Σου περναει απο την αμοιβαδα που εχεις για εγκεφαλο οτι αυτα ΔΕΝ τα ενστερνιζονται οι γκευ του 21ου αιωνα; Αμφιβαλλω κατα ποσο τα ενστερνιζονταν οι γκευ του 1968 κιολας, μονο και μονο επειδη τα εγραψε ενας τρομπας, ο οποιος λεει οτι μετανιωσε κι απο πανω.
Εγω λεω να ταξιδεψουμε ακομα πιο πισω στον χρονο, στην αρχαια Ελλαδα. Τοτε, το να πηδηξεις ενα ανηλικο αγορι ηταν πιο αποδεκτο απο το να κερατωσεις την γυναικα σου. Αρα οι Ελληνες ειμαστε παιδεραστες γκευ ακομα και στο 2020. Επιεδη γινοταν παλια. Αποκλειεται να αλλαξαν τα πραγματα. Ουτε καν.
Θες επιχειρηματα ενω εσυ δεν παρουσιαζεις κανενα; Οκ θα σου κανω την χαρη.
Εχω δει πολλες εγκυμοσυνες κατα λαθος, αλλα οχι υιοθεσιες. Το να καυλωνει ενας ανθρωπος με ατομα του ιδιου φυλου, δεν σημαινει οτι θα γινει κακος γονιος. Καυλες και πατροτητα/μητροτητα ειναι δυο ΑΣΧΕΤΑ μεταξυ τους πραγματα.
Εγω εαν ημουν ορφανος παντως θα προτιμουσα να με υιοθετησουν δυο ανδρες η δυο γυναικες απο το να σαπισω σε καποιο ιδρυμα. Η μηπως ισχυριζεσαι οτι ειναι πιο ασφαλη εκει τα παιδια;
Οι πιο πολλες περιπτωσεις βιασμων που ακουω παντως αφορουν ανδρες σε μικρα κοριτσακια. Δεν θυμαμαι να εχω ξανακουσει γυναικα να βιαζει κοριτσακι. Αν ακουσουμε ομως καμια δασκαλα στην Αμερικη να πηγαινει με μαθητη της, φωναζουμε "αξιος, αξιος". Αρα τα ποσοστα των στρεητ ειναι μεγαλυτερα. Βουλωνε.
Το (ομοφυλοφιλικο η μη) σεξ δεν εχει καμια σχεση με την παιδεραστια. Στο πρωτο απαιτειται συναινεση, στο δευτερο οχι.
Υπαρχει και κατι που λεγεται ισοτητα και ιδια δικαωματα. Οπως μπορω εγω να υιοθετησω ενα παιδι, ετσι θα επρεπε να μπορει κι ο γκευ. Και να υιοθετει, και να παντρευεται κτλ κτλ.
Δεν ειδα πουθενα να γραφεις οτι δεν ειναι ολοι οι γκευ παιδεραστες. Το πολυ-πολυ να εννοουσες οτι η πλειοψηφεια τους ειναι ανωμαλοι, κατι το οποιο ειναι επισης πανηλιθιο, οπως κι εσυ.
Η ομοφυλοφιλια υπαρχει και στο ζωικο βασιλειο. Το 10% των θηλαστικων ειναι ομο. Υπαρχουν γκευ πιγκουινοι, πιθηκοι, λιονταρια και ο σκυλος του Νικου Καρβελα. Αρα ειναι ΦΥΣιολογικο επειδη τους το εδωσε η ΦΥΣΗ. Κανεις δεν διαλεξε με α-μπεμπα-μπλομ με ποιον θα καυλωνει.
Αλλα εισαι τοσο σουργελο που αναμασας κλισεδουρες ακροδεξιες (αν δεν δηλωνεις δεξιος να ανησυχεις διπλα) που διαβασες στο φβ και η αμοιβαδα σου τα δεχτηκε χωρις επεξεργασια. Οκ τον βρηκες τον οχτρο, ειναι οι γκευ. Οπως για τους χριστιανοταλιμπαν ειναι οι μασονοι. Kudos.
ΥΓ1 περιμενω την επισημη ερευνα που σε οδηγησε στο συμπερασμα οτι ειναι πιο επιρρεπεις.
ΥΓ2 ασταδιαλα που με εβαλες να γραψω τοσες παραγραφους. Τσαμπα ο κοπος μου, το ξερω. Σιαγα μην αλλαξεις μυαλα τοσο ευκολα. Χαζος θα πεθανεις. Η μονη μου ικανοποιηση ειναι που τουλαχιστον θα δειξω σε ολους ποσο μπετο εισαι.