Με κανα 1000ρικο ευρω και τριο και κουαρτετο εγχορδων θα εκανα αλλα μας λείπουν 1100€ για να μαζεουμε το χιλιαρικο!!!!
Για μενα η ισοτητα των 2 φύλων καταργειται στο αυτοκίνητο και στο "κρεββάτι"!!
Η διαδρομη μεχρι το κρεββατι ανηκει στη γυναικα αλλα μετα αναλαμβανει ο αντρας!!
ο ρολος της γυναικας ειναι να δειξει οτι δεν θα έλεγε οχι σε καποια πραγματα και απο εκει ο αντρας τα κάνει πραγματικότητα! Γιατι στο φιναλε ποιος ο ρόλος του αντρα???
Αν βρει η γυναικα το χωρο, το μεταφορικο μεσο, την πουτάνα, τα λεφτα στον αντρα απομένει ο ρόλος του ΜΑΛΑΚΑ!!! την επόμενη φορα θα πει η πουτανα "την επομενη φορα θα φερω ενα δονητη και ας μεινουμε τα κοριτσια μόνες μας"
Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό.
Μάλλον θα έλεγα « Η ανισότητα των 2 φύλλων καταργείται στο κρεβάτι» Δηλαδή αφού λειτουργήσεις ως αρσενικό μέχρι να ρίξεις κάποια στο κρεβάτι (άντρας- κυνηγός ας πούμε) πλέον την ώρα της πράξης καταργούνται όλα και είναι κάτι που “takes two”. Στόχος η ικανοποίηση και των 2.
Να σου πω ένα παράδειγμα; Σε πολλούς αρέσει η στάση με τη γυναίκα από πάνω. Πριν από 50 χρόνια με τιε όποιες εικόνες-παραστάσεις είχαν οι άνθρωποι και με τη λογική της ανισότητας στο κρεβάτι θα ήταν αδιανόητο ο μέσος άνδρας να δεχτεί να το «καβαλήσει» η γυναίκα (παραπέμπει στο ποιος έχει το πάνω χέρι κλπ) . Αποδεκτές στάσεις αυτές που τόνιζαν την ανωτερότητα του άντρα. (Ιεραποστολικό, στα 4, πίπα κλπ) Αλλά ούτως ή άλλως τότε το sex ήταν μέσο για την ικανοποίηση του άντρα και μόνο (ξαναλέω: για τον μέσο άντρα).
Σήμερα η πλειονότητα δεν το βλέπει έτσι (ευτυχώς για μένα). Άρα δεν βλέπω κάτι κακό στο να πάρει η γυναίκα την πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο. Άλλωστε οι πιθανότητες να «κλωτσήσει» η γυναίκα είναι απείρως μεγαλύτερες αν το προτείνει ο άντρας και εκείνη δε γουστάρει παρά το αντίθετο. Αλήθεια, πόσοι δεν θα γουστάραμε ένα τρίο με τη γυναίκα- κοπέλα μας; (ο τρίτος να είναι άλλη γυναίκα , έτσι;;;Για άντρα αλλάζει το πράγμα
).
Και κλείνοντας, για το αν η Ιουλία είναι γυναίκα άντρας κλπ. Δεν ξέρω, δεν μπήκα στη διαδικασία να με απασχολήσει. Θεωρώ πως είναι ασυνήθιστο μια γυναίκα να ψαχτεί για κάτι τέτοιο, αλλά όχι αδύνατο. Στο βαθμό που δεν μου έχει δώσει σαφείς ενδείξεις για κάτι τέτοιο, την αντιμετωπίζω και της μιλάω ως γυναίκα. Αν αλλάξω γνώμη, απλά θα αδιαφορήσω και δεν θα ασχοληθώ.