doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
λίγο... χίκ
λίγο... χίκ
Για Μινο συμφωνω κι επαυξανω,κατσε ν'αρχισει και η Αθλητικη Κυριακη να δεις τι θα λεει ο εκπροσωπος διατησιας της παε παοκ...ολα τα λεφτα ηταν ο μινος!! στο α ημιχρονο μιλουσε συνεχεια με παθος και αγωνια. στο β οποτε του δινανε το λογο μιλουσε λες και ηταν σε κηδεια. Α! μην ξεχασω .μεγαλη εμφανιση το πουλι σημερα. οπως καθε χρονο στον β γυρο παιζει σαν ζαλισμενος.τετοιες ζεμπεκιες σε εξοδους βλεπαμε και μεις περυσι.
οι μακεδονομαχοι της φαπας ή αλλιως ο οφη βορειου ελλαδας,παλι τα εδωσε ολα για τη νικη
ξαφνικα ο γκαρσια εγινε καλογερος και ο χαλκιας τροχονομος
εχουν να φανε μια πουτσα στο ναο μεχρι τα παπουτσα
θελουν και κυπελλο οι γυφτοπουλες
Θέτω το εξής ερώτημα, εδώ μέσα μπαίνουν οι γαυροι και σας κάνουν αβάντα και όχι μόνο αυτό αλλά βρίζουν και τον παοκ λέγοντας τους Τούρκους, Γυφτους, ρουφιάνους, πουτάνες του Βορρά, Βούλγαρους, Σκοπιανούς και διάφορα άλλα!
Εγώ μπαίνω εδώ σας κάνω καζούρα χωρίς να έχω βρίσει ποτέ κανέναν χωρίς να τον έχω αποκαλέσει ποτέ ούτε σκουλήκι ούτε Εβραίο που σας λένε οι παοκτσήδες!
Από ότι κατάλαβα σας αρέσει να σας γλύφουν αλλά όσοι σας κάνουν καζούρα είναι γραφικοί!
Ας με βρίζουν, τις περισσότερες φορές επιδιώκω να τους νευριάζω όχι μόνο σε αυτό το thread αλλά και αλλού!Ποιος σε πειραξε ταρατσακο και κανεις παραπονα???? Εμεις δε γουσταρουμε ουτε αβαντα, ουτε γλυψιμο και τιποτα αλλο, τα μεν αντεθνικα δεν τα γουσταρω τη δε καζουρα την ανταποδιδω καθως και τα μπινελικια και τις βρισιες φυσικα! Εσενα δε ξερω ποιος σε πειραξε, αλλα περα απο την καζουρα που εχει πλακα, πολλες φορες ξεφευγεις και υπερβαλλεις χρησιμοποιωντας τακτικες και επιχειρηματα των "φιλων" μας που πιστευω οτι πολλα απ' αυτα ΟΥΤΕ ΕΣΥ δεν τα πιστευεις, αλλα οπως το παραδεχεσαι το κανεις για να τσιγκλισεις ακομα και ακομνψα πολλες φορες...... οποτε αν ακουσεις τα μπινελικια σου, μην παραπονιεσαι, αλλωστε εχεις παραδεχθει την προτιμηση και τη συμπαθεια σου, οποτε σε περιμενουν στη γωνια!
Ας με βρίζουν, τις περισσότερες φορές επιδιώκω να τους νευριάζω όχι μόνο σε αυτό το thread αλλά και αλλού!
Μην έχουμε όμως 2 μέτρα και 2 σταθμά, έχω δηλώσει απο την αρχή συμπάθεια προς τον παοκ δεν το έκρυψα αλλά όταν κάνω εγώ αβάντα στον παοκ είμαι γραφικός και όταν κάνει γαύρος αβάντα στον άρη είναι λογικό!
Εγώ το ξέρω, άλλοι το αρνούνται! ;)εγω αντιπαθω εντελως το γαυρο,παο και το παοκ...πολλοι αρειανοι συμπαθουν γαυρο απο τις 3 μεγαλες...οταν ο ΑΡΗΣ επεσε εγιναν γαυροι...
Ο Αρειανος δεν επεδιωξε,δεν ηθελε κ δεν ειχε ΠΟΤΕ την αβαντα κανενος!!!!!
Τωρα αν καποιοι γαυροι μας συμπαθουν τι πρεπει να κανουμε??Να τους βρισουμε??Οταν καποιος μπαινει στο τοπικ της ομαδας κ ειναι ευγενης θα του ανταποδωσουμε ευγενεια
Αν μπει ομως κανεις(κυριως οι γυφτοι δλδ)κ μας πρηζει τον πουτσο πρεπει να του το ανταποδωσουμε με ευγνωμοσυνη??
Όχι και δεν είδες αβάντα, μέχρι βιντεάκια και φωτογραφίες έχουν ποστάρει γαύροι για τον Άρη και καλά κάνουν αφού σας συμπαθούν δικαίωμά τους είναι!Κοιτα, εσυ κανεις αβαντα σ' αυτους, δικαιωμα σου, κανε οτι γουσταρεις, γαυρο δεν ειδα να κανει αβαντα σε εμας, απλα τους κραζουν εδω μεσα και τους βριζουμε παρεα, δε λεει ο γαυρος για τα δισεκατομμυρια λαου του Αρη και ποσους τιτλους μας εχει στερησει το κατεστημενο και τετοιες παπαριες.... αν και το γεγονος οτι τους βριζουμε μαζι και δεν τους γουσταρουμε και μεις και αυτοι μας κανει "αδελφα σωματεια" κατα την τετραγωνη λογικη τους........ τι να πω..... ακουγεστε.....!!!!!!!!
Επειδή έχω μεγαλώσει σε γαυροφωλιά και έφαγα την πετριά από μικρός να γίνω Αρειανός έχω φάει στη μάπα την καζούρα των ίδιων των γαύρων.Τώρα αν τυχαίνει να συμπαθούν περσότερο τη δικιά μου ομάδα από τη δικιά σου δεν είναι κάτι που θα πρέπει να απολογηθεί κανένας.Αν εσύ πάλι δεν αντέχεις την καζούρα που σου κάνουν εδώ μέσα δε σημαίνει ότι είναι και αβανταδόροι του Άρη.Θέτω το εξής ερώτημα, εδώ μέσα μπαίνουν οι γαυροι και σας κάνουν αβάντα και όχι μόνο αυτό αλλά βρίζουν και τον παοκ λέγοντας τους Τούρκους, Γυφτους, ρουφιάνους, πουτάνες του Βορρά, Βούλγαρους, Σκοπιανούς και διάφορα άλλα!
Εγώ μπαίνω εδώ σας κάνω καζούρα χωρίς να έχω βρίσει ποτέ κανέναν χωρίς να τον έχω αποκαλέσει ποτέ ούτε σκουλήκι ούτε Εβραίο που σας λένε οι παοκτσήδες!
Από ότι κατάλαβα σας αρέσει να σας γλύφουν αλλά όσοι σας κάνουν καζούρα είναι γραφικοί!
Δεν είπα ότι δεν αντέχω την καζούρα, αντιθέτως την επιδιώκω!Επειδή έχω μεγαλώσει σε γαυροφωλιά και έφαγα την πετριά από μικρός να γίνω Αρειανός έχω φάει στη μάπα την καζούρα των ίδιων των γαύρων.Τώρα αν τυχαίνει να συμπαθούν περσότερο τη δικιά μου ομάδα από τη δικιά σου δεν είναι κάτι που θα πρέπει να απολογηθεί κανένας.Αν εσύ πάλι δεν αντέχεις την καζούρα που σου κάνουν εδώ μέσα δε σημαίνει ότι είναι και αβανταδόροι του Άρη.
Γιατί να μας κάνει εντύπωση η αβάντα σου δλδ? Δε νομίζω ότι είναι κανένας υποχρεωμένος να εί ναι αντικειμενικός εδώ μέσα.Ίσα-ίσα που κανείς δεν έχει δικαίωμα να είναι αντκειμενικός εδώ.Δε γίνεται παιχνίδι έτσι.Δεν είπα ότι δεν αντέχω την καζούρα, αντιθέτως την επιδιώκω!
Απλά είπα ότι σας κάνει εντύπωση η δικιά μου αβάντα για τον παοκ και δεν σας κάνει εντύπωση η αβάντα άλλων σε εσάς!
Υ.Γ Μην βλέπετε τον Μάξιμο άνετο, πέρσι με έβριζε!
ουτε και εγω τα γουσταρω τα αντιεθνικα για αυτο και βριζω την τουρκιαΠοιος σε πειραξε ταρατσακο και κανεις παραπονα???? Εμεις δε γουσταρουμε ουτε αβαντα, ουτε γλυψιμο και τιποτα αλλο, τα μεν αντεθνικα δεν τα γουσταρω τη δε καζουρα την ανταποδιδω καθως και τα μπινελικια και τις βρισιες φυσικα! Εσενα δε ξερω ποιος σε πειραξε, αλλα περα απο την καζουρα που εχει πλακα, πολλες φορες ξεφευγεις και υπερβαλλεις χρησιμοποιωντας τακτικες και επιχειρηματα των "φιλων" μας που πιστευω οτι πολλα απ' αυτα ΟΥΤΕ ΕΣΥ δεν τα πιστευεις, αλλα οπως το παραδεχεσαι το κανεις για να τσιγκλισεις ακομα και ακομνψα πολλες φορες...... οποτε αν ακουσεις τα μπινελικια σου, μην παραπονιεσαι, αλλωστε εχεις παραδεχθει την προτιμηση και τη συμπαθεια σου, οποτε σε περιμενουν στη γωνια!