Νέα

Αποτρίχωση σε μουνάκι/κωλαράκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σόρρυ αγαπητέ ΦΠ αλλά εδώ που φτάσαμε δεν μπορώ να κάνω πίσω....

(πότε έφυγε η ισιδώρα? απλά δεν μπαίνει ή ανακοίνωσε αποσώρηση?)

Απλά δεν μπαίνει. Αλλά δεν τολμώ να μπω στο προφίλ της μην τυχόν δω κανένα "επισκέπτης" και δώσω πρόωρο τέλος στη Φυλήςυχη ζωή μου...  :'(

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
moy γαμησατε το θρεντ παλι ρε. συγκεντρωθειτε.
κοριτσα... θα την ξεκινησω με  αισθητικο για την ωρα κι αν δεν ικανοποιηθω με το αποτελεσμα , το συζηταμε για λειζερ.
εχω μια ερωτηση though.
οταν παει στην αισθητικο η σε γιατρο για λειζερ ο οποιος γιατρος μπορει να να ειναι και αντρας προφανως, τι κανει; ανοιγει τα ποδια της οπως στον γυναικολογο; της ανοιγει αυτη/αυτος  τα μουνοχειλα κανονικα κ αποτριχωνει; κι αντε πες τελειωνει το μουνακι.
μετα τι?στηνεται στα 4, της ανοιγει τα κωλομερια κ αποτριχωνει;
κ δε θα ντραπει η δικια μου; epishs, αξιο αποριας ειναι...δε θα καυλωσει η αισθητικος ποσο μαλλον ο ντοκ αν ειναι αντρας;
οταν πατε σε γυναικολογο, ειναι ιατρικα τα θεματα, πεφτει ξενερωμα, οκ, η αποτριχωση εχει σκοπο το καλο ανωτερο γαμησι ομως κ μονο η ιδεα καυλωνει.

τι λετε κουκλες?

καμια αισθητικο κανενα δερματολογο δεν εχουμε να μας πει απο πρωτο χερι;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
moy γαμησατε το θρεντ παλι ρε. συγκεντρωθειτε.
κοριτσα... θα την ξεκινησω με  αισθητικο για την ωρα κι αν δεν ικανοποιηθω με το αποτελεσμα , το συζηταμε για λειζερ.
εχω μια ερωτηση though.
οταν παει στην αισθητικο η σε γιατρο για λειζερ ο οποιος γιατρος μπορει να να ειναι και αντρας προφανως, τι κανει; ανοιγει τα ποδια της οπως στον γυναικολογο; της ανοιγει αυτος  τα μουνοχειλα κανονικα κ αποτριχωνει; κι αντε πες τελειωνει το μουνακι.
μετα τι?στηνεται στα 4, της ανοιγει τα κωλομερια κ αποτριχωνει;
κ δε θα ντραπει η δικια μου; epishs, αξιο αποριας ειναι...δε θα καυλωσει η αισθητικος ποσο μαλλον ο ντοκ αν ειναι αντρας;
οταν πατε σε γυναικολογο, ειναι ιατρικα τα θεματα, πεφτει ξενερωμα, οκ, η αποτριχωση εχει σκοπο το καλο ανωτερο γαμησι ομως κ μονο η ιδεα καυλωνει.

τι λετε κουκλες?

Κοψε τις "ριαλιτι κινγκς" τσοντες καυλα  :coffee:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μαλακες μου φαινεται θα την αποτριχωνω εγω :2funny:. κ πιο οικονομικο θα βγει κ δε θα κανει επιδειξη των προσοντων της σε τριτους.
μονη της δε μπορει προσπαθησε.
θα την αποτριχωνω εγω κ 8α τη βαζω να με ξυριζει αυτη (προσωπο εννοειται,παρακατω δεν ξυριζομαι) γιατι βαριεμαι το ξυρισμα. σωστος; :headbang:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
μαλακες μου φαινεται θα την αποτριχωνω εγω :2funny:. κ πιο οικονομικο θα βγει κ δε θα κανει επιδειξη των προσοντων της σε τριτους.
θα την αποτριχωνω εγω κ 8α τη βαζω να με ξυριζει γιατι βαριεμαι το ξυριχμα. σωστος; :headbang:

Να παει σε αισθητικο  :coffee: να τελειωνει η υποθεση  :coffee: τι λες ? :coffee:

an soy pv μαναρι μου οτι δεν ξερω σε τι αναφερεσαι, θα με πιστεψεις;

Ντοντ γουορι αι μπιλιβ γιου καυλα  :coffee:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
θα την αποτριχωνω εγω κ 8α τη βαζω να με ξυριζει γιατι βαριεμαι το ξυριχμα. σωστος; :headbang:

Θα  εμπιστευτειs  γυναικα με  ξυραφι  κι εσυ  γυμνοs????????  
Ξανασκεψου το :huh: :huh: :huh:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Να παει σε αισθητικο  :coffee: να τελειωνει η υποθεση  :coffee: τι λες ? :coffee:

Ντοντ γουορι αι μπιλιβ γιου καυλα  :coffee:
ρε βιλμα απαντησε το κερατο μου σ αυτο που σε ρωταω.
της ανοιγει κανονικα τα μουνοχειλα η αισθητικος κ μετα της στηνεται στα 4? πως αλλιως να γινει?δε γινεται. δε μπορω να σκεφτω αλλο τροπο.
αν ειναι ετσι, τι τραβατε,ρε κοριτσα?! 2 φορες το μηνα να ξεβρακωνεστε σε καθε αισθητικομαλακω, δεν ειναι κι ευκολο πραμα. κ ειναι κ θεμα υγιεινης. τα κονυδλωματα k ena svro alla smn μεταδιδονται με την αφη. κατα ποσο αποστειρωνουν αυτες ολες τα εργαλεια τους;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ρε βιλμα απαντησε το κερατο μου σ αυτο που σε ρωταω.
της ανοιγει κανονικα τα μουνοχειλα η αισθητικος κ μετα της στηνεται στα 4? πως αλλιως να γινει?δε γινεται. δε μπορω να σκεφτω αλλο τροπο.
αν ειναι ετσι, τι τραβατε,ρε κοριτσα?! 2 φορες το μηνα να ξεβρακωνεστε σε καθε αισθητικομαλακω, δεν ειναι κι ευκολο πραμα. κ ειναι κ θεμα υγιεινης. τα κονυδλωματα k ena svro alla smn μεταδιδονται με την αφη. κατα ποσο αποστειρωνουν αυτες ολες τα εργαλεια τους;

Φοραει το κωλοστριγκο  :coffee: αλλα στην ουσια μονο για ψυχολογικους λογους υπαρχει  :coffee: ολα τα βλεπει η μανδαμ/ ο μεσιε  :coffee: ... και τα πιανει  :coffee:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
του θεματοθετη.
αν η κοπελα μεχρι τωρα δεν εχει κανει αποτριχωση σημαινει μαλλον οτι δε γουσταρει.
ο κυριος δε ξυριζετε γτ βαριεται.
επισης δε σκεφτονταιολοι με το πουλι.που και ο αισθητικος κ ο γυναικολογος θελουν να γαμησουν οποια βλεπουν.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
του θεματοθετη.
αν η κοπελα μεχρι τωρα δεν εχει κανει αποτριχωση σημαινει μαλλον οτι δε γουσταρει.
ο κυριος δε ξυριζετε γτ βαριεται.
επισης δε σκεφτονταιολοι με το πουλι.που και ο αισθητικος κ ο γυναικολογος θελουν να γαμησουν οποια βλεπουν.

Μπορει να μην εχει σκεφτει σοβαρα το θεμα χαλαουα/κερι  :coffee: δεν ειναι κακο να τς το προτεινει :coffee: .
Αν δεν κανει κατι με το δικο του θαμνο  :coffee: του ευχομαι να μη δει τσιμπουκι ουτε σε τσοντα  :coffee:
Για το τελευταιο δικιο  :coffee: αλλα τι να πεις ... ? :coffee:
παντως αν ειναι καμια μουναρα η εν λογω γκομενα εχει ενα δικιο  :coffee:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ειχαμε την ιατρο του σαιτ αλλα τωρα πλησιαζει πανσεληνος και εγινε λυκανθρωπος.... :grin: :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ειχαμε την ιατρο του σαιτ αλλα τωρα πλησιαζει πανσεληνος και εγινε λυκανθρωπος.... :grin: :grin:

Ειχε ειδικοτητα  στην κλωνοποιηση  :coffee: καμια σχεση με δερματολογικα  :coffee:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom