Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε καημενούλη στην ίδια σου την πόλη είσαι τρίτος... Ότι χειρότερο δλδ. Δε μπορείς να υψώσεις κεφάλι. Για τις άλλες πόλεις αναλαμβάνει ο κάκος. Λυπάμαι τα χανουμια που πανε σχολείο. Φαντάζομαι τι κάζο τρώνε και τι φάπες. καημένα καψερά χανούμια.

Αλλά αφου γούσταρες τις περσινές μεγαλειώδεις νίκες σου με ΠΑΟΚ μη ξαναβρίσετε γαυρο βάζελο για διαιτησία. Κάλά κάνουν και σας γαμάνε γιατι και εσείς εν τέλει σαν αυτούς είστε. Ξεφτιλισμένοι.........
Τι κριμα που δεν υπαρχουν παοκτζιδες που εχουν παει σχολειο,για να εκφρασω και εγω την οδυνη μου....Υ.Σ.Ποιες νικες??Το ο-1 με 9 στο <<καμινι>>?? :2funny: :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι κριμα που δεν υπαρχουν παοκτζιδες που εχουν παει σχολειο,για να εκφρασω και εγω την οδυνη μου....Υ.Σ.Ποιες νικες??Το ο-1 με 9 στο <<καμινι>>?? :2funny: :2funny:
Ελα ρε συ ενταξει,χαλαρωσε λιγο....καλος θα εισαι φετος.Πιστευω Ντικα,Μιλανο,Λεκι ειναι πολυ καλες μεταγραφες και θα βοηθησουν πολυ την ομαδα

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• vitolo_ipografi_in_485x.jpg
    vitolo_ipografi_in_485x.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 20

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ετσι πίπα κώλο τον πήγες Κόντη...
΄
τον ανάγκασες τον Τούρκο να κάνει την βασική προετοιμασία χωρίς τον βιτόλο
τον ανάγκασες να του πληρώνει άδειο δωμάτιο στην Ολλανδία
τον ανάγκασες να χαρίσει τα χρέη του ο Ισπανός στην Σαντατέρ και έτσι γλίτωσε και ο Αρης 250 χιλιάρικα που του χρωστούσε από πέρσυ
τους ανάγκασες 2 μήνες να ξεφτιλίζονται με τα σπορ που βρωμάν
τους ανάγκασες για να τον πάρουν να του κάνουν κλειστό 4 ετές με 650.000 το χρόνο
τους έβγαλες όλη την απελπισία και το κόμπλεξ τους

ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ τους πήγες  Κόντη και αυτή είναι μόνο η αρχή

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
΄
τον ανάγκασες να χαρίσει τα χρέη του ο Ισπανός στην Σαντατέρ και έτσι γλίτωσε και ο Αρης 250 χιλιάρικα που του χρωστούσε από πέρσυ
τους ανάγκασες για να τον πάρουν να του κάνουν κλειστό 4 ετές με 650.000 το χρόνο

:2funny: :2funny: :2funny: Α ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΑΦΗΣΕΣ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ελα ρε συ ενταξει,χαλαρωσε λιγο....καλος θα εισαι φετος.Πιστευω Ντικα,Μιλανο,Λεκι ειναι πολυ καλες μεταγραφες και θα βοηθησουν πολυ την ομαδα
Μπαουγκ Γερα...Το ιντερτοττο ειναι κοντα....Με γκαγκατση η 5τη θεση ειναι βεβαια(αν υποθεσουμε οτι λαρισσα πανιωνιος ειναι ντεφορμε παντα..)...
Υ.Σ.Επιμενω...Η λαρισσα ή εσεις εχετε περισσοτερους τιτλους??? :2funny: :birdman:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μπαουγκ Γερα...Το ιντερτοττο ειναι κοντα....Με γκαγκατση η 5τη θεση ειναι βεβαια(αν υποθεσουμε οτι λαρισσα πανιωνιος ειναι ντεφορμε παντα..)...
Υ.Σ.Επιμενω...Η λαρισσα ή εσεις εχετε περισσοτερους τιτλους??? :2funny: :birdman:

Δεν υπάρχει μέρος που να μπορείς να φορέσεις φανέλα της ομάδας σου και να είσαι με ψηλά το κεφάλι εκτός απο την νέα φιλαδέλφια (και αν). Στην φάπα σε έχουν, στην καταπίεση.
Εγω τουλάχιστον είμαι αφεντικό στην βόρεια Ελλάδα και σε μια πόλη έστω και στο 1/5 της Αθήνας, αυτά είναι αισθήματα που δεν μπορείς να τα ζήσεις, είπαμε είναι μικρή η νέα φιλαδέλφια.

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ηρααααααααα,Ηρααααααααα,Ηρααααααααααα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν υπάρχει μέρος που να μπορείς να φορέσεις φανέλα της ομάδας σου και να είσαι με ψηλά το κεφάλι εκτός απο την νέα φιλαδέλφια (και αν). Στην φάπα σε έχουν, στην καταπίεση.
Εγω τουλάχιστον είμαι αφεντικό στην βόρεια Ελλάδα και σε μια πόλη έστω και στο 1/5 της Αθήνας, αυτά είναι αισθήματα που δεν μπορείς να τα ζήσεις, είπαμε είναι μικρή η νέα φιλαδέλφια.
Πω πω  πρώτος στη πόλη...τι φοβερά αισθήματα! Και ο Αιολικός είναι πρώτος στην Μυτιλήνη!Τι κρίμα να μην έχουμε ζήσει τέτοια μεγαλεία! :2funny:  :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ελα να σε κερασω παλι,και γυρνας με τα ποδια συγκαμενα στο βασιλειο σου... :2funny: :2funny:
Υ.Σ.Ποιος εχει πιο πολλους τιτλους??Εσυ ή η λαρισα???Ντρερμπυ κι αυτο... :2funny: :2funny: :2funny:
Ειχατε δεν ειχατε τα καταφερατε ασχολυθηκαμε με το λιλιπουτιο σωματειο σας και παλι

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

είστε απολαυστικοί ρε γαμώτο. Είμαστε πολύ τυχεροί που σας έχουμε γείτονες. Φαντάζομαι ότι και εσύ μεγάλωσες με την αφίσα του ναφτί στο δωμάτιο εεε;;;;;

Πάνθραξ - μποκα θα πας:;;;;
ενω εσυ ανδρωθηκες ονειρευομενος να δεις τον βιτολο στα ασπρομαυρα!!!!!!
Α ρε κατακαημενη τουμπα, τι σου μελε να παθεις...
οχι ρε δεν θα παω γιατι δεν υπαρχει εισητηριο ουτε για πλακα.
καλη επιτυχια στην "ευρωπαικη" περιπετιουλα σου.  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Στις διακοπες μου στα διεθνη παιχνιδια που θα παιξω θα βαλω σιγουρα περισσοτερα γκολ και θα εχω σιγουρα καθε μερα και εναν αγωνα. οπως και ο παοκ δηλαδη...:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
υπαρχει και καλυτερο....Γ*** ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΠ'ΤΟΝ Κ***,ΡΕ ΒΙΤΟΛΟ.....

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
΄

Και όμως μόνο μια μικρή ομαδίτσα θα ξαναπέσει βου εθνική

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
΄

Τι λες ρε μικρό και ανόητο ασπόνδυλο σκουλήκι;

Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;

Δεν μου λες, σε κάνει περήφανο η ομάδα σου με αυτά που συμβαίνουν;  Πως νοιώθεις;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενω εσυ ανδρωθηκες ονειρευομενος να δεις τον βιτολο στα ασπρομαυρα!!!!!!
Α ρε κατακαημενη τουμπα, τι σου μελε να παθεις...
οχι ρε δεν θα παω γιατι δεν υπαρχει εισητηριο ουτε για πλακα.
καλη επιτυχια στην "ευρωπαικη" περιπετιουλα σου.   :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Στις διακοπες μου στα διεθνη παιχνιδια που θα παιξω θα βαλω σιγουρα περισσοτερα γκολ και θα εχω σιγουρα καθε μερα και εναν αγωνα. οπως και ο παοκ δηλαδη...:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το κακό για εσένα είναι ότι δεν θεωρώ μεγάλη μεταγραφή τον περσινό σου mvp. Ενώ εσύ θεωρείς μεταγραφάρα έναν αναπληρωματικό της βου εθνικής αγγλίας. Άρα στη βου εθνκή Ελλάδας θα είναι σίγουρα αστέρι  :grin:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ο ναφτί είναι καλός παίχτης

Το πρόβλημα με τα σκουλήκια είναι οτι στα πλαίσια της προπαγάνδας τους τον έχουν βγάλει καλύτερο του βιτόλο χωρίς να έχουν δεί ακόμη

Το ίδιο έκαναν και περυσι με τον ζεντίλ και τον Ιβιτς καθώς και με τον Λέμπο και τον Αβραάμ...

Προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες για τα πάντα, μια ζωή η άλλοι φταίνε και οι αρειανοί δεν κάνουν ποτέ λάθη...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το κακό για εσένα είναι ότι δεν θεωρώ μεγάλη μεταγραφή τον περσινό σου mvp. Ενώ εσύ θεωρείς μεταγραφάρα έναν αναπληρωματικό της βου εθνικής αγγλίας. Άρα στη βου εθνκή Ελλάδας θα είναι σίγουρα αστέρι  :grin:

Εδω εσυ θεωρεις μεγαλη μεταγραφη τον περσινο mvp μου της κερκιδας!!!!!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom