Νέα

Αποριες και ερωτησεις για καινουργια Smart Tv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.454
Πόντοι
12.756
Τυπε αν πηρες τηλεοραση για να βλεπεις απο εξωτερικες πηγες , τυπου στικακια , σκληρους δισκους κτλ , εκανες λαθος επιλογη με την Σονυ ..

Αν τωρα μπορεις να ζησεις με τα προβληματα που εχει η συγκεκριμενη εταιρια σε αυτο το θεμα τοτε οκ ..

Καλες θεασεις στην καινουργια σου τιβι  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τυπε αν πηρες τηλεοραση για να βλεπεις απο εξωτερικες πηγες , τυπου στικακια , σκληρους δισκους κτλ , εκανες λαθος επιλογη με την Σονυ ..

Αν τωρα μπορεις να ζησεις με τα προβληματα που εχει η συγκεκριμενη εταιρια σε αυτο το θεμα τοτε οκ ..

Καλες θεασεις στην καινουργια σου τιβι  ;)
ποια προτεινεις να παρω;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.454
Πόντοι
12.756
ποια προτεινεις να παρω;

αν δεν κανεις πλακα , η μονη που παιζει απροβληματιστα απο εξωτερικη πηγη σχεδον το 99% των αρχειων ειναι η Σαμσουνγκ , και εχει και το all share προγραμμα τσαμπε που το βαζεις στο πισι και μεσω του ρουτερ σου παιζει ασυρματα οτι ταινια γουσταρεις , ουτε σκληρους παιρνεις ουτε στικακια ουτε μαλακιες βαλε βγαλε ουτε καλωδια και αρχιδια  ..εχω 3 τεραμπαιτ ταινιες και σειρες .. και τις βλεπω σε οποια τιβι του σπιτιου μου κανει κεφι

Ασυρματα την εχω συνδεμενη με το δικτυο και παιζει μπλου ρει 1080 χωρις να κανει τσικ ( στρεμινγκ ) , και οτι υποτιτλους γουσταρεις παιζει . φτανει να ειναι στο ιδιον φακελο με την ταινια και να εχουν το ιδιο ονομα αρχειου ..

Αν θες για 3d ομως ειναι κουραστικη

Παντως αν θες εχει και απο πισω usb θεσεις οτι καρφωσεις εκει πανω το παιζει , εχω βαλει διαφορα φορματ σε στικ και εξωτερικους και παιζει , και αν εχεις το στικακι γραφει και προγραμμα τηλεορασης επανω , σαν σκληρο δισκο το βλεπει

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αν δεν κανεις πλακα , η μονη που παιζει απροβληματιστα απο εξωτερικη πηγη σχεδον το 99% των αρχειων ειναι η Σαμσουνγκ , και εχει και το all share προγραμμα τσαμπε που το βαζεις στο πισι και μεσω του ρουτερ σου παιζει ασυρματα οτι ταινια γουσταρεις , ουτε σκληρους παιρνεις ουτε στικακια ουτε μαλακιες βαλε βγαλε ουτε καλωδια και αρχιδια  ..εχω 3 τεραμπαιτ ταινιες και σειρες .. και τις βλεπω σε οποια τιβι του σπιτιου μου κανει κεφι

Ασυρματα την εχω συνδεμενη με το δικτυο και παιζει μπλου ρει 1080 χωρις να κανει τσικ ( στρεμινγκ ) , και οτι υποτιτλους γουσταρεις παιζει . φτανει να ειναι στο ιδιον φακελο με την ταινια και να εχουν το ιδιο ονομα αρχειου ..

Αν θες για 3d ομως ειναι κουραστικη

Παντως αν θες εχει και απο πισω usb θεσεις οτι καρφωσεις εκει πανω το παιζει , εχω βαλει διαφορα φορματ σε στικ και εξωτερικους και παιζει , και αν εχεις το στικακι γραφει και προγραμμα τηλεορασης επανω , σαν σκληρο δισκο το βλεπει

κάνε και καμμιά βολτίτσα όλο τηλεόραση και νετ είσαι

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
γλ τις τσοντες του σειρηνα που μου εστειλες...ειναι avi ολα...πχ τη Ρουσακη μου την παιζει αλλα το οργιο στο κτελ οχι.
Το ιδιο και τα mkv καποια παιζει καποια οχι
σοβαρα?και μαλιστα αυτος επεμενε οτι η LG δινει εγγυηση για 0 πιξελ ενω οι αλλες απο 3 και πανω και κατι τετοιες μαλακιες αλλα ρε παιδια ιδια τιμη lg και sony εσεις ποια θα παιρνατε?
λιγο που ψιλοεψαξα σε καποια φορουμ λεει οτι αυτο με τα αρχεια ισως το κανει και λιγο επιτηδες η sony για την καταπολεμηση της πειρατειας διοτι ως γνωστον η sony βγαζει και μπολικο κινηματογραφικο υλικο.Ενταξει εμενα μου φαινεται λιγο ακραιο αυτο
Εμένα για πρόβλημα σε ηλεκτρονική συσκευή με έκαναν μπαλάκι από το service LG στο κατάστημα αγοράς και τούμπαλιν όσπου απαίτησα λύση (αντικατάσταση) από το κατάστημα όπερ και εγένετο μετά από επιμονή!  :cussing:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω με τον Nipple πιο πάνω .. η Sony αν και φτιάχνει μια χαρά μηχανήματα , από προσωπική εμπειρία με συσκευές της (TV, media player , PS3 ) είναι λίγο προβληματική στα υποστηριζόμενα φορμά.
Π.χ. κάποια avi που δεν τα παίζει με τίποτα το PS3 , τα παίζει χωρίς πρόβλημα το Χ360. (αν και το PS3 παραμένει κορυφαίο all around media machine).
Πολλά MKV που δεν τα παίζει το media player της Sony , δουλεύουν άψογα σε άλλα φτηνότερα μηχανάκια.
Τώρα όσον αφορά τις tv , αν θέλεις να κοτσάρεις usb ή σκληρό και να κάνεις παιχνίδι , θεωρώ πως η Samsung είναι με διαφορά η καλύτερη λύση . Παίζει σχεδόν τα πάντα , δεν καταλαβαίνει χριστό. Επιπλέον πόντοι για το πολύ καλό All Share που διαθέτει για απροβλημάτιστο στρήμιν .
Δεν λέω πως η Sony δεν είναι πολύ καλή επιλογή , αλλά αν θέλει κάποιος να απολαμβάνει υλικό που έχει κατεβάσει , οι συσκευές της είναι αρκετά "ευαίσθητες".

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Κι εγώ αν δεν "αληθώριζα" με την προσφορά της LG, για samsug θα πήγαινα.
Τεσπα, ας σου βγει καλή και να την ευχαριστηθείς.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Κι εγώ αν δεν "αληθώριζα" με την προσφορά της LG, για samsug θα πήγαινα.
Τεσπα, ας σου βγει καλή και να την ευχαριστηθείς.

Μήπως πήρες 3D μοντέλο με την passive τεχνολογία ? Τι λέει ?

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
ναι αυτό μου το είπαν ότι οι κατασκευάστριες είναι πλέον μόνο η lg και η Samsung αλλά η sony είχε 800ε και για λίγες μέρες την έβαλε 670.

αυτό που λες παραπάνω είναι μια συσκευή που ενώνεται με την τηλεόραση και βάζεις εκεί πάνω τα στικακια και παίζει τα πάντα?το κατάλαβα σωστά?

Πότε ήταν αυτό? Δυστυχώς δεν ισχύει πλέον...

Τα 670 ευρώ τη θεωρώ πολύ καλή τιμή για τη συγκεκριμένη τηλεόραση

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Οι αποριες μου τωρα...
Συνδεσα σκληρο δισκο με πολλες ταινιες διαφορων τυπων αρχειων μεσα και σχεδον μου τα'παιξε ολα εκτος απο divx και προσαρμοσε και τους ξεχωριστους υποτιτλους.ΟΜΩΣ ενω μου παιζει ενα αρχειο avi ενα παραδιπλανο αρχειο δε μου το παιζει και μου πεταει μηνυμα σφαλματος αλλα παιζει μονο τον ηχο της ταινιας.Το ιδιο και με τα mkv....Καποια παιζει και καποια οχι...Για ποιο λογο κανει αυτο το διαχωρισμο αναμεσα σε αρχεια ιδιου τυπου?

Σε σχεση με τις εφαρμογες και το ιντερνετ...
-εχει παρα πολλες πανω αλλα δε τις εψαξα ολες ακομα.Μπορω εγω να κατεβασω και εξτρα εφαρμογες και αν ναι ποιες θεωρουνται χρησιμες για μια τετοια tv και απο που τις βρισκουμαι?

-μπαινω στο ιντερνετ,ανταποκρινεται πολυ γρηγορα αν και το ρουτερ ειναι σε αλλο δωματιο ομως δοκιμαζοντας να παιξω βιντεακια απο youtube και xhamster μου πεταει μηνυμα οτι λειπει το adobe flash player και δε μου τα παιζει.Παταω στη σελιδα του adobe αλλα μου λεει δεν ειναι συμβατο.Τι να κανω?

και οτιδηποτε αλλη χρησιμη συμβουλη δεκτη

τα αρχεια δεν σου παιζουν και ας ειναι ιδιας μορφης διοτι εχει σημασια αυτος που αποκωδικοποιησε την ταινια κα την ανεβασε στο ιντερνετ εχει ρυθμισει την ταχυτητα αναγνωσης του αρχειου να ειναι υψηλη σε αντιθεση αλλων αρχειων κα ας ειναι ιδιο format.....αυτο εχει να κανει με το ποσο γρηγορος ειναι ο ενσωματομενος media player της τηλεορασης σου σε θεματα διαμεταγωγης δεδομενων...αυτο δυστυχως δεν μπορει να αλλαξει εαν εχει στανταρ ρυθμισεις εργοστασιακες και δεν μπορεις να επεμβεις......με εναν media player φορητο ,ομως μπορεις να δεις το ιδιο αρχειο εαν σου παιζει στην tv ,που σαφως πιο γρηγορος στην ταχυτητα αναγνωσης ειναι.......το εχω παθει και εγω αυτο πολλες φορες και το εχω τσεκαρει με φορητο και παιζει κανονικα και μια χαρα το ιδιο αρχειο ......απλα θεμα διαμεταγωγης δεδομενων ειναι....εαν ειανι κατεστραμενο αρχειο ,δε θα επαιζε και στο pc και εαν επαιζε θα ηταν με προβληματα !!!!

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
LG 42άρα  370 € και δεν με νοιάζει αν είναι smart, το smart είναι στη 2η γραμμή
Laptop 15άρι dell ή lenovo 350 € (υπάρχουν και φθηνότερα και με μικρότερη οθόνη)
Logitech Κ400 -ασύρματο πληκτρολόγιο με touchpad - 30 €
Δέκτης τηλεόρασης στικάκι usb - 20 €

Ολα αυτά συνδεδεμένα στο στερεοφωνικό. Παίζει και μουσική, ακούς και internet radio, όλα αυτά με τον player που προτιμάς.

Σύνολο 770 € και παίζει τα πάντα, στριμάρει τα πάντα, γράφει και εκπομπές σαν pvr, και ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ
Οτι από τα παραπάνω έχεις, βγάλτα από το σύνολο

Η tv χρησιμοποιείται σαν οθόνη προβολής, οι υπόλοιπες δυνατότητες δεν με νοιάζουν
3d δεν βλέπω, τεχνικά καλό, αν βγάλουνε ταινίες με περιεχόμενο της προκοπής θα το ξανασκεφτώ

Προτιμάω τις 32άρες, έβαλα 42άρα για να υπάρχει σύγκριση με τα 670 € της sony που θεωρείται και ευκαιρία

Μία samsung smart που είχα πάρει πρίν από 4 χρόνια (με ethernet klp), την έδοσα στη μάνα μου και πήρα μιά φθηνή LG 32άρα με 250 € και καθάρισα (Η samsung έχει τον καλύτερο player από τις άλλες και το χειρότερο μενού)

H  καφείνη (Kaffeine) θέλει linux, μακράν το καλύτερο πρόγραμμα για εγγραφή τηλεοπτικού προγράμματος
Ο vlc σαν video player (ή ο smplayer) για όλα τ'άλλα video, με τα keybord shortcuts που διαθέτει καλύτερος και από τηλεκοντρόλ
Music player ότι προτιμάει ο καθένας

Το μεγαλύτερο γέλιο με τους players των τηλεοράσεων, τόριξα με ένα mkv και μία lg. Τόβαζα να παίξει και έκανε reboot η τηλεόραση (έκλεινε και ξανάνοιγε)

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
kane anavathmisi sto firmware tis tv!

Κάθε πότε βγάζουν αναβάθμιση? Κάθε χρόνο, δύο χρόνια ή ΠΟΤΕ για να αγοράσεις το επόμενο μοντέλο?
Κάθε πότε αναβαθμίζουνε τον firefox ή το flash ή τον thunderbird που δεν έχουν? :-*

Νομίζω ότι και ο φίλος με την sony ψάχνει γιά αναβάθμιση για να παίζει το youtube και οι ταινίες που έχει. Αν την έχεις στείλτου την.

Cayetano

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0

Κάθε πότε βγάζουν αναβάθμιση? Κάθε χρόνο, δύο χρόνια ή ΠΟΤΕ για να αγοράσεις το επόμενο μοντέλο?
Κάθε πότε αναβαθμίζουνε τον firefox ή το flash ή τον thunderbird που δεν έχουν? :-*

Νομίζω ότι και ο φίλος με την sony ψάχνει γιά αναβάθμιση για να παίζει το youtube και οι ταινίες που έχει. Αν την έχεις στείλτου την.
ipa oti ime antiprosopos tis sony gia na exo etoimo to firmware? ego protimo panasonic!
filiki kouventa kanoume psixraimia, file. an tin exei syndesei se diktio an paei kapou sto menu pou exei system->software/ system update 
alios theli anabathmisi  se stick usb! as psaxi o filos edo

warnwarn.gif
 Χρήση[/URL] Greeklish

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Κάπου ειχε παρει το ματι μου μια μαλακια που εχει βγαλει η google?
ή προκειται να βγαλει?
σαν στικακι USB?
που συνδεεται στην tv και παιζεις μεσω internet κατευθειαν?

αν το χει δει κι αλλος ας δωσει τα φωτα του...

edit: το βρηκα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom