Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Δεν κανει Nacho, δεν κανει, δε νομιζω να τον θελει 'η να τον ηθελε ποτε ο ΕΡΚ για τον Αρη που ετοιμαζει για του χρονου, τον ευχαριστουμε για ΟΣΟ προσφερε αλλα 250.000 + αλλα τοσα περιπου συμβολαιο ειναι παρα πολλα για ΤΟΣΟ ΑΡΓΟ παικτη......... ελπιζω να μην πηδηξουν ΠΑΛΙ απο τον 5ο τα προβατα των ραδιοφωνων, καθως και να τσιμπισουν τα ορκς και να ψαξουν παλι τα ..... σκισμενα φαξ στους καδους της παπαναστασιου..........

Τελος καλο, ολα καλα, τηρουμενων των αναλογιων βεβαια, καλο καλοκαιρι!
χαλαρωστε και ο ετκτορας θα κανει αυτο που πρεπει. αντε να δουμε τωρα τι θα φερει. ελπιζω κατι πιο ουσιαστικο και με περισσοτερη ποδοσφαιρικη προσωπικοτητα απο τα αμερικανακια...
ειδωμεν

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια ηταν κανεις σας γηπεδο?Να ρωτησω 2 πραγματα θελω

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
για μαζεφτα και ξαναριχτα γιατι δεν το πιασα.
by the way ωραιο αβαταρ, στο ειπα?  :tooth:

Να σε βοηθησω.......

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ
ΑΦΟΥ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ
ΠΟΣΟ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΩ
ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ
ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΛΑΓΕ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Να σε βοηθησω.......

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ
ΑΦΟΥ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ
ΠΟΣΟ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΩ
ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ
ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΛΑΓΕ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε πες το ντε και λεω τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ok τωρα? :2funny: μου το πες για το αβαταρ ..ειναι φιλη μου και ψαχνεται :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι παιχτηκε με την αναταραχη που δημιουργηθηκε με δακρυγονα και τα σχετικα ?
Επισης απο την τηλεοραση φανηκε πως με την ληξη του αγωνα οι παιχτες και των 2 ομαδων κατευθυνθηκαν στα αποδυτηρια χωρις οι παιχτς του Αρη να χαιρετισουν τον κοσμο στο τελευταιο παιχνιδι της σεζον!Εγινε πραγματι κατι τετοιο?

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ok τωρα? :2funny: μου το πες για το αβαταρ ..ειναι φιλη μου και ψαχνεται :2funny:
ε πες της να με παρει ενα τηλεφωνο. αλλα μονο αν ειναι παοκτσου. ξερεις για να ειναι ο καθενας στη φυσικη του θεση
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
αφου για μερικους η πελατειακη σχεση τελειωσε. του χρονου αλλου θα φιλανε φανελες
α στα διαλα με τους μισθοφορους

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καποια στιγμη στο προς τελος του αγωνα μπαινουν τρεχοντας καμμια 20αρια αστυνομικοι (μαζι και γυναικες)απο την ανοιχτη πορτα στη θυρα1 και πισω να τους κυνηγουν αρειανακια..σουρεαλ καταστασεις.. :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Επισης απο την τηλεοραση φανηκε πως με την ληξη του αγωνα οι παιχτες και των 2 ομαδων κατευθυνθηκαν στα αποδυτηρια χωρις οι παιχτς του Αρη να χαιρετισουν τον κοσμο στο τελευταιο παιχνιδι της σεζον!Εγινε πραγματι κατι τετοιο?

Για τα δακρυγονα δεν πηρε χαμπαρι κανεις, απλα ακουγαμε γυρω στο 60' μπαμ μπουμ στην Παπαναστασιου και εφτασε το χημικο μεχρι και τα επισημα, γιατι και πως ο Θεος και η ψυχη τους, μπατσοι ειναι οτι θελουν κανουν........  :jerking: :jerking: :jerking: (Κατι πηρε το αυτι μου για δικους σας, κατι για εναν μπατσο που πηγε να κατεβασει ενα πανι στη 2 και τον πηραν καροτσακι μεχρι εξω, αλλα αυτα μου φαινονται μπουρδες, μαλλον ΠΑΛΙ για μαλακια των μπατσων μιλαμε......)

Οσο για τους παικτες, δεν ξερω αν εφυγαν χωρις να χαιρετησουν, εφυγα γρηγορα μολις εληξε, αλλα στα ψιλο@@ μου, ειτε χαιρετουν ειτε οχι, για το θεαθηναι ειναι αυτα...... ας παιζουν μπαλιτσα και μη σωσει και χαιρετησουν ΠΟΤΕ....

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστες μολς γυρισα και εγω σπιτι απο το γηπεδο...λοιπον η πιο πιθανη εκδοχη ειναι οτι ενας παοκτσης ηταν μεσα στη θυρα 2 (χωρις διακριτικα φυσικα) και κατα την αναπαυλα προσπαθησε να τσιμπησει πανο και να τη κανει! Τον πηραν ομως πρεφα και τον εβγαλαν εξω.Εκει προφανως επεσαν και τα σχετικα κλωτσομπουνια και εκει καπου πλακωσαν και μπατσοι. Κατα τη συνηθησμενη ελληνικη περιεργια ο κοσμος απο τη θυρα 2 αρχισε να κοιταει προς τη παπαναστασιου και πολλοι απο εκει και απο τη θυρα 1 που και εγω βρισκομουν,βγηκαν εξω.Και τι κανουν οι μπατσοι οταν θελουν διαλυσουν το πληθος? Δακρυγονα! και ακολουθησαν τα γνωστα φωτιες σε καδους πετροπολεμος και τα σχετικα...αυτα

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Α οσο για τους παικτες...στραβωσαν απο τα πεσιματα?...ΞΥΔΙ!

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τουλαχιστον εγω ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου! Ποτε μα ποτε δε αγοραζω φανελα με ονομα παικτη και ποτε μα ποτε δε τρεχω στα αεροδρομια! Γιατι περα απο το γεγονος οτι σχεδον καμια μεταγραφη αεροδρομιου δεν επιασε στον ΑΡΗ μας,εκμεταλευονται την αγαπη μας για την ομαδα και νομιζουν οτι θα ειναι μια ζωη στο απυροβλητο.Σιγουρα δε φταινε ολοι για τη σημερινη κατασταση αλλα δε μπορει καποιοι να μη σεβονται στο φιναλε τον κοσμο που τους πληρωνει και να τρεχουν στα καζινα,στα μπιτσομπαρα και δε ξερω εγω που αλλου!

Επισκέπτης
Καλημέρα αλάνια..

Καλό καλοκαίρι και μακριά απ'το αεροδρόμιο.

Δεν κανει Nacho, δεν κανει, δε νομιζω να τον θελει 'η να τον ηθελε ποτε ο ΕΡΚ για τον Αρη που ετοιμαζει για του χρονου, τον ευχαριστουμε για ΟΣΟ προσφερε αλλα 250.000 + αλλα τοσα περιπου συμβολαιο ειναι παρα πολλα για ΤΟΣΟ ΑΡΓΟ παικτη......... ελπιζω να μην πηδηξουν ΠΑΛΙ απο τον 5ο τα προβατα των ραδιοφωνων, καθως και να τσιμπισουν τα ορκς και να ψαξουν παλι τα ..... σκισμενα φαξ στους καδους της παπαναστασιου..........

Τελος καλο, ολα καλα, τηρουμενων των αναλογιων βεβαια, καλο καλοκαιρι!

Έλεος με το μαλάκα πια.
Δεν κάνει,δε γουστάρει και δεν τον γουστάρουμε.
Αυτό που με χάλασε πιο πολύ ήταν που τον είδα με το περιβραχιόνιο.
Από που κι ως που ρε μάγκες? Έλειπε ο Κόκε κι ο Σηφάκης? Ε και λοιπόν?
Χίλιες φορές να το φορούσε ο Κουλουχέρης που ήταν εδώ και στα δύσκολα και που τουλάχιστον προσπαθεί το παιδί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει....έστω κι αυτά τα λίγα που μπορεί!

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.arisfm.gr/photos/nodes/full/javito2412_b.jpg[/img[/URL]]

Πετράαααααααααααααααν
Κοίτα τι γράφει στην πλάτη...........

[move][b][size=20pt]ΧΑΒΙΤΟ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ[/size][/b][/move]

Πετράν [color=red]ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΛΕΜΕ![/color]

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3