Μετά από χρόνια ταλαιπωρίας με τα Windows, και μιας και το pc μου είναι πλέον για πέταμα, λέω να πάρω ένα mac mini. Γνωρίζω όλα τα πλεονεκτήματά τους, και ένα από αυτά που βρίσκω πιο ελκυστικό είναι ότι είναι όντως τελείως αθόρυβα, γιατί πραγματικά έχω σιχαθεί το θόρυβο του ανεμιστήρα του pc.
Δύο βασικές απορίες που έχω:
1) Μπορείς να βάλεις σπασμένο στο Mac το Microsoft Office ή κάποιο αντίστοιχο αξιόλογο πακέτο office; Γιατί το default που το συνοδεύει δε μου πολυγέμισε το μάτι, έχω συνηθίσει το Office 2010 και χρησιμοποιώ συχνά Word και PowerPoint.
2) Σκέφτομαι να πάρω το 2.6GHz Mac mini
με extra τον 1TB Fusion Drive, τελική τιμή στο isquare 988,91 €. Προτείνετε να το πάρω από το isquare ή από αλλού; Επειδή, όπως βλέπω, δεν είναι ετοιμοπαράδοτο αλλά γίνεται custom-made βάσει παραγγελίας, μπορώ να το πάρω ούτως ή άλλως από αλλού ή αναγκαστικά από το isquare;
Δύο προϊόντα Apple που έχω, iPhone και iPod Classic, με έχουν αφήσει πολύ ικανοποιημένο. Ιδίως το δεύτερο, αν εξαιρέσεις μια μικρή πτώση στην απόδοση της μπαταρίας (φυσιολογική νομίζω μετά από περίπου 7 χρόνια) λειτουργεί σχεδόν όπως την πρώτη μέρα.