Νέα

Απορίες - Προτάσεις προς τους Μods & Admin...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τον θέλετε για άντμιν του σάιτ τον γκλ;

• Ναι

Ψήφοι: 34 47,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 52,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μιλάμε για να έχεις τη δυνατότητα ο ίδιος να βάζεις φίλτρα , για το ποία ποστ θα δεις εσύ και μόνο.
Εγώ πάλι θα ήθελα ένα φίλτρο να μην βλέπω τα ποστς του Λάκη. Πιστεύω πως είναι τεχνικά εφικτό.
Επίσης (για να το δέσουμε το πραμα) θα ήθελα και ένα φίλτρο να μην βλέπω τα ποστς όσων έχουν αβαταρ το Μεταξά. Αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά πάντως η σημερινή τεχνολογία το επιτρέπει.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Επισκέπτης
Εγώ πάλι θα ήθελα ένα φίλτρο να μην βλέπω τα ποστς του Λάκη. Πιστεύω πως είναι τεχνικά εφικτό.
Επίσης (για να το δέσουμε το πραμα) θα ήθελα και ένα φίλτρο να μην βλέπω τα ποστς όσων έχουν αβαταρ το Μεταξά. Αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά πάντως η σημερινή τεχνολογία το επιτρέπει.
... Το μεγαλειο της Δημοκρατιας  (Δημοκρατια...???...λεμε τωρα ) ειναι να γιγαντωνεται , επειτα απο τα χτυπηματα των αρνητων της ...(ξαναλεμε τωρα )

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σαν πρόταση έχει ενδιαφέρον

Και ειναι αποκαλυπτική του μισογυνισμού ορισμένων μελών.

Σε κάποιους δεν αρέσει να διαβάζει σχόλια μελών που ειναι η δηλώνουν γυναίκες

Σε άλλους δεν αρέσει να διαβάζει φασιστική προπαγάνδα

Θεωρώ αστεία την πρόταση, ανάξια συζήτησης
Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....
Ήλθαν οι ενισχύσεις από το εξωτερικό και καθάρισαν το παιχνίδι!
Εχετε δει κανενα ποστ σε θρεντ του τυπου ''Ημερησια ενημερωση για μπουρδελα ή στουντιο''? Εχετε δει κανενα ποστ απο γυναικα μελος σε θρεντ για ''ct review και νεες αφιξεις'' , ή μηπως στα '' Μασατζιδικα που γαμας '' ?
Αρα σε τιποτα δεν ενοχλουν αυτους που πραγματικα θελουν να ενημερωθουν για τον αγοραιο ερωτα .
Μην λεμε μαλακιες λοιπον.
Και ο ιππότης Λαλακ!
αμα θελεις να μην ακους ΟΛΕΣ τις αποψεις τοτε μην επιλεγεις να συμμετεχεις σε ενα ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ιστιοτοπο ...
Ρεεε, μην του βάζετε άγνωστες λέξεις του Λάκης...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
... Το μεγαλειο της Δημοκρατιας  (Δημοκρατια...???...λεμε τωρα ) ειναι να γιγαντωνεται , επειτα απο τα χτυπηματα των αρνητων της ...(ξαναλεμε τωρα )
Άντε, καλά τα λες. Υπόσχομαι να διαβάζω ολίγον Λάκης καθε μέρα στο όνομα της πίστης στη Δημοκρατία και το Σύνταγμα.

Επισκέπτης
Τι κελεύει λοιπόν το σάιτ να ξέρω;

Παράκληση: Μη μου απαντήσεις με κανά δύσκολο ρητό και μπλέξω τα μπούτια μου... :2funny:
... να παιρνω τομπουλο , γιατι σιχαμενοβαρεθηκα !!! Απιστευτα ομως ! Ιντερνετομαγκια , κουραδοαντριλα και τεστοστερονη στο κοκκινο ! ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ    

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ένας ΚΑΙΣΑΡΑΣ όμως ποτέ δεν υποχωρεί! Πάντα πάει μπροστά!

Επισκέπτης
Άντε, καλά τα λες. Υπόσχομαι να διαβάζω ολίγον Λάκης καθε μέρα στο όνομα της πίστης στη Δημοκρατία και το Σύνταγμα.
...Ξευρετε οτι ετσι θα ισχυροποιησετε τα συναισθηματα σας ΔΟΚΤΩΡ ! Οι αρνητες , ενιοτε , λειτουργουν ( αθελα τους βεβαια ) ΥΠΕΡ ! Μπορει να κανω ενα νεο νικ στο μελλον , για να παρεμβαινω και να ανταλλασω αποψεις με καποιους εξεχοντες , οπως υμεις , ο ΕΞΟΧΩΤΑΤΟΣ , τα ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ , αλλα επι του παροντος τομπουλο , μια και η εντος του σαιτ δημοκρατια , μου μυριζει λιγο πιπερι Εξαρχειων !

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μη φας έχουμε γλάρο!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Από σήμερα ξεκινάω εκστρατεία προσέλκυσης πουλέντων στο σάιτ!!! :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
H μαλακία σου έχει φτάσει στο κόκκινο. Πας καλά ρε; Δεν αντέχουμε άλλα πουλέντα.

Υ.Γ. Τουλάχιστον φέρε καμμιά Ρουμάνα!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σκιντου ξερεις ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ καλα οτι τα παιδια που ανεφερες δεν εφυγαν λογω των γυναικων στο σαιτ........και το ξερεις και συ και το ξερω και εγω γιατι μιλαω με καποιους απο αυτους ακομα......οποτε μην μου το παραθετεις αυτο ως επιχειρημα.......

ωραια λοιπον να περιοριστει το το φορουμ......να υπαρχει θεματολογια μονο για τα μπουρδελα......να εξαφανιστουν τα μισα απο τα ενεργα μελη εδω μεσα γιατι εκτος απο τα γκομενακια οι πιο πολλοι που γραφουν ειναι "δεν εχω σχεση με τον πληρωμενο ερωτα" ή "δεν ξερω/απλα μου αρεσει το σαιτ".....αλλα η ιδια αυστηροτητα να υπαρχει για ΟΛΟΥΣ οχι μονο για μας......

οποιος ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ με το φορουμ να την κανει.......

να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος......

οποιος θελει να βρει για μπουρδελα με το που σκαει στην πρωτη σελιδα τις κριτικες βλεπει......αλλο το ΦΟΡΟΥΜ και αλλο το ΣΑΙΤ.......σε ενα φορουμ μπορεις να μιλησεις για τα παντα εξ ου και το λενε φορουμ ή αλλιως αγορα....το παραλογο θα ηταν να αρχιζαμε να βλεπουμε κριτικες για μπουζουκια ή ταξιδιωτικες προτασεις στον χωρο του ΣΑΙΤ.....

οποιος λοιπον θελει να ενημερωθει γρηγορα και ευκολα παει στο σαιτ....κανεις απο αυτους που αναφερεις (που δεν εχουν το χρονο ή τη γνωση ) δε θα παει στο φορουμ...... πολυ απλα γιατι οποιος ενδιαφερεται για μπουρδελο-στριπ-ct-ξενοδοχειο βλεπει πανω πανω τις αντιστοιχες κατηγοριες....

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
και εγω συμφωνω με τις αποψεις του σκιντου απολυτως! τι δουλεια εχουν οι αλεπουδες στο παζαρι;

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
εγω θα ελεγα κανενα καινουριο smiley να μπει...

υπαρχουνε αρκετα αλλα θα ητανε ωραιο

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
...Ξευρετε οτι ετσι θα ισχυροποιησετε τα συναισθηματα σας ΔΟΚΤΩΡ ! Οι αρνητες , ενιοτε , λειτουργουν ( αθελα τους βεβαια ) ΥΠΕΡ ! Μπορει να κανω ενα νεο νικ στο μελλον , για να παρεμβαινω και να ανταλλασω αποψεις με καποιους εξεχοντες , οπως υμεις , ο ΕΞΟΧΩΤΑΤΟΣ , τα ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ , αλλα επι του παροντος τομπουλο , μια και η εντος του σαιτ δημοκρατια , μου μυριζει λιγο πιπερι Εξαρχειων !
Σύντροφε, το σαϊτ είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας!
Θα την παλέψουμε ρε φίλε!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ο Μεταξάς πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή των Ελλήνων.Από τους μεγαλύτερους αριθμούς ψήφων που έχει πάρει ποτέ Κυβέρνηση σε αντίστοιχη ψηφοφορία. Συγκεκριμένα πήρε 241 ψήφους. Επίσης είχε σχηματίσει Κυβέρνηση αρχικά σύμφωνα με το Σύνταγμα, αφού μετά το θάνατο του πρωθυπουργού ως αρχηγός (μικρού) κόμματος πήρε με τη σειρά εντολή από τον ανώτατο άρχοντα για σχηματισμό κυβέρνησης (τελευταίος , αφού ήταν αρχηγός μικρού κόμματος, ακολούθησε τους αποτυχόντες αρχηγούς των μεγαλυτέρων κομμάτων, σύμφωνα πάντα με το τότε Σύνταγμα).

Το ΚΚΕ , το οποίο συμμετέχει στη Βουλή των Ελλήνων , εκθειάζει συνεχώς δικτατορικά καθεστωτα , του παρελθόντος και τωρινά , τα οποία δεν έχουν ούτε σύνταγμα , ούτε κοινοβούλιο , όπως η ΕΣΣΔ και η Κούβα.

Όλα αυτά φυσικά τα γράφω για τους σοβαρούς αναγνώστες και όχι για το γύναιο , του οποίου έκανα quote τις ανοησίες που έγραψε παραπάνω. Για να είναι σε θέση να συζητά κανείς για ιστορικά θέματα και πολιτικά πρέπει να έχει κάποια ενημέρωση που δεν αποκτιέται από την (ελληνική) τηλεόραση ...
Για την πρωτη παραγραφο, τι να πω?
Μεταξας αντ τονικ

Για τη δευτερη παραγραφο, δεν διαφωνουμε, καθολου

Για την τριτη παραγραφο ... Μεταξας γιατι με τρωνε? :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συγγνωμη.......εσενα λεει γυναιο? εσενα εχει κουοταρει..... :P

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ο Χιτλερ ηταν τεραστια προσωπικοτητα.......και τεραστια ιστορικη μορφη......με την ευρυτερη εννοια του ορου........

αναρωτιεμαι ομως.....οσο φασιστες ειναι οι ακροδεξιοι με τα οσα λενε αλλο τοσο φασιστες δεν ειναι εμμεσα και καποιοι "προοδευτικοι" οι οποιοι ζητουν την φιμωση των ακροδεξιων?
Για το α) Τι σημαινει "με την ευρυτερη ενοια του ορου"?

Για το β) Υπαρχουν τα ξενοδοχεια για να κανουν τις συγκεντρωσεις τους και να λενε ανεκδοτα για Εβραιους.
Αντε και μια φορα το χρονο να κανουν μια παρελαση οπως οι Γκει, για να αποδειξουν οτι υπαρχουν και ειναι περηφανοι.
Υπαρχει και το σπιτι του Πατακου, για να πηγαινουν να του λενε τα καλαντα μια φορα το χρονο ...
Υπαρχουν και ερημιες που μπορουν να ζησουν και να εκφραζονται απο το πρωι ως το βραδυ.

τα "πολιτικαλ κορεκτ"  ειναι ωραια  μονο για  παρτουζες

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ασε....τωρα το ειδα το ποστ του παλιου και το πιασα......χαχαχαχαχα

Για το α) Τι σημαινει "με την ευρυτερη ενοια του ορου"?

Για το β) Υπαρχουν τα ξενοδοχεια για να κανουν τις συγκεντρωσεις τους και να λενε ανεκδοτα για Εβραιους.
Αντε και μια φορα το χρονο να κανουν μια παρελαση οπως οι Γκει, για να αποδειξουν οτι υπαρχουν και ειναι περηφανοι.
Υπαρχει και το σπιτι του Πατακου, για να πηγαινουν να του λενε τα καλαντα μια φορα το χρονο ...
Υπαρχουν και ερημιες που μπορουν να ζησουν και να εκφραζονται απο το πρωι ως το βραδυ.

τα "πολιτικαλ κορεκτ"  ειναι ωραια  μονο για  παρτουζες

α) εννοω οτι τον θεωρω πολυ σπουδαια στρατιοωτικη ηγετικη και ιστορικη προσωπικοτητα χωρις αυτο να σημαινει οτι συμφωνω με τις πραξεις ή τις πεποιθησεις του.......αντικειμενικα ομως ειναι μια μεγαλη ιστορικη φυσιογνωμια...οπως και πολλοι αλλοι με τους οποιους διαφωνω αλλα τους αναγνωριζω ως "σημαντικους"

β) διαφωνω.......οσο δικαιωμα εχει ενας αναρχικος, ενας αριστερος, ενας πασοκος, ενας δεξιος αυτο το ιδιο δικαιωμα εχει και ο φασιστας.....μη μπαινεις στο τριπακι του λακη του γλυκουλη.....απλα μπορεις να επιλεξεις εσυ να μην του δινεις σημασια......το να του απαγορευουμε ομως να λεει την αποψη του ειναι αισχρο.....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
θα πρότεινα να μπουν [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]torrent[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] στο σάιτ, δεν ξέρω αν είναι εύκολο, πάντως θα ήταν κάτι το καλό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom