Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πληροφορίες

Διεύθυνση:Kλεάνθης Βικελίδης
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Τιμή:15 €

Ρούλα,το νέο στανταράκι του βορρά;
100 στους 100 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Απογευμα κυριακης και εχω καβλες,ενω τυχαινει να βρισκομαι στην θεσσαλονικη για επαγγελματικους λογους..
Ψαχνομαι στην πολη για κατι καλο...Οι εποχες ειναι δυσκολες ομως,και δεν υπαρχουν λεφτα για πεταμα..
Ετσι αποφασιζω να παω στα γνωστα λημερια μου,τη ρουλα απο το βικελιδης....Τα τελευταία δωδεκα χρονια ανεβαινω ανελλιπως θεσσαλονικη και συναντιεμαι παντα με το μωρο..Μοναδικη εξαιρεση δυο χρονιες,που χε παει να δει κατι συγγενεις της,μια <<διαφορετικη κατηγορια ανθρωπων>> οπως μου τους ειχε περιγραψει...Μη χρονοτριβω ομως,στο προκειμενο...Φτανω σχετικα ευκολα το μπουρδελο..Περανω μεσα...Συναντω μια καινουργια τσατσα με ασπρα μαλλια και γυαλια ορασεως...Μου συστυθηκε ως εκτορας και μου παρουσιασε την κοπελα...
<<15 ευρω all included>>,μου λεει..Λεω οκ...Περναω μεσα και ετοιμαζομαι για μαχη...Υστερα απο το καθιερωμενο μισαωρο ζεσταμα,περανει μεσα και η ρουλα...Στην αρχη ηταν λιγο μαζεμενη,και ηταν ολο "μη" και "μη"..Οσο περναγε η ωρα ομως θυμοταν με ποιον ειχε να κανει..
Υστερα απο 40 λεπτα προκαταρκτικων,μπαινω μεσα της..Φανηκε να της αρεσει..Αρχιζει σιγα-σιγα να κουνιεται στο ρυθμο μου και να προσαρμοζεται με τα θελω μου..Υστερα απο λιγο τη γυρναω στα τεσσερα και την καρφωνω ΔΥΝΑΤΑ!!!...Εκει αρχιζει το γλεντι..το μωρο αρχιζει να φωναζει,να χτυπιεται...Εγω συνεχιζω ακαθεκτος και τη γυρνω ιεραποστολικο...Αυτο ηταν..Η ρουλα ειχε παραδωθει πληρως στις ορεξεις μου...
Υστερα απο 10 λεπτα εντονου σφυροκοπιματος,και 2 λεπτα πριν η τσατσα αρχισει να βαραει πορτες,τη βγαζω και τελειωνω με μανια στο προσωπο της..
Εδω πρεπει να αναφερω τις ιαχες του προσωπικου του μπουρδελου απο το πρωτο ως το τελευταιο λεπτο...
Συμπασχουν με τον πελατη και το βοηθουν να μπει στο κλιμα του πηδηματος..
Συμπερασματικα,οποιος θελει ενα γρηγορο και φτηνο γαμησι,η ρουλα ειναι η ιδανικη περιπτωση...
Υ.Γ.κουλουρι δεν πηρα..σε εξι μηνες θα κατεβει αθηνα,και θα την ξεκωλιασω...

Πληροφορίες επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης  17-10-2010
Όνομα κοπέλας    Ρούλα
Προκαταρκτικά    Ναι
Βάρδια επίσκεψης 2η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)

από manolo jimenez
17-10-2010
No1 Αξιολογητhς

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πληροφορίες

Διεύθυνση:Kλεάνθης Βικελίδης
Πόλη:Θεσσαλονίκη
Τιμή:15 €

Ρούλα,το νέο στανταράκι του βορρά;
100 στους 100 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Απογευμα κυριακης και εχω καβλες,ενω τυχαινει να βρισκομαι στην θεσσαλονικη για επαγγελματικους λογους..
Ψαχνομαι στην πολη για κατι καλο...Οι εποχες ειναι δυσκολες ομως,και δεν υπαρχουν λεφτα για πεταμα..
Ετσι αποφασιζω να παω στα γνωστα λημερια μου,τη ρουλα απο το βικελιδης....Τα τελευταία δωδεκα χρονια ανεβαινω ανελλιπως θεσσαλονικη και συναντιεμαι παντα με το μωρο..Μοναδικη εξαιρεση δυο χρονιες,που χε παει να δει κατι συγγενεις της,μια <<διαφορετικη κατηγορια ανθρωπων>> οπως μου τους ειχε περιγραψει...Μη χρονοτριβω ομως,στο προκειμενο...Φτανω σχετικα ευκολα το μπουρδελο..Περανω μεσα...Συναντω μια καινουργια τσατσα με ασπρα μαλλια και γυαλια ορασεως...Μου συστυθηκε ως εκτορας και μου παρουσιασε την κοπελα...
<<15 ευρω all included>>,μου λεει..Λεω οκ...Περναω μεσα και ετοιμαζομαι για μαχη...Υστερα απο το καθιερωμενο μισαωρο ζεσταμα,περανει μεσα και η ρουλα...Στην αρχη ηταν λιγο μαζεμενη,και ηταν ολο "μη" και "μη"..Οσο περναγε η ωρα ομως θυμοταν με ποιον ειχε να κανει..
Υστερα απο 40 λεπτα προκαταρκτικων,μπαινω μεσα της..Φανηκε να της αρεσει..Αρχιζει σιγα-σιγα να κουνιεται στο ρυθμο μου και να προσαρμοζεται με τα θελω μου..Υστερα απο λιγο τη γυρναω στα τεσσερα και την καρφωνω ΔΥΝΑΤΑ!!!...Εκει αρχιζει το γλεντι..το μωρο αρχιζει να φωναζει,να χτυπιεται...Εγω συνεχιζω ακαθεκτος και τη γυρνω ιεραποστολικο...Αυτο ηταν..Η ρουλα ειχε παραδωθει πληρως στις ορεξεις μου...
Υστερα απο 10 λεπτα εντονου σφυροκοπιματος,και 2 λεπτα πριν η τσατσα αρχισει να βαραει πορτες,τη βγαζω και τελειωνω με μανια στο προσωπο της..
Εδω πρεπει να αναφερω τις ιαχες του προσωπικου του μπουρδελου απο το πρωτο ως το τελευταιο λεπτο...
Συμπασχουν με τον πελατη και το βοηθουν να μπει στο κλιμα του πηδηματος..
Συμπερασματικα,οποιος θελει ενα γρηγορο και φτηνο γαμησι,η ρουλα ειναι η ιδανικη περιπτωση...
Υ.Γ.κουλουρι δεν πηρα..σε εξι μηνες θα κατεβει αθηνα,και θα την ξεκωλιασω...

Πληροφορίες επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης  17-10-2010
Όνομα κοπέλας    Ρούλα
Προκαταρκτικά    Ναι
Βάρδια επίσκεψης 2η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)

από manolo jimenez
17-10-2010
No1 Αξιολογητhς
καλα ρε τσιπα δεν εχεις μεσα σου;αισχος. :2funny: :2funny: :2funny:

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
ΠΟΥ-ΤΣΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Ξεφτιλα..
Αποδεικνυουμε συνεχως οτι εχουμε την λιγοτερο βαρια φανελα απο τις μεγαλες ομαδες...
Μυριζε γκελα το ματς αλλα αυτο ηταν ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ολοι πρεπει να αλλαξουν νοοτροπια..Και πρωτοι απο ολους οι περισσοτεροι απο τους οπαδους μας που πανηγυριζουν μια ζωη για μαλακιες κ το αποτελεσμα ειναι να γινομαστε περιγελος συνεχως...Στο να εξυψωνουμε παικτες,προπονητες,προεδρους κτλ κτλ ειμαστε μανουλες...Ρεαλιστικα τα πραγματα δεν τα βλεπουμε ποτέ..

Για να ανεβεις επιπεδο πρεπει να μην εισαι ποτέ ευχαριστημενος κ να ζητας το κατι παραπανω..Απαιτησεις,απαιτησεις,απαιτησεις κ οχι εφησυχασμος..Αντ αυτου εμεις θεωρουμε με μια νικη οτι κατακτησαμε τα παντα κ μετα επιστρεφουμε στα σκατα..Αυτο μας αξιζει..Αυτο εχουμε...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το να μπω στη διαδικασια να απαντησω στις ΓΡΙΟΥΛΕΣ της Αθηνας, ειναι τουλαχιστον υποτιμητικο για εμενα και την ομαδα μου.......

Ξεσαλωστε λυσσαρες, δεν προκειται να ασχοληθουμε με την παρτη σας.....

Ενα καταστροφικο παιχνιδι εγινε σημερα, αλλα δεν προκειται να καταστρεψει τη ροη των πραγματων......

Οποιος καταλαβε καταλαβε, ζωα συνεχιστε.......

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Ξεφτιλα..
Αποδεικνυουμε συνεχως οτι εχουμε την λιγοτερο βαρια φανελα απο τις μεγαλες ομαδες...
Μυριζε γκελα το ματς αλλα αυτο ηταν ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ολοι πρεπει να αλλαξουν νοοτροπια..Και πρωτοι απο ολους οι περισσοτεροι απο τους οπαδους μας που πανηγυριζουν μια ζωη για μαλακιες κ το αποτελεσμα ειναι να γινομαστε περιγελος συνεχως...Στο να εξυψωνουμε παικτες,προπονητες,προεδρους κτλ κτλ ειμαστε μανουλες...Ρεαλιστικα τα πραγματα δεν τα βλεπουμε ποτέ..

Για να ανεβεις επιπεδο πρεπει να μην εισαι ποτέ ευχαριστημενος κ να ζητας το κατι παραπανω..Απαιτησεις,απαιτησεις,απαιτησεις κ οχι εφησυχασμος..Αντ αυτου εμεις θεωρουμε με μια νικη οτι κατακτησαμε τα παντα κ μετα επιστρεφουμε στα σκατα..Αυτο μας αξιζει..Αυτο εχουμε...
για να λεμε την αληθεια δεν ειχες ποτε βαρια φανελα φιλε

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Το να μπω στη διαδικασια να απαντησω στις ΓΡΙΟΥΛΕΣ της Αθηνας, ειναι τουλαχιστον υποτιμητικο για εμενα και την ομαδα μου.......

Ενα καταστροφικο παιχνιδι εγινε σημερα, αλλα δεν προκειται να καταστρεψει τη ροη των πραγματων......

συμφωνω απολυτα.....η ροη των πραγματων...τα σκουληκια κατω απο το χωμα,ο πουτανοΑΡΗΣ στη β¨ εθνικη.....ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....τραβα τωρα για μια μπουγατσα με τετραπουτσο.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

ποια ροη ρε,για το αιμα απο την κωλαρα σας λες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Συμφωνω μαζι σου αλλα τετοια τραγικη εμφανιση δε τη περιμενε κανεις..καποια αιτια θα υπαρχει..
χαρειτε κοριτσια γιατι τετοια χαλια δε θα τα επιτρεψουμε.

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
παρτε να χετε καριολια σκουληκαντερεσ παρτε τα στον κωλο ρε μουλοι

Συνημμένα

• d610a67dda10ec4f1e6f6e77b434955e.jpg
    d610a67dda10ec4f1e6f6e77b434955e.jpg
    9 KB · Εμφανίσεις: 20

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Συμφωνω μαζι σου αλλα τετοια τραγικη εμφανιση δε τη περιμενε κανεις..καποια αιτια θα υπαρχει..
χαρειτε κοριτσια γιατι τετοια χαλια δε θα τα επιτρεψουμε.
ναιιιιιιιιιιιιιιιι να αναλαβει παλι ο Σαουριδης......

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και μεις ξερουμε να βριζουμε και να ανεβαζουμε βιντεακια ρε μαλακες αλλα δεν ασχολουμαστε με σας ρε κομπλεξικοι..

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
τον ξηρωκοστα θα κανετε εφιαλτη σασ σκουληκακια τωρα παρτε τον μπουλο ρε μουλοι 11 χρονια πικρασ να καει το κολαρακι σασ θα ακουτε για αεκ και θα τρεμετε

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
τον ξηρωκοστα θα κανετε εφιαλτη σασ σκουληκακια τωρα παρτε τον μπουλο ρε μουλοι 11 χρονια πικρασ να καει το κολαρακι σασ θα ακουτε για αεκ και θα τρεμετε
τραβα γαμησου παραπερα ρε μουνοσκυλο...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
καλα καλα
μεχρι να φυγει ομως....
ετοιμασου να δεις μια κιτρινομαυρη τσοντουλα με αγριο πρωκτικο την κυριακη με πρωταγωνιστρια την πριγκιπεσα...
[move]*αεκ πριγκιπεσα
αεκ πριγκιπεσα
ανοιξε τα ποδια σου
να μπει ο ΑΡΗΣ μεσα
[/move]

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
σε χαλασε μωρη καριολα αδερφαρα η πουτσα? ε?

Συνημμένα

• d610a67dda10ec4f1e6f6e77b434955e.jpg
    d610a67dda10ec4f1e6f6e77b434955e.jpg
    9 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom