θα ξεκαθαρίσω για μια τελευτία φορά την άποψή μου αλλά δε συνεχίζω γιατί ούτως ή άλλως δεν έχει νόημα...
Τα όσα πρότεινα ( περί περιορισμού της θεματολογίας) είναι για ευκολία και χρηστικότητα του σάιτ. Τι θέλω να πω? Μπαίνει κάποιος στο σάιτ και γρήγορα γρήγορα θέλει να δει πληροφορίες. κοιτάει στο πλάι και ανοίγει ένα τυχαία. Το ανοίγει ο άνθρωπος και ενώ περιμένει να διαβάσει πληροφορίες για να πάει σε κάνα μπουρδέλο, νομίζει ότι μπήκε σε κάνα κουτσομπολίστικο σάιτ!
Δεν έχει όλος ο κόσμος την πολυτέλεια και το χρόνο που έχουν κάποιοι να είναι όλη μέρα στο ίντερνετ. Και το ίντερνετ πρέπει να είναι γρήγορο , ταχύ εξυπηρετικό. Δυστυχώς τείνει να γεμίσει με πολύ "junk" περιεχόμενο... Εννοείται ότι η ιστοσελίδα ανήκει σε κάποιους, κάποιοι δίνουν χρήματα, χρόνο και κόπο για να υπάρχει. Όποιος θέλει ελευθερία του λόγου, δεν του απαγορεύει κανείς να ανοίξει τη δικιά του. Επομένως μην επικαλείστε αυτό το επιχείρημα.
Αλλά θα πω το εξής. Παλιά θυμάμαι έγραφαν στο φόρουμ μέλη όπως panosmpos, warhol, savalas, kokolongos, ropaloforos, Liomas, RavenM, Andras37Athina... όλοι αυτοί με απίστευτες αναφορές, τρομερά ποστ, ενημερώσεις κλπ. Δε ξέρω γιατί δε γράφει ο καθένας πια ( τόσο συχνά) κλπ.
Τώρα γράφει η spygirl, η evab η siasia η sexoula και λοιπές άλλες απίθανες και ανεκδιήγητες ιντερνετικές παρουσίες...
Με το χέρι στην καρδιά. Πότε σας άρεσε πιο πολύ? Τότε ή τώρα? Πως έφτασε το σάιτ στο μέγεθος που έφτασε? Αλλά και κάτι άλλο. Άντε μπαίνουν και γράφουν εκτός αυστηρά για αγοραίο έρωτα. Το θέμα είναι όμως και τι γράφουν. Και άλλα μέλη σπάνια γράφουν για αγοραίο έρωτα αλλά θα γράψουν για ιστορία, για πολιτική για οικονομικά για υπολογιστές. Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες ούτε εκεί γράφουν κάτι ( θα μπορούσαν άνετα και θα ήταν καλοδεχούμενο αυτό).
Η αλήθεια είναι ότι πολλά μέλη τους αρέσει να υπάρχουν γυναίκες. Όπως και ναχει ( τουλάχιστον εγώ) δε πρότεινα πουθενά να μην υπάρχουν ( άσχετα αν προσωπικά έχω τη "λόξα" να μη θέλω) Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλουν να αναπτύξουν τις... δημόσιες σχέσεις τους
Σε κάθε περίπτωση υπάρχει το τσατ, τα pm μπορεί να επικοινωνήσει εκεί όποιος θέλει με όποιον-όποια θέλει. Εκεί μπορείτε να ανταλλάξετε msn τηλέφωνα και να τα πείτε πιο κοντά. Το να το λέτε στο φόρουμ, να καταναλώνετε και να επιβαρύνετε ένα σάιτ ολόκληρο για αυτό το σκοπό και ανούσιο είναι και ίσως δείχνει έλλειψη σεβασμού στα πολλές χιλιάδες μέλη και αναγνώστες που μπαίνουν και γνωρίζουν το σάιτ για να ενημερωθούν για κάτι πολύ συγκεκριμένο. Είναι δικαίωμα και αυτών να έχουν μια ευκολία, ταχύτητα και χρηστικότητα στην ενημέρωσή τους. Επομένως μην αρπάζεστε μερικοί κατευθείαν και εξαπολύετε τους μύδρους εναντίον των καθαρμάτων που είναι ενάντια στα καημένα τα πλασματάκια τις γυναίκες. Δε σας στέρησε κανείς το δικαίωμα να απολαμβάνετε τις πλούσιες χάρες τους. Απλά κάντε το αν μπορείτε με μια διακριτικότητα και ένα σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη. Τι να πω. Δεν έχω κάτι άλλο να πω γιατί έτσι και αλλιώς δεν αποφασίζω εγώ για το πως θα είναι το σάιτ. Απλά λέω τη γνώμη μου
Υ.Γ. Και επειδή ακριβώς δεν αποφασίζω εγώ για το σάιτ, όποιος θέλει να πει κάτι ας μην απευθυνθεί σε μένα. Ο τίτλος του θρεντ είναι "προτάσεις προς τους μοντς" Ας απευθυνθεί λοιπόν στους υπέυθυνους. Το να απευθυνθεί σε μένα δεν έχει νόημα. Περιττό να πω ως ευνόητο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω γνώμη ή άποψη. Έχω την... κακιά συνήθεια να γράφω αυτό που μου αρέσει και τις δικιές μου απόψεις. Αν κάποτε αναλάβω την υπηρεσία να γράφω αυτά που αρέσουν σε άλλους και τις απόψεις αλλονών, θα... ενημερώσω πάραυτα!