Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βλεπεις κανα στησιμο αγωνα βρε παλιομαλακα? Επειδη λενε οτι η γρια ειναι σωματειο του γαυρου? Ψεματα ηταν? Κουβεντα κανουνε και λενε τι συμβαινει απλα...

Καραγκιοζη πως νιωθεις που με τον Μανταλο ΣΤΗΜΕΝΟ εφυγες με την ψωλια στον πατο? Αυτο δεν σε κανει να αισθανεσαι ακομα πιο ξεφτιλισμενος??
μη μου ταραζεσε μπουλη μου.να σου παρω μια μπουγατσα με κιμα μεγαλεξανδρε μου να ηρεμησεις?
παραρτημα η γρια του θρυλου?μαλιστα
ο μπαοκ με τις χορηγειες του βγενο δεν ειχε ανοιξει τα ποδια στον παναθηναικο να παρει το πρωταθλημα?
τεσπα κανεις δεν ασχολητε με την ομαδουλα σου βλαχακο και αντε πηγαινε στο αλλο θρεντ να το παιξεις βαρυς

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
,θεμη σοφε...στην ανεργια...
βαγγελη δωσε βαθμο στον πανιωνιο...
δεν γινεται ...δεν ξευτιλιζομαι....
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!!!!!!!!

θα παρει βαθμο ο ατρομητος απο ολυμπιακο...
δεν δινει ρε ο αλλος τιποτα ειναι τρελλος θελει να κανει ρεκορ...!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!!!
Τωρα βεβαια αυτα απο παρακολουθησεις της ευπ...
ο ολυμπιακος δεν εχει συμβολαιο με νικες...παιχτηκανε στα ισα και ηρθαν οτι ηρθαν
παντως ο μαριν ματς δεν εδωσε....
αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχ
πουτανες σας γαμαει ο μαρινακης...
εχω πει λεφτα για ηθικη βλαβη και για δυσφημηση θα παρει.....
για την ιστορια το ματς ηρθε 1-1 με οφσαιντ γκολ του πανθηρα και με αποβολη ριερα μετα απο προβοκατορικη ενεργεια του κοντοε !!!!!
μπουμπερανγκ η υποθεση....χαχαχαχαχχαχαχα
λεει ο λαος ...οποιος σκαβει τον λακκο του αλλουνου πεφτει ο ιδιος μεσα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.425
Πόντοι
266
Βλεπεις κανα στησιμο αγωνα βρε παλιομαλακα? Επειδη λενε οτι η γρια ειναι σωματειο του γαυρου? Ψεματα ηταν? Κουβεντα κανουνε και λενε τι συμβαινει απλα...

Καραγκιοζη πως νιωθεις που με τον Μανταλο ΣΤΗΜΕΝΟ εφυγες με την ψωλια στον πατο? Αυτο δεν σε κανει να αισθανεσαι ακομα πιο ξεφτιλισμενος??
βοθρικα=σκατιλα=παοκ
βοθρικα=σκατιλα=παοκ
βοθρικα=σκατιλα=παοκ
βοθρικα=σκατιλα=παοκ
βοθρικα=σκατιλα=παοκ
βοθρικα=σκατιλα=παοκ
βοθρικα=σκατιλα=παοκ
βοθρικα=σκατιλα=παοκ
βοθρικα=σκατιλα=παοκ
ουστ

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Φαντάζεστε τι έχει να γίνει έτσι και δεν γίνει τίποτε....Ποιος ακούει τον Χριστιδη μετά....τοιχο ...τοιχο ...όλη θα πηγαίνουμε....μες στις καύλες θα είναι όλο τον χρόνο....Πιστευω να δείξεις λίγο έλεος Χριστίδη....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Φαντάζεστε τι έχει να γίνει έτσι και δεν γίνει τίποτε....Ποιος ακούει τον Χριστιδη μετά....τοιχο ...τοιχο ...όλη θα πηγαίνουμε....μες στις καύλες θα είναι όλο τον χρόνο....Πιστευω να δείξεις λίγο έλεος Χριστίδη....
προσκυνάτε πουτάνες!!! :grin: :grin: :grin:

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Άρχοντας είσαι Χριστιδη....και το νταμπλ σου θα έχεις και στο τσουλου σου θα παίξεις ....τι άλλο θες...δείξε όμως λίγο έλεος με την Ποπη... :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως οι Ολυμπιακοί δεν έχουν καταλάβει το πιο απλό. Πως ακόμα και ΑΝ ο Μαρινάκης (και κατ επεκταση ο ΟΣΦΠ) την βγάλει καθαρή, θα τους έχει μείνει η ΣΤΑΜΠΑ για μια ζωή και πως ακόμα και τα επόμενα 100 να πάρουν σερί ο κόσμος θα λέει "έλα μωρέ αφού το έστησε πάλι το πρωτάθλημα"...Για να μη πω πως όταν παίρνουν και κανένα υπερ τους σφύριγμα θα αρχίζουν όλοι να λένε "να ορίστε"....Εμένα σαν ΑΕΚτζή πιο πολύ με ενοχλεί το "πέστε κάτω" παρά η εξάρα
ποσο καραγκιοζης εισαι γαμω την κινα σου;;;ποσο ;;;ουτε εκει δεν μπορεις να αποβαλλεις το κομπλεξ;;;δηλαδη ρε νουμερο μεχρι τωρα μας παραδεχοσασταν και τωρα θα μεινει η σταμπα..;;;
δεν ξερω αν με παρακολουθεις καιριο στο σαιτ αλλα η αποψη μου ειναι παγια και δεν την αλλαζω...
βροντοφωναζω σε ολους τους συγαυρους...μονοι μας και ολοι τους ...γαμα τους και αστους να σκουζουν...
ρε βασιλια της προπαγανδας...λες να μας απασχολει τι λετε εσεις οι κομπλεξικοι ατιτλοι μαλακες που πιανεστε απο τα μαλλια σας να μην πνιγειτε;;;;υπαρχει περιπτωση εσεις ποτε να παραδεχτειτε τον ολυμπιακο;;;τοτε για ποια σταμπα μου μιλας;;;;
αν μεχρι τωρα παραδεχοσασταν τον αυτοκρατορα και εισασταν μαγκες και παντελονατοι μπορει τωρα να ειχατε το δικαιωμα (αρχιδια δηλαδη μιας και φαινεται πεντακαθαρα η μαγκια του μαρινακη που η μονη μαλακια του ειναι πως ειναι συνομιλητης με τα λαμογια ) να αμφισβητησετε...
αλλα εσεις ρε νουμερα μια ζωη ριχνετε λασπη στον ανεμιστηρα και τωρα μας απειλειται οτι θα λουστουμε αυτη την λασπη;;;;
στα αρχιδια μας βρε βλακα....δεν ξερουμε ποιοι ειστε;;;;
γαμησι χωρις σαλιο και να σκουζετε....τα αλλα ειναι παπαρια μαντολες για κατι λαιτ γαυρακια στυλ μπομπα...εδω ειναι σκληρος ο πυρηνας δεν μασαμε γρηγορακη...
αλλα τι να περιμενω απο καποιν που πηγε στην αλλη ακρη της γης για να γαμαει τις πιο ασχημες γκομενες του πλανητη;;; :grin: :grin: :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Άρχοντας είσαι Χριστιδη....και το νταμπλ σου θα έχεις και στο τσουλου σου θα παίξεις ....τι άλλο θες...δείξε όμως λίγο έλεος με την Ποπη... :2funny:
εισαι ωραιος ρε μαγκιτη...και ακομπλεξαριστος και με αυσθηση του χιουμορ...μερικοι ακομα να ηταν σαν την παρτη σου το μπου θα ηταν παραδεισος...
τεσπα μιλωντας σοβαρα τωρα παροτι κανεις πλακιτσα (καλοδεχουμενη) να εισαι σιγουρος πως αν φαινοτανε βρωμιαρης ο μαριν θα τον εκραζα πρωτος...
αρχιδια ,...φαινεται καθαρα ενας απειρος κατακαυλωμενος παραγοντας με φιλοδοξιες που θελει να μεγαλουργησει η ομαδα του και το μονο του μειον ειναι οτι ειναι συνομιλητης με διαφορα λαμογια που ΔΕΝ θα επρεπε και που αυτα σαν τις βδελλες κοιτανε να κολλησουν στον καινουριο αφθαρτο και δυνατο παραγοντα του ποδοσφαιρου...
εισαι τωρα μαρινακης σκας με το καλημερα στο ελληνικο μπουρδελοποδοσφαιρο μια διακοσρα και καθεσαι και συζητας με ολα τα λαμογια;;;ελεος ρε που λεει και ο αλλος...βαλε ενα μαλακα να κανει αυτη τη δουλεια....να σηκωνει τα τηλεφωνα τους και να τους μιλαει...
εσυ ομως οχι...εξαποστασεως....
αυτο ειναι το μοναδικο του λαθος και πιστευω αυτη τη στιγμη να εχει καταλαβει την γκελα του...
σε ενα ποδοσφαιρο με γοντυκες μυτικες ζαγορακηδες και αδραχμιδηδες ερχεσαι εσυ το βουνο και δινεις δικαιωμα να σου βαλουν οι ανυπαρκτοι τρικλοποδια και να νομιζουν οτι θα σε παγιδευσουν;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε πουστη χρηστιδη αθανατος να μεινεις ρε φιλε πραγματικα,να μας προσφερεις αυτο το γελιο για παντα.μην αλλαξεις ποτε ρε τυπε πραγματικα,μεινε οπως εισαι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
φρι...γραφε ρε μαλακα παραπανω στα αθλητικα...σε χρειαζομαστε... ;) ;)

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Πωωωω...ρε χρηστίδη, δε πρέπει να έχεις κλείσει μάτι αγορίνα μου από τότε που ξέσπασε ο ντόρος με τα στημένα, μήπως και χώσουν φυλακή τον απατεώνα που έχει για πρόεδρο η κωλο-ομάδα σου!
Δεν εξηγούνται αλλιώς όλες αυτές οι μαλακίες που μας γράφεις.
Αντε τράβα να στηθείς έξω από κάνα δικαστήριο να αποδοκιμάσεις τους δικαστές, την ώρα που θα δικάζεται ο μαριδάκης για τα εγκλήματα που έχει κάνει...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Πωωωω...ρε χρηστίδη, δε πρέπει να έχεις κλείσει μάτι αγορίνα μου από τότε που ξέσπασε ο ντόρος με τα στημένα, μήπως και χώσουν φυλακή τον απατεώνα που έχει για πρόεδρο η κωλο-ομάδα σου!
Δεν εξηγούνται αλλιώς όλες αυτές οι μαλακίες που μας γράφεις.
Αντε τράβα να στηθείς έξω από κάνα δικαστήριο να αποδοκιμάσεις τους δικαστές, την ώρα που θα δικάζεται ο μαριδάκης για τα εγκλήματα που έχει κάνει...
το μονο εγλλημα που εχει κανει αρχιμηδη ειναι που σου εχει σκισει το σουθρετο...
και θα συνεχιζει να στο σκιζει για αιωνες....κλαψε τωρα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ποσο καραγκιοζης εισαι γαμω την κινα σου;;;ποσο ;;;ουτε εκει δεν μπορεις να αποβαλλεις το κομπλεξ;;;δηλαδη ρε νουμερο μεχρι τωρα μας παραδεχοσασταν και τωρα θα μεινει η σταμπα..;;;
δεν ξερω αν με παρακολουθεις καιριο στο σαιτ αλλα η αποψη μου ειναι παγια και δεν την αλλαζω...
βροντοφωναζω σε ολους τους συγαυρους...μονοι μας και ολοι τους ...γαμα τους και αστους να σκουζουν...
ρε βασιλια της προπαγανδας...λες να μας απασχολει τι λετε εσεις οι κομπλεξικοι ατιτλοι μαλακες που πιανεστε απο τα μαλλια σας να μην πνιγειτε;;;;υπαρχει περιπτωση εσεις ποτε να παραδεχτειτε τον ολυμπιακο;;;τοτε για ποια σταμπα μου μιλας;;;;
αν μεχρι τωρα παραδεχοσασταν τον αυτοκρατορα και εισασταν μαγκες και παντελονατοι μπορει τωρα να ειχατε το δικαιωμα (αρχιδια δηλαδη μιας και φαινεται πεντακαθαρα η μαγκια του μαρινακη που η μονη μαλακια του ειναι πως ειναι συνομιλητης με τα λαμογια ) να αμφισβητησετε...
αλλα εσεις ρε νουμερα μια ζωη ριχνετε λασπη στον ανεμιστηρα και τωρα μας απειλειται οτι θα λουστουμε αυτη την λασπη;;;;
στα αρχιδια μας βρε βλακα....δεν ξερουμε ποιοι ειστε;;;;
γαμησι χωρις σαλιο και να σκουζετε....τα αλλα ειναι παπαρια μαντολες για κατι λαιτ γαυρακια στυλ μπομπα...εδω ειναι σκληρος ο πυρηνας δεν μασαμε γρηγορακη...
αλλα τι να περιμενω απο καποιν που πηγε στην αλλη ακρη της γης για να γαμαει τις πιο ασχημες γκομενες του πλανητη;;; :grin: :grin: :grin: :grin:

Για το αν παραδέχομαι ή όχι τον ΟΣΦΠ δε μπορείς να ξέρεις....Νομίζω πως το έχω γράψει κιόλας πως από τα λεγόμενα 7σερί που έχεις πάρει τα περισσότερα είναι σπαθάτα τα περισσότερα...Δικαιούταν 1ή2 ο βάζελος επί του συγχωρεμένου του Κυράστα...Για μένα το πρωτάθλημα που πήρες στο ματς της Ριζούπολης είναι τρομοκρατία. Επίσης το πρωτάθλημα του 08 είναι στα χαρτιά...Δεν είμαι 18χρονών παιδάκι με τα μυαλά στα κάγκελα...Επίσης αν ποτέ διάβαζες το τι έγραφα στο θρεντ της ΑΕΚ είχα γράψει ότι φέτος ο ΟΣΦΠ έπαιξε την καλύτερη μπάλα...Εμείς απλά είμασταν μέτριοι στα περισσότερα ματς, σε μερικά χάλια και σε ελάχιστα καλοί εώς πολυ καλοί. Όταν παίζει μια ομάδα μπάλα που μπορείς να την δεις άνετα γιατί να μη το παραδεχτώ; Μαλάκας είμαι όχι τόσο μαλάκας....Μη μου πεις "ε αφού παίζαμε την καλύτερη μπάλα γιατί να στησει ο Μαρινάκης ματς"
Το είχα γράψει από την αρχή...Ότι ο Μαρινάκης κατηγορείτε για απλή συνεργασία και όχι για μετοχή και πως πολύ δύσκολα θα τιμωρηθει.
Όσο για το κόμπλεξ που λες σου το ξαναέγραψς όταν έμπαινες στο θρεντ της ΑΕΚ και έβριζες δεν έλεγα τίποτα γιατί καζούρα είναι, θα βρίσεις κιόλας. Αλλά εσύ όταν είπα "δείξτε τι πουστρολαός είστε" για αυτούς που θα τα κάνουν ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΣΦΠ, ενώ έχω βρίσει τους ΑΕΚτζήδες που τα έκανα πουτάνα στον τελικό, εσύ στράβωσες....Άρα το κομπλεξικός μάλλον κάπου αλλού πάει έτσι χριστιδάκο;
Όσο για την Κίνα.....Μη μου τις θυμίζεις ρε και ξενερώνω τη ζωή μου  :grin: :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Και τοίχο τοίχο να πηγαίνετε, δε θα γλυτώσετε την οργή ψωλή του!!  :2funny: :2funny: :2funny:

bqsfdf3r4hhf_t.jpg

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ακομα στην αρχη ειμαστε, κατσε να βγουν ολα στην φορα και τοτε να δουμε ποιος θα θα κανει τον κινεζο....

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Μα τώρα είναι όλα μαλακίες.... τζάμπα τα βγάζουνε ....ή θα βγάλεις κάτι και θα μπούνε όλοι πίσω από το κάγκελο ή μη βγάζεις τίποτα...αυτά κουτσομπολιά είναι ....βάλανε την κυρά Ποπη για να ασχολείτο για λίγο ο κόσμος με αυτά να ξεχαστεί  με τα άλλα επειδή δεν έχει πρωτάθλημα και σε ένα μήνα δεν θα θυμάται κανείς τίποτα....Πόσες φορές βγάλανε κασέτες και μαλακίες με στημένα ...τι να πρώτο θυμηθούμε... από την κυρα Δέσποινα την γυναίκα του Δικτάτορα μέχρι , τον Τριανταφυλόπουλο , τον Κουγια , τον Θεωδορίδη μέχρι και τα σημερινά....Τίποτα δεν έγινε....μαλακίες....τσάμπα χαλιέστε...εδώ ο Μαρινάκης κάνει μεταγραφές και ο Βολος θα παίξει κανονικά ευρώπη και ο κόσμος ασχολείτο αν ο Καστιγιο και ο Κοκε συχνάζει στα καζινο και αν ο Ζαγοράκης είπε τον Μπεο μαλάκα.... :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εδω ειμαστε, αν καει καποιος αυτος θα ειναι ο πιλαβιος....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Για το αν παραδέχομαι ή όχι τον ΟΣΦΠ δε μπορείς να ξέρεις....Νομίζω πως το έχω γράψει κιόλας πως από τα λεγόμενα 7σερί που έχεις πάρει τα περισσότερα είναι σπαθάτα τα περισσότερα...Δικαιούταν 1ή2 ο βάζελος επί του συγχωρεμένου του Κυράστα...Για μένα το πρωτάθλημα που πήρες στο ματς της Ριζούπολης είναι τρομοκρατία. Επίσης το πρωτάθλημα του 08 είναι στα χαρτιά...Δεν είμαι 18χρονών παιδάκι με τα μυαλά στα κάγκελα...Επίσης αν ποτέ διάβαζες το τι έγραφα στο θρεντ της ΑΕΚ είχα γράψει ότι φέτος ο ΟΣΦΠ έπαιξε την καλύτερη μπάλα...Εμείς απλά είμασταν μέτριοι στα περισσότερα ματς, σε μερικά χάλια και σε ελάχιστα καλοί εώς πολυ καλοί. Όταν παίζει μια ομάδα μπάλα που μπορείς να την δεις άνετα γιατί να μη το παραδεχτώ; Μαλάκας είμαι όχι τόσο μαλάκας....Μη μου πεις "ε αφού παίζαμε την καλύτερη μπάλα γιατί να στησει ο Μαρινάκης ματς"
Το είχα γράψει από την αρχή...Ότι ο Μαρινάκης κατηγορείτε για απλή συνεργασία και όχι για μετοχή και πως πολύ δύσκολα θα τιμωρηθει.
Όσο για το κόμπλεξ που λες σου το ξαναέγραψς όταν έμπαινες στο θρεντ της ΑΕΚ και έβριζες δεν έλεγα τίποτα γιατί καζούρα είναι, θα βρίσεις κιόλας. Αλλά εσύ όταν είπα "δείξτε τι πουστρολαός είστε" για αυτούς που θα τα κάνουν ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΣΦΠ, ενώ έχω βρίσει τους ΑΕΚτζήδες που τα έκανα πουτάνα στον τελικό, εσύ στράβωσες....Άρα το κομπλεξικός μάλλον κάπου αλλού πάει έτσι χριστιδάκο;
Όσο για την Κίνα.....Μη μου τις θυμίζεις ρε και ξενερώνω τη ζωή μου  :grin: :grin:
τωρα μη μου πεις οτι παρεξηγηθηκες κιολας... :-* :-* :-*
γραψε με στα παπαρια σου και τραβα γαμα καμμια μουναρα κινεζα :grin: :grin: :grin:
αχαχαχχαχααχ ρε πουστη γρηγορακη απο ολο τον πλανητη εκει βρηκες να πας;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελεος ρε που λεει και ο ξεδοντιαρης...ελεος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom