NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.836
- Πόντοι
- 37.127
εξαρταται απο το ποσο καλο σημαδι ξερεις..Και δεν αφήνει μουστάκι?
ξερεις κανενα κολπο ??Πόση ώρα μπορείτε να κρατήσετε την αναπνοή σας στο γλυφομούνι?
ξερεις κανενα κολπο ??
Γιατι? Απο τη μυτη δε μπορεις να ανασανεις?Πόση ώρα μπορείτε να κρατήσετε την αναπνοή σας στο γλυφομούνι?
Γιατι? Απο τη μυτη δε μπορεις να ανασανεις?
Σαφεστατα βοηθαει!!Οπως και η αλλη να καθαριζει το μουνι της να ειναι ευωδιαστο!!!Ξέρω κάποιον που καθαρίζει την μύτη του πριν βουτήξει λες αυτό να βοηθάει?
Γιατι? Απο τη μυτη δε μπορεις να ανασανεις?
μη μου πεις.. υπαρχει τετοιο νουμερο ????Ξέρω κάποιον που καθαρίζει την μύτη του πριν βουτήξει λες αυτό να βοηθάει?
Σαφεστατα βοηθαει!!Οπως και η αλλη να καθαριζει το μουνι της να ειναι ευωδιαστο!!!
μη μου πεις.. υπαρχει τετοιο νουμερο ????
Οχι ρε εννοω πως αν κανεις γλυφομουνι και πρεπει να αναπνες απο τη μυτη,ας ειναι καθαρο το μουνι...να μη μυριζεις και τη μποχα του!!!Δηλαδή σα να λέμε θα αναπνέεις από το μουνί?
Οχι ρε τι να την κανω τη μυτη,οταν εχω μια γλωσσαρα ΝΑ!!!!!!!!!!Στο γλυφομούνι δεν χρησιμοποιείς την μύτη σου? Καλά τί γλυφομούνι είναι αυτό ?
Οχι ρε εννοω πως αν κανεις γλυφομουνι και πρεπει να αναπνες απο τη μυτη,ας ειναι καθαρο το μουνι...να μη μυριζεις και τη μποχα του!!!
Το ΒΑΘΟΣ και το ΦΑΡΔΟΣ παιζουν τον κυριοτερο ρολο....Τί παίζει μεγαλύτερο ρόλο το ΜΗΚΟΣ ή το ΠΑΧΟΣ?
Οχι ρε τι να την κανω τη μυτη,οταν εχω μια γλωσσαρα ΝΑ!!!!!!!!!!
Το ΒΑΘΟΣ και το ΦΑΡΔΟΣ παιζουν τον κυριοτερο ρολο....
Οχι ρε εννοω πως αν κανεις γλυφομουνι και πρεπει να αναπνες απο τη μυτη,ας ειναι καθαρο το μουνι...να μη μυριζεις και τη μποχα του!!!