Νέα

Αποθήκευση βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 983
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.156
Πόντοι
3.415
παίδες έχω αρκετά βιντεάκια τα οποία δεν θα πρέπει ποτέ να πέσουν σε λάθος χέρια. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαί. σήμερα τα έχω αποθηκευμένα σε έναν εξωτερικό δίσκο, αν όμως αύριο μου τύχαινε κάτι ξαφνικά και κάποιος από τν οικογένεια σκάλιζε τον δίσκο...θα τα έχαναν.
Εσείς έχετε σκεφτει μια τέτοια περίπτωση; Τι μπορει να κάνει κανείς; Σκέφτηκα να αγοράσω μια cloud υπηρεσία να τα ανεβάσω εκει και αν "φυγω" , η συνδρομή δεν θα πληρωθεί και ...πάνε και αυτά. τι λέτε;

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.193
Πόντοι
10.411
3JcViKv.gif

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
1.859
Πόντοι
206

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
983
Πόντοι
86
Αν κλειδώσεις τον δίσκο με κάποιο κωδικό;

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.089
Πόντοι
2.606
δύο μέλη μπορούν βοηθήσουν σε αυτό, έχουν άπειρα ΤΒ υλικού και ξέρουν και την φύλαξη-αποθήκευση

@Μπιρλας
@celebre

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.217
Πόντοι
3.656
παίδες έχω αρκετά βιντεάκια τα οποία δεν θα πρέπει ποτέ να πέσουν σε λάθος χέρια. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαί. σήμερα τα έχω αποθηκευμένα σε έναν εξωτερικό δίσκο, αν όμως αύριο μου τύχαινε κάτι ξαφνικά και κάποιος από τν οικογένεια σκάλιζε τον δίσκο...θα τα έχαναν.
Εσείς έχετε σκεφτει μια τέτοια περίπτωση; Τι μπορει να κάνει κανείς; Σκέφτηκα να αγοράσω μια cloud υπηρεσία να τα ανεβάσω εκει και αν "φυγω" , η συνδρομή δεν θα πληρωθεί και ...πάνε και αυτά. τι λέτε;
Τυπε μηπως εισαι ο Τραγκας τζουνιορ?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.731
Πόντοι
6.256

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.450
Πόντοι
216
Πόσα Giga είναι; Καλύτερη λύση είναι το AWS S3 και για την περίπτωση σου μάλλον το κιτρινισμένο

Αν είναι λίγα GB (μέχρι 15, τα κλασσικά Drive Google, One, κλπ μια χαρα κάνουν και δωρεάν ενώ για μέχρι 1ΤΒ νομίζω μπορείς να έχεις Dropbox με λιγότερο από 100 ευρώ το χρόνο

1740512000281.png

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.853
Πόντοι
6.515

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.810
Πόντοι
2.356
η μεταθανατον ζωη σε απασχολει?

το πτωμα σου τι θα απογινει?

οι συγγενεις σου?

μονο τα βιντεο σε μαραναν?

κρυπτογραφησε τα λοιπον...

το να τα ανεβασεις καπου το πιθανοτερο θα ειναι να μαθουν οχι μονο οι συγγενεις αλλα και το πανελληνιο τι κουμασι εισαι και εσυ!

OP
OP
M

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.156
Πόντοι
3.415
η μεταθανατον ζωη σε απασχολει?

το πτωμα σου τι θα απογινει?

οι συγγενεις σου?

μονο τα βιντεο σε μαραναν?

κρυπτογραφησε τα λοιπον...

το να τα ανεβασεις καπου το πιθανοτερο θα ειναι να μαθουν οχι μονο οι συγγενεις αλλα και το πανελληνιο τι κουμασι εισαι και εσυ!
Χαίρομαι που κατάλαβες το ερώτημα μου. Φίλε με απασχολεί αν πεθάνω να μην δει κάνει τι βίντεο έχω τραβήξει. Τους οικείους μου επιθυμώ να προστατέψω από εγκεφαλικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχετε πολύ πλάκα, γέλασα αλλά το θέμα είναι σοβαρο

Sexypistol

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Like
57
Πόντοι
0
Επειδή είμαι ειδικός σε αυτά, λόγο επαγγέλματος, αν θες να ασφαλίσεις και να μην τα χάσεις ποτέ, τα κάνεις αντιγραφή σε dvd ή bluray disc και τα εχεις και σε δίσκο αντίγραφο ξανα. Και τα βάζεις σε ένα μέρος που θα ξέρεις μόνο εσύ.
παίδες έχω αρκετά βιντεάκια τα οποία δεν θα πρέπει ποτέ να πέσουν σε λάθος χέρια. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαί. σήμερα τα έχω
αποθηκευμένα σε έναν εξωτερικό δίσκο, αν όμως αύριο μου τύχαινε κάτι ξαφνικά και κάποιος από τν οικογένεια σκάλιζε τον δίσκο...θα τα έχαναν.

Sexypistol

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Like
57
Πόντοι
0
Αν θες κάτι να ρωτήσεις σχετικό, στείλε μήνυμα να σε απαντήσω

OP
OP
M

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.156
Πόντοι
3.415
Αν θες κάτι να ρωτήσεις σχετικό, στείλε μήνυμα να σε απαντήσω
Αδελφέ δεν κατάλαβες. Σκέψου κάποιον που έχει κάποια βιντεάκια / Φωτο σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και σήμερα 100% κανεις δεν έχει πρόσβαση σε αυτόν. Αν όμως αύριο αυτός πεθάνει ξαφνικά και κάποια στιγμή η σύζυγος ή τα παιδιά πάρουν τον δίσκο και αρχίζουν να τον χαζεύουν, θα δουν υλικό που θα τα χάσουν. φαντάσουμε ας πούμε να δουν τον πατέρα τους να γαμάει μια γνωστή . Πως θα νιώσουν; απο αυτο θέλω να με προφυλάξω. Αλήθεια δεν το έχει σκεφτει κανεις αυτό; Πριν χρόνια μου έβαλε την ιδέα ο ξαφνικός θάνατος ενος φίλου μου που η γυναίκα του βρήκα στον Η/Υ του δεκάδες βίντεο με τρανς και έπαθε σοκ, ήταν μια πλευρα που δεν την γνώριζε!

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
517
Πόντοι
81
Αδελφέ δεν κατάλαβες. Σκέψου κάποιον που έχει κάποια βιντεάκια / Φωτο σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και σήμερα 100% κανεις δεν έχει πρόσβαση σε αυτόν. Αν όμως αύριο αυτός πεθάνει ξαφνικά και κάποια στιγμή η σύζυγος ή τα παιδιά πάρουν τον δίσκο και αρχίζουν να τον χαζεύουν, θα δουν υλικό που θα τα χάσουν. φαντάσουμε ας πούμε να δουν τον πατέρα τους να γαμάει μια γνωστή . Πως θα νιώσουν; απο αυτο θέλω να με προφυλάξω. Αλήθεια δεν το έχει σκεφτει κανεις αυτό; Πριν χρόνια μου έβαλε την ιδέα ο ξαφνικός θάνατος ενος φίλου μου που η γυναίκα του βρήκα στον Η/Υ του δεκάδες βίντεο με τρανς και έπαθε σοκ, ήταν μια πλευρα που δεν την γνώριζε!
Μετά θάνατο υπάρχει συγχώρεση....

Σοβαρά τώρα, η μόνη ασφαλής λύση είναι να τα αποθηκευσεις σε κάποιο δίσκο με encrypted file system. Και όχι ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ, αν χάσεις το κλειδί ή τον κωδικό τον ήπιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom