Νέα

Αποριες και ερωτησεις για καινουργια Smart Tv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
ipa oti ime antiprosopos tis sony gia na exo etoimo to firmware? ego protimo panasonic!
filiki kouventa kanoume psixraimia, file. an tin exei syndesei se diktio an paei kapou sto menu pou exei system->software/ system update 
alios theli anabathmisi  se stick usb! as psaxi o filos edo

Sorry αν ακούστηκα επιθετικός. Απλώς πολλοί την έχουνε πατήσει με τις smart, άλλους πάλι τους βολεύει.
Ο φίλος με την sony αγόρασε καινούργια smart τηλεόραση που μισοπαίζει internet. Οι αναβαθμίσεις στις κλειστές συσκευές (tv, media players) δεν είναι λύση.
Μια φίλη που είχε μαζέψει άπειρες φθηνές συσκευές γύρω από την τηλεόραση και όλες από κάποια στιγμή και μετά μισοπαίζανε, αποφάσισε κάποια στιγμή και τις πέταξε και έβαλε laptop και ησύχασε.

Οσο για το στικάκι της google, μια χαρά είναι με αδύναμο wifi, όπως και τα περισσότερα mini pc ή tv sticks. Μόνο που έχει android, καμμία σχέση με win/mac os/linux

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Πότε ήταν αυτό? Δυστυχώς δεν ισχύει πλέον...

Τα 670 ευρώ τη θεωρώ πολύ καλή τιμή για τη συγκεκριμένη τηλεόραση
ναι ηταν για 2-3 μερες μονο μεχρι το Σαββατο....κι εγω για Samsung πηγαινα μεχρι την προσφορα αν και την ειχε 569 και τωρα την ανεβασε κι αυτην στα 649

www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE40F6400AWXXH,99452,430512,609577.html?langId=-18]http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE40F6400AWXXH,99452,430512,609577.html?langId=-18[/url]

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
LG 42άρα  370 € και δεν με νοιάζει αν είναι smart, το smart είναι στη 2η γραμμή

Μπορείς να βάλεις ένα λινκ για πιο μοντέλο μιλάς...
Νομίζω δεν υπάρχει μοντέλο με συχνότητα σάρωσης στα 400 Hz σε αυτή τη τιμή.

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
kane anavathmisi sto firmware tis tv!
εννοεις αναβαθμιση λογισμικου?...εψαξα χθες στην ιστοσελιδα της sony για την τελευταια εκδοση αυτου του μοντελου και ειδα οτι ηταν περασμενη πανω στην τηλεοραση αν και η τελευταια εκδοση βγηκε 5/11

Παιδια ενταξει για το θεμα των αρχειων ας πουμε οτι δε βαριεσαι κιολας.Τα περισσοτερα που δοκιμασα μου τα'παιξε...ε τωρα αν καποια δεν παιζει θα τα δω στο pc ας ή στην τελικη καποια στιγμη θα παρω αυτη τη συσκευη που λενε που παιζει τα παντα και συνδεεται στην TV

Αυτο που με καιει και το'ψαξα χθες πολυ ωρα και ακρη δε βρηκα ηταν adobe flash player για να παιζει τα βιντεακια απο ιντερνετ.
Να βαζω βιντεακι απο xhamster και να γεμιζει κωλοτρυπιδα το σαλονι μου....Αυτο λυνεται με καποιο τροπο,ξερει κανεις?

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Μπορείς να βάλεις ένα λινκ για πιο μοντέλο μιλάς...
Νομίζω δεν υπάρχει μοντέλο με συχνότητα σάρωσης στα 400 Hz σε αυτή τη τιμή.

Είναι στα 100. Προφανώς δεν υπάρχει 400άρα σε τέτοια τιμή. Δεν κοιτάω για σούπερ ντούπερ τηλεόραση ή monitor, εκεί θα το χρυσοπληρώσεις.

Περισσότερο με νοιάζει η ευελιξία και αν κάτι αλλάξει στο youtube πχ. να μπορώ να αναβαθμιστώ. Στα θετικά ότι χρησιμοποιώ προγράμματα (players klp) της επιλογής μου και όχι ότι έχει μέσα η κάθε tv. Και ότι αγοράζω πράγματα του εμπορίου για υπολογιστή και όχι το ειδικό wifi στικάκι που θέλει η samsung

To link

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
εννοεις αναβαθμιση λογισμικου?...εψαξα χθες στην ιστοσελιδα της sony για την τελευταια εκδοση αυτου του μοντελου και ειδα οτι ηταν περασμενη πανω στην τηλεοραση αν και η τελευταια εκδοση βγηκε 5/11

Παιδια ενταξει για το θεμα των αρχειων ας πουμε οτι δε βαριεσαι κιολας.Τα περισσοτερα που δοκιμασα μου τα'παιξε...ε τωρα αν καποια δεν παιζει θα τα δω στο pc ας ή στην τελικη καποια στιγμη θα παρω αυτη τη συσκευη που λενε που παιζει τα παντα και συνδεεται στην TV

Αυτο που με καιει και το'ψαξα χθες πολυ ωρα και ακρη δε βρηκα ηταν adobe flash player για να παιζει τα βιντεακια απο ιντερνετ.
Να βαζω βιντεακι απο xhamster και να γεμιζει κωλοτρυπιδα το σαλονι μου....Αυτο λυνεται με καποιο τροπο,ξερει κανεις?

Αν δεν έχεις κάποιο παλιό laptop, μήπως σου βρίσκεται κανένα tablet? Με hdmi σύνδεση? Μήπως το κινητό σου συνδέεται με την tv?

Γιατί δεν συνδέεις το pc με την τηλεόραση? H τηλεόραση που πήρες έχει ενσωματωμένο wifi (και DLNA). Το pc σου είναι συνδεδεμένο με τον router. Συνέδεσε και την τηλεόραση με τον router και κάνε streaming με το pc

This Sony TV is also DLNA compliant meaning that you can stream data from your laptop, PC or NAS drive device. Even better, streaming from your home network hub can be via Ethernet cable or the built-in Wi-Fi connection.

Αλλιώς μένεις με ότι έχει μέσα η sony
... Note that in some instances not all web content can be shown - such as Flash

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Αν δεν έχεις κάποιο παλιό laptop, μήπως σου βρίσκεται κανένα tablet? Με hdmi σύνδεση? Μήπως το κινητό σου συνδέεται με την tv?

Γιατί δεν συνδέεις το pc με την τηλεόραση? H τηλεόραση που πήρες έχει ενσωματωμένο wifi (και DLNA). Το pc σου είναι συνδεδεμένο με τον router. Συνέδεσε και την τηλεόραση με τον router και κάνε streaming με το pc

This Sony TV is also DLNA compliant meaning that you can stream data from your laptop, PC or NAS drive device. Even better, streaming from your home network hub can be via Ethernet cable or the built-in Wi-Fi connection.

Αλλιώς μένεις με ότι έχει μέσα η sony
... Note that in some instances not all web content can be shown - such as Flash
η τηλεοραση τραβαει ασυρματα απο το ρουτερ γιατι ειναι σε αλλο δωματιο...πως θα επικοινωνησει με το pc ή το laptop?
εσυ εννοεις δηλαδη να ψαχνω βιντεακι στο pc αλλα να προβαλλονται στην tv ομως??

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
η τηλεοραση τραβαει ασυρματα απο το ρουτερ γιατι ειναι σε αλλο δωματιο...πως θα επικοινωνησει με το pc ή το laptop?
εσυ εννοεις δηλαδη να ψαχνω βιντεακι στο pc αλλα να προβαλλονται στην tv ομως??

Το pc είναι συνδεδεμένο με το router, γι αυτό και μας γράφεις
Η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη με τον router, γι'αυτό έχει πρόσβαση στο internet
Αρα pc και τηλεόραση είναι στο ίδιο τοπικό δίκτυο (με διευθύνσεις που τους έδοσε ο router)
Κοιτας στο manual της tv για το πως τραβάει υλικό από το τοπικό δίκτυο

Αν έχεις laptop/tablet: Τα συνδέεις στο hdmi της τηλεόρασης. Το laptop/tablet τραβάει από το internet και το προβάλλει στην τηλεόραση.

Αν έχεις μόνο pc: ή το συνδέεις όπως πρίν με την τηλεόραση αν η κάρτα γραφικών έχει έξοδο hdmi ή βάζεις το pc να κάνει streaming υλικό από το internet και η τηλεόραση να το λαμβάνει μέσω wifi. Εδώ πρέπει να δεις το manual της τηλεόρασης να δεις τι δυνατότητες υποδοχής streaming έχει. Πολύ φοβάμαι ότι σε αυτή την περίπτωση η τηλεόραση θα χρησιμοποιήσει τον δικό της player για να δεις το video, οπότε κάναμε μιά τρύπα στο νερό.

Μιλάω γιά local network streaming
Ναι εννοώ να ψάχνεις video, να τα βάζεις σε playlist στο vlc και να κάνεις streaming στο τοπικό δίκτυο.

Εχει και κάτι δυνατότητες screen mirroring. Δεν ξέρω αν θα δουλέψουν.
Η σίγουρη λύση είναι με hdmi, ώστε να απομονώνεται ο εσωτερικός player της τηλεόρασης

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
και δουλεύει αυτό; κουράστηκα και μόνο που το διάβασα...

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Το pc είναι συνδεδεμένο με το router, γι αυτό και μας γράφεις
Η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη με τον router, γι'αυτό έχει πρόσβαση στο internet
Αρα pc και τηλεόραση είναι στο ίδιο τοπικό δίκτυο (με διευθύνσεις που τους έδοσε ο router)
Κοιτας στο manual της tv για το πως τραβάει υλικό από το τοπικό δίκτυο

Αν έχεις laptop/tablet: Τα συνδέεις στο hdmi της τηλεόρασης. Το laptop/tablet τραβάει από το internet και το προβάλλει στην τηλεόραση.

Αν έχεις μόνο pc: ή το συνδέεις όπως πρίν με την τηλεόραση αν η κάρτα γραφικών έχει έξοδο hdmi ή βάζεις το pc να κάνει streaming υλικό από το internet και η τηλεόραση να το λαμβάνει μέσω wifi. Εδώ πρέπει να δεις το manual της τηλεόρασης να δεις τι δυνατότητες υποδοχής streaming έχει. Πολύ φοβάμαι ότι σε αυτή την περίπτωση η τηλεόραση θα χρησιμοποιήσει τον δικό της player για να δεις το video, οπότε κάναμε μιά τρύπα στο νερό.

Μιλάω γιά local network streaming
Ναι εννοώ να ψάχνεις video, να τα βάζεις σε playlist στο vlc και να κάνεις streaming στο τοπικό δίκτυο.

Εχει και κάτι δυνατότητες screen mirroring. Δεν ξέρω αν θα δουλέψουν.
Η σίγουρη λύση είναι με hdmi, ώστε να απομονώνεται ο εσωτερικός player της τηλεόρασης
μαλιστα...εχει μια λογικη οπως το λες ετσι θα το δοκιμασω με λαπτοπ και καλωδιο hdmi κατευθειαν πανω στην τηλεοραση

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μαλιστα...εχει μια λογικη οπως το λες ετσι θα το δοκιμασω με λαπτοπ και καλωδιο hdmi κατευθειαν πανω στην τηλεοραση
αλ το κανει ενα φιλαρακι μου αυτο το κολπο κ πιανει κανονικα...το κανε για να προβαλει στην μεγαλη οθονη τις ταινιες που κατεβαζε...

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
αν δεν κανεις πλακα , η μονη που παιζει απροβληματιστα απο εξωτερικη πηγη σχεδον το 99% των αρχειων ειναι η Σαμσουνγκ , και εχει και το all share προγραμμα τσαμπε που το βαζεις στο πισι και μεσω του ρουτερ σου παιζει ασυρματα οτι ταινια γουσταρεις , ουτε σκληρους παιρνεις ουτε στικακια ουτε μαλακιες βαλε βγαλε ουτε καλωδια και αρχιδια  ..εχω 3 τεραμπαιτ ταινιες και σειρες .. και τις βλεπω σε οποια τιβι του σπιτιου μου κανει κεφι

Ασυρματα την εχω συνδεμενη με το δικτυο και παιζει μπλου ρει 1080 χωρις να κανει τσικ ( στρεμινγκ ) , και οτι υποτιτλους γουσταρεις παιζει . φτανει να ειναι στο ιδιον φακελο με την ταινια και να εχουν το ιδιο ονομα αρχειου ..

Αν θες για 3d ομως ειναι κουραστικη

Παντως αν θες εχει και απο πισω usb θεσεις οτι καρφωσεις εκει πανω το παιζει , εχω βαλει διαφορα φορματ σε στικ και εξωτερικους και παιζει , και αν εχεις το στικακι γραφει και προγραμμα τηλεορασης επανω , σαν σκληρο δισκο το βλεπει

plex server χρησιμοποιεις ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom