Νέα

Απορίες - Προτάσεις προς τους Μods & Admin...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τον θέλετε για άντμιν του σάιτ τον γκλ;

• Ναι

Ψήφοι: 34 47,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 52,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ο μεταξάς κατ' εμέ είναι κάτι περισσότερο (με την έννοια του καλύτερου) από έναν "χιτλερίσκο"...

Με το ίδιο σκεπτικό όμως δεν μπορείς να εκθειάζεις και παράνομες οργανώσεις τύπου δημοκρατικός στρατός...Και όμως πρόσφατα το ελληνικό κοινοβούλιο τους έδωσε σύνταξη!

Η δημοκρατία δίνει και βήμα στους αρνητές της Στάμπιτ...
Οι οποίοι εκτίθενται όμως, όταν κάνουν χρήση αυτού...
Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά κάποιον που θα εκθείαζε φασιστικά ή κομμουνιστικά καθεστώτα από τα έδρανα μιας δημοκράτικής βουλής...

Φυσικά, αν κάποιος συστήνει ένοπλη οργάνωση με σκοπό την αρπαγή της εξουσίας, ο ποινικός κώδικας έχει ενδιαφέρουσες προβλέψεις για την περίπτωσή του...

Και αν τα πράγματα πάνε πολύ στραβά, η δημοκρατία έχει στο οπλοστάσιό της και την κατάσταση πολιορκίας...
Για το Μεταξα δεν θα επεκταθω περισσοτερο. Αλλωστε μια αντιπαραθεση οπως η αντιστοιχη για το Ζερβα δεν εχει νοημα νομιζω σ'αυτο το θρεντ.
Σαφως και καποιος με τη δικη σου αντιληψη δεν θα επαιρνε σοβαρα καποιον που εκθειαζει φασιστικα ή κουμουνιστικα καθεστωτα απο τα εδρανα μιας Δημοκρατικης Βουλης.
Καποιος ομως που προσπαθει να χτισει αντιληψη σε μια αλλη ηλικια, δεν θα μπερδευοταν λιγο ?
Οσο για την τελευταια παραγραφο  ... κατι μαγειρευεις

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Προτείνω διαγραφή της συζήτησης str81977 και stabit λόγω μη συνάφειάς της με τον ΤΙΤΛΟ του σαιτ (όχι τη θεματολογία όπως πολλοί αναφέρουν)

Μετά τη διαγραφή των κατάπτυστων μηνυμάτων που τόλμησαν και βάρυναν τεχνικά το σύστημα, προτείνω την εφαρμογή φίλτρων σύμφωνα με την πρόταση του λακη του 33. Τα φιλτρα αυτά θα επιτρέπουν να βλέπεις τα κανάλια που εσυ θέλεις, αφήνοντας απόξω άσχημες μυρωδιές που καταστρέφουν τα χέρια και τα μαλλιά αφήνοντας απαλό δέρμα
Εnfo
Η Εwa μου ειπε πως Πρεπει να συναντηθεις με την συνκουμπαρα σου για να πατε για το δωρο του γαμου

Συνημμένα

• 05_.jpg
    05_.jpg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 08_.jpg
    08_.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 30

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εnfo
Η Εwa μου ειπε πως Πρεπει να συναντηθεις με την συνκουμπαρα σου για να πατε για το δωρο του γαμου

Θα κανονίσουμε να πάμε Πολωνία;

Για να διαλέξεις το δώρο σου

Δεν κάνω πλάκα

Μπορει να παντρευτώ και εγώ (εδω κανω πλακα)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για το Μεταξα δεν θα επεκταθω περισσοτερο. Αλλωστε μια αντιπαραθεση οπως η αντιστοιχη για το Ζερβα δεν εχει νοημα νομιζω σ'αυτο το θρεντ.
Σαφως και καποιος με τη δικη σου αντιληψη δεν θα επαιρνε σοβαρα καποιον που εκθειαζει φασιστικα ή κουμουνιστικα καθεστωτα απο τα εδρανα μιας Δημοκρατικης Βουλης.
Καποιος ομως που προσπαθει να χτισει αντιληψη σε μια αλλη ηλικια, δεν θα μπερδευοταν λιγο ?

Φασιστική (μαύρη, κόκκινη, τυρκουάζ, βυσινι) προπαγάνδα δεν γίνεται κατά κανόνα από τα έδρανα της βουλής αλλά από χίλια δυο άλλα δημόσια βήματα, από το ίντερνετ καλή ώρα ως τα ΜΜΕ...
Και φασιστική προπαγάνδα δεν είναι μόνο τα ζήτω ο μεταξας, ο χίτλερ, ο μάο, ο φούφουτος αλλά και η έμμεση υπονόμευση θεσμών και προσώπων...
Τα μμε έχουν δώσει ρέστα σε αυτόν τον τομέα...

Επομένως, η προστασία δια της απαγορεύσεως ειδικά σήμερα είναι αδύνατη, άσε που θα οδηγούσε στα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Οσο για την τελευταια παραγραφο  ... κατι μαγειρευεις

Γαμώτο...Πάλι καρφώθηκα!

Που θα πάει όμως..

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
lakis33 βαλε και μια ψηφοφορία να γουσταρουμε...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Ενδιαφέρον θέμα, ομολογουμένως. Και μπορώ να πω ότι έχει υποστηρίξιμα επιχειρήματα και για τις δύο απόψεις. Οι δικές μου επισημάνσεις θα μπορούσαν να συνοψιστούν στις εξής:
1)Καταρχήν, η πρόταση να αποκλειστούν οι γυναίκες από το site ή από το forum, εκ πρώτης όψεως φαντάζει ρατσιστική και ακραία. Και πιστεύω ότι ασχέτως του πώς την βρίσκει κανείς, θα ήταν πρακτικά ανεφάρμοστη, εφόσον δεν μπορεί να ελεγχθεί το φύλο του εγγεγραμμένου μέλους. Εξάλλου, και διάφοροι άντρες πετιούνται ξαφνικά εκεί που δεν τους σπέρνουν με ένα εκτός θέματος post, και του αλλάζουν τα φώτα. Οπότε, το πρόβλημα δεν είναι αποκλειστικά και μόνο φύλου, αν και μάλλον οι συμμετέχουσες γυναίκες έχουν μία διαφορετική άποψη για την χρησιμότητα του παρόντος site.
2)Ακραία επίσης θεωρώ και την άποψη ότι το να απαγορευτεί στις γυναίκες να εισέρχονται και να γράφουν στο site είναι αντιδημοκρατική,προσβάλλει θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματα και άλλα παρόμοια. Τι σημαίνει δημοκρατία και τι σημαίνει ελευθερία; ότι γουστάρω να κάνω ό,τι θέλω όποτε το θελήσω χωρίς να υπολογίζω τον δίπλα μου; σε καμία περίπτωση. Εάν ήταν έτσι, εγώ που είμαι χριστιανός ορθόδοξος, ενασκώντας το συνταγματικό μου δικαίωμα θα μπορούσα ενώ προσεύχονται οι μουσουλμάνοι στο τζαμί να πάω με μία καραμούζα και να σπάσω πλάκα. Μπορεί κάποιος να μου απαγορεύσει να εκφραστώ; δικαίωμά μου δεν είναι να παίξω καραμούζα εκείνη την ώρα; έτσι είναι όμως πραγματικά; μπορώ να κάνω ό,τι θέλω; θα ήθελα να έρθει ο μουσουλμάνος στο ναό την ώρα που είμαι εγώ εκεί και να κάνει κάτι αντίστοιχο; Ή να μπω σε ένα μαγαζί όπου παίζουν heavy metal  και να κρατάω ένα κασετόφωνο που παίζει κλαρίνα, ενασκώντας το συνταγματική κατοχυρωμένο δικαίωμά μου και αδιαφορώντας για εκείνους οι οποίοι έχουν μαζευτεί εκεί μέσα για συγκεκριμένο σκοπό:να ακούσουν heavy metal. Για εμένα που θέλω να ακούσω κλαρίνα, υπάρχουν άλλα μαγαζιά, όπου ελεύθερα μπορώ να πάω και να χτυπιέμαι μέχρι το πρωί στον τσάμικο και στον καλαματιανό.
3)Με το ίδιο σκεπτικό, θα ήταν ακραία και αντιδημοκρατική η επιβολή χρηματικού αντιτίμου για την χρήση του site από τους χρήστες τους, κάτι το οποίο συμβαίνει σε αρκετά άλλα. Μία επιβολή ανταλλάγματος, θα περιόριζε την πρόσβαση σε κάποιους, και επομένως θα ήταν αντιδημοκρατική. Πλην όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είναι δικαίωμα του διαχειριστή να κάνει ό,τι θέλει, και όποιος θέλει έρχεται, όποιος δε θέλει δεν έρχεται αφού δεν επιθυμεί να τα σκάσει. Εδώ ακριβώς είναι η ελεύθερη επιλογή, εάν θες πληρώνεις, εάν όχι δεν απολαμβάνεις κάτι.
Το θέμα δεν είναι κατανάγκην άντρες ή γυναίκες, το θέμα είναι να βρεθεί ένας τρόπος να υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα τα οποία να συζητώνται και κάθε θέμα εκτός thread να διαγράφεται πάραυτα. Δεν αποτελεί αντιδημοκρατική μέθοδο κάτι τέτοιο, αφού εάν κάποιοι θέλουν να πουν τα δικά σους, υπάρχουν και τα pm.Δεν είναι ανάγκη να δηλώνουν δημοσίως την κάθε ασχετοσύνη που τους έρχεται στο μυαλό. 

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η φίμωση του λόγου ειναι η ουσία του φασισμού. Συγχέεις τον λογο και την γραφή με την πράξη. Η ιντερνετική κοινότητα έχει πολυφωνία. Ο λόγος στην ιντερνετική κοινότητα ειναι η δύναμη της. Ουαι αν αυτό το ξεχάσουμε. Οταν συμβεί αυτό που εύχεσθε τότε θα κλαιτε γιατί ούτε για μπουρδέλα δεν θα μιλάτε. Προσοχή στις ευχές σας.

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Όταν επιλέγεις κατά βούληση , ποια ποστ θα βλέπεις και ποιά όχι , δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Έτσι κι αλλιώς διαβάζεις τις απόψεις όλων;
Επιλέγεις.
Γιατί αυτό που κάνεις ο ίδιος , να μην σε βοηθά ο κώδικας του φόρουμ να το κάνεις αυτοματοποιημένα. Κι αν αλλάξεις γνώμη, αφαιρείς/τροποποιείς τα φίλτρα που ο ίδιος έβαλες και ξαναδιαβάζεις , αυτά που δεν είχες διαβάσει στην πρώτη ανάγνωση.

Αυτό μπορεί κανείς να το κάνει ήδη, απλά και εύκολα, χρησιμοποιώντας τους μύες των οφθαλμών του. ΄Εχει μάλιστα την επιλογή είτε να κλείσει τα μάτια, είτε να εστιάσει σε post που του είναι αρεστά. Έχει ακόμη την δυνατότητα να αγνοήσει όσα δεν του είναι αρεστά.

Δεν θα διαφωνούσα, ωστόσο, με την ύπαρξη δυνατότητας να αγνοείς συγκεκριμένους χρήστες. Αυτό θα σου έλυνε και το πρόβλημα όσων δεν δηλώνουν (ή δηλώνουν ψευδές) φύλο.

Επισκέπτης
δεν μπορεις να σηκωθεις μεσα στη Βουλη των Ελληνων(αρα ηδη μετεχεις της Δημοκρατικης διαδικασιας και την ασπαζεσαι)και να εκθιαζεις ενα δικτατορα χιτλερισκο τυπου Μεταξα.

Ο Μεταξάς πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή των Ελλήνων.Από τους μεγαλύτερους αριθμούς ψήφων που έχει πάρει ποτέ Κυβέρνηση σε αντίστοιχη ψηφοφορία. Συγκεκριμένα πήρε 241 ψήφους. Επίσης είχε σχηματίσει Κυβέρνηση αρχικά σύμφωνα με το Σύνταγμα, αφού μετά το θάνατο του πρωθυπουργού ως αρχηγός (μικρού) κόμματος πήρε με τη σειρά εντολή από τον ανώτατο άρχοντα για σχηματισμό κυβέρνησης (τελευταίος , αφού ήταν αρχηγός μικρού κόμματος, ακολούθησε τους αποτυχόντες αρχηγούς των μεγαλυτέρων κομμάτων, σύμφωνα πάντα με το τότε Σύνταγμα).

Το ΚΚΕ , το οποίο συμμετέχει στη Βουλή των Ελλήνων , εκθειάζει συνεχώς δικτατορικά καθεστωτα , του παρελθόντος και τωρινά , τα οποία δεν έχουν ούτε σύνταγμα , ούτε κοινοβούλιο , όπως η ΕΣΣΔ και η Κούβα.

Όλα αυτά φυσικά τα γράφω για τους σοβαρούς αναγνώστες και όχι για το γύναιο , του οποίου έκανα quote τις ανοησίες που έγραψε παραπάνω. Για να είναι σε θέση να συζητά κανείς για ιστορικά θέματα και πολιτικά πρέπει να έχει κάποια ενημέρωση που δεν αποκτιέται από την (ελληνική) τηλεόραση ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θεωρείς τον εαυτό σου ελλεεινίδα μουνίτσα;
Αν όχι, τότε το σχόλιό μου δεν σε αφορά...

το εγραψες πολυ γενικα αναφερομενος στις ελλεηνιδες και θεωρησα οτι μιλας για ολες τις γυναικες του φορουμ.......αν καταλαβα λαθος ζητω συγγνωμη

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Και ο Χιτλερ ψηφιστικε και ηταν το μεγαλυτερο κομμα στη βουλη..Τι σημαινει αυτο??Οτι οτι και να εκανε απο εκει και περα ηταν με τη συναινεση του λαου ή δικαιολογημενο?

Επισκέπτης
Και ο Χιτλερ ψηφιστικε και ηταν το μεγαλυτερο κομμα στη βουλη..Τι σημαινει αυτο??Οτι οτι και να εκανε απο εκει και περα ηταν με τη συναινεση του λαου ή δικαιολογημενο?

Συναίνεση , υποψιάζομαι ότι είχε , γιατί μέχρι τελευταία στιγμή πολεμούσαν οι στρατιώτες του γι'αυτόν και μάλιστα ... χωρίς να έχουν έναν δεύτερο στρατό , να φυλάει τον πρώτο ...

(Ξέρεις αλήθεια ποιοί είχαν κάτι τέτοιο;)

Μιας όμως και το πήγες στο Β' Παγκόσμιο , θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ...
Στο σχολείο μάθαμε ότι ξεκίνησε την 1/9/1939 όταν ο Χίτλερ επιτέθηκε στην ΠΟλωνία. Τότε Γάλλοι και Άγγλοι κύρηξαν τον πόλεμο στη Γερμανία , για να γλυτώσουν την Πολωνία και να την απελευθερώσουν  (οι Γάλλοι βέβαια δεν μπόρεσαν ούτε τον κώλο τους να προστατέψουν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Η Πολωνία , για χάρην την οποία κύρηξαν τον Πόλεμο , μετά τον πόλεμο ήταν ... ελεύθερη ;

(Ο Χίτλερ την είχε μοιράσει με το Στάλιν, μετά τον πόλεμο για την απελευθέρωσή της , την πήρε όλη ο Στάλιν).

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο Χιτλερ ηταν τεραστια προσωπικοτητα.......και τεραστια ιστορικη μορφη......με την ευρυτερη εννοια του ορου........

αναρωτιεμαι ομως.....οσο φασιστες ειναι οι ακροδεξιοι με τα οσα λενε αλλο τοσο φασιστες δεν ειναι εμμεσα και καποιοι "προοδευτικοι" οι οποιοι ζητουν την φιμωση των ακροδεξιων?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
θα ξεκαθαρίσω για μια τελευτία φορά την άποψή μου αλλά δε συνεχίζω γιατί ούτως ή άλλως δεν έχει νόημα...

Τα όσα πρότεινα ( περί περιορισμού της θεματολογίας) είναι για ευκολία και χρηστικότητα του σάιτ. Τι θέλω να πω? Μπαίνει κάποιος στο σάιτ και γρήγορα γρήγορα θέλει να δει πληροφορίες. κοιτάει στο πλάι και ανοίγει ένα τυχαία. Το ανοίγει ο άνθρωπος και ενώ περιμένει να διαβάσει πληροφορίες για να πάει σε κάνα μπουρδέλο, νομίζει ότι μπήκε σε κάνα κουτσομπολίστικο σάιτ!
Δεν έχει όλος ο κόσμος την πολυτέλεια και το χρόνο που έχουν κάποιοι να είναι όλη μέρα στο ίντερνετ. Και το ίντερνετ πρέπει να είναι γρήγορο , ταχύ εξυπηρετικό. Δυστυχώς τείνει να γεμίσει με πολύ "junk" περιεχόμενο... Εννοείται ότι η ιστοσελίδα ανήκει σε κάποιους, κάποιοι δίνουν χρήματα, χρόνο και κόπο για να υπάρχει. Όποιος θέλει ελευθερία του λόγου, δεν του απαγορεύει κανείς να ανοίξει τη δικιά του. Επομένως μην επικαλείστε αυτό το επιχείρημα.

Αλλά θα πω το εξής. Παλιά θυμάμαι έγραφαν στο φόρουμ μέλη όπως panosmpos, warhol, savalas, kokolongos, ropaloforos, Liomas, RavenM, Andras37Athina...  όλοι αυτοί με απίστευτες αναφορές, τρομερά ποστ, ενημερώσεις κλπ. Δε ξέρω γιατί δε γράφει ο καθένας πια ( τόσο συχνά) κλπ.

Τώρα γράφει η spygirl, η evab η siasia η sexoula  και λοιπές άλλες απίθανες και ανεκδιήγητες ιντερνετικές παρουσίες... :jerking: :uglystupid: Με το χέρι στην καρδιά. Πότε σας άρεσε πιο πολύ? Τότε ή τώρα? Πως έφτασε το σάιτ στο μέγεθος που έφτασε? Αλλά και κάτι άλλο. Άντε μπαίνουν και γράφουν εκτός αυστηρά για αγοραίο έρωτα. Το θέμα είναι όμως και τι γράφουν. Και άλλα μέλη σπάνια γράφουν για αγοραίο έρωτα αλλά θα γράψουν για ιστορία, για πολιτική για οικονομικά για υπολογιστές. Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες ούτε εκεί γράφουν κάτι ( θα μπορούσαν άνετα και θα ήταν καλοδεχούμενο αυτό).

Η αλήθεια είναι ότι πολλά μέλη τους αρέσει να υπάρχουν γυναίκες. Όπως και ναχει ( τουλάχιστον εγώ) δε πρότεινα πουθενά να μην υπάρχουν ( άσχετα αν προσωπικά έχω τη "λόξα" να μη θέλω) Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλουν να αναπτύξουν τις... δημόσιες σχέσεις τους :cheesy: Σε κάθε περίπτωση υπάρχει το τσατ, τα pm μπορεί να επικοινωνήσει εκεί όποιος θέλει με όποιον-όποια θέλει. Εκεί μπορείτε να ανταλλάξετε msn τηλέφωνα και να τα πείτε πιο κοντά. Το να το λέτε στο φόρουμ, να καταναλώνετε και να επιβαρύνετε ένα σάιτ ολόκληρο για αυτό το σκοπό και ανούσιο είναι και ίσως δείχνει έλλειψη σεβασμού στα πολλές χιλιάδες μέλη και αναγνώστες που μπαίνουν και γνωρίζουν το σάιτ για να ενημερωθούν για κάτι πολύ συγκεκριμένο. Είναι δικαίωμα και αυτών να έχουν μια ευκολία, ταχύτητα και χρηστικότητα στην ενημέρωσή τους. Επομένως μην αρπάζεστε μερικοί κατευθείαν και εξαπολύετε τους μύδρους εναντίον των καθαρμάτων που είναι ενάντια στα καημένα τα πλασματάκια τις γυναίκες. Δε σας στέρησε κανείς το δικαίωμα να απολαμβάνετε τις πλούσιες χάρες τους. Απλά κάντε το αν μπορείτε με μια διακριτικότητα και ένα σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη. Τι να πω. Δεν έχω κάτι άλλο να πω γιατί έτσι και αλλιώς δεν αποφασίζω εγώ για το πως θα είναι το σάιτ. Απλά λέω τη γνώμη μου

Υ.Γ. Και επειδή ακριβώς δεν αποφασίζω εγώ για το σάιτ, όποιος θέλει να πει κάτι ας μην απευθυνθεί σε μένα. Ο τίτλος του θρεντ είναι "προτάσεις προς τους μοντς" Ας απευθυνθεί λοιπόν στους υπέυθυνους. Το να απευθυνθεί σε μένα δεν έχει νόημα. Περιττό να πω ως ευνόητο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω γνώμη ή άποψη. Έχω την... κακιά συνήθεια να γράφω αυτό που μου αρέσει και τις δικιές μου απόψεις. Αν κάποτε αναλάβω την υπηρεσία να γράφω αυτά που αρέσουν σε άλλους και τις απόψεις αλλονών, θα... ενημερώσω πάραυτα! :dancing:

Επισκέπτης
αχ βρε σκιντο χαρας τον κοπο σου >:(

Για να μην μακρυγορω συνυπογραφω ολα τα ποστ του σκιντο  :P :rockon: :rockon: :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παίδες, ειλικρινά σέβομαι τον κόπο και το χρήμα που δαπανατε για να διατηρείτε αυτό το φόρουμ.
Το οποίο προσφέρει υπηρεσίες στον ανδρικό πληθυσμό, αφού ανταλλάσσονται χρήσιμες πληροφορίες και εμπειρίες, με αποτέλεσμα όλοι να βγαίνουμε κερδισμένοι και να γλυτώνουμε ταλαιπωρία, κακοτοπιές , έξοδα , μπελάδες.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
Οι επαγγελματίες-γυναίκες σαφώς είναι ευπροσδεκτες, αφού μπορεί να ενημερώσουν για τις υπηρεσίες τους.

Διάφορες αργόσχολες όμως, ανύπαρκτες κοινωνικά , οι οποίες βρίσκονται τους τελευταιους 6-12-18-24 μήνες συνεχώς στο φόρουμ , σε 24ωρη βάση , γράφοντας 50posts/h , άσχετα ΠΑΝΤΑ με το εκάστοτε θέμα , τι προσφέρουν στο φόρουμ;

Το μετατρέπουν σε τσάτ, όπου προσπαθούν να πετύχουν αυτό που η φύση τους στέρησε (λόγω εμφάνισης) στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ. ΝΑ τραβήξουν δηλαδή την προσοχή ανδρών , οι οποίοι στην αληθινη ζωή , έξω στην κοινωνία , όταν τις βλέπουν , το βάζουν στα πόδια.

Ειλικρινα σας καλώ να δείτε πόσο άσχετα ειναι τα posts τους σε όλα τα θέματα.
Κλείστε τους την πόρτα!

Αν δεν δέχεστε να τον κάνετε αυτό , τουλάχιστον προσθέστε μια επιλογή για τους άνδρες χρήστες , να μπορούν να μην βλέπουν τα posts που κάνουν οι γυναίκες χρήστες.

Να υπάρχει δηλαδή μια επιλογή στα settings του προφίλ του καθενός:

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ POSTS ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΧΡΗΣΤΩΝ.

Μη φας έχουμε γλάρο!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Από σήμερα ξεκινάω εκστρατεία προσέλκυσης πουλέντων στο σάιτ!!! :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom