teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.757
- Πόντοι
- 2.306
μην εισαι τετοιος….Οχι οτι δεν το είχα καταλάβει απο την αρχή...
απλά ήθελα και τυπική επιβεβαίωση...για το πόσο ανόητος και αγράμματος είσαι!!!
μην εισαι τετοιος….Οχι οτι δεν το είχα καταλάβει απο την αρχή...
απλά ήθελα και τυπική επιβεβαίωση...για το πόσο ανόητος και αγράμματος είσαι!!!
μηνας μπαίνει μηνας βγαίνει και η κωλαρα του φαρδαίνει..σκεψου ιουλιο με 50αρια τι εχει να γινει
χαχαχααχ κλαιω ρε μλκ εχω πεθανει στα γελια.κολαρα εχει ο ακροατης..για πολυ πουτσα..αν και το καλιτεχνικο της στη συγγρου ειναι μαρκελα..
Εννοώ τί κάνανε και είναι στην μαύρη λίστα...Ρε πλάκα μου κάνεις ?
Σε ρώτησα τι εννοείς...
Εννοώ τί κάνανε και είναι στην μαύρη λίστα...
Σε όλα συμφωνώ κι επαυξάνω εκτός από το να σου βρίζουν τη μάνα και γενικά την οικογένεια σου. Κατά τ άλλα είσαι τέτοια πουσταρα που από τότε που σου ανοίξαμε νήμα έχεις λουφάξει.Θα σου απαντήσω ειλικρινά οπως κάνω πάντα...
με έχουν βρίσει πολύ άσχημα με τα χειρότερα λόγια...θα σου αναφέρω ορισμένες απο αυτές τις κακοήθειες και βρισιές!!
Με έχουν αποκαλέσει...
-Γκόμενα
-Πούστη
-Τράβελο
-Ψυχοπαθή
-Ψεύτη
-Zigolo
-Ατομο που ασχολείται με Dating apps
-Αποτυχημένο ηχολήπτη και dj
-Ηλεκτρολόγο σε πανηγύρια
-Πάμφτωχο
-Καθυστερημένο-A.M.E.A
-Μισογύνη
-Αγράμματο
-Μοδίστρα
Και πάρα πολλά ακόμα που ούτε καν τα θυμάμαι...
επίσης μου έχουν βρίσει πολύ άσχημα και την Μητέρα μου...2 μέλη απο εδώ!!
Μουνόπανο πρεζάκια και παρτάλι της ζωής...Σε όλα συμφωνώ κι επαυξάνω εκτός από το να σου βρίζουν τη μάνα και γενικά την οικογένεια σου. Κατά τ άλλα είσαι τέτοια πουσταρα που από τότε που σου ανοίξαμε νήμα έχεις λουφάξει.
Στο νημα σου πουσταριό!!! Τωωωωρα!!!Μουνόπανο πρεζάκια και παρτάλι της ζωής...
ούστ γαμημένη παλιόγρια!!
Αμα σου γαμήσω τα αγάμητα παλιολινάτσα...θα σου εγω σε ποιον σηκώνεις φωνή βρώμα...Στο νημα σου πουσταριό!!! Τωωωωρα!!!
θελει η μητρα σου φυστικι και το στομα σου παλουκι ..σκατογρια ειναι αργα για να ρεφάρεις...Αμα σου γαμήσω τα αγάμητα παλιολινάτσα...θα σου εγω σε ποιον σηκώνεις φωνή βρώμα...
κατω το κεφάλι ξεσκισμένη...οταν σου μιλάει ο άνδρας!!
Βρωμιάρα του 10άρικου!!
Tον είχα προειδοποιήσει ότι ο Κατμαν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες αλλά δεν άκουσε.. πλήρωσε και έμαθε για τη μπλόφα που του έστησαν -όπως στο πόκερ .Τό 5 είναι αυτός ο χαμένος, πού τόν έστειλε ο κοπρολάγνος Χριστουγεννιάτικα στήν Πολωνία!!
Πλήρωσε 2-3 Κ ευρώ έξοδα, γιά νά γαμήσει μία 50άρα Πολωνέζα καί άν...πόσο βλάκες υπάρχουν!!
Τό 1 είναι ο ''επί παντός επιστητού'', τά ξέρει όλα, άλλα όλα!!
Πές του ότι θές τό ξέρει. Δηλαδή...Google
Νομίζω ρε συ Νίο οτι έκανε διαγραφή απο το Site...δεν τον βρίσκω!!Tον είχα προειδοποιήσει ότι ο Κατμαν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες αλλά δεν άκουσε.. πλήρωσε και έμαθε για τη μπλόφα που του έστησαν -όπως στο πόκερ .
Βάστα ακροατή , είσαι παλικάριΘα σου απαντήσω ειλικρινά οπως κάνω πάντα...
με έχουν βρίσει πολύ άσχημα με τα χειρότερα λόγια...θα σου αναφέρω ορισμένες απο αυτές τις κακοήθειες και βρισιές!!
Με έχουν αποκαλέσει...
-Γκόμενα
-Πούστη
-Τράβελο
-Ψυχοπαθή
-Ψεύτη
-Zigolo
-Ατομο που ασχολείται με Dating apps
-Αποτυχημένο ηχολήπτη και dj
-Ηλεκτρολόγο σε πανηγύρια
-Πάμφτωχο
-Καθυστερημένο-A.M.E.A
-Μισογύνη
-Αγράμματο
-Μοδίστρα
Και πάρα πολλά ακόμα που ούτε καν τα θυμάμαι...
επίσης μου έχουν βρίσει πολύ άσχημα και την Μητέρα μου...2 μέλη απο εδώ!!
Ο ποιος ;Αμα σου γαμήσω τα αγάμητα παλιολινάτσα...θα σου εγω σε ποιον σηκώνεις φωνή βρώμα...
κατω το κεφάλι ξεσκισμένη...οταν σου μιλάει ο άνδρας!!
Βρωμιάρα του 10άρικου!!
Τι να βαστήξω αυτά τα εχω για πρωινό...είναι κάτι το σύνηθες!!Βάστα ακροατή , είσαι παλικάρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο ποιος ;
τύπος Τζιμακος εχει ποστάρει φωτό στο νήμα σου από σεξουαλικές στιγμές σου στα 4.Τι να βαστήξω αυτά τα εχω για πρωινό...είναι κάτι το σύνηθες!!
Ο ποιος τι εννοείς ?
Εγώ ο άνδρας ο δυνατός και γαμάτος...
αμφιβάλεις καράφλα μου ?
Δεν σε εχω πείσει ?
Βρέ αντε γαμήσου μουνόπανο...που θα με πιάσεις στο χυμένο στόμα σου αρκουδιάρα...τύπος Τζιμακος εχει ποστάρει φωτό στο νήμα σου από σεξουαλικές στιγμές σου στα 4.
Δε σε λέω Μπουστη, σε λέω απλά πισωκίνητο
Δεν αντεξε αλλο την πισσα και τα πουπουλα.Νομίζω ρε συ Νίο οτι έκανε διαγραφή απο το Site...δεν τον βρίσκω!! Εφυγε...
Πάντως με την αποχή του...απο τότε σχεδόν σε όλα...το παραδέχτηκε κατά κάποιο τρόπο...Δεν αντεξε αλλο την πισσα και τα πουπουλα.