rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
χεσμενους τους εχω βασικακαλά έκανες.
το πολιτικά δεν είναι το φόρτε σου μετά τον Οκτώβρη
απλα ειμαι παρατηρητης
χεσμενους τους εχω βασικακαλά έκανες.
το πολιτικά δεν είναι το φόρτε σου μετά τον Οκτώβρη
εγώ ποτέ δεν έφαγα αποβολή, όλοι με αγαπούσαν
τον αδελφό μου όλοι τον μισούσαν αλλά το καλό ηταν ότι στο γυμνάσιο αντί να φωνάζουν τη μάνα μου στο γραφείο όποτε τον πιάνανε φώναζαν εμένα... κούναγα το κεφάλι και έλεγα με σοβαρό ύφος "τσκ τσκ, τι θα κάνουμε μ'αυτό το παιδί, είναι απαράδεκτος, θα το πω στη μαμά μου μην ανησυχείτε"... και μετά κάναμε μαζί τζίνα στο διάλειμμα
το ποινολόγιο που έχει στην ψηφοφορία τι είναι?
πως ειναι δυνατον να εισαι λαμογιο και να μην εχεις καποιου ειδους μπλεξιματα με το "νομο" καποια στιγμη ?
ακομα και ο Ψωμιαδης που οντως ειναι ελευθερος και ωραιος ,εχει φαει 25χρονια φυλακη χωρις αναστολη χωρις να εχει μπει ουτε μια ωρα μεσα... ;)
οκ αυτο ειναι γεγονος.πως δεν ειναι δυνατον...
αρκει να μην σε εχουν πιασει ποτε να βουλωνεις τις τουαλετες του σχολειου και γενικως να τα κανεις ολα λυμπα. Και μεσα στην ταξη παντα παναγια! Να σου βαζουν και μπονους βαθμο λογω καλης διαγωγης ενω εξω ο βοθρατζης του σχολειου δεν ξρει απο που να αρχισει το συμμαζεμα
δεξαμενη νερου ε? εμεις ειχαμε ενα απο αυτα τα τσιμεντενια υδραγωγεια και παντα ηθελα να ανεβω πανω αλλα ειχα φαει πολυ ξυλοο για να μην το κανω τελικα :-
πώς σκατα την εβγαζες καθαρη εσυ????????????????
τωρα εξηγουνται πολλα
οπως και το συνδρομο φοβιας απεναντι σε ενστολους αλλα και γενικα στην ενοοια "ταξη"
εγω εφαγα αποβολη απο το σχολειο δια παντως επειδη πλακωσα στο ξυλο εναν καθηγητη ο οποιος ελεγε ΤΙΣ μαλακιες! κ ηταν ασχετος πανω στο μαθημα!
καποια μερα δεν αντεξα απο τις πολλες μπουρδες που ελεγε,εγινα εξω φρενων κ τον πλακωσα στις μαπες τον μαλακα.
αυτο εγινε στη δευτερα λυκειου!
στο στρατο δεν εβαζες καλυτερα ρε παιχτη? πολυ πισω πας. Τι να λεμε δηλαδη, ειχα το δαχτυλο στη μυτη και με βγαλαν εξω?
Πες το ετσι!(το 1992)
δε χρειάζεται αποτύπωση.
ετυμολογία και γνώση της αρχαίας ελληνικής χρειάζεται.
συνέχισε με το γυμναστήριο.
άμα είναι να έχεις τον κώλο του αβατάρ γάματη την ορθογραφία.
δε θα σε πάει πουθενά.
ο κώλος αυτός σε πάει παντού.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου ,πουτσα και ξυλο στα πουτανοπαιδα που δεν σεβονται τους νομους και την ταξη.
Καρκινο σε αυτα και στις αρρωστες οικογενειες τους που μεγαλωνουν τετοια ασεβη μπασταρδια