Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.304
- Πόντοι
- 4.546
Είναι +0,5 λεπτά στο καθιερομένο 60λεπτο....και γαμω τα θρεντς ναουμε, που παίρνει έξτρα ποηντς επειδή υπάρχουν και σκρινσοτς με ποστς
Είναι +0,5 λεπτά στο καθιερομένο 60λεπτο....και γαμω τα θρεντς ναουμε, που παίρνει έξτρα ποηντς επειδή υπάρχουν και σκρινσοτς με ποστς
Δηλαδή γιά νά καταλάβουμε όλοι εδώ...ζήτησε τό άτομο 30 ευρώ γιά νά δώσει τηλ ?Πιστεύω ότι τέτοια μέλη πρέπει να πεταχτούν έξω από το σάιτ
Ναι μου ζήτησε 30 ευρώ για ένα τηλέφωνο είμαι από το 2005 στο σάιτ και πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι τα καινούργια λουλούδια απ' ότι είδα γράφτηκε το 2022 στο σάιτ...Δηλαδή γιά νά καταλάβουμε όλοι εδώ...ζήτησε τό άτομο 30 ευρώ γιά νά δώσει τηλ ?
Αν έκανε κάτι τέτοιο...τί νά πώ πιά...
Όταν λες άλλων μελών;Ξεφτιλιζμενος. Ξενιτμεενος.τον αφήνει η διοίκηση του σάιτ..να προτρέπει κόσμο..να σπάσει τα χέρια και τα ποδια άλλων μελών ..και να βριζει κόσμο γιατί είναι από άλλη χώρα..έχει πολλά κουμασια εδώ μεσα
Καρεδακια βαψομαλλια θα σε πάω ΨΝΑ να σε φλομωσουν στα ρισπερνταλΔεν είναι φυσικά μόνο αυτά τα μουνόπανα είναι και άλλοι...
Δεν έχω ξαναδεί περισσότερο ελεεινούς ανθρώπους...
άσχετα αν είναι εδώ στο Net...η όχι!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Για το σκουπίδι τον νάνο λές ?Έβαλες τον κοντό κάπελα ;;;;
Περίμενε 3000 ψηφοφορίες για την πάρτη σου .
Τι να κάνει όλο τον αύγουστο ;
Για κάθε βινύλιο που έβαλες φωτό ....
θα βάλει 10 ψηφοφορίες ....
-αν έχεις το βινύλιο
-αν είναι γρατζουνισμένο
-αν έχεις τη θήκη σε σελοφάν
-αν το πήρες καινούριο ή μεταχειρισμένο
-με τι βελόνα το πρωτοάκουσες
και πολλά άλλα ....
τη γάμησαν τα μέλη ............
Επίσης όποτε ζητάς φωτό από άλλους .... θα βάζει δικές του ... και θα λέει ότι τους έσκισε όλους ........
Για το σκουπίδι τον νάνο λές ?
Μήπως εδώ τούς τιμημένους και τους γαμημένους δεν τους ξεχωρίζουν ?Μάγκα .... όποτε γίνεται φωτογραφική κόντρα ....θα βάζει τα ρολόγια του ....
και θα λέει ότι κανείς δεν τολμάει να πάει να τον βρει ..............
στα καφενεία για ετοιμοθάνατους που συχνάζει .............
Επίσης μπορεί να κάνετε φωτογραφική κόντρα για .... πικαπ ... ή μπομπινόφωνα ....
ή για πανιά του windsurf ή φινακια ....
αυτός θα λέει ότι σας κάλεσε να τον βρείτε ... και δεν τολμάτε να πάτε εκεί που πίνει τσάϊ .....
και θα βάλει και φωτό τα ομέγα , που το πιο καινούριο ήταν 10ετίας όταν
έγινε η χούντα του 1967 ....
και το πιο παλιό είχε μούχλα όταν έγινε το κίνημα γαργαλίδη λεοναρδόπουλου ....
και θα λέει ότι σας πήρε τα σώβρακα ..............
Τυπε πας καρφι για "Ναυαγιο της χρονιας" κι εχεις στο τσεπακι τον τιτλο του Μr Μαλακα 2024. Αν υπαρχει και κανας αλλος διαγωνισμος ειμαι σιγουρος οτι θα τον κερδισεις κι αυτον. Καιρο ειχε να εμφανιστει τετοιο φρουτο σαν εσενα.Δεν είναι φυσικά μόνο αυτά τα μουνόπανα είναι και άλλοι...
Δεν έχω ξαναδεί περισσότερο ελεεινούς ανθρώπους...
άσχετα αν είναι εδώ στο Net...η όχι!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Μουνόπανο εσένα σε ξέχασα κάτσε να σε βάλω πουστάρα!!Τυπε πας καρφι για "Ναυαγιο της χρονιας" κι εχεις στο τσεπακι τον τιτλο του Μr Μαλακα 2024. Αν υπαρχει και κανας αλλος διαγωνισμος ειμαι σιγουρος οτι θα τον καιρδισεις κι αυτον. Καιρο ειχε να εμφανιστει τετοιο φρουτο σαν εσενα.