Νέα

Άργος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΧΧΧ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kwstakis_hellas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, στο στούντιο στην Δαλαμανάρα τι παίζει;
Εχω περάσει από κει και τον βλέπω ανοιχτό, αλλά δεν ξέρω τι έχει μέσα. Όποιος έχει εμπειρία ας μας το πει.

Αυτες τις μέρες κάνοντας την βόλτα μου εις Αργολίδα επισκέφτηκα την πόλη δια την εκτόνωση των ορέξεων μου. Βόλτα στις πορτοκαλιές για αρχή, χάλια μαυρα όμως πέτυχα μια με ωραίο σωμα τουλάχιστον...την ειχα ξανα πάρει και είπα να τις τα ξανα δώσω...εφυγα μια βολτα ναυπλιο και στην επιστροφή είπα να περάσω μια απο το στούντιο...ειχα πάει πριν καιρο και ειχαν βάλει μια μυζήθρα για κοπέλα οπότε το απέφευγα...Στην είσοδο δυο πακιστάνια να παρακαλάνε...παίρνω το ύφος του μπατσόνι και τους διώχνω...χαρες και αγαπες η τσατσα...κάθομαι εις τον "κανεπέος" και περιμένω να μου βγει καμια μυζήθρα ή το πολυ πολύ κανα ξινόγαλο...
ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!!!!!
Μια δίμετρη ξανθια με μούρη σκύλας, σώμα μοντέλου σκουλαρίκι σε γλώσσα και δερματάκι ελαφρώς εναν τόνο πριν το κάτασπρο...ΚΑΥΛΩΝΩ,....λέω εδώ είμαστε που λέει το πρόγραμμα και σκάω 50ευρω για ακάποτο....Μπαίνει στο δωμάτιο και εγώ με το κοντάρι της σημαίας όρθιο μεριμένω ως σταυροφόρος να το μπήξω σε ιερά χώματα...Η πρώτη της κουβέντα "δεν χύνουμε στο στόμα" της λέω "ποτέ δεν χύνω με πίπα" και αληθώς βεβαίως....όμως όχι μια αλλα 3 φορές παραλίγο να χύσω σε πιπα!
Δεν περιγράφω άλλο γιατι θα χύσω!!!
Να πάτε όσο ειναι το ξανθό μην τσιγκουνευτείτε! Θα σας μείνει αξέχαστο και η πίπα της θα αναζητάτε έτη αργότερα....! πιστευω να βοήθησα...

bicyclatenios

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2017
Κριτικές
5
Like
118
Πόντοι
0
Χαιρεται και καλες γιορτές σε όλους!
Ξεθάβω αυτο το νήμα, μιας κι εχθες το βραδυ ειχα βρεθει για δουλειες κατω αργολιδα...
Κατα τις 1:30- 2:00 ειπα να περασω μια βολτα απο τα σπιτακια με τις πορτοκαλιες (το στουντιο που λενε εδω δεν το ηξερα οτι υπαρχει, μιας και πριν λιγο ειδα αυτο το νημα και εμαθα αυτη τη πληροφορια) και προς κακη μου εκπληξη ειδα οτι ηταν όλα τα σπιτάκια κλειστά....
Αν καποιος ξέρει.... ίσως για τα δεδομένα της περιοχής ειχαν απλα κλείσει πιο νωρίς ή παιζει αλλος λόγος?

ioannis1983

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2017
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
Γεια σας. Εγώ είμαι από το Άργος.. Για να σας κατατοπίσω στο στούντιο αυτό που λέτε , είναι στο δρόμο της Δαλαμανάρας όπως πας από το Άργος για Ναύπλιο. Ανοίγει κάθε μέρα από τις 14:00 έως τις 02:00 νύχτα. Έχει ανοίξει κάνα 2 χρόνια περίπου τώρα. Δεν έχω κάνει σεξ εκεί ποτέ, αλλά έχω πάει να δω 3 φορές. Καλές γκόμενες έχει. Την τελευταία φορά που πήγα ήταν πριν μια βδομάδα περίπου, αλλά ήταν πολύ δεύτερη η γκόμενα, δεν μου άρεσε και δεν πέρασα...Και ζήταγε και πολλά λεφτά! Λέει η τσατσά: 30 το απλό , 40 πίπα με προφυλακτικό, 50 πίπα χωρίς προφυλακτικό και 100 ευρώ η μισή ώρα! όχι ρε φίλε! Πολλά! και για μπάζο. Η τιμή εκκίνησης εκεί πάντα είναι 30 ευρώ και πάει μέχρι 80 ή 100 ανάλογα με το χρόνο που κάθεται και αυτά που κάνει...Άλλες 2 φορές που είχα πάει πριν αρκετούς μήνες είχε καλύτερες γκόμενες αλλά δεν είχα περάσει μέσα. Συνήθως ζητάνε 50 ευρώ για μισή ώρα με πίπα χωρίς προφυλακτικό. Τη μία φορά ήτανε μία ξένη ψηλή και λίγο χοντρούλα, και φαινότανε σαν να βαριέται
σαν να μην είχε όρεξη δηλαδή...Πάω εκεί και μου λέει: τι θέλεις; αγενής...ξενέρωσα...Της λέω να ρωτήσω πόσο κάνει...Λέει 30 ευρώ είναι... Της λέω αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείς να μου πεις;
Με το ζόρι δηλαδή μίλαγε...οκ..λέει.. Πίπα χωρίς, 60 ευρώ, για μισή ώρα, και 100 ευρώ για μία ώρα...
ευχαριστώ λέω, και έφυγα...Μιά άλλη φορά ήτανε μια αδυνατούλα Ελληνίδα φαινότανε....Ήρθε εκεί ντροπαλή δεν έβγαινε στο σαλόνι μόνο βγήκε από την πόρτα του δωματίου, και μου λέει: τι κάνουμε καλά;
Ενώ η τσατσά ανακοίνωνε το πρόγραμμα...Ελπίζω να σας κατατόπισα...Θα πάω σύντομα ξανά να δω αν έχει έρθει κάνα καλύτερο...Αυτό που δεν ξέρω είναι πόσο συχνά αλλάζουν τα κορίτσια...Θα το μάθουμε και αυτό...  Γενικά τα μπουρδέλα στις πορτοκαλιές κλείνουν στις 00:00 το βράδυ ή μπορεί να είναι ανοιχτά ως 01:00. Το στούντιο στη Δαλαμανάρα κλείνει στις 02:00 νύχτα...

xk1182

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
Βρε παιδια εκει στις πορτοκαλιες τι γίνεται εχουμε κανεναν ανταποκριτη να μας πει κανα νεο??(πολυ σιωπή γιατι ετσι;;;)

drycoll_new

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα ειμαι παλιο μελος αλλα με νεο ονομα ! Λοιπον πηγα και απο οτι διαβαζω επανω για κατι 69 ευρω + δεν παιζει!τα κοριτσα ειναι ζαχαρη εκτος απο 2 απο τα 7-8 σπιτακια και παιζει 20 ευρω η 30 ευρω με μασαζ η ελευθερο στοματικο !Τα εχω περασει ολα τα σπιτακια καθε εβδομαδα αλλαζουν τα κοριτσια υποψιν

mars71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
που αλαζουν κοπελες,στις δεκα. επτα δεκα χρονια κ πανο.ιζαμπελλα κλαρα κατερινα γαβριελα αννα κατερινα νικολετα κατερινα.ολες δεκαετια εχουν.τις περνουν παν σε στουδιο.στα σκοταδια δεν βλεπις.

mars71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
αδε εφεραν κοινουριες κοπελιτσες αν περασι καπιως ναμας ενιμεροσι.

mars71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
εκανα τιν βολτα μου στα μαγαζια μπενο στο 21.λει τσατσα κοινουρια κοπελα.ερχετε κοπελια αβιζι ακωλι αλβανεζακι.τιν εχω πετιχι στο 24 με τσατσο κ γεματο πακισταν.δεν περασα.εχουν περασι φιλαρακια ειπαν δεν αξιζι στο δωματιο.δζαμπα λεφτα.

mars71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
καλιμερα φιλαρακια,τι γινετε,

mars71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
που πιγανε κορασιδες,λαος δεν γαμαι.

mars71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
περπατισα διω αξιζουν ιζαμπελλα με πλαστικα βιζια σαν εμφανισι,κ αρθεμις μεγαλιτερι εχι βιζι κωλο στο γαμισι δεν πεζετε το κανει κ ευχαριστετε.

mars71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
εκανα για αλι μια φορα βολτα μου.κ ειπα εδω ειμαστε μαρεσε σιμπεριφορα.περασα στο δωματιο.πιπα φανταστικι αργα βατια κ γλοσσα ασταματιτι.ολα τα λεφτα.ανεβικε απο πανο με πλατη.με τρις κοινισις με θελιωσε.οτι ειπε εκανε.θα ξαναπαω.αξιζι κ ας ειναι μεγαλιτερι ομως ειναι στενι μπρως πισω.αρτεμις κ παλι αρτεμις

mars71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
ιζαμπελλα με πλαστικα βιζια μακρια ουτε ενα εβρο δεν αξιζι στις ιπερεσιες χαλια χαλιον

mars71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα φιλαρακια,δεν μιλαι κανενας εδω.

mars71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
μια που ειχα να περπατισο πολι κειρο στα σπιτακια,κ πως με καταφερνι μιλφαρα αρτεμις,πανδως δεν μετανιοσα ποτε,ειναι τουμπανο στι πιπα δεν ιπαρχι αλι,σουπερνι μιαλο,σινιστο δεν θα μεθανιοσι κανενας.....

Συνημμένα

• 20770056_386577375091752_2585300047359377026_n.jpg
    20770056_386577375091752_2585300047359377026_n.jpg
    61,2 KB · Εμφανίσεις: 226

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.767