kwstakis_hellas
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά, στο στούντιο στην Δαλαμανάρα τι παίζει;
Εχω περάσει από κει και τον βλέπω ανοιχτό, αλλά δεν ξέρω τι έχει μέσα. Όποιος έχει εμπειρία ας μας το πει.
Αυτες τις μέρες κάνοντας την βόλτα μου εις Αργολίδα επισκέφτηκα την πόλη δια την εκτόνωση των ορέξεων μου. Βόλτα στις πορτοκαλιές για αρχή, χάλια μαυρα όμως πέτυχα μια με ωραίο σωμα τουλάχιστον...την ειχα ξανα πάρει και είπα να τις τα ξανα δώσω...εφυγα μια βολτα ναυπλιο και στην επιστροφή είπα να περάσω μια απο το στούντιο...ειχα πάει πριν καιρο και ειχαν βάλει μια μυζήθρα για κοπέλα οπότε το απέφευγα...Στην είσοδο δυο πακιστάνια να παρακαλάνε...παίρνω το ύφος του μπατσόνι και τους διώχνω...χαρες και αγαπες η τσατσα...κάθομαι εις τον "κανεπέος" και περιμένω να μου βγει καμια μυζήθρα ή το πολυ πολύ κανα ξινόγαλο...
ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!!!!!
Μια δίμετρη ξανθια με μούρη σκύλας, σώμα μοντέλου σκουλαρίκι σε γλώσσα και δερματάκι ελαφρώς εναν τόνο πριν το κάτασπρο...ΚΑΥΛΩΝΩ,....λέω εδώ είμαστε που λέει το πρόγραμμα και σκάω 50ευρω για ακάποτο....Μπαίνει στο δωμάτιο και εγώ με το κοντάρι της σημαίας όρθιο μεριμένω ως σταυροφόρος να το μπήξω σε ιερά χώματα...Η πρώτη της κουβέντα "δεν χύνουμε στο στόμα" της λέω "ποτέ δεν χύνω με πίπα" και αληθώς βεβαίως....όμως όχι μια αλλα 3 φορές παραλίγο να χύσω σε πιπα!
Δεν περιγράφω άλλο γιατι θα χύσω!!!
Να πάτε όσο ειναι το ξανθό μην τσιγκουνευτείτε! Θα σας μείνει αξέχαστο και η πίπα της θα αναζητάτε έτη αργότερα....! πιστευω να βοήθησα...