Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
και αγαμιαανεργια τυπε μου...
δεν υπαρχει χειροτερο πραμα...
και ειδικα οταν πατας τα 30
δεν υπαρχει χειροτερο πραμα
ε;;;;
δεν συμφωνεις;
και αγαμιαανεργια τυπε μου...
δεν υπαρχει χειροτερο πραμα...
Παλιά είχα 6-7 κιλά λιγότερα αλλά έκοψα τον αθλητισμό (Μπατσο-βολία) και πήρα λίγο!
ντρουλη,ντρουλη,ντρουλη χοντρουλη..1.81 και 92 κιλά περίπου
όπως έχω ξαναπεί πολλάκιςΠαλιά είχα 6-7 κιλά λιγότερα αλλά έκοψα τον αθλητισμό (Μπατσο-βολία) και πήρα λίγο!
Με καδρόνι χτύπημα σε κεφάλι χωρίς κράνος με βαθμό δυσκολία 9.2 (ήταν υψηλόβαθμος) και τα 100 μέτρα σε 9.35 στην προσπάθεια διαφυγής!
τι επιδοσεις ειχες;
Με την Φενερ να δεις γέλιο με τα δακρυγόνα, ήρθαν απο πίσω μας με τους εκτοξευτήρες και ενώ ετοιμαζόμασταν για αντεπίθεση μας προσπέρασαν και τα πέταγαν στους τούρκους!όπως έχω ξαναπεί πολλάκις
γεράσαμε
κάποτε τα χόρτα τα καπνίζαμε
τώρα τα τρώμε βραστά με λεμονάκι
άσε που δεν αντέχω και τα δακρυγόνα πλέον
ναι ρε τα 110 ειναι προς τα μπροστα οχι προς τα πανωΚτσε ρε παίκτη.
Δε δικαιολογούνται 110 μόνο από το ύψος (1,90).
Θα'χεις και πιασίματα,δε μπορεί.
τελικά οι μπάτσοι παντού ηλίθιοι είναιΜε την Φενερ να δεις γέλιο με τα δακρυγόνα, ήρθαν απο πίσω μας με τους εκτοξευτήρες και ενώ ετοιμαζόμασταν για αντεπίθεση μας προσπέρασαν και τα πέταγαν στους τούρκους!
πηγες παικτη;Με την Φενερ να δεις γέλιο με τα δακρυγόνα, ήρθαν απο πίσω μας με τους εκτοξευτήρες και ενώ ετοιμαζόμασταν για αντεπίθεση μας προσπέρασαν και τα πέταγαν στους τούρκους!
Με τον Λαγκαδά, είχα μια ακρη για να βρω εισιτήριο γιατί είμαι ανενεργός 4 χρόνια τώρα και δυσκολεύτηκα λίγο!πηγες παικτη;
με ποιους;
α...δηλαδη δεν εισαι ο terminator που ειχα στο μυαλο μου;ναι ρε τα 110 ειναι προς τα μπροστα οχι προς τα πανω
ασε που δεν ειπα οτι ειμαι μπαλαρινα
αξεχαστη εκδρομηΜε τον Λαγκαδά, είχα μια ακρη για να βρω εισιτήριο γιατί είμαι ανενεργός 4 χρόνια τώρα και δυσκολεύτηκα λίγο!
καπως ετσι ειμαι με τη διαφορα οτι εχω μονο ενα κοιλιακο αλλα καλα γυμνασμενοα...δηλαδη δεν εισαι ο terminator που ειχα στο μυαλο μου;
α...δηλαδη δεν εισαι ο terminator που ειχα στο μυαλο μου;
Οταν μπήκε το γκολ απο τον Μουσλι δεν μπορώ να σου περιγράψω τις στιγμές!αξεχαστη εκδρομη
μην δεις τετραγωνα εσυ...γαμουλι ετσι εισαι; :o :o :o :o
μεσα ημουνΟταν μπήκε το γκολ απο τον Μουσλι δεν μπορώ να σου περιγράψω τις στιγμές!
Τον έχω μπινελικώσει πολλές φορές αλλά απο εδώ και πέρα μαχαίρι, ότι και να κάνει είναι συγχωρεμένος!
μετα το σεξγαμουλι ετσι εισαι; :o :o :o :o