Υ.Γ.
τέρας ξέρω π΄σο παρακαλάς να είχα μείνει τέζας.
κακό σκυλί ψόφο δεν έχει......
μπαααααααααααααα γενικά είμαι φιλόζωος...
Υ.Γ.
δε μπορούσαν να με κρατήσουν. Ημουν πολύ μαλακισμένο. Μπορούσα να κάνω κακό και στον εαυτό μου και φοβούνταν. Εάν πείσμωνα δεν κώλωνα πουθενά ακόμα και με προσωπικές συνέπειες. Με τον πόνο είχα από μικρός καλή σχέση. Ημανε μπάσταρδος από μικρός και επειδή ήξερα ότι ο μπάρμπας μου έχει τρελλή αδυναμία το τράβαγα στα άκρα. πάντα έκανε πίσω για να μην κάνω καμμιά μαλακία.
μια φορά είχα καρφωθεί γύρω στα 7-8 με το ποδήλατο σε μάντρα και μου έκαναν 10 ράμματα στο δόξα πατρί. Επαιρνα φόρα και έκανα κόντρα φρένο για κωλιές... Εκείνη τη μέρα κόλλησε η κόντρα και άρχισαν τα τετακέ και πετάχτηκα απ το ποδήλατο.
Παράτησα το ποδήλατο και γύριζα ποδαράτος στο σπίτι στη Σαλαμίνα. Θυμάμαι ότι τα αίματα έσταζαν παντού, φορούσα ένα άσπρο φανελάκι και είχε γίνει ασορτί με του γάβρου... Αχχχαχαχαχα.... Η μανα μου όταν με είδε έπαθε ΥΣΤΕΡΙΑ.
Από τότε της είχα δημιουργήσει φοβία. Οποτε έπαιρναν τηλέφωνο από το σχολείο για μένα πάθαινε πανικο....
αααααααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχααχαχαχαχα
ωραία χρόνια.
Υ.Γ.
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχααχαχχαχαχαχαχααχχα
μπαααααααααααααα γενικά είμαι φιλόζωος...
πρόσεξε δαγκάνω και δε σε πιάνει ούτε το αντιλυσσικό ούτε τίποτα.
ελπιζω μονο το (υιοθετημενο) παιδι μου στο πολυυυ μακρινο μελλον, να μη μου βγει ετσι! χαχαχα! μοναχοπαιδι να υποθεσω?
κι εγω εκανα κωλιες παντως με το μπιεμεξ! αλλα νταξ, φλωρικα πραγματα
ημουν κυριως του αυτοτραυματισμου, αλλα δε με πηραν χαμπαρι ποτε..
μ έχει εκπαιδεύσει ο πλέζουρας και τρώω μόνο από αυτόν.τα βρωμόσκυλα όμως που δαγκώνουν τα φολιάζω...
μ έχει εκπαιδεύσει ο πλέζουρας και τρώω μόνο από αυτόν.
μπούτι θα δαγκάζω από σένα... για τα αμελέτητα πάω συνήθως αλλά εσένα ούτε για μεζέ δεν κάνουν.
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ.
βέλβ μικρό με είχε δαγκάσει στα Τρυπιά (κοντά σου) Λυκόσκυλο και φαίνεται λύσσαξα..........
δε μιλαω, βλεεεεεπετε! κυρια η βελβυτα βρωμόσκυλα όμως που δαγκώνουν τα φολιάζω...
όχι δεν ήμανε μοναχοπαίδι..... αλλά όλο το σόι στον περαία ασχολιόταν με την πάρτη μου...
Σατανάκος.... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
Μια φορά είχα μπει στη δεξαμενή νερού και φώναζα στη θειά μου και καλά ότι πνιγόμουνα......
ααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χτύπαγα τα πόδια στη δεξαμενή νερού και είχαν μαζευτεί όλα τα Παλούκια.......
για τα αμελέτητα πάω συνήθως αλλά εσένα ούτε για μεζέ δεν κάνουν.
πώς σκατα την εβγαζες καθαρη εσυ????????????????
εχει πολύ ξυγκι το κητος
δεν αξίζει ουτε να δαγκώσεις απο δάυτο
ουτε για τα σκυλια δεν κάνει....
μήπως με μπερδεύεις με τον κολητό σου τον Αρίωνα????
μήπως με μπερδεύεις με τον κολητό σου τον Αρίωνα????
σου αρέσουν μωρό μου ???? αλλά δεν μπορείς να τα φτάσεις.. είναι ψηλά για το μπόι σου... κανισάκι...
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχχαχα
στο Παίδων είχα μάθει όλες τις νοσοκόμες........
πιτ μπουλ και άλμα μέχρι τα φρύδια σου γέρο.
οπα βρε διμετρε
ρε τιποτένιε συκοφάντη
εγώ τον Παπαριωνα δεν τον εχω συνατησει ποτέ
εσυ μωρη αδερφή του ελεους επινες κρασια μαζι του...
οχι δίμετρος.. μόνο 1.95
ρε τιποτένιε συκοφάντη
εγώ τον Παπαριωνα δεν τον εχω συνατησει ποτέ
εσυ μωρη αδερφή του ελεους επινες κρασια μαζι του...
γιατί μήπως εχεις συναντήσει εμένα????
σου έστειλα και πρόσκληση ....