Ariana!
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2024
- Like
- 3.403
Όχι εγώ γαμιεμαι εννοώΕσυ; Αρχισες να φορας κυλοτακι, Αριανα; Γιατι απο οσο ξερω το θεωρεις περιττό ρουχο.
Το κιλοτάκι τώρα ακριβώς τι είναι θα σε γελάσω
Όχι εγώ γαμιεμαι εννοώΕσυ; Αρχισες να φορας κυλοτακι, Αριανα; Γιατι απο οσο ξερω το θεωρεις περιττό ρουχο.
Και καλά να μην ήμασταν γίναμε τώραΠως είναι τα μωράκια απόψε;
Εδώ μιλάμε μόνο για την απόλυτη Αριανα!!!τα οπαδικά είναι για αλλού!!!Η Αριάνα ειναι εγγυηση.
Κατα τα αλλα μια απαντηση περιμενω και απο εσενα. Γαμιεσαι!
Τωρα ηρθα στα ισια μου. Παναθεμα σε, με λαχταρισες. Ειπα κι εγω... η Αριανα κιλοτακι;Όχι εγώ γαμιεμαι εννοώ
Ε... πώς να είμαστε ... θα βλέπουμε πάλι εκείνον τον εφιάλτη .... ότι σε κυνηγάμε ...και δεν μπορούμε να σε πιάσουμεΠως είναι τα μωράκια απόψε;
Παιζει να ειμαι και μονος που μου αρεσουν οι φωτος με στριγκακια σου!Όχι εγώ γαμιεμαι εννοώ
Ποια οπαδικα τρομαρα σου; Δες πμ.Εδώ μιλάμε μόνο για την απόλυτη Αριανα!!!τα οπαδικά είναι για αλλού!!!
Πατούρα!Πως είναι τα μωράκια απόψε;
Κάπως έτσι δλδ.... "τι ιδέα σου πέρασε"Ε... πώς να είμαστε ... θα βλέπουμε πάλι εκείνον τον εφιάλτη .... ότι σε κυνηγάμε ...και δεν μπορούμε να σε πιάσουμε
Για να ξεκινάει όμορφα η μέρα μας!!Το εκανα και καδρο πανω το κρεββάτι μου!
ΆψογηΠατούρα!
Πώς μπορείς να αντισταθείς σε αυτήν την καρδιά;;Πως είναι τα μωράκια απόψε;
Δεν θα σε παιρνει ο υπνος!Το εκανα και καδρο πανω το κρεββάτι μου!
Δεν πιστευω να ειναι καμια κωλοομάδαΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΜΕ ΤΗΣ ΣΟΥΙΔΙΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Ουαου!!!ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΜΕ ΤΗΣ ΣΟΥΙΔΙΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
και εγώ μαζί σου!!1) εδω δε χωρουν οπαδικα!
2) βρες εσυ ΚΑΛΥΤΕΡΗ (γιατι μπορει ο κωλος να ειναι το ατου της αλλα και στην πιπα και οχι μονο ειναι πολυ καλη), κατω απο 200 με πρωκτικο και καταποση included και χωρις ΧΩΡΙΣ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ!!!
γιατι σε κατι αλλες στο μουνι μπαινουμε και λενε αχ μη ποναω 8 κιλα τζελ και απο πιπα αμα σας φτασουν κατω απο το κεφαλακι γραφετε θριαμβους ....
προτιμω να τα δωσω λοιπον κατι πιστοποιημενο και κατι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ απο την πολυ χρηση, σε αντιθεση με πιο ριψοκινδυνες αποδοσεις του υψους και του βαθους....
και χαλαλι το πενηνταρικο δηλαδη...
οταν σας τα παιρνει ο κουλης με ρευματα και καυσιμα κοκοκο κανετε και ριχνετε 41%
ε και εγω 41% στην Αριανα ψηφιζω τοτε!
ε οχι και μαζι μου! θα μας περασουν και για τιποτα δροσερους!και εγώ μαζί σου!!
σκεψου ποσοι κωλοι βοηθησαν στην εξελιξη των παντων. των πολιτισμων, της τεχνολογιας!!!Τελικά χιλιάδες χρόνια εξέλιξης του ανθρώπου και ειδικά του άντρα,
αν προκύπτει ένας τέτοιος κώλος (και μάλιστα διαθέσιμος) πάει στράφι κάθε άλλη μας σκέψη...