Νέα

Άρχισε τις απατεωνιές και η cosmote

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
θα επανελθει καποιο προγραμμα γιατι και η q και η vodafone,εχουν ακομη σε ισχυ το προγραμμα τους με τα 1500 εως τον ιουνιο.εκτος αυτου στο γοτς απ ισχυε πρωτα το call600 με 5 ευρω,και τωρα ισχυει νομιζω.....και στη κοσμοκαρτα μου εστειλαν σμς οτι ισχυει με καθε ανανεωση οι 2 ωρες προς ολα τα δικτυα.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
θα επανελθει καποιο προγραμμα γιατι και η q και η vodafone,εχουν ακομη σε ισχυ το προγραμμα τους με τα 1500 εως τον ιουνιο.εκτος αυτου στο γοτς απ ισχυε πρωτα το call600 με 5 ευρω,και τωρα ισχυει νομιζω.....και στη κοσμοκαρτα μου εστειλαν σμς οτι ισχυει με καθε ανανεωση οι 2 ωρες προς ολα τα δικτυα.
Εισαι σιγουρη οτι ισχυει για την Q το προγραμμα μεχρι τον Ιουνιο? Γιατι νομιζω οτι τελευταια ανανεωση για τα 1500 λεπτα ειναι μεχρι 7 Φεβρουαριου. Μετα δεν ισχυει. Ελπιζω να κανω λαθος...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΕΓω με 5 ευρω βαζω καθε φορα 1500 & 1500
βεβαια δεν εχω κατσει να δω αν οντως ειναι τοσα
γιατι δεν με απασχολει... εκεινο που ξερω ειναι οτι τα 5 ευρω
που βαζει ο καθε χρηστης πρεπει να ειναι καθαρο κερδος για αυτους
γιατι τα μηνυματα που στελνεις χρησιμοποιουν τα control σηματα
που ουτως η αλλως χρησιμοποιουνται μεταξυ του κινητου τερματικου
και του σταθμου βασης για να διαπιστωθει αν καποιος ειναι attached
στο δικτυο.

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εισαι σιγουρη οτι ισχυει για την Q το προγραμμα μεχρι τον Ιουνιο? Γιατι νομιζω οτι τελευταια ανανεωση για τα 1500 λεπτα ειναι μεχρι 7 Φεβρουαριου. Μετα δεν ισχυει. Ελπιζω να κανω λαθος...
Kανεις λαθος εχω ηδη ανανεωσει εως πρωτη μαρτιου ,μου εστειλαν μηνυμα οτι ειναι μεχρι μαρτιο αρα ειναι ο φεβρουαριος και ο μαρτιος μεσα,οποτε απο οτι φαινεται θα ισχυσει.και η βονταφον συνεχιζει αρα δε θα το κοψουν δε νομιζω να συμφερει αυτο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να δω πως θα μιλατε με τους γκομενους μετα
αμα το κοψουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πααανε τα 1500
πααανεεε :'(

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
1200 κ 1200

ΜΕ 7 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

οπου να ναι θα ακυρωσουν καιτης καρτες που ειναι 5 ευρω... και ειμαστε οκ  :2on1: :2on1: :2on1:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
νομιζω οτι υπαρχει κ το 600 λεπτα με 5 ευρω...το αγοραζεις δηλ.με χρεωση 5 ευρω...αυτο δεν το εχει κοψει,υπαρχει ακομη...

sottris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια...... αυτο που παιζει με cosmote ειναι οτι αν ανανεωσεις με 10 ευρω εχεις 600' προς what'up δωρεαν για ενα μηνα και σου μενουν τα 10 ευρω να τα χρησιμοποιησεις οπου θελεις....ρωτησα σε cosmote shop

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τι ηλικια εχετε ολοι σας εδω που κλαιγεστε??? 18??? Δεν εχετε παρακολουθησει την εξελιξη της κινητης τηλεφωνιας μετα το μεγαλο ΜΠΑΜ στα τελη της δεκαετιας του 90?

Τα καρτοκινητα στα οποια οι συνδρομητες μιλανε δωρεαν μεταξυ τους ειναι μοδα των τελευταιων ετων. Παλιοτερα εβαζες καρτα και εκανες "αναπαντητες". Οι χρεωσεις σε ξεκωλωναν. Τωρα υπαρχει κανεις που θα δει μια αναπαντητη και δεν θα καλεσει να δει τι τον ηθελαν με φοβο "μη χρεωθει"???

Θυμαστε τι γινοταν με τα συμβολαια - συνδεσεις? Καθε ωριτσα που σου εδιναν, την πληρωνες χρυσαφι. Τωρα ολα τα δικτυα δινουν 25 ωρες ομιλια στο δικτυο τους.

Οσο για τις επιδοτησεις οντως εχουν πεσει κατακορυφα. Αλλα το φαινομενο των τρελων ποσων στις νεες συνδεσεις εγινε περιπου στα μεσα τις προηγουμενης δεκαετιας, οταν και η Cosmote αγορασε τον Γερμανο, και ηθελε να δελεασει το κοινο για να παρει τη μεριδα του λεοντος στην αγορα.

Εκανες συνδεση με 25 η 35 ευρω και επαιρνες κινητο των 400 ευρω!! δλδ πιο πολλα απ'οσο ΟΛΑ τα παγια του χρονου! Μοιραια ακολουθησαν την τακτικη και οι υπολοιπες εταιριες για να μην μεινουν πισω. Ε θα το εκλειναν το μαγαζι αν συνεχιζαν ετσι. Αν συνηθισεις στην μπριζολα βεβαια, φυσικο ειναι να ξυνισεις με τις φακες.

Στο εξωτερικο επισης που εχω μεινει χρονια, μπορει οντως να δινουν καλες συσκευες δωρεαν ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ. 3 φορες την πληρωνεις στο τελος μεσα απο τους λογ/σμους.

Τελος, οσο για το what's up, παντα ειχε τα 600 λεπτα δωρο. τα 1500 ηταν προσφορα για το 2010. Τελειωσε. Ξαναηρθε το 600. Live with that. Αν θελετε να μιλατε 24 ωρες το 24ωρο μεχρι να βγαλετε τον καρκινο με 1 ευρω, τι να πω... Α, ρε αθανατε Ελληνα...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Πάντως μακράν η χειρότερη σε υπηρεσίες,εξυπηρέτηση και σήμα είναι η Wind.Έκανα το One για κινητό,σταθερό και ίντερνετ.Μέσα στην Αθήνα δεν έχει σε πολλά σημεία σήμα ούτε για δείγμα,για δίκτυο 3G δεν το συζητάμε και είχα μείνει χωρίς σταθερό τηλέφωνο για τρείς μέρες στο άκυρο.Περιττό να πώ ότι δεν έβρισκα άκρη και με αντιμετώπιζαν σαν τον μαλάκα που τα ακουμπάει βάσει συμβολαίου και δεν τους αγγίζει.Και το αποκορύφωμα ήταν όταν έτρεχα για τον πατέρα μου σε νοσοκομεία και καθυστέρησα μια μέρα την αποπληρωμή του λογαριασμού,χωρίς καμμιά προειδοποίηση μου έκοψαν κινητό,ίντερνετ και σταθερό.Τους τράβηξα μια μηνυσάρα :fuck1: :fuck1: για να γουστάρουν (με δικηγόρο την αδερφή μου),καθώς δεν είμαι ο ίδιος δικηγόρος,αλλά ασκώ παρεμφερές σε γνώσεις επάγγελμα και ρώτησα τους συναδέλφους που εκδικάζουν τέτοιες περιπτώσεις (πάμπολες στον αριθμό) αν είναι νόμιμο χωρίς προειδοποίηση να σε αποκόπτουν απο τις υπηρεσίες τους για να είμαστε 100% σίγουροι.Δεν είναι!!!Εννοείται πως ζήτησα μέχρι και αποζημίωση για ψυχική οδύνη και παρακύληση έργου δημοσίου λειτουργού και άλλες πίπες,περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης.Και τώρα πάντως είμαι στην Cosmote με ένα πολύ φτηνό πρόγραμμα (Καρτοσυμβόλαιο 20) που μου δίνει 1500 λεπτά προς Cosmote και 20 γιούρα κάρτα με 20 ευρώ πάγιο το μήνα,τα οποία φτάνουν και περισσεύουν,καθώς όλοι οι συγγενείς και φίλοι που επικοινωνώ Cosmote έχουν.Τώρα για επιδοτήσεις δεν ξέρω γιατί δεν ενδιαφερόμουν.Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος και με την εξυπηρέτηση και με τις υπηρεσίες.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Πάντως μακράν η χειρότερη σε υπηρεσίες,εξυπηρέτηση και σήμα είναι η Wind.Έκανα το One για κινητό,σταθερό και ίντερνετ.Μέσα στην Αθήνα δεν έχει σε πολλά σημεία σήμα ούτε για δείγμα,για δίκτυο 3G δεν το συζητάμε και είχα μείνει χωρίς σταθερό τηλέφωνο για τρείς μέρες στο άκυρο.Περιττό να πώ ότι δεν έβρισκα άκρη και με αντιμετώπιζαν σαν τον μαλάκα που τα ακουμπάει βάσει συμβολαίου και δεν τους αγγίζει.Και το αποκορύφωμα ήταν όταν έτρεχα για τον πατέρα μου σε νοσοκομεία και καθυστέρησα μια μέρα την αποπληρωμή του λογαριασμού,χωρίς καμμιά προειδοποίηση μου έκοψαν κινητό,ίντερνετ και σταθερό.Τους τράβηξα μια μηνυσάρα :fuck1: :fuck1: για να γουστάρουν (με δικηγόρο την αδερφή μου),καθώς δεν είμαι ο ίδιος δικηγόρος,αλλά ασκώ παρεμφερές σε γνώσεις επάγγελμα και ρώτησα τους συναδέλφους που εκδικάζουν τέτοιες περιπτώσεις (πάμπολες στον αριθμό) αν είναι νόμιμο χωρίς προειδοποίηση να σε αποκόπτουν απο τις υπηρεσίες τους για να είμαστε 100% σίγουροι.Δεν είναι!!!Εννοείται πως ζήτησα μέχρι και αποζημίωση για ψυχική οδύνη και παρακύληση έργου δημοσίου λειτουργού και άλλες πίπες,περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης.Και τώρα πάντως είμαι στην Cosmote με ένα πολύ φτηνό πρόγραμμα (Καρτοσυμβόλαιο 20) που μου δίνει 1500 λεπτά προς Cosmote και 20 γιούρα κάρτα με 20 ευρώ πάγιο το μήνα,τα οποία φτάνουν και περισσεύουν,καθώς όλοι οι συγγενείς και φίλοι που επικοινωνώ Cosmote έχουν.Τώρα για επιδοτήσεις δεν ξέρω γιατί δεν ενδιαφερόμουν.Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος και με την εξυπηρέτηση και με τις υπηρεσίες.
αναμενουμε παντως το αποτελεσμα της εκδικασης...ετσι για την ιστορια....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τελος, οσο για το what's up, παντα ειχε τα 600 λεπτα δωρο. τα 1500 ηταν προσφορα για το 2010. Τελειωσε. Ξαναηρθε το 600. Live with that. Αν θελετε να μιλατε 24 ωρες το 24ωρο μεχρι να βγαλετε τον καρκινο με 1 ευρω, τι να πω... Α, ρε αθανατε Ελληνα...

Ο Καρκινος εχει σχεση με την ισχυ εκπομπης
που βγαζει η κεραια του κινητου σου. ΑΥτη τη στιγμη
υπαρχουν κινητα στην αγορα που παιζουν σε ισχυ
1.5 - 1.8 Watt οταν το οριο ειναι τα 2.
Και απο την Ε.Ε και απο τους γιατρους.
Και ομως οι πιο πολλοι τα παιρνουνε επειδη ειναι τρεντικα
χωρις να γνωριζουν τα χαρακτηριστικα αυτου που πηραν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οσο για αυτο που ειπες... σχετικα με την εξελιξη
των κινητων... δεν ειναι δυνατον οι εταιρειες να μπαινουν
πλεον στην γενια των 100+ Mbps ρυθμους μεταδοσεων
και να μην δινουν καποιες ωρες ελευθερης ομιλιας
χωρις χρονοχρεωση και ταριφα ανα λεπτο.  ;)

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Οσο για αυτο που ειπες... σχετικα με την εξελιξη
των κινητων... δεν ειναι δυνατον οι εταιρειες να μπαινουν
πλεον στην γενια των 100+ Mbps ρυθμους μεταδοσεων
και να μην δινουν καποιες ωρες ελευθερης ομιλιας
χωρις χρονοχρεωση και ταριφα ανα λεπτο.  ;)

Μα δινουν! Και πολυ μαλιστα! Αλλα αν δεν φτανουν 25 ωρες ομιλιας σε καποιον, με 15 ευρω που κοστιζουν, ε... μη διαμαρτηρεται αν πρεπει να πληρωσει κατι παραπανω, για να μιλησει αλλο τοσο!

Και στο κατω κατω εχει και 1500 sms να στειλει στην ιδια τιμη. Τα τρωει κ αυτα? εχει και ΜΒ να στειλει mail να ουμε :-P :-P :-P

Το οτι δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με τπτ με μπριζωσε!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μα δινουν! Και πολυ μαλιστα! Αλλα αν δεν φτανουν 25 ωρες ομιλιας σε καποιον, με 15 ευρω που κοστιζουν, ε... μη διαμαρτηρεται αν πρεπει να πληρωσει κατι παραπανω, για να μιλησει αλλο τοσο!

Και στο κατω κατω εχει και 1500 sms να στειλει στην ιδια τιμη. Τα τρωει κ αυτα? εχει και ΜΒ να στειλει mail να ουμε :-P :-P :-P

Το οτι δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με τπτ με μπριζωσε!

Ασε τα σμσ στην ακρη... δεν πιανονται
χρησιμοποιουν το ιδιο σημα και με αυτα τα σηματα
που στελνεις απο ενα κινητο οταν το ανοιγεις
μεχρι να αυθεντικοποιηθεις στο δικτυο που εισαι συνδρομητης
χωρις να στειλεις κατι σε καποιον αλλον χρηστη... αυτα ειναι τα λεγομενα
control signals. ΕΓω δεν εχω προβλημα και δεν παραπονεθηκα απλα νομιζα
πως τα 1200αρια δεν θα τελειωναν....  :grin: κατα μεσο ορο μιλαω το μηνα
2-3 ωρες μαξ. (Οταν εχω γκομενα)
οταν δεν εχω... καμια ωρα

Stories

Νέο!

Stories