Νέα

Αρνητικές απόψεις γιά μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.741
Πόντοι
3.656
αυτο το νημα εχει ολα τα προσοντα να καταληξει σε γαμωμανες ραντεβου θανατου και μαδομουνια τυποι :confused::confused::confused:
περιμενω με αγωνια :confused::confused::confused:

full

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.364
Πόντοι
12.946
Ντροπή.

Τι είναι αυτά τα πράγματα ?

Ανοίγουμε ένα νήμα και το παρατάμε στη τύχη του ?

:think:
Τύπε Ανναπούρνα νομίζω μπέρδεψες τα θρέντς :confused:
Ο Άγιος άνοιξε άλλο με βυθίσεις πλοίων ειδικά και γενικά.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
αυτο το νημα εχει ολα τα προσοντα να καταληξει σε γαμωμανες ραντεβου θανατου και μαδομουνια τυποι :confused::confused::confused:
περιμενω με αγωνια :confused::confused::confused:

full
Ραντεβου σε τύπους του Χίλτον στην Αχαρνών που δεν πήγαν ποτέ:confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Μωρη μαρκελα γιατί κρύβεσε μωρη?
μιλαει σε10 Sites απο ΗΠΑ και με καμια 20αρια γκομενακια απο λουνονα-πουτανονα μαν, κατσε ειναι μπιζυ.
κανονιζει κονεδακια με μη δημοσια εμφανιση ομως... για προσωπικους λογους παντα :undecided:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καλησπέρα αγαπητά μου...μουνόπανα-κοντογάμηδες-παρθένοι-αγάμητοι-πούστηδες-πουτάνες-λεσβίες-bi...
φυλακόβιοι-νταβάδες-κλέφτες-άφραγκοι-πρεζάκια-μπαφιάρηδες-μισογύνηδες-ρουφιάνοι-άσχημοι-καράφλες-χοντροί-κοντοί κτλ κτλ

Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή...και τι άλλο καλύτερο από ένα μπάνιο...πάντα με παρέα αστεράτη γυναικεία και ΜΟΝΟ!!!!
Αράζοντας σε πασίγνωστη πλάζ και αναδεικνύοντας τα καρατρίγωνα και γυμνασμένα κορμιά μας...
είναι λογικό και επόμενο τα εγκεφαλικά από του θαμώνες να μην αργούν να έρθουν!!
Εγώ η γκόμενα μου και η φίλη της...3 άτομα δηλαδή...για άλλη μια φορά μονοπωλήσαμε τις ερωτικές συζητήσεις στην πλάζ… :sunglasses:
:heavymetalbig:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Καλησπέρα αγαπητά μου...μουνόπανα-κοντογάμηδες-παρθένοι-αγάμητοι-πούστηδες-πουτάνες-λεσβίες-bi...
φυλακόβιοι-νταβάδες-κλέφτες-άφραγκοι-πρεζάκια-μπαφιάρηδες-μισογύνηδες-ρουφιάνοι-άσχημοι-καράφλες-χοντροί-κοντοί κτλ κτλ
γειαχαρανταν μπαρμπα :rockon:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423

Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή...και τι άλλο καλύτερο από ένα μπάνιο...πάντα με παρέα αστεράτη γυναικεία και ΜΟΝΟ!!!!
Αράζοντας σε πασίγνωστη πλάζ και αναδεικνύοντας τα καρατρίγωνα και γυμνασμένα κορμιά μας...
είναι λογικό και επόμενο τα εγκεφαλικά από του θαμώνες να μην αργούν να έρθουν!!
Εγώ η γκόμενα μου και η φίλη της...3 άτομα δηλαδή...για άλλη μια φορά μονοπωλήσαμε τις ερωτικές συζητήσεις στην πλάζ… :sunglasses:

Η φίλη της είναι καλή ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Και ζήσαν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα. :coffee:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
καρατριγωνατο μαγιουδακι φορας και εσυ μαρη συκου ? :effemine:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Εγώ η γκόμενα μου δεξιά μου παλαμη και η φίλη της η αριστερή μου παλάμη...να φαντάζομαι 3 άτομα δηλαδή...για άλλη μια φορά μονοπώλησα τις ερωτικές συζητήσεις το δούλεμα στην πλάζ… :sunglasses:
Με τις απαραίτητες διορθώσεις

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Να μου την γνωρίσεις.

Χρειάζομαι γυμναστική.

:wink:
Αυτό είναι αδύνατον...διότι ο ερωτικός προσανατολισμός μου είναι σε αυτή...
άλλωστε μου το έχουν ψιθυρίσει και οι 2 κοπέλες...με τον τρόπο τους βέβαια!!
Να δημιουργήσουμε ενα καραγαμάτο Τρίο!! :smitten:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.630
Πόντοι
12.756
τον εχεις κανει λαστιχο ρε μπουστη τον παργαλατσο σου
τον εχεις ματωσει κανονικα

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
εισαι σε φωλια και μαλιστα στα κεντρικα τον γαμιαδων..κανόνισε να με αφησεις χηρα να μοιράζω καφε στους γαμιαδες σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom