dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
βαζω αυτο το θεμα γιατι εχω πολλες αποριες σχετικα με αυτο το κομματι της Ελληνικης ιστοριας.η πρωτη μου μεγαλη απορια ειναι:τι ηταν τελικα το Πολυτεχνιο?μια αυθορμητη πραξη του Ελληνικου λαου εναντια στην δικτατορια?ή μηπως καποιοι απ'το εξωτερικο το υποκινησαν?--γιατι επρεπε να επεμβει ο στρατος?δεν μπορουσαν να στηλουν την Αστυνομια Πολεων με μια καποια ενυσχιση της Χωροφυλακης?εφοσον οι φοιτητες ηταν αοπλοι!---πως εγινε το πραξηκοπημα του Ιωαννιδη?πως εχασαν ετσι αναιμακτα την εξουσια οι Παπαδοπουλος,Πατακος και οι υπολιποι πραξηκοπηματιες της 21ης Απρηλιου?ο Μαρκεζινης λεει οτι εβαλε το δακτηλακι του ο Κισιντγερ!μηπως εχει εν μερη δικιο?τι εγινε τελικα με την Κυπρο?ειναι προδοτης ο Ιωαννιδης και οι στρατιγοι του ΓΕς?οι απλως τους κορο'ι'δεψαν οι Αμερικανοι?ποιοι φοβουνται να ανοιξει ο Φακελος της Κυπρου?ποιοςς φερει ευθυνη για αυτην την τραγωδια?μηπως καποιοι που ακομα και τωρα μας κυβερνανε?αν μπορειται γραψτε πληροφωριες για αυτο το ενδιαφερον θεμα απο διαφορα σα'ι'τ και πειτε μου τη γνωμη σας ( με καποια σοβαροτητα,μην το ξεφτιλισουμε οπως αλλα θεματα).ελπιζω να καταλαβουμε λιγακι τη παιχνηδι παιχτηκε τοτε?!?!