You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αρνητικές απόψεις γιά μέλη του bou
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 852
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.364
- Πόντοι
- 12.946
Τύπε Ανναπούρνα νομίζω μπέρδεψες τα θρέντςΝτροπή.
Τι είναι αυτά τα πράγματα ?
Ανοίγουμε ένα νήμα και το παρατάμε στη τύχη του ?
Ο Άγιος άνοιξε άλλο με βυθίσεις πλοίων ειδικά και γενικά.
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 1.446
Ραντεβου σε τύπους του Χίλτον στην Αχαρνών που δεν πήγαν ποτέαυτο το νημα εχει ολα τα προσοντα να καταληξει σε γαμωμανες ραντεβου θανατου και μαδομουνια τυποι
περιμενω με αγωνια
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
μιλαει σε10 Sites απο ΗΠΑ και με καμια 20αρια γκομενακια απο λουνονα-πουτανονα μαν, κατσε ειναι μπιζυ.Μωρη μαρκελα γιατί κρύβεσε μωρη?
κανονιζει κονεδακια με μη δημοσια εμφανιση ομως... για προσωπικους λογους παντα
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Καλησπέρα αγαπητά μου...μουνόπανα-κοντογάμηδες-παρθένοι-αγάμητοι-πούστηδες-πουτάνες-λεσβίες-bi...
φυλακόβιοι-νταβάδες-κλέφτες-άφραγκοι-πρεζάκια-μπαφιάρηδες-μισογύνηδες-ρουφιάνοι-άσχημοι-καράφλες-χοντροί-κοντοί κτλ κτλ
Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή...και τι άλλο καλύτερο από ένα μπάνιο...πάντα με παρέα αστεράτη γυναικεία και ΜΟΝΟ!!!!
Αράζοντας σε πασίγνωστη πλάζ και αναδεικνύοντας τα καρατρίγωνα και γυμνασμένα κορμιά μας...
είναι λογικό και επόμενο τα εγκεφαλικά από του θαμώνες να μην αργούν να έρθουν!!
Εγώ η γκόμενα μου και η φίλη της...3 άτομα δηλαδή...για άλλη μια φορά μονοπωλήσαμε τις ερωτικές συζητήσεις στην πλάζ…
φυλακόβιοι-νταβάδες-κλέφτες-άφραγκοι-πρεζάκια-μπαφιάρηδες-μισογύνηδες-ρουφιάνοι-άσχημοι-καράφλες-χοντροί-κοντοί κτλ κτλ
Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή...και τι άλλο καλύτερο από ένα μπάνιο...πάντα με παρέα αστεράτη γυναικεία και ΜΟΝΟ!!!!
Αράζοντας σε πασίγνωστη πλάζ και αναδεικνύοντας τα καρατρίγωνα και γυμνασμένα κορμιά μας...
είναι λογικό και επόμενο τα εγκεφαλικά από του θαμώνες να μην αργούν να έρθουν!!
Εγώ η γκόμενα μου και η φίλη της...3 άτομα δηλαδή...για άλλη μια φορά μονοπωλήσαμε τις ερωτικές συζητήσεις στην πλάζ…
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
Καλησπέρα αγαπητά μου...μουνόπανα-κοντογάμηδες-παρθένοι-αγάμητοι-πούστηδες-πουτάνες-λεσβίες-bi...
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Η φίλη της είναι καλή ?
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Και ζήσαν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
καρατριγωνατο μαγιουδακι φορας και εσυ μαρη συκου ?Αράζοντας σε πασίγνωστη πλάζ και αναδεικνύοντας τα καρατρίγωνα και γυμνασμένα κορμιά μας...
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
Δε μ αρεσει το νεο σας Αβαταρ φιλτατε.Νοσταλγω το παλιοΚαι ζήσαν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα.
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Βεβαίως αστέρι...είναι γνωστή γυμνάστρια και αυτή όπως και η γκόμενα μου...Η φίλη της είναι καλή ?
επιεικώς βαρβάτο 9άρι!!!
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Βεβαίως αστέρι...είναι γνωστή γυμνάστρια και αυτή όπως και η γκόμενα μου...
επιεικώς βαρβάτο 9άρι!!!
Να μου την γνωρίσεις.
Χρειάζομαι γυμναστική.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Με τις απαραίτητες διορθώσειςΕγώ ηγκόμενα μουδεξιά μου παλαμη και η φίλη της η αριστερή μου παλάμη...να φαντάζομαι 3 άτομα δηλαδή...για άλλη μια φορά μονοπώλησατις ερωτικές συζητήσειςτο δούλεμα στην πλάζ…
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Αυτό είναι αδύνατον...διότι ο ερωτικός προσανατολισμός μου είναι σε αυτή...Να μου την γνωρίσεις.
Χρειάζομαι γυμναστική.
άλλωστε μου το έχουν ψιθυρίσει και οι 2 κοπέλες...με τον τρόπο τους βέβαια!!
Να δημιουργήσουμε ενα καραγαμάτο Τρίο!!
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.630
- Πόντοι
- 12.756
τον εχεις κανει λαστιχο ρε μπουστη τον παργαλατσο σουΑυτό είναι αδύνατον...διότι ο ερωτικός προσανατολισμός μου είναι σε αυτή...
τον εχεις ματωσει κανονικα
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
με το μαλακο ειναι κακοποιημένο..τον εχεις κανει λαστιχο ρε μπουστη τον παργαλατσο σου
τον εχεις ματωσει κανονικα
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
εισαι σε φωλια και μαλιστα στα κεντρικα τον γαμιαδων..κανόνισε να με αφησεις χηρα να μοιράζω καφε στους γαμιαδες σου...Αυτό είναι αδύνατον...διότι ο ερωτικός προσανατολισμός μου είναι σε αυτή...
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.364
- Πόντοι
- 12.946
Βεβαίως να σας τη γνωρίσουμε κύριε, την έχω σε φώτοΝα μου την γνωρίσεις.
Χρειάζομαι γυμναστική.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Βεβαίως να σας τη γνωρίσουμε κύριε, την έχω σε φώτο