Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Στο παλιό το ηλεκτρονικό που είχε αθλήματα στίβου και πατούσες γρήγορα με κέρμα το κουμπί για να πάει πιο γρηγορότερα? :P
εχω χαλασει κουμπι ετσι...
ακομα απ'εξω απο το μαγαζι δεν εχω ξαναπερασει μετα απο 16 χρονια
το μονο που θυμαμαι ειναι τα τασακια να περνανε απο διπλα μου την ωρα που ετρεχα
ο μπαρμπας ηταν γαμησε τα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
βλεπω ολοι στο τρεξιμο καλοι ειστε.. στο πηδημα ομως κανεις χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εγω ειμαι καλος στο αλμα εις βαθος και στο βολλευ δωματιου
εσυ μου την σηκωνεις και εγω στην καρφωνω

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
εγω ειμαι καλος στο αλμα εις βαθος και στο βολλευ δωματιου
εσυ μου την σηκωνεις και εγω στην καρφωνω

μπουαχαχαχαχαχαχχαααχχαχα. να εισαι καλα, ευθυμησαμε και σημερα.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Nα σε πάω γαμιόντας από την Ακροκόρινθο μέχρι τη Τζάκριζα..

καλα αυτο ειναι ευκολο. απλα ερχεσε με τον κωλο :2funny: :2funny: με τα οικονομικα πως τα πας? best σουβλακι, πιτσαρια? καλα για γκομενες, αθλητικα, μηχανες δε ρωταω, πρεπει να εισαι expert. Αν προσπαθησεις λιγο στους αλλους τομεις τον εφαγες τον περσονα.
μπουχαχαχαχαχαχαχαααα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:σταματα ρε με τα αστεια σου. δε θα μας μεινει αντερο λεμε. μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
και εσυ την προσοχη θελεις να τραβηξεις ε;
οκ την τραβηξες και εισαι και πολυ εξυπνος απο οτι καταλαβα και δεν μπορω να τα βαλω μαζι σου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλα αυτο ειναι ευκολο. απλα ερχεσε με τον κωλο :2funny: :2funny: με τα οικονομικα πως τα πας? best σουβλακι, πιτσαρια? καλα για γκομενες, αθλητικα, μηχανες δε ρωταω, πρεπει να εισαι expert. Αν προσπαθησεις λιγο στους αλλους τομεις τον εφαγες τον περσονα.
μπουχαχαχαχαχαχαχαααα

Αλεκο τι καμεις; Γιατι πειραζεις τα παιδια;Είσαι παοκ;

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
και εσυ την προσοχη θελεις να τραβηξεις ε;
οκ την τραβηξες και εισαι και πολυ εξυπνος απο οτι καταλαβα και δεν μπορω να τα βαλω μαζι σου

τωρα γιατι μιλας κομματικα? μολις παμε να κανουμε μια σοβαρη κουβεντα εδω μεσα, το γυρνατε στα πολιτικα. και μετα φταιω εγω που βριζω τους αριστερους :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
μπουχαχαχαχαχαχαχαααα

Δε μου λες που είσαι τώρα να έρθω με το Ε3 και το Ε9 να σου δείξω τα οικονομικά μου??

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Δε μου λες που είσαι τώρα να έρθω με το Ε3 και το Ε9 να σου δείξω τα οικονομικά μου??

θα μου κανεις αυτη την τιμη? συντροφε ειμαι πολυ απασχολημενος αυτες τις μερες. θα κανονισουμε κανα σκ να βρεθουμε.

Επισκέπτης
θα μου κανεις αυτη την τιμη? συντροφε ειμαι πολυ απασχολημενος αυτες τις μερες. θα κανονισουμε κανα σκ να βρεθουμε.

Παίκτη άκου..
Παίζει να έχουμε συναντηθεί και σήμερα και να μην το ξέρουμε.
Αυτό που δεν παίζει με τπτ είναι το να μη μου έχεις ακουμπήσει γκαφρα..
Με την καμία όμως..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom