KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.178
- Πόντοι
- 6.166
Καποτε εκει που ζουσα ειχαμε εναν τυπο εθισμενο στην βενζινα και το νεφτι ειχε καψει μυτη και εγκεφαλικα κυτταρα ολοι μερα με ενα στουπι στην μυτη τι να λεμε
αν περιμένεις να γαμήσεις από το άρωμα θα περιμένεις πολύ μα πάρα πολυΑπλό λιτό ζήτημα. Το είχα απορία. Είχα διαβάσει παλαιότερα για τις εκκρίσεις φερομονών συνήθως προ και κατά την διάρκεια της πράξης. Έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς τεχνητό άρωμα φερομόνης?
(Ναι θα μπορούσε να είναι κυριακάτικο θέμα αλλά δε μαμιεται....
Ποππερ λέμε!!!Όχι σίγουρα...δεν θυμάμαι το όνομα....
Τι μου θυμισες μπουρδελο στην Κολωνουμην κανεις μπανιο για καμια βδομαδα, βαλε το δαχτυλο σου στο πουτσοκεφαλο και τριφτο καλα, και μετα αλειψε το αρωμα της πουτσας σου στο λαιμο και στο προσωπο σου
δωρεαν, γνησια, αντρικια φερομόνη
Η κοπελίτσα "άντεξε" από τον γύφτο ή την έβγαλε νοκ άουτ;Τι μου θυμισες μπουρδελο στην Κολωνου
Αυτο το υγρο υπογειο στη μεση περιπου διπλα απο τα αλλα τα καλα με τα 15
Παω να μπω μεσα και ξαφνικα η χειροτερη μποχα που εχω μυρισει ποτε απο την εισοδο
Το μυαλο λεει φυγε αλλα θελω να δω τι παιζει
Κατεβαινω κατω βλεπω την πουτανα και την τσα2 σε εξαλλη κατασταση μου λενε εχει μπει ενας γυφτος που καραβρωμαει, εχει ξαπλωσει, και δε φευγει οτι και να του λεμε
Μιλαμε δε φανταζεστε για τι πραγμα μιλαμε
Εχω ξανασυναντησει ανθρωπους που βρωμανε αλλα σε αποσταση ενα δυο μετρα το πολυ
Αυτος βρωμαγε ολο το τετραγωνο
Γνησια φερομονη νηματοθετη αυτον τραβα βρες
Οι γυναικες θα λιποθυμανε μολις τις πλησιασεις
τζινα λεγοταν εκεινη την εποχη. ειχα δει κι εγω ενα τυπο που ζουσε σε εικονικη πραγματικοτητα οταν το ρουφαγεΚαποτε εκει που ζουσα ειχαμε εναν τυπο εθισμενο στην βενζινα και το νεφτι ειχε καψει μυτη και εγκεφαλικα κυτταρα ολοι μερα με ενα στουπι στην μυτη τι να λεμε
ναι σωστα ετσι λεγοταν τζινα απο την βενζινα τι επιναν οι τυποι ειχαν καει τελειος και ηταν εθιστικη δεν ξεκολλουσαντζινα λεγοταν εκεινη την εποχη. ειχα δει κι εγω ενα τυπο που ζουσε σε εικονικη πραγματικοτητα οταν το ρουφαγε
Δεν ξερω, εφυγαΗ κοπελίτσα "άντεξε" από τον γύφτο ή την έβγαλε νοκ άουτ;
Δεν ξερω, εφυγα
Θελω να πιστευω οτι ηρθαν τιποτα φουσκωτοι και τον μαζεψαν, αφου η κοπελα δεν ηθελε να κανει σεξ μαζι του αλλα αυτος επεμενε και δεν εφευγε
Φυσικα και μπορει αν δε μπορουσε θαταν βιασμοςΜπορει καποια εκει να αρνηθει να κανει σεξ;
Γιατί τύπε αν έχω πακέτα από δαύτα λες να φάωΤο αρωμα του ευρω ειναι το καλυτερο αρωμα !Δοκίμασε το
Καλυτερα να εχεις απο αυταΓιατί τύπε αν έχω πακέτα από δαύτα λες να φάωχυλόπιτταπόρτα;
Στο περίπου είναι ένα κατοστάρι
Υ. Γ. Δεν είμαι αλμπάνης, σας το αποδεικνύω διαδικτυακά ότι απεχθάνομαι την Amstel