Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις δικιο πισω απο ολα αυτα φιλε κρυβονται ο παππας και ο νοτιας.οι κουφαλες για να μην βαλουν λεφτα για μεταγραφες βρηκαν αυτον τον τροπο για να τους ξεφορτωθουν.

+18

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Μια χαρά υπάρχουν οι κανόνες. Πούτσα στο χοντρό και στο σωματείο της τρούμπας να μη ξανασηκώσουν κεφάλι για μισό αιώνα. Θ δεις μετά τι ωραία υγεία που θα υπάρχει.
καλα
οι υπολοιποι βαζελια, χανουμια, βουλγαροι κτλ κτλ ειναι αγγελοι νομιζεις?

απορω γιατι ειναι μονο "κοκκινες" οι κατηγοριες , λιγο παραξενο μου φαινεται να την βγαλουν λαδι οι υπολοιποι
αλλα προβλεπω οτι θα υπαρξει φαινομενο ντομινο , ο ενας θα αποκαλυπτει τον αλλο...

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
παντως μεχρι στιγμης ο παναθηναικος δεν εχει εμπλακει μονο οι γαυροι ................
που ειναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Χρηστιδης να μας μιλησει για το κολοσωματειο του

drv

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
πως θα γινει αυτο?γιατι σχεδον ολοι οι κατηγορουμενοι ειναι απο ομαδες δορυφορων του γαβρου.Εδω υπαρχουν διαλογοι μαρινακη που αποφασιζει ποιος θα πεσει για να σωσει μποροθρηλο,κερκυρα ,πανιωνιο.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
παντως μεχρι στιγμης ο παναθηναικος δεν εχει εμπλακει μονο οι γαυροι ................
που ειναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Χρηστιδης να μας μιλησει για το κολοσωματειο του
παιρνει σειρα ο Πατερας μη χαιρεσαι  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
καλα

απορω γιατι ειναι μονο "κοκκινες" οι κατηγοριες , λιγο παραξενο μου φαινεται να την βγαλουν λαδι οι υπολοιποι
αλλα προβλεπω οτι θα υπαρξει φαινομενο ντομινο , ο ενας θα αποκαλυπτει τον αλλο...
Mακαρι να αποκαλυφθουν ολοι,και να τιμωρηθουν ολοι...Μεχρι στιγμης ομως εμπλεκονται ο γαυρος και οι δορυφοροι του...δεν ειναι τυχαιο.

drv

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και κατι ακομα,η δικογραφια εχει κλεισει αρα αυτοι οι 85 ειναι κατηγορουμενοι.Που ειδες ονοματα που ανηκουν σε αλλη ομαδα?
Αληθεια οσοι λετε οτι ο μαρινακης δεν εστησε αγωνα το διαλογο για την αναμετρηση ολ.βολου - οσφπ την ειδατε?στημενο απο μεσα αναφερεται οτι ειναι.Απο ποιον στηθηκε απο παιχτες?

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
παντως στην δικογραφια μεχρι στιγμης δεν αναφερετε το ονομα του μαλακα του πατερα ............
που ειναι το πουστρακι ο Χρηστιδης????????????????????

τωρα για τον μπασκεμπολιστα τον ντοπε ειναι του γαυρου ποιον εννοουν τον Μπουρουση?
ε

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Και, ολως τυχαιως, ολα αυτα βγαινουν στην επιφανεια καθε φορα που παιρνει ο θρυλος το πρωταθλημα...
Και, ολως τυχαιως, τα καναλια του ΠΟΑ (Μεγκα και Σταρ) να ξεσαλωνουν ενω πριν τα παντα ηταν αγγελικα πλασμενα.
Ρε μαλακες, αν ειναι να πεσει ο Ολυμπιακος στη Δ εθνικη και να καθαρισει το ελληνικο ποδοσφαιρο, εγω ειμαι μαζι σας.
Κατι μου λεει ομως οτι το ολο σκηνικο ειναι εσωτερικα αλληλοφαγωματα και αλληλοκαρφωματα.
Ριξτε μας Δ εθνικη μπας και παρει η Κουλα κανα πρωταθλημα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
καλα

Αφού το τρουμποσωματείο έκανε τις πουστιές. Χωνέψτε το και βουλώστε το. Εμείς αν είχαμε κάνει πουστιές θα χαμε τώρα πρωταθλήματα και δε θα μέναμε με το πουλί στο χέρι. Άιντε νισάφι με τις μαλακίες βραδιάτικο.  :headbang: :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αφού το τρουμποσωματείο έκανε τις πουστιές. Χωνέψτε το και βουλώστε το. Εμείς αν είχαμε κάνει πουστιές θα χαμε τώρα πρωταθλήματα και δε θα μέναμε με το πουλί στο χέρι. Άιντε νισάφι με τις μαλακίες βραδιάτικο.  :headbang: :headbang: :headbang:
Τυπε μην βριζεις την τρουμπα..μπροστα στο οσφπ ηταν πεντακαθαρη..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Και, ολως τυχαιως, ολα αυτα βγαινουν στην επιφανεια καθε φορα που παιρνει ο θρυλος το πρωταθλημα...
Και, ολως τυχαιως, τα καναλια του ΠΟΑ (Μεγκα και Σταρ) να ξεσαλωνουν ενω πριν τα παντα ηταν αγγελικα πλασμενα.
Ρε μαλακες, αν ειναι να πεσει ο Ολυμπιακος στη Δ εθνικη και να καθαρισει το ελληνικο ποδοσφαιρο, εγω ειμαι μαζι σας.
Κατι μου λεει ομως οτι το ολο σκηνικο ειναι εσωτερικα αλληλοφαγωματα και αλληλοκαρφωματα.
Ριξτε μας Δ εθνικη μπας και παρει η Κουλα κανα πρωταθλημα.

Tα γεγονότα μιλάνε... Ούτε κασέτες ούτε " συρραφές" ούτε τίποτα. Καθίστε, λουφάξτε στα λαγούμια σας και απολαύστε το.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τυπε μην βριζεις την τρουμπα..μπροστα στο οσφπ ηταν πεντακαθαρη..

Mέχρι και στο μπάσκετ. Βόρθος βρώμα και δυσωδία. Στα τσακίδια με τη μούργα. Μου αρέσει που ακόμη μιλάνε...  :headbang: :headbang: :uglystupid:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
στο μπασκετ τι γινεται?
η μηπως εισαι αοματος και δεν βλεπεις τα διαιτητικα οργια?
περσυ οταν το πηρατε στο ποδοσφαιρο επι Πατερα , ολα πριμα ?

μην αυταπατασαι , στον ιδιο βουρκο εισαι και συ που ειμαι και γω  ;)

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ποιος ειναι ο μπασκεμπολιστας ξερει κανεις?

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Mέχρι και στο μπάσκετ. Βόρθος βρώμα και δυσωδία. Στα τσακίδια με τη μούργα. Μου αρέσει που ακόμη μιλάνε...  :headbang: :headbang: :uglystupid:

Οκ, στο μπασκετ μονο ο Μπουρουσης ντοπαρεται.
Το ονομα Γιαννουλης σου λεει κατι?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οκ, στο μπασκετ μονο ο Μπουρουσης ντοπαρεται.
Το ονομα Γιαννουλης σου λεει κατι?

Ο γιαννούλης το κανε μόνος του. Η ομάδα τον σούταρε Το μπορούση τον κάλυπτε το βοθρο-σωματείο σας και καλά ήταν " τραυματίας". ΡΕ ΟΥΣΤ!

Η πλάκα ήταν και ΝΤΟΠΕ ΠΟΥΤΣΑ ΕΦΑΓΕ!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
στο μπασκετ τι γινεται?
η μηπως εισαι αοματος και δεν βλεπεις τα διαιτητικα οργια?
περσυ οταν το πηρατε στο ποδοσφαιρο επι Πατερα , ολα πριμα ?

μην αυταπατασαι , στον ιδιο βουρκο εισαι και συ που ειμαι και γω  ;)

Αν ήμουνα στον ίδιο βούρκο γιατί εσύ έπαιρνες 12 πρωταθλήματα? Και εγώ κανένα? α τα παιρνες με την αξία σου.

Εδώ υπάρχουν στοιχεία από τις επίσημες υπηρεσίες του κράτους και της UEFA. Ούτε σου πα μου πες άκουσα είδα έμαθα.  Είναι ξεκάθαρο ποιοι είναι οι πούστηδες και ποιοι όχι. Κόφτε τα πουστριλίκια ακόμη και τώρα. Μη φαντασιώνεστε. Αλλά θα μου πεις κόβει η πουτάνα το γαμήσι? Αρούρια μια ζωή.

όταν θα παίζεις τοπικό με το κερατσίνι τότε ίσως βάλεις μυαλό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom