Νέα

Αποτρίχωση σε μουνάκι/κωλαράκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κοριτσια της παρεας κ οσοι λεβεντες αποτριχωνεστε,
θελω να αποτριχωσω τη νεα μου γκομενα. δωστε πληροφοριες.
μπορει μονη της, που πρεπει να παει, πως γινεται κλπ.

εva,vilma,loukrhtria klpes, πειτε μου και πως να της το θεσω να μην το παρει ασχημα.
ξυριζεται αλλα εχει αγρια τριχα κ φαινεται παρα το οτι ειναι ξυρισμενη.
εγω ειχα μαθει στα πουπουλα μεχρι τωρα. τη γουσταρω δε λεω, αλλα η λεπτομερεια αυτη, με ξενερωνει ενιοτε. αν αποτριχωθει θα βγουν απο τη ριζα αρα δε θα φαινονται.ετσι δεν ειναι;
αντε μωρα μου, φανειτε χρησιμες επιτελους σ αυτο to site :grin: :kissass:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
laser alexandrite. Δεν υπάρχει άλλη λύση .

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Μαλακα μου η κατασταση ολο και χειροτερευει.... :S

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
laser alexandrite. Δεν υπάρχει άλλη λύση .

γτ αποκλειστικα αλεξανδριτη?

ε δεν εχεις πολλες λυσεις. ή λειζερ που θα παρει καιρο εννοειται ή σε αισθητικο χαλαουα/κερι.

Μαλακα μου η κατασταση ολο και χειροτερευει.... :S

ασε να φανουμε επιτεεελους χρησιμες :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057

εva,vilma,loukrhtria klpes, πειτε μου και πως να της το θεσω να μην το παρει ασχημα.
εγω ειχα μαθει στα πουπουλα μεχρι τωρα. τη γουσταρω δε λεω, αλλα η λεπτομερεια αυτη, με ξενερωνει ενιοτε. αν αποτριχωθει θα βγουν απο τη ριζα αρα δε θα φαινονται.ετσι δεν ειναι;
Θα σου πώ εγώ. :cheesy:
Βασική ερώτηση: Τρίχες στις μασχάλες έχει?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Σε αισθητικο ας παει ....
Αν παει λειζερ εξαιτιας σου θα πρεπει να πλερωσεις και δεν θα εχεις αμεσα αποτελεσματα  :grin:

Ειμαι χρησιμηηηηηηηη  :boobies: :boobies: :boobies: :booty: :booty: :booty: :dancing: :dancing: :dancing:

Μωρη κοντη ειδες πουθενα το ονομα σου ??? :birdman:
Τι πεταγεσαι ? :birdman:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
ασε να φανουμε επιτεεελους χρησιμες :2funny:

Περιμενα να σχολιασεις το ποστ που το ολο στυλ ειναι κατι σαν "μαγκες ψωνισα καινουρια καφετιερα αλλα δεν εχω μαθει ακομα να παταω τα κουμπια, βοηθηστε καποιος"  :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ειμαι στις klpes :birdman:
:rolleyes:

Περιμενα να σχολιασεις το ποστ που το ολο στυλ ειναι κατι σαν "μαγκες ψωνισα καινουρια καφετιερα αλλα δεν εχω μαθει ακομα να παταω τα κουμπια, βοηθηστε καποιος"  :grin:

μεγαλη βδομαδα ειναι, ειπα να δειξω την ευαισθητη πλευρα μου :dancing:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Σε αισθητικο ας παει ....
Αν παει λειζερ εξαιτιας σου θα πρεπει να πλερωσεις και δεν θα εχεις αμεσα αποτελεσματα  :grin:

Vilma, ωραίο άβαταρ :)

Ειμαι χρησιμηηηηηηηη  :boobies: :boobies: :boobies: :booty: :booty: :booty: :dancing: :dancing: :dancing:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
θες αποτριχωση στο μουνακι της και στο κωλαρακι σου ???
:2funny: :2funny: :2funny:
ναι ειστε ασορτι μωρε!

armenistis

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φιλε εχω απαντηση μιας και με απασχολησε και μενα. για αποτριχωση στο μουνι,υπολογιζε καμια 2 χιλιαρικα,για να γινει τζετ, εγω οταν ακουσα την τιμη,προτιμησα να ξυριζω της γυναικασ μου μονος μου......

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Ο πλέον οικονομικός (λόγω και της κρίσης), ενδεδειγμένος, αποτελεσματικός και σύγχρονος τρόπος  είναι το καψάλισμα.
Πασαλείβεις τις μουνότριχες με μπόλικο οινόπνευμα (και το μπλέ κάνει), τις κωλότριχες με μπόλικο αυτούσιο οριτζινάλε νέφτι , ανάψτε την εστία γκαζιού στο φούλ και πηγαίνετε και καθήστε επάνω της. ;)
Τσούζει λίγο (Μπρός στα κάλη όμως τιναι το τσούκσιμο?) και σε 10 λεπτά τρίχα δεν θα υπάρχει άσε που το κολαράκι θα έχει πάρει και ροδαλό χρώμα.
Δοκιμάστε το άφοβα και δα δείτε άμεσα αποτελέσματα.  :rockon:
Πείτε και κανα ευχαριστώ. :cheesy:

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Ο πλέον οικονομικός (λόγω και της κρίσης), ενδεδειγμένος, αποτελεσματικός και σύγχρονος τρόπος  είναι το καψάλισμα.
Πασαλείβεις τις μουνότριχες με μπόλικο οινόπνευμα (και το μπλέ κάνει), τις κωλότριχες με μπόλικο αυτούσιο οριτζινάλε νέφτι , ανάψτε την εστία γκαζιού στο φούλ και πηγαίνετε και καθήστε επάνω της. ;)
Τσούζει λίγο (Μπρός στα κάλη όμως τιναι το τσούκσιμο?) και σε 10 λεπτά τρίχα δεν θα υπάρχει άσε που το κολαράκι θα έχει πάρει και ροδαλό χρώμα.
Δοκιμάστε το άφοβα και δα δείτε άμεσα αποτελέσματα.  :rockon:
Πείτε και κανα ευχαριστώ. :cheesy:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Να παει σε αισθητικο .......... τα αποτελεσματα ειναι Τ Ε Λ Ε Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

για αρχη πες της πως θα ειναι πιο απαλα για μερες και θα χαιρεστε και οι 2 πιο πολυ το σεξακι.
πες το ετσι με χιουμορ βρε παιδι μου,μην το παρει βαρια,ειμαστε και λιγο περιεργες εμεις.
για αρχη κερι,και η περιοχη ειναι βελουδινη για 2 βδομαδες.
μετα αν παιζει χρημα κανε λειζερ,αλλα εκει αργουν να φανουν τα αποτελεσματα.

Επισκέπτης

πες της να κανει λειζερ.τα αποτελεσματα τα μονιμα αργουν αλλα απο συνεδρια σε συνεδρια το δερμα μενει βελουδινο.με κερι ή χαλαουα παιζει να εχει ερεθισμο αν εχει πολυ σκληρη τριχα.αν θελει μονο στο μπικινι λειζερ δεν ειναι πολυ ακριβα.πες μου να της πω που παω εγω.για να το αποφασισει μονη της δειτε τσοντες μαζι που ειναι ολες ατριχες και μετα δειτε πιο παλιες που το ειχανε αφανα.να δεις που θα το πιασει το νοημα :grin:

παλι κοσμο το καναμε το μπου :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom