Νέα

Άρχισε τις απατεωνιές και η cosmote

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Εγώ ξέρω ότι κάποτε όπως σωστά λές,όταν ήταν ακόμα η Πάναφον,η Τελεστέτ και ξεκινούσε η Κοσμοτέ,ήθελα να διακόψω απο την Πάναφον και να πάω στην Κοσμοτέ και για 2 ώρες συνολικά,απο ότι μου είπανε που είχα μιλήσει,το έτος 1998 αν δεν κάνω λάθος,πλήρωσα 30.000 δρχ,90 γιούργια μάγκες.Όπως σωστά λέει ο FiD για ένα διάστημα όλοι τους δημιούργησαν ζημιογόνες φαινομενικά προσφορές για τη διατήρηση του ανταγωνισμού,αλλά τώρα θα εισπράξουν.Κάποτε με ένα πεντοχίλιαρο κάρτα,διόλου ευκαταφρόνητο ποσό,μίλαγες το πολύ τρία τέταρτα στην ιδανικότερη των περιπτώσεων και τώρα είναι πολύ φτηνά σε σχέση με τότε,γιατί τότε το πεντοχίλιαρο είχε αξία,όχι όπως τώρα που έχεις 15 ευρώ και είναι σαν να μην έχεις τπτ.Δεν χαρίζουν τίποτα ποτέ.Και κάτι δικοί μου που έμεναν στην Αγγλία συγκεκριμένα,μπορεί να έπαιρναν συσκευές που εμείς τις φανταζόμασταν τότε,αλλά μετά πληρώνανε ακόμα και το τέτρις ή το φιδάκι στο κινητό τους.Είναι τυχαίο που οι εταιρείες επιβάλλουν δικό τους μενού σε κάποια μοντέλα κινητών και για να ξεκλειδώσεις παιχνίδια και υπηρεσίες τα ακουμπάς?Τι νομίζατε??Με 1 ευρώ να μιλάτε με τον μπάρμπα τους στον Άρη απεριόριστα??Κοιτάτε τι γράφουν και τα ψιλά γραμματάκια...Μας δώσανε ένα περιθώριο μέχρι να μπούμε στο μύλο όλοι μας και μετά πάρτε διαβόλοι βάγια.Αλλά και πάλι φτηνά θα είναι!Βέβαια εαν δεν έχετε χρήματα να πληρώνετε κινητά,αρχίστε να κοινωνικοποιήστε πάλι και να βλέπετε τους συνομιλητές σας και να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους.Δεν είναι καινούριο αυτό που λέω.Δουλεύει τις τελευταίες χιλιετηρίδες  απο τότε που ο άνθρωπος έχει μάθει να επικοινωνεί και είναι δοκιμασμένο και πιο υγιεινό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και με πιανεις και αδιαβαστο στα κινητα δικτυα....
αμα ειχα διαβασει που εχω καιρο να ασχοληθω με τα δικτυα
κινητων θα σου εβρισκα και αλλες "τρυπες" που νομιζουν
πως μας κανουνε και χαρη με τοσα που δινουν  :grin:

Πηγα να παρω ενα κινητο με αναβαθμιση....
με τοσα λεφτα που τους εχει δωσει ο πατερας μου
και το κινητο που μου εδωσαν ξεφορτιζεται μεσα σε
μια μερα χωρις να κανω τηλεφωνα... αυτο τι σημαινει ξερεις?
πως το κινητο εκπεμπει αρκετη ακτινοβολια ωστε η μπαταρια του
να πεφτει τοσο γρηγορα εφοσον το "λειτουργικο" του δεν το δουλευω
σαν μενου. Για να δεις τι μαλακιες κανουνε  ;)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
αναμενουμε παντως το αποτελεσμα της εκδικασης...ετσι για την ιστορια....
Αρχίδια θα γίνει.Εκ πείρας σου λέω ότι θα αθωωθούν,καθώς αμα δικαιωθεί κάποιος δυσαρεστημένος πελάτης υπάρχει δεδικασμένο και τους πέρνουν και τα σώβρακα οι υπόλοιποι.Στην Ελλάδα αυτό δεν θα γίνει.Τόσα χρόνια στα δικαστήρια έχουμε δεί σημεία και τέρατα.Ακόμα και αξίωση απο την πάναφον για 15000 δρχ το 2000 σε δίκη ερήμην του κατηγορουμένου να βγάλουν το μάξι του στο σφυρί,όπως και έγινε.Απλά η όλη διαδικασία θα έχει τζάρτζελο,θα σπάσω πλάκα και θα κοστίσει ελάχιστα.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Σωστός ο φίλος FiD πιο πάνω και ενημερωμένος...

Δυστυχώς η ενημέρωση δεν είναι πάντα σωστή στη χώρα μας, και για πάρα πολλά θέματα, με συνέπεια να δημιουργούνται μύθοι. Όποιοι έχουν ζήσει στο εξωτερικό ή ενημερωθεί, θα γνωρίζουν ότι η πατέντα με τα ΧΧΧΧ δωρέαν λεπτά και SMS είναι ελληνική πατέντα. Το κόστος χρήσης του δικτύου (πάγιο, χρεώσεις) είναι αντικειμενικά εξαιρετικά χαμηλό στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες, και αυτό όχι με τις επίσημες τιμές τιμοκαταλόγου που κανείς δεν πληρώνει, αλλά λόγω των συνεχών προφορών στα τσάμπα πακέτα.

Την δουλειά με το τσάμπα την πρωτοξεκίνησε η Wind το 2008 (αν θυμάμαι καλά) που τότε αντιμετώπιζε τεράστια οικονομικά προβλήματα, και μετά αναγκαστικά ακολούθησαν λόγω ανταγωνισμού και οι άλλοι δύο. Η άμεση συνέπεια ήταν να χαρούν όλοι οι καταναλωτές γιατί πρακτικά όλοι (οικογένειες/παρέες) πέρνουν από ένα Whatsup, CU ή FtG και μιλάνε δωρέαν και απεριόριστα (πάντα αναρωτιώμουνα τι ποσοστό τελικά καταναλώνει όλα αυτά τα λεπτά, εγώ μιλάω μόνο μερικές ώρες το μήνα). Φυσικά οι εταιρίες χάσανε (όλες) τεράστια ποσά, και πρώτη και καλύτερη η Wind που είναι σήμερα σε οικονομική κατάσταση χειρότερα και από το ελληνικό κράτος, πιο "junk" δεν γίνεται. Βάλε και την κρίση και τα κέρδη έχουν πλέον εξαφανιστεί και τα ζωνάρια σφίξανε, όπως παντού φυσικά...

Η κατάσταση είναι λογικό να "μην πάει άλλο" για τις εταιρίες. Εμείς σαν καταναλωτές φυσικά θέλουμε πάντα να πληρώνουμε το ελάχιστο αλλά από την άλλη όταν δεν πληρώνεις τίποτα να μην περιμένεις και υπηρεσίες ποιότητας.

Προσωπικά έχω συμβόλαιο και δεν απολαμβάνω άμεσα των δωρεάν παροχών, αλλά από την άλλη η εκτίμησή μου είναι ότι τα τελευταία χρόνια η ποιότητα φωνής έχει πέσει πολύ στα δίκτυα, όλα τα δίκτυα. Τώρα μιλάς και δεν καταλαβαίνεις τον άλλον, πέφτουν κλήσεις στο αμάξι κλπ κλπ. Αυτό προφανώς γίνεται γιατί οι εταιρίες μην έχοντας σημαντικά έσοδα (τσάμπα μιλάνε τα 2/3 των συνδρομητών, οι καρτοκινητοί δηλαδή) δεν αναπτύσσουν το δίκτυο όσο πραγματικά θα έπρεπε. Και την πληρώνουμε όλοι, και εμείς με τα συμβόλαια που κυριολεκτικά πληρώνουμε.

Προφανώς με την λήξη της προηγούμενης προσφοράς (2010) οι εταιρίες αποφάσισαν να βάλουν (επιχειρηματικά) μυαλό, γιατί το τσάμπα είναι αντικειμενικά καταστροφή για κάθε επιχείρηση. Για να είμαι ειλικρινής όμως πιστεύω ότι σύντομα λόγω δυσφορίας του εθισμένου στο τσάμπα κοινού (σε 1 άντε 2 μήνες) θα ξαναγυρίσουν όλοι πάλι στο σχεδόν τσάμπα.

Για μένα το μυστικό είναι η ισοροπία τιμής & υπηρεσίας. Όταν ο ένας κλέβει τον άλλο τελικά η σχέση καταστρέφεται και τελικά χάνουν όλοι, και αυτό ισχύει σε κάθε αγορά...

@ Boldemort : φίλε μου τα SMS δεν λειτουργούν όπως γράφεις πιο πάνω με τα "control signals" και τα "attached" και το τσάμπα. Δεν έχει νόημα και ενδιαφέρον για την παρέα να περιγράφουμε τεχνολογίες αλλά όλα φίλε μου έχουν το κόστος τους, και τεχνικό και οικονομικό, και μάλιστα σημαντικό. Τίποτα δεν είναι τσάμπα, δυστυχώς...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
@ Boldemort : φίλε μου τα SMS δεν λειτουργούν όπως γράφεις πιο πάνω με τα "control signals" και τα "attached" και το τσάμπα. Δεν έχει νόημα και ενδιαφέρον για την παρέα να περιγράφουμε τεχνολογίες αλλά όλα φίλε μου έχουν το κόστος τους, και τεχνικό και οικονομικό, και μάλιστα σημαντικό. Τίποτα δεν είναι τσάμπα, δυστυχώς...

φιλε για μηχανες μιλας.
Οχι για οικονομικα σχεδια ουτε για
πολιτικα σεναρια... Δεν εχει νοημα
και ενδιαφερον να ξερεις τι αδυναμιες
εχει η συσκευη σου και τι ισχυ εκπεμπει?
ασχετος εισαι?  :-

εξηγησε μας εσυ πως δουλευουν τα σμσ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι με νοιαζουν εμενα τα επιχειρηματα πλανα της επιχειρησης
αν δεν ξερω πως δουλευει αυτο που μου εδωσε
τι αδυναμιες εχει... και μεχρι ποιο βαθμο με εξυπηρετει
και ειναι ανταξιο των χρηματων του... πλακα κανεις ρε φιλε τωρα?  :-

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Φίλε μου μην βλέπεις το θέμα μονοδιάστατα. Ο κύριος τελικός στόχος όλων στις επιχειρήσεις είναι το χρήμα. Επιχείρηση χωρίς οικονονική υγεία δεν θα παρέχει καλές υπηρεσίες και τελικά θα κλείσει. Είτε φτιάχνει χωμί, είτε κινητά, είτε διαστημόπλοια.

Money Makes The World Go Around.

Κανένας μας δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Όπως ξαναέγραψα, το θέμα είναι να υπάρχει ισορροπία και να είναι όλοι κερδισμένοι. Το σύστημα «να σου τα πάρω όλα και να πεθάνεις» δεν λειτουργεί, οδηγεί στη ζούγκλα και στην καταστροφή. «Παν μέτρον άριστον» που λέγανε και οι αρχαίοι… Αν δεν ξεκινάμε με αυτό σαν βάση είναι χαμένο το παιχνίδι, θα γίνουμε ζούγκλα και θα μας φάει κάποια στιγμή το λιοντάρι… Αυτά τα λίγα από μένα για το θέμα γιατί μάλλον βγαίνουμε εκτός και θα κουράσουμε την παρέα. Την καλημέρα μου σε όλους...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε μου μην βλέπεις το θέμα μονοδιάστατα. Ο κύριος τελικός στόχος όλων στις επιχειρήσεις είναι το χρήμα. Επιχείρηση χωρίς οικονονική υγεία δεν θα παρέχει καλές υπηρεσίες και τελικά θα κλείσει. Είτε φτιάχνει χωμί, είτε κινητά, είτε διαστημόπλοια.

Money Makes The World Go Around.

Κανένας μας δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Όπως ξαναέγραψα, το θέμα είναι να υπάρχει ισορροπία και να είναι όλοι κερδισμένοι. Το σύστημα «να σου τα πάρω όλα και να πεθάνεις» δεν λειτουργεί, οδηγεί στη ζούγκλα και στην καταστροφή. «Παν μέτρον άριστον» που λέγανε και οι αρχαίοι… Αν δεν ξεκινάμε με αυτό σαν βάση είναι χαμένο το παιχνίδι, θα γίνουμε ζούγκλα και θα μας φάει κάποια στιγμή το λιοντάρι… Αυτά τα λίγα από μένα για το θέμα γιατί μάλλον βγαίνουμε εκτός και θα κουράσουμε την παρέα. Την καλημέρα μου σε όλους...

Λαθος κανεις. Δεν θα βγουμε εκτος θεματος αμα
εγω η εσυ αναφερουμε επιγραμματικα 2-3 πολυ απλα πραγματακια
που θα πρεπει να εχει υποψιν του ο απλος χρηστης οταν παει να αγορασει κατι.
Μερικα καινουργια κινητα εκπεμπουν μεγαλυτερη ισχυ απο αυτην που θα επρεπε να εκπεμπουν
και τα πασαρουν στους καταναλωτες οι οποιοι δεν ξερουν. Και σκανε τα λεφτα για κατι
που ειναι μαπα.... και απο αποψη QoS και απο αποψη ευχρηστιας οπως ειπες και εσυ παραπανω
παν μετρον αριστον κατι που σημαινει πως θα πρεπει να υπαρχει ισσοροπια μεταξυ ευχρηστιας - ασφαλειας αλλα
και παρεχομενων υπηρεσιεων... θελω δηλαδη ενα κινητο το οποιο και να ειναι ευχρηστο και να ειναι ασφαλες...
γιατι μεταξυ τυπε οταν εκπεμπεις 1.5+ σε Watt ενω το ανωτατο οριο ειναι 2 δεν υπαρχει ασφαλεια.
Και τελος να προσφερει σωστες υπηρεσιες.... κατι που επισης αν εκπεμπεις πολυ και πεφτει η μπαταρια σου
μεσα στην μερα δεν το παρεχεις (νομιζω) ... ειναι σαν τα ANtivirus σου λεει ο αλλος πληρωσα να μου βαλουν
ενα και ειμαι ασφαλης πλεον καθως κανω πλοηγηση σε δικτυακες υπηρεσιες... α ρε κουνια που σε κουναγε

λοιπον αυτα τα 2-3 πραγματακια δεν νομιζω καποιος να μην θελει να τα γνωριζει για καλο του δηλαδη
ειδαλλως φιλε εισαι θυμα της μαικροσοφτ - της γουιντ - της τελλας κτλπ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ το παιρνεις
σαν προβατο...

Οσο για αυτα που λες για τις εταιρειες οφειλω να εχω μια βασικη γνωση για τα πολιτικα
και οικονομικα τους παιχνιδια χωρις να γινω μανατζερ η οικονομολογος αλλωστε δεν θα ειναι αυτη η δουλεια μου (εδω δεν φευγουμε εκτος θεματος αραγε?!) .. οπως και καποιος που δεν ειναι πληροφορικαριος οφειλει
να εχει μια βασικη γνωση για το συστημα του και να μην γινει προγραμματιστης
δεν του ζητας να μπει και να τροποποιησει τον κωδικα του προγραμματος ωστε να δημιουργησει μια νεα εκδοση
απλα οφειλει να γνωριζει στο περιπου τι κανει αυτο το οποιο πηρε ετοιμο απο τους προγραμματιστες
αυτα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παντως σε βλεπω στο εκτος θεματος οτι επιμενεις
και να μην ξερεις καλο θα ειναι να το πεις...αλλα οχι να
μου λες αυτο δεν γινεται ετσι και να μην το τεκμηριωνεις
στην πληροφορικη η τρεχει κατι η δεν τρεχει... δεν υπαρχουν ουτε
νομοι αορατοι... ουτε διπλωματικοι ελιγμοι ουτε τιποτα μπροστα σου
το μηχανημα η δουλευει η δεν δουλευει...
η περναει ρευμα η δεν περναει  0101001011111  :grin:
Γιατι εγω σε ρωτησα να μου εξηγησεις με τα κοντρολ σηματα
τι γινεται μηπως και εχω μεινει πισω εγω κτλπ δεν σε ρωτησα
για να κανω κοντρα γνωσεων...

ΑΠο την αλλη το βλεπουμε και οι 2 μονοδιαστατα γιατι εσυ μου αναλυεις
την οικονομικη - επιχειρηματικη πολιτικη των επιχειρησεων
ενω εγω σου παω την συζητηση σε καθαρες τεχνοκρατικες πρακτικες.

οποτε και οι 2 εξω ειμαστε αστο...  :grin:

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
μετα απο 10 σχεδών χρόνια που είμαι στη wind αποφάσησα να αλλάξω δίκτυο,και να πάω στην κοσμοτέ
έκανα το wind που είχα καρτοκινητό και πήγα να ρωτήσω για νέο συμβόλεο με νέο αρηθμό,με 50 ευρώ πάγιο,και 300+ ευρό για το iphone 4 .... όλα καλά,αριθμός που μ αρέσει κτλ... και εκεί ακούω το κουφό... ότι δηλαδή η κοσμοτέ θέλει 100 ευρό επιπλέον για ''εγγυηση'' !!! και το κάνει σε όλους,και σε άλλους ζητάει και 200 κ.τ.λ !!!!! νέα μόδα ???? ..νομήζω οτι είναι τρελό νταβατζιλίκι... τι να κάνω ?? ..θέλω κοσμοτέ ,αλλα μου φένετε κοροΙδία αυτό...  :(

Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τη σιχάθηκα από τότε που απέλυσε 120 ανθρώπους. Εκατοντάδες μυρια € κέρδη καί να απολύει κόσμο για πλάκα. Να πάει να μαμηθεί καί αυτή καί ο ΟΤΕ. Τέτοια κίνηση ούτε η WIND, που είναι της πλάκας, δεν έκανε.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τη σιχάθηκα από τότε που απέλυσε 120 ανθρώπους. Εκατοντάδες μυρια € κέρδη καί να απολύει κόσμο για πλάκα. Να πάει να μαμηθεί καί αυτή καί ο ΟΤΕ. Τέτοια κίνηση ούτε η WIND, που είναι της πλάκας, δεν έκανε.
Ισα ισα που τις απολυσεις η WIND τις ξεκινησε,μετα η VODAPHONE και βεβαια ακολουθησε η COSMOTE....κερδη 340εκ το 2009,απολυσεις δυστυχων εργαζομενων των 750ευρω και μπονους στελεχων απο 120 εως 190 χιλιαδων.....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ισα ισα που τις απολυσεις η WIND τις ξεκινησε,μετα η VODAPHONE και βεβαια ακολουθησε η COSMOTE....κερδη 340εκ το 2009,απολυσεις δυστυχων εργαζομενων των 750ευρω και μπονους στελεχων απο 120 εως 190 χιλιαδων.....

Η γενικη "γραμμη" αυτη ειναι που περιγραφεις...αλλα..

Στην περιπτωση των 120 ατομων της Cosmote αφορα ατομα διοικητικων θεσεων με αρκετα χρονια
  υπηρεσιας,περιπου στα χρονια για συνταξιοδοτηση ή αρκετα "νεους"(θελανε ο καθενας απο 2 εως 4
  χρονια να φυγουνε με πληρη..)και οι οποιοι θα παρουνε και ενα "πριμακι" περαν των διακαιωματων
  τους απο 30.000 εως 40.000 χιλιαροπουλα...

Γνωστη,με 7 χρονια υπηρεσιας,θα παρει 62.000 ευρω αποζημιωση (προφανως γιατι η εταιρεια ειναι
  δυνατη οικονομικως και μπορει να πληρωνει τετοιες αποζημιωσεις..)

Και φυσικα κατι τετοιοι υπαλληλοι δεν ειναι για να τους "κλαιμε".Θα γινουν "αναρπαχτοι" σε
  εταιρειες του χωρου...

Αλι και τρισαλι σε απολυμενους αλλων κλαδων (κατι κλωστουφαντουργιες κτλ κτλ..)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τσακάλια έχω ένα πρόβλημα με τους μαλάκες της κοσμοτέ και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής(αφού πέσουν 2 εξηγήσεις πρώτα)
είχα ένα κινητό και το έχασα(ήταν στην q και το πήγα στην κοσμοτέ).
έληξε η κάρτα(πριν ξεκινήσουν τα καρτοκινητά να είναι σε κάποιο όνομα) και πήγα σε ένα κατάστημα (χωρίς τη σιμ) και μου είπαν δεν γίνεται τίποτα.
πάω πέρυσι σε έναν στο γερμανό και αφού έστειλε μέιλ στην κοσμοτέ μου λέει ότι πρέπει να έχεις και την κάρτα γιατί με τον αριθμό της σιμ μπορείς να βγάλεις και άλλη κάρτα.

βρίσκω πριν 2 βδομάδες τη σιμ, πάω στην κοσμοτέ και μου λένε δεν γίνεται τίποτα(ο τύπος σήκωσε το τηλέφωνο, πήρε τον αριθμό μου, δεν απάντησε κανείς φυσικά) και παίρνω τα παπάρια μου.
ξέρεις κανείς ρε παλικάρια τι παίζει;
εν συντομία έχω τη σιμ, έχει λήξει ο αριθμός, δεν είναι σε κανένα όνομα και αυτό που θέλω είναι να ενεργοποιήσω τον αριθμό χρησιμοποιώντας τον κωδικό της σιμ.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
τσακάλια έχω ένα πρόβλημα με τους μαλάκες της κοσμοτέ και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής(αφού πέσουν 2 εξηγήσεις πρώτα)
είχα ένα κινητό και το έχασα(ήταν στην q και το πήγα στην κοσμοτέ).
έληξε η κάρτα(πριν ξεκινήσουν τα καρτοκινητά να είναι σε κάποιο όνομα) και πήγα σε ένα κατάστημα (χωρίς τη σιμ) και μου είπαν δεν γίνεται τίποτα.
πάω πέρυσι σε έναν στο γερμανό και αφού έστειλε μέιλ στην κοσμοτέ μου λέει ότι πρέπει να έχεις και την κάρτα γιατί με τον αριθμό της σιμ μπορείς να βγάλεις και άλλη κάρτα.

βρίσκω πριν 2 βδομάδες τη σιμ, πάω στην κοσμοτέ και μου λένε δεν γίνεται τίποτα(ο τύπος σήκωσε το τηλέφωνο, πήρε τον αριθμό μου, δεν απάντησε κανείς φυσικά) και παίρνω τα παπάρια μου.
ξέρεις κανείς ρε παλικάρια τι παίζει;
εν συντομία έχω τη σιμ, έχει λήξει ο αριθμός, δεν είναι σε κανένα όνομα και αυτό που θέλω είναι να ενεργοποιήσω τον αριθμό χρησιμοποιώντας τον κωδικό της σιμ.

Αν  δε  θελεις να χρεωθεις στο ονομα σου αριθμο...πηγαινε σοφοκλεους αθηνα στο κεντρο και με 2 ευρω παιρνεις καρτα οποιας εταιριας θελεις ΕΤΟΙΜη για χρηση....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αν  δε  θελεις να χρεωθεις στο ονομα σου αριθμο...πηγαινε σοφοκλεους αθηνα στο κεντρο και με 2 ευρω παιρνεις καρτα οποιας εταιριας θελεις ΕΤΟΙΜη για χρηση....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
χαχαχαχα,
όχι δεν θέλω αριθμό στο όνομα άλλου,
θέλω να αναστήσω τον παλιό μου αριθμό και όπου πάω μου λένε άλλα πράγματα.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
χαχαχαχα,
όχι δεν θέλω αριθμό στο όνομα άλλου,
θέλω να αναστήσω τον παλιό μου αριθμό και όπου πάω μου λένε άλλα πράγματα.

Εαν η καρτα εχει ληξει δεν μπορεις να την αναστησεις.........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: δίνει 1500 λεπτά δωρεάν για τα Χριστούγεννα σε όλους και όταν πάς να ενεργοποιήσεις την προσφορά σου λέει βάλε κάρτα μονάδες δηλαδή.... ΠΆΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΎ.

Συνημμένα

• Screenshot_2021-12-12-12-17-06-975_gr.cosmote.myaccount.widget.jpg
    Screenshot_2021-12-12-12-17-06-975_gr.cosmote.myaccount.widget.jpg
    399 KB · Εμφανίσεις: 20
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom