Panagiotis Cr
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Αριάνα είναι ότι καλύτερο διαθέτει η Ελλάδα τη στιγμή αυτή ! Εύγε, Εύγε, Εύγε! Πως θα επικοινωνήσω μαζί της δεν ξέρω!!!!
ΤΕΛΕΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΜΕ ΤΗΣ ΣΟΥΙΔΙΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Να αλοιψω την ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ baby oil και να την γλύφω δεν θέλω τίποτα αλλοΜαναρακια μαζί με το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού έρχεται μαζί και η περίοδος μου
Θα τα πούμε μέσα της εβδομάδας που έρχεται
ΥΓ τα μηνύματα είναι πολλά και απανταω όσο πιο σύντομα γίνεται
Καλό καλοκαίρι σε όλους
Όταν έρχεται η περίοδος, υπάρχει κι άλλη... δίοδος!Μαναρακια μαζί με το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού έρχεται μαζί και η περίοδος μου
Καλό καλοκαίρι σε όλους
η ΚΩΛΑΡΑΜαναρακια μαζί με το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού έρχεται μαζί και η περίοδος μου
Καλό καλοκαίρι σε όλους
βγαλε και το παλιοκορδονι οταν κανεις ηλιοθεραπεια, χαλαει την εικονα!!Μαναρακια μαζί με το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού έρχεται μαζί και η περίοδος μου
Καλό καλοκαίρι σε όλους
νομιζω οτι δειχνει ωραιο το tan line πανω της!βεβαια γουστα ειναι αυταβγαλε και το παλιοκορδονι οταν κανεις ηλιοθεραπεια, χαλαει την εικονα!!
Σε λιγοτερο μαυρισμα να συμφωνησω οτι το tan line δειχνει ωραιο. Στο εντονο μαυρισμα χαλαει την εικονα. Βεβαια στον κωλο της Αριανας και σωβρακο του παππου να βαλεις, παλι εγκεφαλικο παθαινεις οταν τον βλεπεις (και τον σκιζεις) !!!νομιζω οτι δειχνει ωραιο το tan line πανω της!βεβαια γουστα ειναι αυτα
Αγγελία, στη 2η σελίδα νομιζωυπαρχει καπου τηλ επικοινωνιας;
Ποιος τραβηξε τη φωτογραφια? Γιατι μας απατας Αριανα? Οι ορκοι αγαπης που εδινες,ψευτικοι κ αυτοι?Μαναρακια μαζί με το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού έρχεται μαζί και η περίοδος μου
Καλό καλοκαίρι σε όλους
Πάντως ωραία λήψη έχει γίνειΠοιος τραβηξε τη φωτογραφια? Γιατι μας απατας Αριανα? Οι ορκοι αγαπης που εδινες,ψευτικοι κ αυτοι?
Τον εχει κανει με αζαξ,βλεπεις κ αντικατοπτρισμοΠάντως ωραία λήψη έχει γίνει
Κάτι έχει γίνει ναι...Τον εχει κανει με αζαξ,βλεπεις κ αντικατοπτρισμο
Μωράκι άμα περιμένεις να πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός για να έρθει η περίοδος είναι δύσκολα τα πράγματα....Μαναρακια μαζί με το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού έρχεται μαζί και η περίοδος μου
Καλό καλοκαίρι σε όλους
Αμάν!Διαθέσιμη από 6
Σας έχω όλους μέσα….στην καρδιά μου