Πάντως μακράν η χειρότερη σε υπηρεσίες,εξυπηρέτηση και σήμα είναι η Wind.Έκανα το One για κινητό,σταθερό και ίντερνετ.Μέσα στην Αθήνα δεν έχει σε πολλά σημεία σήμα ούτε για δείγμα,για δίκτυο 3G δεν το συζητάμε και είχα μείνει χωρίς σταθερό τηλέφωνο για τρείς μέρες στο άκυρο.Περιττό να πώ ότι δεν έβρισκα άκρη και με αντιμετώπιζαν σαν τον μαλάκα που τα ακουμπάει βάσει συμβολαίου και δεν τους αγγίζει.Και το αποκορύφωμα ήταν όταν έτρεχα για τον πατέρα μου σε νοσοκομεία και καθυστέρησα μια μέρα την αποπληρωμή του λογαριασμού,χωρίς καμμιά προειδοποίηση μου έκοψαν κινητό,ίντερνετ και σταθερό.Τους τράβηξα μια μηνυσάρα
για να γουστάρουν (με δικηγόρο την αδερφή μου),καθώς δεν είμαι ο ίδιος δικηγόρος,αλλά ασκώ παρεμφερές σε γνώσεις επάγγελμα και ρώτησα τους συναδέλφους που εκδικάζουν τέτοιες περιπτώσεις (πάμπολες στον αριθμό) αν είναι νόμιμο χωρίς προειδοποίηση να σε αποκόπτουν απο τις υπηρεσίες τους για να είμαστε 100% σίγουροι.Δεν είναι!!!Εννοείται πως ζήτησα μέχρι και αποζημίωση για ψυχική οδύνη και παρακύληση έργου δημοσίου λειτουργού και άλλες πίπες,περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης.Και τώρα πάντως είμαι στην Cosmote με ένα πολύ φτηνό πρόγραμμα (Καρτοσυμβόλαιο 20) που μου δίνει 1500 λεπτά προς Cosmote και 20 γιούρα κάρτα με 20 ευρώ πάγιο το μήνα,τα οποία φτάνουν και περισσεύουν,καθώς όλοι οι συγγενείς και φίλοι που επικοινωνώ Cosmote έχουν.Τώρα για επιδοτήσεις δεν ξέρω γιατί δεν ενδιαφερόμουν.Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος και με την εξυπηρέτηση και με τις υπηρεσίες.