Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αντε μουναρες η ΑΡΙΑΝΑΡΑ μαμισε μετα απο καιρο..υπαρχει ελπιδα!!εισαι αρρώστια μου μεγαλη !!!

Φυγανε τα χοντρα δηλαδη;  :2funny: :2funny:

ΥΓ: Φημες οτι ο Γαμαικανος αμεσως μετα τη ληξη του αγωνα διοργανωσε παρτυ με ουζα ελεγχονται ως ανακριβεις

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η νικη ειναι παντα ευχάριστο γεγονος  και γιορτάζεται στα πλαίσια της..φυγανε τα "χοντρα" οντως.και εις ανώτερα!!
Καθε ολυμπιακος...  ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Η νικη ειναι παντα ευχάριστο γεγονος   και γιορτάζεται στα πλαίσια της..φυγανε τα "χοντρα" οντως.και εις ανώτερα!!
Καθε ολυμπιακος...  ;)

Εσύ τί έπαθες με τον Ολυμπιακό; Αφού είστε γνωστοί φιλολυμπιακοί εσείς...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αφου βοηθησε στο ματς ο Καστιγιο, γινανε φιλολυμπιακοι κ αυτοι. Δηλαδη την επομενη βδομαδα θα φωναζουν "Νερι Νερι, γαμησε τους Νερι";  :think: :think:

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
super3banner.jpg

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εσύ τί έπαθες με τον Ολυμπιακό; Αφού είστε γνωστοί φιλολυμπιακοί εσείς...
Αλλα ελεγες στις πισω σελιδες,τωρα γιναμε φιλοολυμπιακοι?Που κολλαει η εξαρτηση με βαζελο?Ο,τι σας βολευει παντα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Αλλα ελεγες στις πισω σελιδες,τωρα γιναμε φιλοολυμπιακοι?Που κολλαει η εξαρτηση με βαζελο?Ο,τι σας βολευει παντα...

Μα φυσικά & με το βάζελο έχετε σχέση αλλά όχι οπαδικά, σαν Π.Α.Ε. Οπαδικά & λόγω ιστορίας φιλολυμπιακοί ήσασταν πάντα... Θυμίζω δεκαετία '80, το "Μαρία με τα κίτρινα ποιον αγαπάς καλύτερα εμένα ή το γείτονα" των γάβρων στο μεταξύ σας παιχνίδι στο Χαριλάου μετά κι απ' την αντιπροσωπεία των γάβρων που είχε παραβρεθεί στα εγκαίνια του συνδέσμου σας & φυσικά την κοινή συνύπαρξη των συνδέσμων σας στα Χανιά... Μη με βάζετε & τα λέω, τα ξέρετε καλύτερα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Μα φυσικά & με το βάζελο έχετε σχέση αλλά όχι οπαδικά, σαν Π.Α.Ε. Οπαδικά & λόγω ιστορίας φιλολυμπιακοί ήσασταν πάντα... Θυμίζω δεκαετία '80, το "Μαρία με τα κίτρινα ποιον αγαπάς καλύτερα εμένα ή το γείτονα" των γάβρων στο μεταξύ σας παιχνίδι στο Χαριλάου μετά κι απ' την αντιπροσωπεία των γάβρων που είχε παραβρεθεί στα εγκαίνια του συνδέσμου σας & φυσικά την κοινή συνύπαρξη των συνδέσμων σας στα Χανιά... Μη με βάζετε & τα λέω, τα ξέρετε καλύτερα...
ε αφου δε μαχαιρωθηκαν ειμαστε φιλικα προσκημενοι ο ενας στον αλλον
ε ρε μυαλο που κουβαλατε μερικοι.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
χαχαχαχα ηξερα οτι εισαι αστειος
τωρα απλα το επιβεβαιωσες.και επειδη καποιοι στην κρητη και καπου αλλου συνυπηρξαν σε ενα χωρο
θα κατσει ο κοκε να μη βαλει γκολ η ο μελμπεργκ η ο μιραλας να το χασει η δε ξερω γω τι
δυστυχως φιλε μου ο ολυμπιακος δε θα σε κανει ποτε να σταματησεις να βλεπεις φαντασματα
εκτος και αν γινεις καλυτερος απο αυτον δηλαδη ΠΟΤΕ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
χαχαχαχα ηξερα οτι εισαι αστειος
τωρα απλα το επιβεβαιωσες.και επειδη καποιοι στην κρητη και καπου αλλου συνυπηρξαν σε ενα χωρο
θα κατσει ο κοκε να μη βαλει γκολ η ο μελμπεργκ η ο μιραλας να το χασει η δε ξερω γω τι
δυστυχως φιλε μου ο ολυμπιακος δε θα σε κανει ποτε να σταματησεις να βλεπεις φαντασματα
εκτος και αν γινεις καλυτερος απο αυτον δηλαδη ΠΟΤΕ

Δεν είμαι εγώ αστείος, απλά εσύ δεν είσαι οπαδός & δε συνεννοούμαστε. Σε καμία περίπτωση δεν άφησα να εννοηθεί ότι τα παιχνίδια των δύο ομάδων είναι αβαβά λόγω των σχέσεων που έχουν μεταξύ τους οι οπαδοί των δύο ομάδων. Εγώ μίλησα καθαρά οπαδικά αλλά πού να καταλάβεις...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
φυσικά την κοινή συνύπαρξη των συνδέσμων σας στα Χανιά... Μη με βάζετε & τα λέω, τα ξέρετε καλύτερα...

Καλύτερα μην τα λες γιατί λες μαλακίες.
Πήγαινε Χανιά και δες πόσοι σύνδεσμοι από ποιες ομάδες συνυπάρχουν στην πόλη.
Πουθενά αλλού δεν υπάρχει αυτό.
Μια μικρή σχετικά πόλη να έχει 4-5 συνδέσμους μεγάλων ομάδων Αθήνας κ πουτσαλονικης.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Συνεχιζεις να μιλας για θεματα στα οποια δεν εχεις ιδεα,δεν τα εζησες,απλα ακουσες οτι εγιναν.ΟΙ ΜΟΝΟΙ οπαδοι που εχουν παει σε αγωνα που δεν παιζει η ομαδα τους για να στηριξουν τον Ολυμπιακο ειστε εσεις και η ιστορια δεν σβηνεται με παραμυθια.Απορω που τα βρισκετε και τα πετατε,το μονο κοινο που εχουμε με τους γαβρους ειναι η αντιπαθεια στο βρωμικο σωματειο σας και τιποτα αλλο.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
4 ματς φωτια!!!
σε 12 μερες!!!
Ολυμπιακος, Ατρομητος, και δυο με ΣΙΤΥ...αντε να δουμε...

αυριο με Ολυμπιακο παιζονται πολλα....παμε για ασσο κι ελπιζουμε...

αυτο που μου την σπαει ειναι οτι θα "δουλεψουμε" για βαζελο για 3η φορα! 2 φορες μας χειρουργησαν κανονικα και μια αυριο αν κοψουμε βαθμο στον γαβρο

ΥΓ..να μνημονευσω οτι σαν Αρειανοι, ειχαμε την υψιστη ηθικη διακαιωση να τιμωρηθουν και οι δυο διαιτητες στα ματς με βαζελο  :headbang:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΕΟΣ!!!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ!!!!!!!!

Παγκοσμιο δεος εχουν προκαλεσει απο χθες οι καινουργιες αεροφωτογραφιες της Νasa απο τον πλανητη Αρη!!!!!
Το διαστημοπλοιο "Challenger IV" τεθηκε σε τροχια γυρω απο τον Αρη πριν απο
λιγες μερες και χθες προσεδαφιστηκε στελνοντας τις πρωτες αποκαλυπτικες φωτογραφιες τοσο απο ψηλα,οσο και απο την επιφανεια του πλανητη!!!!
Η Nasa δημοσιευσε τις φωτογραφιες που κανουν ηδη τον γυρο του κοσμου!!!!
Το skepastro τις εξασφαλισε και τις δημοσιευει Πανελληνιως!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
;)

Συνημμένα

• tttkkffg_524x404.jpg