Επισκέπτης
Ε τότε να ρωτήσω
Το βάθος ποιάς οπής σου παίζει μεγαλύτερο ρόλο?
Της τρίτης...
Ε τότε να ρωτήσω
Το βάθος ποιάς οπής σου παίζει μεγαλύτερο ρόλο?
να φτιαξω κεηκ με σοκολατα και πορτοκαλι?
η να παω γυμναστηριο?
Φτιάξε καλύτερα ένα κέηκ.να φτιαξω κεηκ με σοκολατα και πορτοκαλι?
η να παω γυμναστηριο?
μπα.. αμα ειναι να μπω σε τετοιο κοπο, το κανω και μενω σπιτι στο συζυγο.
Τι μας κάνεις βραδιάτικα. Μας τρέχουν τα σάλια.απαπαπα το κεηκ το δικο μου> ολα τα κεηκ. αμα δεν εχει πανω την lindt λιωμενη την σοκολατα του, διακοσμημενο με καραμελωμενες φετες πορτοκαλι και αυτη την μοναδικη, αερινη σπογγωδη υφη που το κανει ελαφρως υγρο και λιωνει στο στομα ε ασε. ετοιμα τωραα.. τσκ τσκ..
απαπαπα το κεηκ το δικο μου> ολα τα κεηκ. αμα δεν εχει πανω την lindt λιωμενη την σοκολατα του, διακοσμημενο με καραμελωμενες φετες πορτοκαλι και αυτη την μοναδικη, αερινη σπογγωδη υφη που το κανει ελαφρως υγρο και λιωνει στο στομα ε ασε. ετοιμα τωραα.. τσκ τσκ..
μπρε συ, αράπακλας εισαι ??Γιατί η περιγραφή του κέικ σου μου θυμίζει το πουλί μου?
ποιος ειναι ο sushi guy???
Γιατί η περιγραφή του κέικ σου μου θυμίζει το πουλί μου?
καρφωθηκες καισου πεταχτηκαν το ματια εξωΚαρφώθηκα πάτερ?
καρφωθηκες καισου πεταχτηκαν το ματια εξω
κιεδω τι κανεις? εχεις μαζεψει τα μαλια χρυσο μου και πας λαικη?Εν΄τάξει λοιπόν ας αποκαλυφθώ
σουρεαλ.... ΝΙΤΡΟ πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για το κεηκ μου. φαντασου τοσο σου ετρεξαν τα σαλια που το συνεκρινες με το πιο ιερο σου πραγμα στον κοσμο, το πουλι σου! κομπλιμαν... τσκ τσκ...
αμα ποτε αποφασισω να το προωθησω θα σε βαλω franchiser και στην διαφημηση κιολας. αν εισαι δε και αραπης πολλα λεφτα θα βγαλουμε. Τοσες ιντερρασιαλ τσοντες κυκλοφορουν στην πιατσα, φαινεται θα εχει περαση! ;)