iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.150
- Πόντοι
- 7.865
Εγώ ξέρω ότι κάποτε όπως σωστά λές,όταν ήταν ακόμα η Πάναφον,η Τελεστέτ και ξεκινούσε η Κοσμοτέ,ήθελα να διακόψω απο την Πάναφον και να πάω στην Κοσμοτέ και για 2 ώρες συνολικά,απο ότι μου είπανε που είχα μιλήσει,το έτος 1998 αν δεν κάνω λάθος,πλήρωσα 30.000 δρχ,90 γιούργια μάγκες.Όπως σωστά λέει ο FiD για ένα διάστημα όλοι τους δημιούργησαν ζημιογόνες φαινομενικά προσφορές για τη διατήρηση του ανταγωνισμού,αλλά τώρα θα εισπράξουν.Κάποτε με ένα πεντοχίλιαρο κάρτα,διόλου ευκαταφρόνητο ποσό,μίλαγες το πολύ τρία τέταρτα στην ιδανικότερη των περιπτώσεων και τώρα είναι πολύ φτηνά σε σχέση με τότε,γιατί τότε το πεντοχίλιαρο είχε αξία,όχι όπως τώρα που έχεις 15 ευρώ και είναι σαν να μην έχεις τπτ.Δεν χαρίζουν τίποτα ποτέ.Και κάτι δικοί μου που έμεναν στην Αγγλία συγκεκριμένα,μπορεί να έπαιρναν συσκευές που εμείς τις φανταζόμασταν τότε,αλλά μετά πληρώνανε ακόμα και το τέτρις ή το φιδάκι στο κινητό τους.Είναι τυχαίο που οι εταιρείες επιβάλλουν δικό τους μενού σε κάποια μοντέλα κινητών και για να ξεκλειδώσεις παιχνίδια και υπηρεσίες τα ακουμπάς?Τι νομίζατε??Με 1 ευρώ να μιλάτε με τον μπάρμπα τους στον Άρη απεριόριστα??Κοιτάτε τι γράφουν και τα ψιλά γραμματάκια...Μας δώσανε ένα περιθώριο μέχρι να μπούμε στο μύλο όλοι μας και μετά πάρτε διαβόλοι βάγια.Αλλά και πάλι φτηνά θα είναι!Βέβαια εαν δεν έχετε χρήματα να πληρώνετε κινητά,αρχίστε να κοινωνικοποιήστε πάλι και να βλέπετε τους συνομιλητές σας και να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους.Δεν είναι καινούριο αυτό που λέω.Δουλεύει τις τελευταίες χιλιετηρίδες απο τότε που ο άνθρωπος έχει μάθει να επικοινωνεί και είναι δοκιμασμένο και πιο υγιεινό.