Νέα

Αποβολες στο σχολειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποσες αποβολες ειχατε φαει στο σχολειο η εισασταν φυτακια?

• καμια ημουν καλο παιδι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μια

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Δυο

• Τρεις

• γαμησετα ποινολογια αποβολες ,ουτε ο πασαρης να ημουν!

• γα@#μω τα φυτα! (ασχετο)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγώ ποτέ δεν έφαγα αποβολή, όλοι με αγαπούσαν  :rockon:

τον αδελφό μου όλοι τον μισούσαν αλλά το καλό ηταν ότι στο γυμνάσιο αντί να φωνάζουν τη μάνα μου στο γραφείο όποτε τον πιάνανε φώναζαν εμένα... κούναγα το κεφάλι και έλεγα με σοβαρό ύφος "τσκ τσκ, τι θα κάνουμε μ'αυτό το παιδί, είναι απαράδεκτος, θα το πω στη μαμά μου μην ανησυχείτε"... και μετά κάναμε μαζί τζίνα στο διάλειμμα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εγώ ποτέ δεν έφαγα αποβολή, όλοι με αγαπούσαν  :rockon:

τον αδελφό μου όλοι τον μισούσαν αλλά το καλό ηταν ότι στο γυμνάσιο αντί να φωνάζουν τη μάνα μου στο γραφείο όποτε τον πιάνανε φώναζαν εμένα... κούναγα το κεφάλι και έλεγα με σοβαρό ύφος "τσκ τσκ, τι θα κάνουμε μ'αυτό το παιδί, είναι απαράδεκτος, θα το πω στη μαμά μου μην ανησυχείτε"... και μετά κάναμε μαζί τζίνα στο διάλειμμα  :2funny: :2funny:

οριστε ενα παραδειγμα της επιλογης που δεν υπαρχει στην κωλοψηφοφορια (ουτε μια αποβολη επειδη ειμαι λαμογιο)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το ποινολόγιο που έχει στην ψηφοφορία τι είναι?  :think:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πως ειναι δυνατον να εισαι λαμογιο και να μην εχεις καποιου ειδους μπλεξιματα με το "νομο" καποια στιγμη ?
ακομα και ο Ψωμιαδης που οντως ειναι ελευθερος και ωραιος ,εχει φαει 25χρονια φυλακη χωρις αναστολη χωρις να εχει μπει ουτε μια ωρα μεσα... ;)

Επισκέπτης
πως ειναι δυνατον να εισαι λαμογιο και να μην εχεις καποιου ειδους μπλεξιματα με το "νομο" καποια στιγμη ?
ακομα και ο Ψωμιαδης που οντως ειναι ελευθερος και ωραιος ,εχει φαει 25χρονια φυλακη χωρις αναστολη χωρις να εχει μπει ουτε μια ωρα μεσα... ;)

πως δεν ειναι δυνατον...
αρκει να μην σε εχουν πιασει ποτε να βουλωνεις τις τουαλετες του σχολειου και γενικως να τα κανεις ολα λυμπα. Και μεσα στην ταξη παντα παναγια! Να σου βαζουν και μπονους βαθμο λογω καλης διαγωγης ενω εξω ο βοθρατζης του σχολειου δεν ξρει απο που να αρχισει το συμμαζεμα

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πως δεν ειναι δυνατον...
αρκει να μην σε εχουν πιασει ποτε να βουλωνεις τις τουαλετες του σχολειου και γενικως να τα κανεις ολα λυμπα. Και μεσα στην ταξη παντα παναγια! Να σου βαζουν και μπονους βαθμο λογω καλης διαγωγης ενω εξω ο βοθρατζης του σχολειου δεν ξρει απο που να αρχισει το συμμαζεμα
οκ αυτο ειναι γεγονος.
Αλλα το θεμα ειναι για τις θεσμικες ποινες που μας εχουν επιβληθει και τι νιωθαμε ,αν τα κλασαμε , αν το γραψαμε στα @@ μας και τετοια ξερεις...

Επισκέπτης
δεξαμενη νερου ε? εμεις ειχαμε ενα απο αυτα τα τσιμεντενια υδραγωγεια και παντα ηθελα να ανεβω πανω αλλα ειχα φαει πολυ ξυλοο για να μην το κανω τελικα  :-

πώς σκατα την εβγαζες καθαρη εσυ????????????????  :tickedoff:

τωρα εξηγουνται πολλα
οπως και το συνδρομο φοβιας απεναντι σε ενστολους αλλα και γενικα στην ενοοια "ταξη"

Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω εφαγα αποβολη απο το σχολειο δια παντως επειδη πλακωσα στο ξυλο εναν καθηγητη ο οποιος ελεγε ΤΙΣ μαλακιες! κ ηταν ασχετος πανω στο μαθημα!

καποια μερα δεν αντεξα απο τις πολλες μπουρδες που ελεγε,εγινα εξω φρενων κ τον πλακωσα στις μαπες τον μαλακα.

αυτο εγινε στη δευτερα λυκειου!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω εφαγα αποβολη απο το σχολειο δια παντως επειδη πλακωσα στο ξυλο εναν καθηγητη ο οποιος ελεγε ΤΙΣ μαλακιες! κ ηταν ασχετος πανω στο μαθημα!

καποια μερα δεν αντεξα απο τις πολλες μπουρδες που ελεγε,εγινα εξω φρενων κ τον πλακωσα στις μαπες τον μαλακα.

αυτο εγινε στη δευτερα λυκειου!

και στη τριτη λυκειου εμαθες οτι ο κος Τακης τελικα ηταν νοσοκομος στη πτερυγα  :rolleyes:

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
στο στρατο δεν εβαζες καλυτερα ρε παιχτη? πολυ πισω πας. Τι να λεμε δηλαδη, ειχα το δαχτυλο στη μυτη και με βγαλαν εξω?

Καλά σου έκαναν.Εμένα με απέβαλλαν επειδή εν ώρα μαθήματος χούφτωσα την κοπέλα με την οποία καθόμουν.Αϊ στο διάολο,ούτε χέρι δεν μπορείς να βάλεις στα κωλοσχολεία (το 1992) :2funny:

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σε λίγο θα κάνουν.Έτσι όπως το πάνε!

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
δε χρειάζεται αποτύπωση.
ετυμολογία και γνώση της αρχαίας ελληνικής χρειάζεται.

συνέχισε με το γυμναστήριο.
άμα είναι να έχεις τον κώλο του αβατάρ γάματη την ορθογραφία.
δε θα σε πάει πουθενά.
ο κώλος αυτός σε πάει παντού.

ρε παλιοπουστα βαζελε με εκανες και γελασα  :2funny: :2funny:

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Εγκαινιασα τις αποβολες απο το Δημοτικο.
Αποβολες για σταρχιδισμο, ομιλιες, σαιτες μεσα στη ταξη και εργα τεχνης πανω στα θρανια.
Γυμνασιο και Λυκειο αποβολες για φασαριες εν ωρα μαθηματος, φυσοκαλαμα στο τοιχο, στο πινακα πανω στο καθηγητη, διαγωνισμο χλεπας απο το παραθυρο της ταξης για ποια χλεπα θα παει πιο μακρια ταυτοχρονα σημαδευοντας και ανυποψιαστους συμμαθητες

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Να και ενα παραδειγμα οπου οι ενεργειες ενος εκπαιδευτικου και γενικοτερα του πιεστικου εκπαιδευτικου συστηματος συσσωρευει οργη απο τους μαθητες που καποια στιγμη θα εκδηλωθει :

[size=15pt]Σπασανε στο ξυλο τον πρυτανη Χρηστο Κιττα[/size]Τα επεισόδια ξεκίνησαν στην οδό Ρήγα Φεραίου, δίπλα στο κτήριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, όταν ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες και άλλα αντικείμενα σε διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, οι νεαροί χτύπησαν με λοστούς και με κοντάρια τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστο Κίττα, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.Ο πρύτανης έχει και άλλο πρόβλημα υγείας και τα χτυπήματα στο κεφάλι ίσως επιδεινώσουν την κατάσταση του..

Άλλη ομάδα νεαρών ανέβηκε στην ταράτσα του κτηρίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης και κατέβασε την ελληνική σημαία, την οποία, στη συνέχεια έκαψαν.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει, ήδη, σε 48 προσαγωγές ατόμων από την οδό Πανεπιστημίου.

Η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία σε: Βασ. Σοφίας από το ύψος του Χίλτον, Λ. Συγγρού από Διάκου, Πατησίων από το ύψος της Ιουλιανού, Πειραιώς από το ύψος της Σωκράτους, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Σταδίου.

Μάχες σώμα με σώμα δίνουν αστυνομικοί της ομάδας «Δ» με νεαρούς που επιχείρησαν να αρπάξουν μια μηχανή στην πλατεία Συντάγματος, έξω από το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών.

Νωρίτερα νεαροί πέταξαν πέτρες σε διερχόμενο περιπολικο της τροχαίας στο ύψος της Ομόνοιας. Την ομάδα των νεαρών απώθησαν άνδρες της ομάδας «Δ». Οι νεαροί προκάλεσαν και φθορές σε τζαμαρία τράπεζας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Πατησίων.

Φωτιά εκδηλώθηκε σε κατάστημα με γυναικεία ρούχα στην οδό Σταδίου 52 ενώ από φωτιά έχει καταστραφεί ένα όχημα στην πλατεία Ομονοίας.

Απο καταγγελίες εμπόρων που έγιναν,υπάρχει πάλι επιχείρηση απο πλευράς αλλοδαπών για νέο πλιάτσικο στα καταστήματα με σπασμένες βιτρίνες

Επισκέπτης
πουτσα και ξυλο στα πουτανοπαιδα που δεν σεβονται τους νομους και την ταξη.
Καρκινο σε αυτα και στις αρρωστες οικογενειες τους που μεγαλωνουν τετοια ασεβη μπασταρδια

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πουτσα και ξυλο στα πουτανοπαιδα που δεν σεβονται τους νομους και την ταξη.
Καρκινο σε αυτα και στις αρρωστες οικογενειες τους που μεγαλωνουν τετοια ασεβη μπασταρδια
Συμφωνω απολυτα μαζι σου ,
αλλα καποιος αλλος θα μπορουσε να σε πει δειλο συμβιβασμενο, οσφυοκαμπτη,και προσκυνημενο  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom