You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απορία περί χυσίματος κι εγκυμοσύνης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Deltafox
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 93
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εγώ ρε τύποι έχω μια άλλη απορία. γαμάω ενα μουνί(ακάποτος), τελειώνω(όχι μέσα) και μετά πλένομαι.πίνω καφέ και μετά απο λίγο το ξαναγαμάω( πάλι ακάποτος). υπάρχει περίπτωση απο τα προηγούμενα χύσια να έχει μείνει περίσευμα στον πούτσο μου κ έτσι οπως την γαμάω σαν βασιλιάς, να την αφήσω εγγυο ο μαλάκας και να μην το ξέρω???
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
It’s possible for you to get pregnant without having sexual intercourse if, for example:
•sperm get into your vagina – for example, if you or your partner have semen or pre-ejaculate on your fingers and touch your vagina
•your partner ejaculates near your vagina
•your partner’s erect penis comes into contact with your body near your vagina
στην εποχη μου οταν τα κρεβατια ειχαν ουρανο ειχαν 2 κρικους που κρεμονταν και εβαζαν τα ποδια τους οι γυναικες μετα το σεξ για να κυλαει το σπερμα στην μητρα. τωρα ειναι της μοδας το κατακορυφο μετα το σεξ για τον ιδιο λογο
αχαχαχαχαχαχα... η υπερκατασκευη στο κρεβάτι γνωστή και ως ΚΑΡΙΌΛΑ !!!
για οσους δεν το ήξεραν...απο κει βγαίνει και ο χαρακτηρισμός!!!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ναι.εγώ ρε τύποι έχω μια άλλη απορία. γαμάω ενα μουνί(ακάποτος), τελειώνω(όχι μέσα) και μετά πλένομαι.πίνω καφέ και μετά απο λίγο το ξαναγαμάω( πάλι ακάποτος). υπάρχει περίπτωση απο τα προηγούμενα χύσια να έχει μείνει περίσευμα στον πούτσο μου κ έτσι οπως την γαμάω σαν βασιλιάς, να την αφήσω εγγυο ο μαλάκας και να μην το ξέρω???
ελπίζω η γκόμενα να είναι πιο έξυπνη απο εσένα.Ρε μάγκες, έχω ενα γκομενάκι με το οποίο περνάμε καλά, στο σεξ τα βρίσκουμε και όλα κομπλέ. Υπάρχει και μια καψούρα στον αέρα μπορώ να πω.
Εχω μια απορία.
Εδώ και καιρό, έχω αρχίσει και χύνω μέσα της.. Δε με χαλάει να την αφήσω εγκυο να σας πω την αλήθεια μου, αλλά εδώ είναι η ερώτησή μου.
Όταν σηκώνεται μετά απο λίγο, αφού τελειώσουμε δηλαδή, φεύγουν σπέρματα απο το μουνί της και πραγματικά απόρησα..
Έτσι γίνεται;; Πως μένει έγκυος μια γυναίκα αν φεύγουν απο μέσα;;
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Χύστηνα χύστηνα
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Σύντομα μπαμπάς...εγώ ρε τύποι έχω μια άλλη απορία. γαμάω ενα μουνί(ακάποτος), τελειώνω(όχι μέσα) και μετά πλένομαι.πίνω καφέ και μετά απο λίγο το ξαναγαμάω( πάλι ακάποτος). υπάρχει περίπτωση απο τα προηγούμενα χύσια να έχει μείνει περίσευμα στον πούτσο μου κ έτσι οπως την γαμάω σαν βασιλιάς, να την αφήσω εγγυο ο μαλάκας και να μην το ξέρω???
albertontino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 489
- Πόντοι
- 306
Υπάρχουν αντίστοιχοι συντροφοιΑπορω με τις αποριες που εχουν μερικοι πως γαμανε κιολλας.
georgeandr4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2019
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Αν και το έχω ξαναγράψει.
Γαμαει ένας φίλος μια τρανς πρωκτικα και χωρίς προφυλάξη!
Επειδή τελειώνει μέσα της, υπάρχει η πιθανότητα να μείνει έγκυος και να του κάνει ένα κωλοπαιδο??
Λες να του κάνει τρανσάκια?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K