Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Mακάρι να είναι αυτό φίλε μου, γιατί είμαι Παναθηναϊκός και πιστεύω ότι ο Περπερίδης είναι σίγουρα μπλεγμένος
κι εγώ Παναθηναϊκός είμαι και είμαι σίγουρος ότι όλα τα πρωταθλήματα, κύπελλα κλπ
από το 1996 και μετά είναι όλα στημένα
το είπε και ο Κούγιας ξεκάθαρα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
προς τους φιλους βαζελους, αν αληθευουν αυτα που ακουγονται και ο γιος του παυλαρα ειναι με το 1 ποδι στην φυλακη για τα στημενα, εστηνε μονο τον ποδοσφαιρικο παο ο γιος του αφεντικου στο μπασκετ;;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
10 πρωταθληματα πανε στην ΑΕΚ,2 στον βαζελο,και αφαιρουνται 12 απο τον σαπιο. :grin:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
προς τους φιλους βαζελους, αν αληθευουν αυτα που ακουγονται και ο γιος του παυλαρα ειναι με το 1 ποδι στην φυλακη για τα στημενα, εστηνε μονο τον ποδοσφαιρικο παο ο γιος του αφεντικου στο μπασκετ;;;;;
τι να έστησε?
την ήττα από τον πανελλήνιο πέρισυ στην Α1?
τα πολλά λεφτά είναι στη μπάλα
εκεί έπαιξε εκεί έβγαλε

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τι να έστησε?
την ήττα από τον πανελλήνιο πέρισυ στην Α1?
τα πολλά λεφτά είναι στη μπάλα
εκεί έπαιξε εκεί έβγαλε
αρα λοιπον δεν σας εστηνε ο κοκκαλης η ο μαρινακης αλλα μονοι σας γινοσασταν ρομπα;;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
κι εγώ Παναθηναϊκός είμαι και είμαι σίγουρος ότι όλα τα πρωταθλήματα, κύπελλα κλπ
από το 1996 και μετά είναι όλα στημένα
το είπε και ο Κούγιας ξεκάθαρα
οπως εχω πει και εγω πολλες φορες σε αυτο το θρεντ αλλα και σε αλλα... το ελληνικο ποδοσφαιρο αρχισε να σαπιζει οταν προεδρος της επο ηταν ο τριβελας... απο εκει και μετα το 90% (για να μην πουμε 100%) των πρωταθληματων ειναι κανονισμενα πριν καν αρχισουν... οσοι εχουμε λιγο μυαλο το καταλαβαινουμε οπως και πολλα αλλα παρατραγουδα σε αυτη τη χωρα... Ενα διαιτητικο λαθος το δεχεσε... δεκα διαιτητικα λαθοι σε καθε αγωνιστικη ομως πρεπει τουλαχιστον να σε κανουν να υποψιαστεις οτι αυτο που παρακολουθεις παιζει να ειναι μουφα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ο Αχιλλέας Μπέος επικαλούμενος αδιαθεσία πήγε στο νοσοκομείο. Πήρε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα να απολογηθεί. Ο Γιώργος Τσακογιάννης πήρε επίσης προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα, αλλά θα μείνει στην Ασφάλεια μέχρι να απολογηθεί.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, φεύγοντας από την Ευελπίδων ένιωσε αδιαθεσία και οδηγήθηκε σε κρατικό νοσοκομείο. Μάλιστα παραμένει άγνωστο αν καταφέρει να απολογηθεί και τη Δευτέρα, μέρα μέχρι την οποία πήρε προθεσμία για να καταθέσει. Αυτό δεν έχει να κάνει με την αδιαθεσία του, αλλά με την ογκωδέστατη δικογραφία, με τον δικηγόρο να ετοιμάζεται να ζητήσει και άλλη παράταση.
Όσον αφορά τον μεγαλομέτοχο της Ηλιούπολης, Γιώργο Τσακογιάννη, μετά την Ευελπίδων επέστρεψε στη ΓΑΔΑ όπου και θα μείνει μέχρι τη Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένη η απολογία του. Και ο δικός του δικηγόρος όμως αναμένεται να πάρει νέα προθεσμία.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αρα λοιπον δεν σας εστηνε ο κοκκαλης η ο μαρινακης αλλα μονοι σας γινοσασταν ρομπα;;
Αδελφε το αν εστηνε ο κοκκαλης νομιζω οτι το ξερεις και εσυ,ασχετα αν δεν το παραδεχεσαι.Για τον μαρινακη,τα ειδαμε φετος ποσο σπρωξιμο ειχε απο την διαιτησια,μαζι με τον βαζελο.
Δεν ειναι τυχαια ολα αυτα.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αν πιστεύεις ότι καταρχήν ο κόκκαλης
και μετά οι μαρινάκης πατέρας δεν τα έστηναν
και όλα ήταν καθαρά οκ
ο τζέφρυ σε χρειάζεται

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αυτο που δυσκολα παραδεχεστε ειναι οτι ο τελευταιος που θα ειχε αναγκη το στησιμο ειναι ο ολυμπιακος, δεν λεω οτι δεν το εκανε, το εκανε, αλλα η διαφορα με τους αλλους σε επιπεδα οργανωσης ομαδας και διοικησης ειναι χαοδης, δηλαδη ο κοκκαλης η μαρινακης εστηναν ενα ντερμπυ για να βγαλουν φραγκα απο το στοιχημα που οι αποδοσεις και στα 3 αποτελεσματα ειναι σχεδον οι ιδιες;; αυτα ειναι αστεια πραγματα!! αν στηθηκε κατι σε ντερμπυ στηθηκε εν γνωσει και των 2 ομαδων  για το αποτελεσμα ημιχρονου και τελικο..................

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αυτο που δυσκολα παραδεχεστε ειναι οτι ο τελευταιος που θα ειχε αναγκη το στησιμο ειναι ο ολυμπιακος, δεν λεω οτι δεν το εκανε, το εκανε, αλλα η διαφορα με τους αλλους σε επιπεδα οργανωσης ομαδας και διοικησης ειναι χαοδης, δηλαδη ο κοκκαλης η μαρινακης εστηναν ενα ντερμπυ για να βγαλουν φραγκα απο το στοιχημα που οι αποδοσεις και στα 3 αποτελεσματα ειναι σχεδον οι ιδιες;; αυτα ειναι αστεια πραγματα!! αν στηθηκε κατι σε ντερμπυ στηθηκε εν γνωσει και των 2 ομαδων  για το αποτελεσμα ημιχρονου και τελικο..................
διαφωνώ κάθετα
ξέρω πολύ καλά και τη διοικητική δομή του παο και του οσφπ
με τους άλλους όντως είναι χαώδης η διαφορά

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αυτο που δυσκολα παραδεχεστε ειναι οτι ο τελευταιος που θα ειχε αναγκη το στησιμο ειναι ο ολυμπιακος, δεν λεω οτι δεν το εκανε, το εκανε, αλλα η διαφορα με τους αλλους σε επιπεδα οργανωσης ομαδας και διοικησης ειναι χαοδης, δηλαδη ο κοκκαλης η μαρινακης εστηναν ενα ντερμπυ για να βγαλουν φραγκα απο το στοιχημα που οι αποδοσεις και στα 3 αποτελεσματα ειναι σχεδον οι ιδιες;; αυτα ειναι αστεια πραγματα!! αν στηθηκε κατι σε ντερμπυ στηθηκε εν γνωσει και των 2 ομαδων σε ντερμπυ για το αποτελεσμα ημιχρονου και τελικο..................
δεν ψαχνεις σε βαθος τα πραγματα φιλε μου,βλεπεις μονο την επιφανεια...
οταν μια ομαδα περνει 2 σερι μουφα πρωταθληματα,στηνει αρκετα ματς (και τα κονομαει) αρπαζει 2 συνεχομενες χρονιες τα φραγκα απο το τσουλου αλλα και τα περισοτερα τηλεοπτικα,σπονσοριλικια κτλ τοτε ειναι πολυ ευκολο να φτιαξει ομαδα... οποια ομαδα και αν ηταν στην θεση του οσφπ θα εφτιαχνε ομαδα και θα εφερνε παιχτες,ακομα και ο λεβαδειακος πχ αν σπρωχτει και παρει 2 σερι τιτλους και τα κονομησει μετα θα περνει παιχτες που οι αλλοι δεν θα μπορουν ειναι πολυ απλο... ο οσφπ εχτισε ομαδα εις βαρος των υπολοιπων και ποιο αδυναμων ομαδων πχ αεκ και παοκ... ο παο απλα σε καποια φαση εχασε την επιροη στην επο (με την φυγη τριβελα και διελευση μητροπουλου) γιαυτο και παραχωρησε τη θεση του πρωταθλητη στον οσφπ...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
διαφωνώ κάθετα
ξέρω πολύ καλά και τη διοικητική δομή του παο και του οσφπ
με τους άλλους όντως είναι χαώδης η διαφορά
φιλε μου τον γαυρο τον διοικη παντα ενας, εσας τα τελευταια χρονια μονο εγω δεν εχω κανει προεδρος η μανατζερ η τεχνικος διεθυντης, καθε λιγο φευγει και απο ενας, εχετε κανταντησει σαν το greek idol......ομαδουλα της σειρας ειστε πλεον οσον αφορα την νοοτροπια των παραγοντων σας...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
φιλε μου τον γαυρο τον διοικη παντα ενας, εσας τα τελευταια χρονια μονο εγω δεν εχω κανει προεδρος η μανατζερ η τεχνικος διεθυντης, καθε λιγο φευγει και απο ενας, εχετε κανταντησει σαν το greek idol......ομαδουλα της σειρας ειστε πλεον οσον αφορα την νοοτροπια των παραγοντων σας...
ok ότι πεις

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν ψαχνεις σε βαθος τα πραγματα φιλε μου,βλεπεις μονο την επιφανεια...
οταν μια ομαδα περνει 2 σερι μουφα πρωταθληματα,στηνει αρκετα ματς (και τα κονομαει) αρπαζει 2 συνεχομενες χρονιες τα φραγκα απο το τσουλου αλλα και τα περισοτερα τηλεοπτικα,σπονσοριλικια κτλ τοτε ειναι πολυ ευκολο να φτιαξει ομαδα... οποια ομαδα και αν ηταν στην θεση του οσφπ θα εφτιαχνε ομαδα και θα εφερνε παιχτες,ακομα και ο λεβαδειακος πχ αν σπρωχτει και παρει 2 σερι τιτλους και τα κονομησει μετα θα περνει παιχτες που οι αλλοι δεν θα μπορουν ειναι πολυ απλο... ο οσφπ εχτισε ομαδα εις βαρος των υπολοιπων και ποιο αδυναμων ομαδων πχ αεκ και παοκ... ο παο απλα σε καποια φαση εχασε την επιροη στην επο (με την φυγη τριβελα και διελευση μητροπουλου) γιαυτο και παραχωρησε τη θεση του πρωταθλητη στον οσφπ...
ποτε ο ολυμπιακος εβγαλε απο το τσου λου τα φραγκα που εχωσε για μεταγραφες ειδικα τα πρωτα χρονια;;; τι ειναι αυτα που λες;;; εχεις ιδεα τι εχωνε για να φερει τζιοβανι, καρεμπε,,ζε ελιας, ζαχοβιτς, ριβαλντο, τι πληρωνε σε προπονητες για αποζημιωσεις;;;  περισυ που αποκλειστηκαμε και απο europa τι πηραμε απο λεφτα και τι ξοδεψε για να φερει παιχτες ο μαρινακης;;; για να τα βγαλει αυτα πρει τουλαχιστον να περασει στους 4 του φετινου τσου λου, χωρις να υπολογιστουν οι φετινες μεταγραφες, αιντε γραφετε οτι σας κατεβει....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Ρεζιλι στα οικονομικοπολιτικα, ρεζιλι και στον αθλητισμο... δυστηχως πρεπει ολοι μας να καταλαβουμε οτι δεν εχουμε μουτρα πλεον απεναντι στους αλλους λαους... εμεις που φταιμε? στηριζουμε τοσα χρονια αυτους που στο τελος μας ρεζιλεψαν...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αν καπου καμω λαθος πες μου, εχω να σου πω και εγω πολλα......
κάνεις αρκετά λάθη
γιατί πιθανόν να τα βλέπεις εξ αποστάσεως
αλλά οκ
δεν θέλω να σε μεταπείσω για κάτι που πιστεύεις

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ποτε ο ολυμπιακος εβγαλε απο το τσου λου τα φραγκα που εχωσε για μεταγραφες ειδικα τα πρωτα χρονια;;; τι ειναι αυτα που λες;;; εχεις ιδεα τι εχωνε για να φερει τζιοβανι, καρεμπε,,ζε ελιας, ζαχοβιτς, ριβαλντο, τι πληρωνε σε προπονητες για αποζημιωσεις;;;  περισυ που αποκλειστηκαμε και απο europa τι πηραμε απο λεφτα και τι ξοδεψε για να φερει παιχτες ο μαρινακης;;; για να τα βγαλει αυτα πρει τουλαχιστον να περασει στους 4 του φετινου τσου λου, χωρις να υπολογιστουν οι φετινες μεταγραφες, αιντε γραφετε οτι σας κατεβει....
καταρχας δεν μιλησα μονο για τα φραγκα του τσουλου... εσυ εχεις ιδεα ποσα φραγκα εχουν βαλει στην τσεπη παραγοντες του οσφπ (και αλλων ομαδων) απο νομιμο και παρανομο στοιχηματισμο? ανετα βγαινουν οι μεταγραφες που λες αλλα και για να πληρωθει και ο υπαλληλος στα εκδοτηρια περισευουν...Ο Μαρινακης λογικα δεν εχει βγαλει ακομα τα φραγκα που θελει αλλα στανταρ υπολογιζε οτι θα αγορασει και τον φετινο τιτλο και στηνοντας 5-6 ματσακια θα εβγαζε και κερδος... δεν μιλαω οπαδικα,ουτε προσπαθω να στηριξω καποια ομαδα ως αδικημενη,αποψη μου ειναι οτι το 50% των παραγοντων στο ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι μπλεγμενοι,αλλοι περισοτερο αλλοι λιγοτερο... ποτε θα ξυπνησετε οι ελληνες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom