gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
χαχαχαχχαχααχχαχχαχ
σιγα μην κανει μπαμ
εχω ανοιχτη την χυτρα
ο 6ος που "αφεθηκε ελευθερος" ηταν ενα πιτσιρικι που τον "ανακρινανε" με βαση τον αντιτρομοκρατικο χωρις να μπορει να παραστει δικηγορος τουΟσο για τις 5..... αθωες περιστερουλες που τα ΒΟΔΙΑ και οι ΜΠΟΥΦΟΙ ετοιμαζουν συλλαλητηριο για την "αδικη προφυλακιση" τους, ας ψαξουν για ρουφιανους στα ενδοτερα τους και στα μμε...... (Ο 6ος "αφεθηκε ελευθερος", τυχαιο? δε νομιζω..... ο μεγαλοεκδοτης αφεθηκε ελευθερος, τυχαιο? παλι δε νομιζω......)
Αντε μπραβο παλληκαρακια μου... το κουτοχορτο, ΑΛΛΟΥ.
γιατι πρωτον τα ζητησες εκπροθεσμα ρε πυροτουβλε...πλυντε τα κωλαρακια σας σκουληκια ερχεται ο djibril!!!...γιατι δε δωσατε εισιτηρια ρε κοτες???φοβηθηκατε το ξυλο που θα τρωγατε παλι??
εισαι αστειος!!στα εχω ζητησει εδω κ μια βδομαδα κ ειχες ως προφαση τους φιλους σου τους μπατσους...γιατι πρωτον τα ζητησες εκπροθεσμα ρε πυροτουβλε...
και δευτερον το κανατε αυτο για να αναβληθει το ματς
σκυλεςςςςςςςςςςςςς
τις αλλες χρονιες γιατι δεν ζητουσατε ρε;
[move]ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ[/move]
παο γαμω την λεωφοροεισαι αστειος!!στα εχω ζητησει εδω κ μια βδομαδα κ ειχες ως προφαση τους φιλους σου τους μπατσους...
κοτες δεν πειραζει...παλι μπουκωμενος θα εισαι μετα το ματς...δεν εχεις βαρεθει τοση πουτσα??
γαμιεται ο παο και η λεωφορομια βδομαδα πριν θεε της πουτσας...!
+1γαμιεται ο παο και η λεωφορο
ουγκ!γαμιεται ο παο και η λεωφορο
μια βδομαδα πριν θεε της πουτσας...!
σκασε μωρη σκουληκω ακομα την πουτσα του λετο στο κωλο σου την εχεις.ερχεται και μαυρη αυριογαμιεται ο παο και η λεωφορο