Νέα

Apple Μac VS pc! Τα 'υπέρ' και τα 'κατά'...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Apple ή PC ?

• Apple

Ψήφοι: 17 51,5%
  • PC

Ψήφοι: 16 48,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    33

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αν και Macικος η συγκεκριμενη συσκευη δεν μου λεει πολλα . Εχει πουλησει σαν τρελλο στην Αμερικη στην Ευρωπη εχει παει μετρια.

ΥΠΟΜΟΝΗ 1 μήνα!
Απ' ότι συζητιέται στα σχετικά Apple Forums, αρχές Ιουνίου πρόκειται ν' ανακοινωθεί η 3G version για Ευρώπη και σε συνδυασμό με την πληθώρα του software που ΗΔΗ αναπτυσεται από διάφορους developers... προβλέπεται το τηλεφωνο να γίνει το gadget του καλοκαιριου!

FIlidonos Politis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το είχα το iphone για μια βδομάδα και το γύρισα πίσω, πολύ hype, άβολο, δεν έχει κάμερα και γενικά, πεταμένα λεφτά, i-σιχτιρ με τις μαλακίες της apple

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
το είχα το iphone για μια βδομάδα και το γύρισα πίσω, πολύ hype, άβολο, δεν έχει κάμερα και γενικά, πεταμένα λεφτά, i-σιχτιρ με τις μαλακίες της apple

Οι χρήστες στην Ευρώπη είμαστε πολύ "καλομαθημένοι" από τις δυνατότητες των συσκευών μας... σε σχέση με τους Αμερικανούς! Αλλωστε ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ από την χρήση που θέλει να κάνει κάποιος μ' ένα κινητό... π.χ. για όποιον θελει μια συσκευή για ν' ακούει μουσική, να βλέπει φώτος, βίντεος, να σερφάρει στο internet και να κάνει και τηλέφωνα... το λειτουργικό του iphone σε συνδυασμό με την οθόνη του... είναι απλά ΦΟΒΕΡΟ! Κι ελπίζω η καινούργια 3G συσκευή που θ' ανακοινωθεί σ΄ ένα μήνα... να είναι ακόμα καλύτερη ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

FIlidonos Politis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ok, έχει βίντεο σαν update, δεν είχα όταν το πήρα εγώ  :grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ok, έχει βίντεο σαν update, δεν είχα όταν το πήρα εγώ   :grin:

Είναι ΛΑΘΟΣ ν' αγοράζουμε οποιοδήποτε gadget μόλις κυκλοφορήσει!
Πάντα οι αρχικές versions έχουν κάποιες "παιδικές" ασθένειες που όμως εν συνεχεία αναβαθμίζονται... ;)

FIlidonos Politis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είναι ΛΑΘΟΣ ν' αγοράζουμε οποιοδήποτε gadget μόλις κυκλοφορήσει!
Πάντα οι αρχικές versions έχουν κάποιες "παιδικές" ασθένειες που όμως εν συνεχεία αναβαθμίζονται... ;)

Βασικά  ήταν δώρο  :boobies: δεν ε'χω τίποτα με τα μακ, το εναντίον, έχω και ένα mac pro 16GB ram για την δουλεία μου και ..αμάει,  φυσικα RAM δεν αγοράζουμε από την apple...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
να κανω μια ερωτησουλα!!!
οκ ολα καλα ολα ωραια!!!τι προαλες ειδα ενα τετιο συστηματακι της apple και μολις ειδα τηυν τιμη στραβοκαταπια!απαιχτο απο ομορφια απο τα παντα!!αλλα να παρεις και ενα πραγμα και να το λειτουργεις σωστα με βαση τις δυνατοτητες του οχι απλα για να λες οτι εχω καλο!
ερωτηση!!
εχω ενα απλο pc στα 1.8 dual core (intel) 256 (nvidia 7300) 250 HD (sata 2) 1 g RAM ΗD καρτα ηχου!
τον τελευτεο καιρο ειμαι με τα vista sp1!!! (ενοειτε σπασμενα) απο τα βιστα δεν εχω κανενα παραπονο απλα σου τρωνε πολυ ραμ και περιβαλον κλπ κλπ!!!
1ον το pc μου ειναι καλο??οι λειτουργιες μου ειναι περιοροσμενες δηλ ταινιες ιντερνετ μουσικη βασικα πραγματα!!παιχνιδια σπανια!!
2ον σκεφτομουνα να βαλω αλλο 1 giga ram για να χει πιο πολυ σπιρταδα
και 3ον να ξαναβαλω τα ΧΡ sp2 για να τρεχει καλυτερα!!γιατι τα βιστα μου τρωνε πολυ ραμ!
τι να κανω?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
και αμα σου χαλασει αντε ξαναστειλτο Αμερικη!
η αντε βρες ατομο να στο φερει!

Αν εννοείς την εγγύηση, προβλέπεται ειδική διαδικασία που την ακολουθείς και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!

Κι οσον αφορά την υποστήριξη του μηχανήματος στην Ελλάδα, υπάρχουν πλέον ένα σωρό αξιόπιστες εταιρείες-μεταπωλητές...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εχω ενα απλο pc στα 1.8 dual core (intel) 256 (nvidia 7300) 250 HD (sata 2) 1 g RAM ΗD καρτα ηχου!
τον τελευτεο καιρο ειμαι με τα vista sp1!!! (ενοειτε σπασμενα) απο τα βιστα δεν εχω κανενα παραπονο απλα σου τρωνε πολυ ραμ και περιβαλον κλπ κλπ!!!
1ον το pc μου ειναι καλο??οι λειτουργιες μου ειναι περιοροσμενες δηλ ταινιες ιντερνετ μουσικη βασικα πραγματα!!παιχνιδια σπανια!!
και 3ον να ξαναβαλω τα ΧΡ sp2 για να τρεχει καλυτερα!!γιατι τα βιστα μου τρωνε πολυ ραμ!
τι να κανω?

Μια χαρά είναι το σύστημά σου για την δουλειά που το θέλεις!
Φυσικά όσο περισσότερη μνήμη έχεις τόσο καλύτερα... και προσωπικά θα χρησιμοποιούσα XP-SP2...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
να κανω μια ερωτησουλα!!!
οκ ολα καλα ολα ωραια!!!τι προαλες ειδα ενα τετιο συστηματακι της apple και μολις ειδα τηυν τιμη στραβοκαταπια!απαιχτο απο ομορφια απο τα παντα!!αλλα να παρεις και ενα πραγμα και να το λειτουργεις σωστα με βαση τις δυνατοτητες του οχι απλα για να λες οτι εχω καλο!
ερωτηση!!
τι να κανω?

εγώ λέω καλύτερα να απενεργοποιήσεις το αερο απο τα βιστα να τα βάλεις σαν κλασσικά indows να φαίνονται και μην κάνεις τπτ άλλο. ετσι δεν θα φοτώνει γραφικά και δεν θα σου τρώει πόρους.

πες μόνο πόσο καιρο έχεις το pc σου

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εγώ λέω καλύτερα να απενεργοποιήσεις το αερο απο τα βιστα να τα βάλεις σαν κλασσικά indows να φαίνονται και μην κάνεις τπτ άλλο. ετσι δεν θα φοτώνει γραφικά και δεν θα σου τρώει πόρους.

πες μόνο πόσο καιρο έχεις το pc σου
απο το καλοκαιρι!!!
ενα χρονο δεν εχει κλεισει ακομη!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παντως και σε κλασικα που το χω αλλαξει την ιδια RAM μου τρωει!!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Φιλε ριξε μια ματια στα + και -  σε αυτο το thread.

Εγω δεν τρεχω τα vista και αν θελω να αλλαξω OS,
θα παω σε Linux που εχει και λιγοτερες απαιτησεις
και περισοτερες επιλογες, η θα περιμενω τη νεα εκδοση
τα windows 7 που απ οτι υπολογιζω,
θα δωσει μεγαλυτερο βαρος στον πυρηνα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Φιλε ριξε μια ματια στα + και -  σε αυτο το thread.

Εγω δεν τρεχω τα vista και αν θελω να αλλαξω OS,
θα παω σε Linux που εχει και λιγοτερες απαιτησεις
και περισοτερες επιλογες, η θα περιμενω τη νεα εκδοση
τα windows 7 που απ οτι υπολογιζω,
θα δωσει μεγαλυτερο βαρος στον πυρηνα.
καλα με το παραπανω λινκ τι μου θυμησες!!δικο μου ποστ οταν ακομα ειχα pc στα 1.4 με 256 κασρτα γραφικων(καιμετα +αλλη μια 256) 40 σκληρο 64 καρτα γραφικων!!
παντως για τις απλες λειτουργιες που το χω το pc μια χαρα ειμαι με τα vista sp1 (ενοειτε με το καινουριο πλεον)!! κανενα προμπλεμ!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Σε πρόσφατη έρευνα, 757 ομοφυλόφιλοι ανέδειξαν την Apple ως την πιο «gay friendly» εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας.

Η Apple κέρδισε την πρώτη θέση ανάμεσα στις εταιρείες τεχνολογίας με το 39% αυτών να δηλώνει ότι το brand name της Apple είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους.

Την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες παγκοσμίως κέρδισε η Bravo (η οποία επιλέχθηκε από το 52% των χρηστών) ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η Samsung.

Η έρευνα διεξήχθη από την Clark, Martire & Bartolomeo για λογαριασμό της Prime Access (διαφημιστική εταιρεία ηγέτης στην κοινωνία των ομοφυλοφίλων) και της PlanetOut (μεγάλη ομοφυλοφιλική κοινότητα).

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναλυτικές έρευνες για τις καταναλωτικές συνήθειες των ομοφυλόφιλων και την αντίληψή τους για τις εταιρείες.

Το 68% των ερωτηθέντων απάντησε ότι προτιμά να κάνει τις αγορές του από εταιρείες που θεωρούνται gay friendly ενώ η εικόνα μιας εταιρείας διαμορφώνεται από μια πληθώρα παραγόντων, τις διαφημίσεις της, τα καταστήματά της, τα προϊόντα της.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας οι ομοφυλόφιλοι είναι εξαιρετικά δυνατοί καταναλωτές σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, μεταξύ αυτών και ηλεκτρονικών.

Απο το Insomnia.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom