οκ... Προφανως απευθυνθηκα σε λαθος site... Η μαλακια εχει και τα ορια της παιδακια. Σε καθε περιπτωση, για να ξεκαθαρισω τη θεση μου θα δωσω καποιες διευκρινησεις παρολο που δεν το οφειλω σε κανεναν-
......
....
...
Παρόλο που μιλάς άσχημα και μειώνεις με δύο προτάσεις όλους εδώ που σε βοήθησαν θα σου πω κι εγώ την άποψή μου. Όχι σε σχέση με τα ct (ήδη σε ενημέρωσαν επαρκώς κάποιοι), αλλά σε σχέση με τις πιθανές εξελίξεις που πρόκειται να βρεθείς αντιμέτωπη μετά το 'δωράκι' στον άντρα σου.
Και θέτω κατευθείαν ένα ερώτημα.
Αν, λέω αν, διαπιστώσεις ότι η καύλα η οποία αισθάνεται ο άντρας σου τη στιγμή που τον τσιμπουκώνει ή την στιγμή που πηδάει την πουτάνα είναι μακράν μεγαλύτερη - καλύτερη από αυτή πυ εσύ έχεις δει ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του όλα αυτά τα χρόνια τότε τι γίνεται?
Θα υπάρξει πρόβλημα ή όχι?
Δεν είναι θέμα ομορφιάς, είναι θέμα καύλας. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...
Να τον σταθμίσεις πολύ αυτόν τον παράγοντα.
Είπες και το εξής: ''Και να θυμαστε αγορακια: μια γυναικα για να σε πηδηξει καλα θελει να πηδηξει και το μυαλο σου.''
Να ξέρεις λοιπόν ότι εκείνη την ώρα δεν θα πηδάς εσύ το μυαλό του, αλλά κάποια άλλη. Σε αυτή θα επικεντρώσει την προσοχή του. Εσένα σε έχει κάθε μέρα. Σωστά 'κοριτσάκι'? ;)
ΥΓ: Βάσει των τοποθετήσεών σου, είναι λογικό κάποιοι να αναρωτιούνται αν είσαι γυναίκα ή κανάς μαλάκας που θέλει να περάσει την ώρα του.