Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Το τσιμενταρισμα να μην το φοβασαι.
Το να καλει ομως εκατο μαρτυρες ο ανακριτης και να του λενε ολοι "ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ" ειναι η χειροτερη εκδοχη.
Δε φοβάμαι τίποτα, δε με αφορά άλλωστε. Θεωρώ πάντως αδιανόητο στην Ελλάδα να πέσει στη Β η μισή super league.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλε το διανοεισαι?
Να σου εχουν αυτοι οι "βλακες" εξασφαλισει και τα εγγονια σου, χωρις να τους εχεις δωσει ΕΝΑ πρωταθλημα, και να τους χλευαζεις κιολας.
Εγω ολυμπιακος δεν ειμαι, αλλά δεν ειναι εξοργιστικο ρε πουστη μου?
εγω ειμαι ολυμπιακος...

αλλα ρωταω εσενα.
ποιος εχει να προσαψει τι στους Αγγελοπουλους, εκτος απο απιστευτη αφελεια? απαντησε μου εσυ.

και βρισκεται ο μπουρουσεης να μιλησει...
1.8 σου δινουν μωρη χαμουρα, για να καρφωνεις στα σιδερα και να γυρνας ανα την ευρωπη να κανεις το νταη... μαλλον ειναι βλακες τελικα και ο μπουρουσης εχει δικιο...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Ρε φιλε το διανοεισαι?
Να σου εχουν αυτοι οι "βλακες" εξασφαλισει και τα εγγονια σου, χωρις να τους εχεις δωσει ΕΝΑ πρωταθλημα, και να τους χλευαζεις κιολας.
Εγω ολυμπιακος δεν ειμαι, αλλά δεν ειναι εξοργιστικο ρε πουστη μου?
Ουδείς χειρότερος εχθρός του ευεργετηθέντος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δε φοβάμαι τίποτα, δε με αφορά άλλωστε. Θεωρώ πάντως αδιανόητο στην Ελλάδα να πέσει στη Β η μισή super league.
Αδιανοητο η οχι,ο νομος λεει οτι πρεπει να γινει και θα γινει.και επισης θα φανε και απο την ουεφα 3ετη αποκλεισμο απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αδιανοητο η οχι,ο νομος λεει οτι πρεπει να γινει και θα γινει.και επισης θα φανε και απο την ουεφα 3ετη αποκλεισμο απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις.
too good to be true...
δε παιζει...
θα το δεις...

ΥΓ. αυτο το "ο νομος λεει οτι πρεπει να γινει και θα γινει" , μαλλον για ανεκδοτο το ειπες...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μακάρι. Μέχρι και στη Βουλγαρία είχανε πέσει χοντρές ποινές πριν χρόνια, όχι μόνο στην Ιταλία. Οι δικοί μας εδώ βέβαια κυκλοφορούν με πιστόλια, μπουκάρουν στα γήπεδα και ξεφτυλίζουν τα δικαστήρια όποτε γουστάρουν.

Θυμάστε όταν είχε φάει φυλάκα ο Ψωμιάδης και αυτός αντί για τον Κορυδαλλό, ήταν στο καζίνο στο Λουτράκι με την πουράκλα; :headbang:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εκει ηθελα να καταληξω και γω..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Kαλα, ουτε ενας δεν το εχει σκεφτει?

ο ΟΠΑΠ μετα τις 30 του μηνα (με την ψηφιση του μεσοπροθεσμου) θα χαριστει εναντι πινακιου φακης στα μεγαλα λαμογια της ευρωπης...

πιστευετε οτι εχουν τη διαθεση αυτοι να χανουν μερικα εκατομμυριακια καθε βδομαδα, πληρωνοντας τα κερδη του Ελληνικου κυκλωματος στο στοιχημα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Kαλα, ουτε ενας δεν το εχει σκεφτει?

ο ΟΠΑΠ μετα τις 30 του μηνα (με την ψηφιση του μεσοπροθεσμου) θα χαριστει εναντι πινακιου φακης στα μεγαλα λαμογια της ευρωπης...

πιστευετε οτι εχουν τη διαθεση αυτοι να χανουν μερικα εκατομμυριακια καθε βδομαδα, πληρωνοντας τα κερδη του Ελληνικου κυκλωματος στο στοιχημα?
Ασε νωντακο πηγαινε να παιξεις με τον σταμ και τον αβραμη.τον μονο που δεν προκειται ποτε να πουλησουν ειναι τον οπαπ.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Δεν έχω δει CNN καθόλου, αλλά πάλι ανέκδοτο θα έχουμε γίνει φαντάζομαι. :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ουδείς χειρότερος εχθρός του ευεργετηθέντος

εγω δεν το πιστευω αυτο , ειλικρινα

Ο Μπουρουσης τον Ολυμπιακο ηθελε να βοηθησει , εχει ολυμπιακα αισθηματα ...αλλα προσπαθησε με αθεμιτους τροπους
οπως και ο Μαρινακης με αναλογο τροπο, αλλα ετσι υπονομευεται το αθλημα

το ερωτημα ειναι αν φυγει ο Μαρινακης , δεν θα υπονομευμθει το αθλημα ακομα περισσοτερο λογω ελλειψης επενδυσεων?  

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

Ο Μπουρουσης τον Ολυμπιακο ηθελε να βοηθησει , εχει ολυμπιακα αισθηματα ...αλλα προσπαθησε με αθεμιτους τροπους

το ερωτημα ειναι αν φυγει ο Μαρινακης , δεν θα υπονομευμθει το αθλημα ακομα περισσοτερο λογω ελλειψης επενδυσεων?  
ε καλα.. κι εγω ολυμπιακος ειμαι, αλλα ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006

Μην συγκρίνεις τον χοντρό με τους Αγγελοπουλαίους που πάνε με τον σταυρό στο χέρι και τα χώνουν τα μύρια γιατί το γουστάρουν το μπάσκετ και τον ολυμπιακό

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕ! ΜΗ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΕΤΣΙ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ!!!!!

Ρε πονάνε τα μάτια μαςςςςςςςςςςςςςςςς!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Ελα παναγια μου  :o :o

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ε καλα.. κι εγω ολυμπιακος ειμαι, αλλα ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα...
...σε υγιη συστηματα, γιατι σε αρρωστα συστηματα ο σκοπος αγιαζει αμαρτωλα μεσα.

το σιγουρο ειναι οτι γινονται σοβαρες προσπαθειες εξυγειανσης του ολου συστηματος και ειναι πολυ θετικο αυτο

ομως εμμενω οτι  καποιοι ειναι θυματα του αρρωστου συστηματος ασχετα αν φερονται ως θυτες
οταν εχει καλλιεργηθει απο το 90 και μετα η νοοτροπια της απατης ως μεσο ανελιξης , παιζεις με τους κανονες που βρηκες

το πρεπον ομως ειναι να γινουν πιο υγιεις οι κανονες του συστηματος    

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
...σε υγιη συστηματα, γιατι σε αρρωστα συστηματα ο σκοπος αγιαζει αμαρτωλα μεσα.

το σιγουρο ειναι οτι γινονται σοβαρες προσπαθειες εξυγειανσης του ολου συστηματος και ειναι πολυ θετικο αυτο

ομως εμμενω οτι  καποιοι ειναι θυματα του αρρωστου συστηματος ασχετα αν φερονται ως θυτες
οταν εχει καλλιεργηθει απο το 90 και μετα η νοοτροπια της απατης ως μεσο ανελιξης , παιζεις με τους κανονες που βρηκες

το πρεπον ομως ειναι να γινουν πιο υγιεις οι κανονες του συστηματος   

Μια χαρά υπάρχουν οι κανόνες. Πούτσα στο χοντρό και στο σωματείο της τρούμπας να μη ξανασηκώσουν κεφάλι για μισό αιώνα. Θ δεις μετά τι ωραία υγεία που θα υπάρχει.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ολα αυτα γινονται με σκοπο να πεσουν ΠΑΟ και Ολυμπιακος, μπας και παρει το αεκακι, μετα απο 18 χρονια πρωταθλημα.
Καιροφυλακτει ο ΠΑΟΚ ομως, οποτε τα @@ μου θα παρουν παλι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ολα αυτα γινονται με σκοπο να πεσουν ΠΑΟ και Ολυμπιακος, μπας και παρει το αεκακι, μετα απο 18 χρονια πρωταθλημα.
Καιροφυλακτει ο ΠΑΟΚ ομως, οποτε τα @@ μου θα παρουν παλι.
Εχεις δικιο πισω απο ολα αυτα φιλε κρυβονται ο παππας και ο νοτιας.οι κουφαλες για να μην βαλουν λεφτα για μεταγραφες βρηκαν αυτον τον τροπο για να τους ξεφορτωθουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom