Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για το μπάσκετ γιατί δε διαμαρτύρονται ποτέ οι "αντικειμενικοί";
Πως και δεν υπάρχουν αντιβάζελοι στο μπάσκετ;
Όχι πάντως επειδή οι Γιαννακόπουλοι είναι το ίδιοι χαμηλών τόνων με τους Αγγελόπουλους.
Τον Θανάση αν του βάλεις κανένα μέτρο μπόι και 200 κιλά πάχος έχεις έναν Μαρινάκη. Τον Παύλο αν του δώσεις ένα μέτρο μπόι και του βάλεις και καμιά 30κιλά έχεις έναν Κόκκαλη  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
για να κανουμε ενα κουιζ γνωσεων.Ξερει καποιος φιλος του ολυμπιακου κορυδαλλου γιατι παραιτηθηκε ο Κομινακης....... :grin:

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γαυροειδη εκτος απο σαπιους προεδρους εχετε και σαπιους παικτες...Μια σαπιλα και μιση ειστε κοινως...Μεσα στα σκατα βουτηγμενοι...Αλλα πολυ αμφιβαλω αν θα την πληρωσετε οπως σας αξιζει συχαματα, γιατι ελλαδισταν ειμαστε..

Οσο και για τους βαζελους τα ιδια σκατα ειστε μην χαιρεστε...Επρεπε και περυσι να υπηρχε κοριος να γελασει και κει ο καθε πικραμενος...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.154
Πόντοι
9.931
:jerking: :jerking: Δεν το λέω εγώ ρε βλάκα το Contra λέει ότι θα το βγάλει σε λίγο :headbang:

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ελα σορυ δικιο εχεις...βγηκαν... :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Το συμπερασμα απο ολους τους διαλογους... ο γαυρος θα ξεκινουσε το νεο πρωταθλημα με συμμαχους βολο,πανιωνιο,γιαννενα,παναιτωλικο,κερκυρα και ισως ατρομητο... γαμησετα λεμε και μετα τα γαυρακια πανυγιριζουν τα πρωταθληματα διδασκοντας ηθος...

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Γαυροειδη εκτος απο σαπιους προεδρους εχετε και σαπιους παικτες...Μια σαπιλα και μιση ειστε κοινως...Μεσα στα σκατα βουτηγμενοι...Αλλα πολυ αμφιβαλω αν θα την πληρωσετε οπως σας αξιζει συχαματα, γιατι ελλαδισταν ειμαστε..

Οσο και για τους βαζελους τα ιδια σκατα ειστε μην χαιρεστε...Επρεπε και περυσι να υπηρχε κοριος να γελασει και κει ο καθε πικραμενος...
Ε,οχι ρε φιλαρακι να μας βαζεις στη ιδια μοιρα με το γαυρο ! !
Τα τελευταια 15 χρονια μας εχουν  :fuck2:.
ο Κοκκαλης ηταν κυριαρχος-εκανε οτι ηθελε.
Συμφωνω οτι περυσι ευνοηθηκαμε λιγο αλλα μεχρι εκει.

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
2/2/2011, 22:37:22 Ο Αχιλλέας Μπέος καλεί άγνωστο (πιθανόν είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης)

Αχιλλέας: Έλα ρε αδερφούλη, έχω τρελαθεί με τα μουνόπ@να.

Άγνωστος: Τώρα μπήκα στο αεροπλάνο. Ναι δεν είναι, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πάντως και ο Μάνταλος ήταν...

Αχιλλέας: Τον πήρα, άστο τώρα αυτό το θέμα, γ@μησέ το. Δεν έπαιξε η ομάδα.

Άγνωστος: Εντάξει.

[size=20pt]Αχιλλέας: Με πήρε τώρα τηλέφωνο, του μίλησα. Μου λέει έπρεπε να κάνω έγκλημα μου λέει, θα τελείωνα με την σφυρίχτρα.
[/size]
Άγνωστος: Εντάξει,

Αχιλλέας: Δεν είχε, δεν τσουλούσε η ομάδα.

Άγνωστος: Εντάξει, τώρα μας έκοψε ανάποδα τέτοια, εσύ τα καταλαβαίνεις...

Αχιλλέας: Τίποτα μη σου λένε τέτοια. Το είδα το παιχνίδι, δεν έφυγα ούτε για κατούρημα.

Άγνωστος: Εντάξει.

Αχιλλέας: Στεναχωρέθηκα τώρα είναι δυνατόν; Τον πήρα τον Ζαγοράκη και μου...

Άγνωστος: Τώρα ήθελε να έρθει ο Ζαγοράκης εδώ.

Αχιλλέας: Και μου λέει εσύ ως τι παίρνεις; Του λέω πήγαινε γ@μήσου ρε μ0υνί του λέω. Δεν ντρέπεστε λιγάκι, αναμεταξύ μας τέτοια πράγματα;

Άγνωστος: Έτσι. Να σου πω, πόσο είναι η ΑΕΚ;

Αχιλλέας: 3-1 χάνει.

Άγνωστος: Πόσο θέλει ακόμα;

Αχιλλέας: Θέλει 12-13 λεπτά.

Άγνωστος: Ο διαιτητής είναι υπέρ του Παναθηναϊκού;

Αχιλλέας: Με χειρουργείο, βαμβάκι. Με τρόπο, ξέρεις...

Άγνωστος: Εντάξει. Θα σε πάρω μόλις φτάσω.

ΓΑΜΙΟΛΙΑ και με στημενο διαιτητη παλι πουτσα φαγατε...Ζωαδια

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
επειδη εισαι μαλακας μακεδονομαχος.φαε τωρα την μπουγατσα σου...

Βλεπεις κανα στησιμο αγωνα βρε παλιομαλακα? Επειδη λενε οτι η γρια ειναι σωματειο του γαυρου? Ψεματα ηταν? Κουβεντα κανουνε και λενε τι συμβαινει απλα...

Καραγκιοζη πως νιωθεις που με τον Μανταλο ΣΤΗΜΕΝΟ εφυγες με την ψωλια στον πατο? Αυτο δεν σε κανει να αισθανεσαι ακομα πιο ξεφτιλισμενος??

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
φυσιολογικο και αυτο δηλαδη,το οτι λεει ο ενας στον αλλον ΠΡΕΠΕΙ να δωσεις βαθμο,δεν ειναι τιποτα.Το οτι ο αλλος απανταει οτι θα ξεφτιλιστει,δεν ειναι τιποτα και αυτο.
ρε σεις,σανο σας ταιζουν?

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Στη φυλακή ο Τσακογιάννης!
Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο Γιώργος Τσακογιάννης! Ο πρόεδρος της Ηλιούπολης κρίθηκε προφυλακιστέος από τον ανακριτή μετά από την απολογία του.

Σε αυτή ο Γιώργος Τσακογιάννης αρνήθηκε τα πάντα στην ανάκρισή του. Υποστήριξε ότι ποτέ δεν προέβη σε καμία ενέργεια για «στήσιμο» αγώνα όπως του καταλογίζονται από την δικογραφία.

«Απλώς αποδεικνύουν ότι είμαι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος», σχολίασε για τους διαλόγους τους.

«Είμαι διατεθειμένος να παραιτηθώ από τα δικαιώματά μου ως μέτοχος της Ηλιούπολης, ώστε να τεκμαίρεται ότι δεν επιθυμώ να ασκώ την οποιαδήποτε επιρροή στην ομάδα μου…», ανέφερε στον ανακριτή ο Γιώργος Τσακογιάννης, ο οποίος αρνήθηκε πως αγόρασε δελτία ΟΠΑΠ για να νομιμοποιήσει παράνομα έσοδα.

«Το σύστημα της UEFA δεν αποτελεί απόδειξη, αλλά στατιστική πιθανότητα ενδεχόμενης αλλοίωσης τους. Εάν όλοι οι αγώνες υποβάλλονταν σε αυτή τη διαδικασία, τότε θα καταλήγαμε σε «περίεργα» μη αποδεκτά με την κοινή λογική αποτελέσματα, πως όλες οι τυχόν ανατροπές κατά τις εξελίξεις ενός αγώνα έχουν ως αιτία το στοιχηματισμό…», τόνισε.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι δεν παίζει τυχερά παιχνίδια και ισχυρίστηκε ότι την οικονομική επιφάνεια δύναμη που έχει, την απέκτησε στηριζόμενος σε δικές του οικονομικές δυνάμεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom