Νέα

Άρτεμις Αστεριάδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τώρα που μου ήρθε φλασιά!
Πότε θα σταματήσεις να είσαι ξερόλας ρε μπαγάσα Έκτορα;

Είχα πει "νομίζω πως χώρισαν" και βγαίνεις, λες κι είσαι ο εκπρόσωπος τύπου της και το διαψεύδεις! Ενώ στο έχω πει πως την ξέρω προσωπικά πολύ καλά και πως έχουμε κοινούς φίλους, αλλά σκέφτηκα "λάθος θα θυμάμαι" (είμαι και κάποιας ηλικίας).

Και "σπάει ο διάλολος το ποδάρι του" και βγαίνει χθες το βράδυ στον Θέμο και το δηλώνει η ίδια πως χώρισε με τον τύπο! Είπε βέβαια πως παραμένουν καλοί φίλοι (φιλενάδες ήθελε να πει, αλλά μην τον προσβάλει σύζυγός της ήταν!) και συνεργάτες.

Είπε και διάφορες άλλες μαλακίες, πως παντεύτηκε στα 19, που πριν 1-2 χρόνια παντρεύτηκε και τώρα είναι 25, πως ο πατέρας της είναι γύφτος, που Αλβανός ήταν ο άνθρωπος και έχει πεθάνει πολλά χρόνια. Η δε χήρα μάνα της δούλευε σε γραφείο τελετών και ήταν και γκόμενα του κορακιού.

Γενικά λέει απίστευτα ψέματα με μεγάλη ευκολία συνήθως δε και αναίτια, χωρίς συγκεκριμένο λόγο.
Όταν την γνώριζα καλά είχε βγει μια μέρα και είχε πει σε κοινούς γνωστούς πως την είχα πάει στα μπουζούκια το προηγούμενο βράδυ και γυρνώντας τρακάραμε και ήμουν στο νοσοκομείο! (Ούτε που την είχα δει καν!) Συμπτωματικά μετά απο μισή ώρα κι ενώ το βλαμμένο είναι εκεί ακόμα καταφθάνω υγιέστατος στον συγκεκριμένο χώρο κι εγώ.
Το τί σφαλιάρα έφαγε (όχι από εμένα), δεν περιγράφεται!

Αλλά σιγά να μην έβαλε μυαλό! Ακόμα τα ίδια κάνει!
Το πιο ωραίο όμως είναι πως θεωρείται πλέον TV persona και celebrity, τρομάρα της!

ρε βλαμμενε στο μισο ποστ γραφεις για το τι ψεμματα ξεφουρναει συνεχεια και συ κολλησες οτι για το χωρισμο λεει αληθεια? πιες καφε που λυσσας να γραφεις σεντονια για το ποσες φιλες εχεις πουτανες  :2funny:
α και μουχες πει οτι παλιαααααααα την ηξερες και ειχες παρτιδες, προ δημοσιοτητας. ψοφτη ε ψοφτη  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
ρε βλαμμενε στο μισο ποστ γραφεις για το τι ψεμματα ξεφουρναει συνεχεια και συ κολλησες οτι για το χωρισμο λεει αληθεια? πιες καφε που λυσσας να γραφεις σεντονια για το ποσες φιλες εχεις πουτανες  :2funny:
α και μουχες πει οτι παλιαααααααα την ηξερες και ειχες παρτιδες, προ δημοσιοτητας. ψοφτη ε ψοφτη  :grin:

Χαζός είσαι; Και τώρα αυτό είπα, πως παλιά, ΠΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟΣ, είχα παρτίδες. Εσύ τί άλλο κατάλαβες;
Αν αναφέρεσαι στο "ούτε που τη είχα δει καν!", εννοούσα το συγκεκριμένο βράδυ.

Επίσης αν αυτή βγαίνει και λέει πως χώρισε σε όποιον γνωρίζει και μου τα μεταφέρουν, θεωρώ πως ισχύει. Τώρα αν εσύ είσαι ληξίαρχος στο δήμο της και ξέρεις πιο καλά, πάω πάσο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Χαζός είσαι; Και τώρα αυτό είπα, πως παλιά, ΠΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟΣ, είχα παρτίδες. Εσύ τί άλλο κατάλαβες;

Επίσης αν αυτή βγαίνει και λέει πως χώρισε σε όποιον γνωρίζει και μου τα μεταφέρουν, θεωρώ πως ισχύει. Τώρα αν εσύ είσαι ληξίαρχος στο δήμο της και ξέρεις πιο καλά, πάω πάσο.

τοτε ρε βλαμενε τι παριστανεις οτι ξερεις τι κανει ΤΩΡΑ και σε τι με διορθωνεις? πες καφε ρε βλακα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
τοτε ρε βλαμενε τι παριστανεις οτι ξερεις τι κανει ΤΩΡΑ και σε τι με διορθωνεις? πες καφε ρε βλακα

Πάλι σαν το φουσκωτό του Κωστοπουλου θα γίνεις ρεζίλι! :grin:

ΔΕΝ την βλέπω τώρα λοιπόν, τελευταία την έχω δει προ έτους. ΑΛΛΑ έχουμε 10 κοινούς φίλους! Σου φτάνει αυτό;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ΔΕΝ την βλέπω τώρα λοιπόν, τελευταία την έχω δει προ έτους. ΑΛΛΑ έχουμε 10 κοινούς φίλους! Σου φτάνει αυτό;

οχι δε μου φτανει. σκασε τωρα μην αλλαξω γνωμη και μεινει η κορη στο ραφι  :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

κοιτα τωρα τι μαλακας εισαι. ρε βλαμενε ειναι ρεζιλι να παραδεχτω το λαθος και δεν ειναι ρεζιλι εσεις ολοι που επιμενετε παντα ακομα και στη πιο εξωφθαλμη μαλακια που θα γραψετε στο σαιτ? ρε το μπου ειναι μαγικο

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Δεν γίνεσαι καλά με τίποτα! Αδίκως πασχίζω...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Αλλά σιγά να μην έβαλε μυαλό! Ακόμα τα ίδια κάνει!
Το πιο ωραίο όμως είναι πως θεωρείται πλέον TV persona και celebrity, τρομάρα της!

όλο το κύκλωμα των wannabe το ίδιο κάνει ,εσένα τί σου φάνηκε παράξενο αφού τους ήξερες κιολας?
Την φιλενάδα της την Ειρήνη την με το tatto υπογραφή στην δεξιά κλείδα την γνώρισες? ;) 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
όλο το κύκλωμα των wannabe το ίδιο κάνει ,εσένα τί σου φάνηκε παράξενο αφού τους ήξερες κιολας?
Την φιλενάδα της την Ειρήνη την με το tatto υπογραφή στην δεξιά κλείδα την γνώρισες? ;) 

Δεν ξέρω τις τωρινές της φιλενάδες.
Παλιά, πριν γίνει διάσημη, ήξερα καλά μια Χρύσα. Μελαχρινή, ψηλή, αδύνατη με πολύ ωραία μεγάλα φυσικά βυζιά, που είχε κάνει και φωτογράφιση πριν την Αρτέμιδα. Αλλά ήταν λίγο "λειψό" στο μυαλό το καημένο και το έφαγε το σκοτάδι...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Δεν ξέρω τις τωρινές της φιλενάδες.
Παλιά, πριν γίνει διάσημη, ήξερα καλά μια Χρύσα. Μελαχρινή, ψηλή, αδύνατη με πολύ ωραία μεγάλα φυσικά βυζιά, που είχε κάνει και φωτογράφιση πριν την Αρτέμιδα. Αλλά ήταν λίγο "λειψό" στο μυαλό το καημένο και το έφαγε το σκοτάδι...

σε ρώτησα γιατί η συγκεκριμένη έχει δουλέψει στο GDE με 150 (απο τα οποία δικά της ζήτημα τα 70) και μετά μανατζαράκος την πλάσαρε με 500άρες

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
σε ρώτησα γιατί η συγκεκριμένη έχει δουλέψει στο GDE με 150 (απο τα οποία δικά της ζήτημα τα 70) και μετά μανατζαράκος την πλάσαρε με 500άρες

Εγώ με την Αρτέμιδα τα χάλασα για 50 ευρώ, (Το έχω ξαναπεί και θα μου την πέσει ο Έκτορας πως επαναλαμβάνομαι! :cheesy:).
Μου ζητούσε 150 και της είπα "100 και πολλά είναι!"
Δεν τα βρήκαμε και δεν την πήρα τελικά.

Μου είπε λοιπόν τότε "Εγω μια μέρα θα κάνω βίζιτες του χιλιάρικου!" και είχα γελάσει μέσα στα μούτρα της. Αλλά φοβάμαι πως αν το θυμάται τώρα θα γελάει αυτή! >:(

Α, ο "μάνατζερ" μήπως ήταν κάποιος απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας της θεσσαλονίκης;
Διότι ξέρω πως κάποιος τέτοιος πρακτόρευε με 500 και την Άρτεμη, αλλά και την Αλεξανδράκη στο ξεκίνημά της. Ως "συνοδός" εννοώ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ποια λες, τη πρωην ξανθια νυν μελαχροινη με τα μεγαλα βυζια?  :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ με την Αρτέμιδα τα χάλασα για 50 ευρώ, (Το έχω ξαναπεί και θα μου την πέσει ο Έκτορας πως επαναλαμβάνομαι! :cheesy:).
Μου ζητούσε 150 και της είπα "100 και πολλά είναι!"
Δεν τα βρήκαμε και δεν την πήρα τελικά.

Μου είπε λοιπόν τότε "Εγω μια μέρα θα κάνω βίζιτες του χιλιάρικου!" και είχα γελάσει μέσα στα μούτρα της. Αλλά φοβάμαι πως αν το θυμάται τώρα θα γελάει αυτή! >:(

Α, ο "μάνατζερ" μήπως ήταν κάποιος απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας της θεσσαλονίκης;
Διότι ξέρω πως κάποιος τέτοιος πρακτόρευε με 500 και την Άρτεμη, αλλά και την Αλεξανδράκη στο ξεκίνημά της. Ως "συνοδός" εννοώ.

το θυμαμαι το ειπες  :birdman:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Σας διαβάζω με την μέγιστη δυνατή προσοχή

Stories

Νέο!