nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.305
- Πόντοι
- 1.106
Με το που το γράψες το σβησανε
Καλησπέρα ξέρω δουλεύει μόνη τηςΚαλησπέρα, ξέρει μήπως κανείς τι απέγινε η Αρτεμις που είχει παίξει και σε τσόντες στην Sirina?
Ευχαριστω!
Καλησπέρα φίλε μου έχεις τηλεφωνο επικοινωνίας ;Καλησπέρα ξέρω δουλεύει μόνη της
Δεν μπορώ να στείλω πμΚαλησπέρα φίλε μου έχεις τηλεφωνο επικοινωνίας ;
Μπορείς να στείλεις πμ
Ευχαριστώ
Αν μπορει να πει κανεις ενδιαφερομαι και εγω για το μωροΕφυγε απο το γραφείο π ήταν?ειναι ανεξάρτητη τωρα?και εγώ ενδιαφέρομαι παιδιά οποίος θέλει ας βοηθησει
ψαξε αγγελιες σεχ και θα την βρεις.Καλησπέρα, ξέρει μήπως κανείς τι απέγινε η Αρτεμις που είχει παίξει και σε τσόντες στην Sirina?
Ευχαριστω!
Αυτό ακριβώς έχω κάνει αλλά δεν έχω βρει κάτι!ψαξε αγγελιες σεχ και θα την βρεις.
Και εγώ την ψάχνω αλλά δεν την βρίσκω με τίποτα. Μπροεις να δώσεις λινκψαξε αγγελιες σεχ και θα την βρεις.
Και λίγο τσουπωτη εγώ την έπαιρνα Χαχαχ βγάζει γούστα το μουνακι αυτότελικά δουλεύει μόνη της ή όχι ? Αν και απο φίλο έμαθα οτι έχει πάρει πολλά κιλά και έχει γίνει γιουβαρλάκι.
Μετά από λίγο ψάξιμο, πρέπει να είναι αυτή. Ενημέρωσε αν μιλήσεις και φυσικά αν βρεθείς μαζί της.Και εγώ την ψάχνω αλλά δεν την βρίσκω με τίποτα. Μπροεις να δώσεις λινκ