Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ποσα απο αυτα τα 21000 εισητηρια δεν ειναι προσκλησεις;
δλδ θα βγαλετε 500000 περιπου απο τα εισητηρια
θα παρετε και 400000 απο την TV για την μεταδοση

Κοντη γερα γερα
πουλα τους παπα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
πιο κεφάλι ψηλά;  που την πε΄σατε στο σπίτι του φορτούζι;

ή που πετούσατε κροτίδες στα αποδυτήρια των γριών;

ή που μπήκατε μέσα και βαρούσατε τους παίχτες;

αυτό είναι το "ψηλά το κεφάλι";

Ή μήπως είναι ψηλά το κεφάλι το Αθηναϊκός - Αρης και τα δελτία που έμειναν στο δρόμο;

Το κεφαλι ψηλα ειναι που "οσοι ειμαστε", ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΡΗΣ, με βου, ατιτλοι και θα σας το φωναζουμε για παντα....... τζαμπα παιδευεστε εσεις οι..... "μια πολη μια ομαδα" με το νου σας!!!!!

Αυτα φυσικα και δεν τα γουσταρω, τα ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ, αλλα μην εισαι τοσο σιγουρος για το τι συμβαινει στις φυσουνες ΚΑΙ της δικης σου ομαδας, αστο αυτο......

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αυτα φυσικα και δεν τα γουσταρω, τα ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ, αλλα μην εισαι τοσο σιγουρος για το τι συμβαινει στις φυσουνες ΚΑΙ της δικης σου ομαδας, αστο αυτο......
εγώ φιλαράκι μου με φήμες δεν ασχολούμαι, ασχολούμαι με αυτά που βλέπουν και διαβάζουν τα μάτια μου.

οι φήμες αλλού, εκεί που σε παίρνει...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ποσα απο αυτα τα 21000 εισητηρια δεν ειναι προσκλησεις;
δλδ θα βγαλετε 500000 περιπου απο τα εισητηρια
θα παρετε και 400000 απο την TV για την μεταδοση

Κοντη γερα γερα
πουλα τους παπα

Ε, το γαμησες τελειως, πες οτι θα ειναι ουδετεροι, μπαογκτζηδες, γριες, ΑΛΛΑ το γαμησες τελειως ρε φιλε......

Τελικα με τα διαρκειας του βγενο, βγαλατε ακρη????? :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ε, το γαμησες τελειως, πες οτι θα ειναι ουδετεροι, μπαογκτζηδες, γριες, ΑΛΛΑ το γαμησες τελειως ρε φιλε......

Τελικα με τα διαρκειας του βγενο, βγαλατε ακρη????? :2funny: :2funny:
Που είναι η θυρα κοσμοτε;;;;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
φετος δεν μοιρασαμε διαρκειας σε βγενο και νομαρχια
εσεις;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εγώ φιλαράκι μου με φήμες δεν ασχολούμαι, ασχολούμαι με αυτά που βλέπουν και διαβάζουν τα μάτια μου.

οι φήμες αλλού, εκεί που σε παίρνει...

Ενω για οσα εγιναν τοτε, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΥ, ε??????  :2funny:

Ασε τις φημες.....(εχω βρεθει προ δεκαετιας περιπου στην τρουμπα, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, μην το ψαχνεις, εχω δει την αηδια του ελληνικου ποδοσφαιρου με τα ΜΑΤΙΑ μου, αλλα τι να κανουμε που το γουσταρουμε το ρημαδι.....)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ενω για οσα εγιναν τοτε, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΥ, ε??????  :2funny:

Ασε τις φημες.....(εχω βρεθει προ δεκαετιας περιπου στην τρουμπα, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, μην το ψαχνεις, εχω δει την αηδια του ελληνικου ποδοσφαιρου με τα ΜΑΤΙΑ μου, αλλα τι να κανουμε που το γουσταρουμε το ρημαδι.....)

τι αποδείξεις ρε μεγάλε;  στο γήπεδο δεν τα είδαμε αυτά που κάνατε με τις γριες;

ο ίδιος ο φορτούζι δεν εκανε δηλώσεις για πε΄σιμο στο σπίτι του;

τα δελτία με τον αθηναϊκό φήμες είναι;

οι δηλώσεις του κατσιαμπή για κροτίδες και καπνογόνα στα αποδυτήρια είναι φήμες;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Που είναι η θυρα κοσμοτε;;;;

Η 7 ειναι, εκει που εχω διαρκειας, εκει που..... που ηταν που ανοιξε σα γαρυφαλλο η αμυνα, ο ενας σκονταψε, ο αλλος επεσε και ο "τυπαρας" εκανε το ψηλοκρεμαστο στον κοκορικο..... ανα γεια σου...... εκει παραδιπλα ειναι!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Η 7 ειναι, εκει που εχω διαρκειας, εκει που..... που ηταν που ανοιξε σα γαρυφαλλο η αμυνα, ο ενας σκονταψε, ο αλλος επεσε και ο "τυπαρας" εκανε το ψηλοκρεμαστο στον κοκορικο..... ανα γεια σου...... εκει παραδιπλα ειναι!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έχεις δίκιο, το δώσαμε το παιχνίδι,

γι αυτό όποτε σουτάραμε την στέλναμε στο δοκάρι...  Είδες σημάδι;

πάλι φήμη...  κάτι πιο χειροπιαστό έχεις;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Είναι συνηθισμένο εξάλλου να στήνονται οι αγώνες στο 87 και να ανοίγονται χώροι για σουτ από τα 30 μέτρα. Από την άλλη όμως περίεργο να φεύγουν καλοί παίκτες στους οποίους διαπιστώθηκε μειωμένη απόδοση απέναντι στην ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του.

Κάπου το έχεις χάσει...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Είναι συνηθισμένο εξάλλου να στήνονται οι αγώνες στο 87 και να ανοίγονται χώροι για σουτ από τα 30 μέτρα. Από την άλλη όμως περίεργο να φεύγουν καλοί παίκτες στους οποίους διαπιστώθηκε μειωμένη απόδοση απέναντι στην ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του.

Κάπου το έχεις χάσει...

δεν το έχει χάσει, απλά όλα καλά στον άρη και όλα στραβά στον ΠΑΟΚ...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τι αποδείξεις ρε μεγάλε;  στο γήπεδο δεν τα είδαμε αυτά που κάνατε με τις γριες;

ο ίδιος ο φορτούζι δεν εκανε δηλώσεις για πε΄σιμο στο σπίτι του;

τα δελτία με τον αθηναϊκό φήμες είναι;

οι δηλώσεις του κατσιαμπή για κροτίδες και καπνογόνα στα αποδυτήρια είναι φήμες;

Οσο ηταν τραυματιας και ο κατσιαμπης με το κολαρο στο δικαστηριο και σε 4 μερες επαιζε παιχνιδι και ηταν ο καλυτερος παικτης!!!!!!! :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Οσο ηταν τραυματιας και ο κατσιαμπης με το κολαρο στο δικαστηριο και σε 4 μερες επαιζε παιχνιδι και ηταν ο καλυτερος παικτης!!!!!!! :2funny: :2funny:
εντάξει, μάτια έχουμε και βλέπουμε, τη μπουνιά την έδειξε η τηλεόραση...

αν εσένα δεν σε ενδιφέρει η ουσια (οτι του επιτεθήκατε) αλλά το πόσο δυνατά χτύπησε τοτε παράτα το καλύτερα...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πλάκα πλάκα όταν πέσουν βου ο κόντης θα τους πείσει ότι ήταν μέσα στα σχεδια και στον προγραμματισμό της ομάδας και αυτοί θα συμφωνήσουν... γιατί αν δεν συμφωνήσουν από σκουλήκια θα γίνουν ποντίκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πλάκα πλάκα όταν πέσουν βου ο κόντης θα τους πείσει ότι ήταν μέσα στα σχεδια και στον προγραμματισμό της ομάδας και αυτοί θα συμφωνήσουν... γιατί αν δεν συμφωνήσουν από σκουλήκια θα γίνουν ποντίκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα συμφωνήσουν διότι όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

ΟΧΙ..... απλα τα ιδια σκατα ειναι ολοι........αλλα ο καθενας προσπαθει να βγαζει ΚΑΛΑ τα δικα του και ΣΚΑΤΑ των αλλων..... ετσι ειναι οι οπαδοι.......

Οσο για το στημενο 'η οχι, βρειτε το εσεις..... που ακομα μαλωνετε μισοι μισοι αν τελικα το εδωσε ο αγγελος με το γκολ του ολισαντεμπε στις καθυστερησεις 'η οχι.....

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
θα εχουν και ελπιδες μπας και παρουν καμια κουπα....37    38   39    ποτε?ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ΟΧΙ..... απλα τα ιδια σκατα ειναι ολοι........αλλα ο καθενας προσπαθει να βγαζει ΚΑΛΑ τα δικα του και ΣΚΑΤΑ των αλλων..... ετσι ειναι οι οπαδοι.......

Οσο για το στημενο 'η οχι, βρειτε το εσεις..... που ακομα μαλωνετε μισοι μισοι αν τελικα το εδωσε ο αγγελος με το γκολ του ολισαντεμπε στις καθυστερησεις 'η οχι.....
όχι φίλε μου, αυτό είναι στα πλαίσια της προπαγάνδας σας οτι και καλά "είμαστε τα ίδια σκατά"

Σκατά είστε εσείς, εμείς είμαστε αλλού, μη την ψάχνεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom