Νέα

Απορίες Αρχαρίου (οι στοιχειώδεις γνώσεις του αθλήματος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πελματοκαυλος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά και πάλι από τον νέο,

να ξάνα-συστηθώ εν τάχη:
26αρης φανταρόπαιδο, μικρή εμπειρία στο αγοραίο χώρο (3 φορές*), κανονική σεξουαλική εμπειρία γενικότερα (23 διαφορετικές γυναίκες, είτε σχέσεις, είτε ξεπέτες)

Στο ψητό:

1) Πόσο χρόνο έχω από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η δουλειά α)σε μπουρδέλο β)σε στούντιο; (δώστε ένα φάσμα, προφανώς δεν είναι παντού το ίδιο) Έχω την εντύπωση ότι τελειώνω πολύ γρήγορα (εσκεμμένα) και δεν εκμεταλλεύομαι όλο το χρόνο που μπορεί να διαθέσει το κατάστημα! (κατάλοιπο από 1η εμπειρία, βλέπε παρακάτω*)
Οι πρωτάριδες συνήθως θέλουμε μια χρονική άνεση, δεν έχουμε μπει στη φυλοσοφία της ξεπέτας. Αυτή τη χρονική άνεση τη προσφέρουν στα στούντιο με το αυξημένο αντίτιμο ή και εκεί ξεπέτα η φάση;

2) Μέχρι τι μπορώ να κάνω στην "υπάλληλο" έχοντας δώσει 20άρικο; (διαβάζω ότι κάποιες υπηρεσίες χρεώνονται έξτρα, πάλι σχετική η ερώτηση, απαντήστε για την πλειοψηφία) Συνήθως κάνω 1-2 στάσεις, γλύφω κανένα βύζο και χουφτώνω κωλομέρια πόδια όταν παίρνει πίπα, βάζω λίγο δάκτυλο δυστακτικά (επειδή αυτές κάνουν τη δουλειά τους, σκέφτομαι ότι δεν έχει νόημα να προσπαθώ να τις καυλώσω όπως θα έκανα με γκόμενα, απλά καμιά φορά με φτιάχνει). Νομίζω ότι είμαι λίγο μαζεμένος χωρίς λόγο... συγκρίνοντας με αυτά που διαβάζω εδώ! Δεν γνωρίζω ποια είναι τα αυτονόητα, φωτίστε με!

3) Οι συνεννοήσεις για έξτρα κτλ γίνονται με τσατσά ή με κοπέλα; π.χ. να γλύψω κανένα πόδι, να μου κάνει κάτι μη συμβατικό (το κλασικό είναι πίπα σεξ, μπορεί να θέλω ποδολαγνία σεξ), να πάρω 2 κοπέλες κτλ (μιλάω και για στούντιο)

*Η 1η μάπα εμπειρία που με προκατέβαλε έχει πλάκα. Ήμασταν 17χρονα τότε, με παρέσυρε ένας φίλος που είχε δει τη διεύθυνση από εφημερίδα, κάπου στον Νέο Κόσμο. Μπαίνοντας μέσα σκάει μια πατσόγρια με εσώρουχα και ανακοινώνει το πρόγραμμα, οι άλλοι συναθλητές λακίσανε (ενδεχομένος κάποιοι να είναι συμφορουμήτες), εμείς περιμέναμε ότι θα βγουν τα μουνιά κάποια στιγμή, σαν αυτά που βλέπαμε στα κωλόμπαρα. Μας λέει "θα μπείτε;", νομίζοντας εμείς ότι αυτή είναι η τσατσά, κάνει την αρχή ο φίλος μου και σκάει το 30αρι. Μπαίνει μέσα, γίνεται η δουλεία, βγαίνει, τον ρωτάω "πως ήταν;" και μου τα μάσαγε (με πήρε στο λαιμό του). Υπό την πίεση της κανονικής τσατσάς που με έφερε σε δύσκολη θέση ρωτώντας αν θα μπω, κάνω τη μαλακία. Το αποτέλεσμα, με τα βίας μου σηκώθηκε, άργησα να τελειώσω και πίεζε η γιαγιά να τελειώσω "δεν κάνουν τόση ώρα στα μπουρδέλα, περιμένουν και άλλοι πελάτες".

Επανήλθα στο άθλημα τώρα ως φαντάρος που είναι δύσκολοι καιροί για τις αντρικές ορμόνες, με 1η στάση στο γνωστό Χριστινάκι και 2η στάση πρόσφατα στην μιλφο-Τάνια. Μέρα νύχτα με την 1η εμπειρία, με αποτέλεσμα να κολλήσω το μικρόβιο του μπουρδελιάρη και θέλω τις συμβουλές σας για την καριέρα που με περιμένει.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
εμενα το προβλημα μου ειναι οτι αργω να καταθεσω

συν κατι παρασημα απο την εφηβηκη μαλακινση(κασκαντεριλικια ολκης)

δεν το χω δοκιμασει το σπορ

αλλα το ψηνω  :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
1. Ο χρόνος είναι ρευστό. Μερικές κάθονται, άλλες όχι. Προτίμησε να πάς σε ώρες που δεν εχει κόσμο (νωρίς το πρωί ή το απόγευμα) ώστε να μήν υπάρχει κόσμος στο σαλόνι να περιμένει. Τότε η κοπελούδα θα δείξει αν κάθεται ή όχι. Υπολόγιζε περίπου κανα δεκάλεπτο αλλα αρκετές κάθονται και παραπάνω. Στα στούντιο που οι κοπέλες σέβονται τα λεφτά του πελάτη δεν βιάζονται οπότε μπορούν να κάτσουν αρκετή ώρα μέσα, αν και υπάρχουν μερικές που την εχουν δεί φιλόπτωχο ταμείο. Κριτικές υπάρχουν, επιλέγεις ανάλογα με το τί σε βολευει.

2. Και εκεί είναι ρευστά. Αρκετές κάνουν πλέον έξτρα, ποδολαγνείες, ισπανικά κ.α. αρκει να τους το ζητήσεις και πολλές φορές χωρίς έξτρα χρήματα. Ανάλογα με την κοπέλα και φυσικά ανάλογα με το άν σε συμπαθήσει ή όχι. Στα στούντιο υπάρχει αναρτημένο πρόγραμμα υπηρεσιών όποτε μπορείς να ενημερωθείς απο εκεί.

3. Θα σου πρότεινα να μιλήσεις απευθείας με την κοπέλα. Η τσατσάδες είναι συνήθως άσχετες, υπάρχουν μόνο για να υπάρχουν και να καθαρίζουν το δωμάτιο. Χώρια που είναι άβολο να λές σε μια γιαγιά 65 χρονών οτι θέλεις να γλύψεις τα πόδια της κοπέλας. Επείτα υπάρχουν περιστατικά (και σε στούντιο δυστηχώς) που δίνεις εξτρα χρηματα για εξτρα υπηρεσίες και η τσατσα δεν μπαίνει στον κόπο να ενημερώσει την κοπέλα. Οπότε καλύτερα για οποιαδήποτε εξτρα υπηρεσία κατευθείαν με την κοπέλα.
Στα στούντιο είναι πιο έυκολο. Αφενός μέν υπάρχει αναρτημένος κατάλογος υπηρεσιών, αφετέρου αρκετές κοπέλες αλλα και υπευθυνες στούντιο μπαίνουν στο site για να ενημερώνουν τον κόσμο, οπότε μπορείς να μιλήσεις απευθείας με αυτές χωρίς να μπαίνεις στον κόπο να τρέχεις ως εκεί.

OP
OP
Π
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
1. Ο χρόνος είναι ρευστό. Μερικές κάθονται, άλλες όχι. Προτίμησε να πάς σε ώρες που δεν εχει κόσμο (νωρίς το πρωί ή το απόγευμα) ώστε να μήν υπάρχει κόσμος στο σαλόνι να περιμένει. Τότε η κοπελούδα θα δείξει αν κάθεται ή όχι. Υπολόγιζε περίπου κανα δεκάλεπτο αλλα αρκετές κάθονται και παραπάνω. Στα στούντιο που οι κοπέλες σέβονται τα λεφτά του πελάτη δεν βιάζονται οπότε μπορούν να κάτσουν αρκετή ώρα μέσα, αν και υπάρχουν μερικές που την εχουν δεί φιλόπτωχο ταμείο. Κριτικές υπάρχουν, επιλέγεις ανάλογα με το τί σε βολευει.

2. Και εκεί είναι ρευστά. Αρκετές κάνουν πλέον έξτρα, ποδολαγνείες, ισπανικά κ.α. αρκει να τους το ζητήσεις και πολλές φορές χωρίς έξτρα χρήματα. Ανάλογα με την κοπέλα και φυσικά ανάλογα με το άν σε συμπαθήσει ή όχι. Στα στούντιο υπάρχει αναρτημένο πρόγραμμα υπηρεσιών όποτε μπορείς να ενημερωθείς απο εκεί.

3. Θα σου πρότεινα να μιλήσεις απευθείας με την κοπέλα. Η τσατσάδες είναι συνήθως άσχετες, υπάρχουν μόνο για να υπάρχουν και να καθαρίζουν το δωμάτιο. Χώρια που είναι άβολο να λές σε μια γιαγιά 65 χρονών οτι θέλεις να γλύψεις τα πόδια της κοπέλας. Επείτα υπάρχουν περιστατικά (και σε στούντιο δυστηχώς) που δίνεις εξτρα χρηματα για εξτρα υπηρεσίες και η τσατσα δεν μπαίνει στον κόπο να ενημερώσει την κοπέλα. Οπότε καλύτερα για οποιαδήποτε εξτρα υπηρεσία κατευθείαν με την κοπέλα.
Στα στούντιο είναι πιο έυκολο. Αφενός μέν υπάρχει αναρτημένος κατάλογος υπηρεσιών, αφετέρου αρκετές κοπέλες αλλα και υπευθυνες στούντιο μπαίνουν στο site για να ενημερώνουν τον κόσμο, οπότε μπορείς να μιλήσεις απευθείας με αυτές χωρίς να μπαίνεις στον κόπο να τρέχεις ως εκεί.

Κατατοπιστικότατος! Ευχαριστώ!

Άρα με το χρόνο είμαι οκ! Διαβάζω πολλούς να γράφουν ότι κάνουν διάφορα με τις κοπέλες, 3298549328 στάσεις, βαθιά λαρύγγια, κώλους, γλυψήματα, τις στριφογυρνάνε από εδώ και από εκεί, κάνουν διαλόγους τσόντας κτλ και δε μπορώ να καταλάβω πως στον πούτσο προλαβαίνουν να τα κάνουν όλα αυτά σε 10 λεπτά!!! Άλλοι γράφουν για μισάωρες υπηρεσίες στο χώρο καταθέσεως σπέρματος. Παπάτζες γράφουν; Έχουν πάει τόσες φορές που έχουν ανοίξει πάρε δώσε και κουμπαριές;

Πολύ βολικό και επαγγελματικά μπροστά να χρησιμοποιούν το φόρουμ το προσωπικό, απλά δε γνωρίζω που να απευθυνθώ ακόμη. Πρέπει να ψάξω ή υπάρχει κάποια κατηγορία στο φόρουμ ειδική;

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ψαξε ρε μαστορα στο φορουμ...Εχει υποκατηγοριες

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
306
Like
4.634
Πόντοι
16.491
Σχετικα με το χρονο ενταξει δεν μπορεις να εισαι μεσα και μιση ωρα αλλα εκει κοντα στο 10λεπτο++ ανετα,αναλογα βεβαια και με την κοπελα.Οσο για υπηρεσιες και αυτο αναλογο με την κοπελα ειναι αλλες λενε οτι κανουν πολλα αλλα τα κανουν συμβατικα και ξενερωτα(ξεπετες) ενω αλλες που κανουν μονο το κλασικο προγραμμα μπορει να σε απογειωσουν παρα πολυ(πχ Χριστινα 69α)που εχω την εντυπωση οτι την εχεις δοκιμασει οποτε θα ειδες οτι αξιζει πραγματικα..Γενικως πολλα παιζουν αλλα βεβαια εξαρταται κατα ποσο θα ανοιχτεις και τη θα δωσεις και συ.Π.χ εσυ μπορει να θες να πας εκει μονο για να γαμησεις στεγνα και να την κανεις μετα και οχι να αρχισεις πχ γλωσσοφιλα,γλυφομουνια,κλπ.Εν ολιγης εξαρταται και απο σενα η ολη φαση.

OP
OP
Π
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Για μισάωρα γράφανε στα στούνιο, σε βολικές βάρδιες, ίσως με έξτρα υπηρεσίες.

Χριστίνα δοκίμασα αλλά δεν έχω μεγάλη εμπειρία για μέτρο σύγκρισης. Η Τάνια ήταν ακόμη καλύτερη εμπειρία για τα δικά μου δεδομένα.

Πάω για να γαμήσω στεγνά. Δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι με το να προσπαθεί κάποιος να καυλώσει και την ιερόδουλο, χάνει ώρα από τη δική του ευχαρίστηση άσκοπα. Περνάνε τόσοι άντρες σε τόσο λίγο χρόνο που και από βιολογικής άποψης δεν υφίσταται να είναι σε οργασμό καθ' όλη τη διάρκεια της βάρδιας της. Ίσα ίσα μάλλον τις ταλαιπωρούμε. Γι αυτό άλλωστε γρασάρονται πριν έρθουν στο δωμάτιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom