alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
βρε μηπως εισαι και εσυ στο κολπο?να πειτε του φαγερ να επικαλεστει εμενα
τι στημενα και μαλακιες να πει
το ειχε παιξει ο μπαρος διπλο γι'αυτο εκατσε
βρε μηπως εισαι και εσυ στο κολπο?να πειτε του φαγερ να επικαλεστει εμενα
τι στημενα και μαλακιες να πει
το ειχε παιξει ο μπαρος διπλο γι'αυτο εκατσε
Λέω τώρα...Επειδή μας είχατε πρήξει τα πελέ όλοι οι αντιολυμπιακοί για το παιχνίδι του 2ου γύρου.τωρα εσυ ψαχνεις να βρεις ποιος ευνοηθηκε αγωνιστικα η ποιανου ευνοηθηκε η τσεπη? η απαντηση στο δευτερο ειναι οτι αν το στημενο παιχνιδι ειναι το συγκεκριμενο ευνοηθηκε η τσεπη και των δυο ;)
ακου να σου πω παρολο που δεν εχω καμια σχεση απολυτος με αθλητισμο νυχτα κλπβρε μηπως εισαι και εσυ στο κολπο?
ανεφεραν και την ομαδα του λεβαδειακου ως εμπλεκομενη σε στημενα ματς... οποτε λογικα μαζι με την ομαδα μπλεκει και ο προεδρος...τον ΘΕO προεδραρα του λεβαδειακου πως και δεν τον εχουν αναφερει στο κολπο?????μεγαλη μορφη ο τυπαρας....
το εβλεπες,το επαιξες?ακου να σου πω παρολο που δεν εχω καμια σχεση απολυτος με αθλητισμο νυχτα κλπ
μεχρι και στα δικα μου αυτια ειχαν φτασει 2 σγωνες στημενοι της φουτμπολ λιγκ
φαντασου ποσα εχουν γινει και ποσοι τα εχουν μαθει
οποτε τι να λεμε οταν αυτος που οργανωνει κατι ειναι βλακας μαθαινετε παντου
ποσο μαλλον στις αρχες στοιχεια ειχαν παντα αλλα δεν εκαναν κατι ηρθε η ωρα να κανουν
α και για εναν αγωνα σουπερλιγκ ειχα ακουσει για σιγουρη νικη τωρα κατα ποσο ηταν στημενο δε γνωριζω
ετυχως η δυστυχως οχιτο εβλεπες,το επαιξες?
φιλε εγω περσυ μια κυριακη πρωι μπαινω μεσα σε ενα πρακτοριο... βλεπω εκει να διαβαζει εφημεριδα γνωστος πρωην προπονητης... του λεω μεγαλε εχεις κανα σημειο? μου δινει 1 σημειο και ενα τελικο σκορ απο τα οποια το ενα δεν θα το επαιζα ουτε στη φυλακη... βγηκαν και τα δυο δικε μου...ακου να σου πω παρολο που δεν εχω καμια σχεση απολυτος με αθλητισμο νυχτα κλπ
μεχρι και στα δικα μου αυτια ειχαν φτασει 2 σγωνες στημενοι της φουτμπολ λιγκ
φαντασου ποσα εχουν γινει και ποσοι τα εχουν μαθει
οποτε τι να λεμε οταν αυτος που οργανωνει κατι ειναι βλακας μαθαινετε παντου
ποσο μαλλον στις αρχες στοιχεια ειχαν παντα αλλα δεν εκαναν κατι ηρθε η ωρα να κανουν
α και για εναν αγωνα σουπερλιγκ ειχα ακουσει για σιγουρη νικη τωρα κατα ποσο ηταν στημενο δε γνωριζω
ότι δεν ήταν στημένο από τους διαιτητές?Λέω τώρα...Επειδή μας είχατε πρήξει τα πελέ όλοι οι αντιολυμπιακοί για το παιχνίδι του 2ου γύρου.
οχι ακομα... καπου θα ειναι κρυμενο το τρελο αγοριτον μπουζουριασαν τον αγαπουλα τελικα?
την εχει κανει για αργεντινη τωραοχι ακομα... καπου θα ειναι κρυμενο το τρελο αγορι
θα τους ερθει καβαλα τυπετην εχει κανει για αργεντινη τωρα
παλι θα κλαινε οι γριες
εκει που πηγε να τους κατσει τη φαγανε παλι
ζητω η καβαλα
οχι...οτι δεν ηταν στημενο απο πατερα και κακο...και οτι του σισε ηταν πεναλτι και αποβολη, ο γκαρσια δεν ηταν οφσαιτ και του φουστερ δεν ηταν πεναλτιότι δεν ήταν στημένο από τους διαιτητές?
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαααααααααα
αν έχεις αμφιβολία ότι όλοι κονομάνεοχι...οτι δεν ηταν στημενο απο πατερα και κακο...και οτι του σισε ηταν πεναλτι και αποβολη, ο γκαρσια δεν ηταν οφσαιτ και του φουστερ δεν ηταν πεναλτι
και η καβαλα μπλεγμενη ειναι λογο makis & son οποτε την βλεπω για φουτμπολ λιγκ του χρονου...την εχει κανει για αργεντινη τωρα
παλι θα κλαινε οι γριες
εκει που πηγε να τους κατσει τη φαγανε παλι
ζητω η καβαλα
και η καβαλα μπλεγμενη ειναι λογο makis & son οποτε την βλεπω για φουτμπολ λιγκ του χρονου...
ο τσακ νόριςκαι ποιος μπασκετμπολιστας τα εχει με την κορη του του μακη και εμφανιζεται μπλεγμενος για ντοπινγκ;