όταν την γνώριζα καλά είχε βγει μια μέρα και είχε πει σε κοινούς γνωστούς πως την είχα πάει στα μπουζούκια το προηγούμενο βράδυ και γυρνώντας τρακάραμε και ήμουν στο νοσοκομείο! (Ούτε που την είχα δει καν!) Συμπτωματικά μετά απο μισή ώρα κι ενώ το βλαμμένο είναι εκεί ακόμα καταφθάνω υγιέστατος στον συγκεκριμένο χώρο κι εγώ.
Το τί σφαλιάρα έφαγε (όχι από εμένα), δεν περιγράφεται!
Αλλά σιγά να μην έβαλε μυαλό! Ακόμα τα ίδια κάνει!
Το πιο ωραίο όμως είναι πως θεωρείται πλέον TV persona και celebrity, τρομάρα της!
ρε βλαμμενε στο μισο ποστ γραφεις για το τι ψεμματα ξεφουρναει συνεχεια και συ κολλησες οτι για το χωρισμο λεει αληθεια? πιες καφε που λυσσας να γραφεις σεντονια για το ποσες φιλες εχεις πουτανες
α και μουχες πει οτι παλιαααααααα την ηξερες και ειχες παρτιδες, προ δημοσιοτητας. ψοφτη ε ψοφτη