Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
τι λες ρε τυπε και συ?Οταν κατουρας βρεχεις και το καπακι της τουαλετας καμια φορα.Φυσιολογικο.
σηκωσε το το ρημαδι το καπακι
τι λες ρε τυπε και συ?Οταν κατουρας βρεχεις και το καπακι της τουαλετας καμια φορα.Φυσιολογικο.
Μπορεί να θέλει να κατουράει με ταμπλό.!τι λες ρε τυπε και συ?
τι ακουμε ρε τυπε εδω μεσα?Μπορεί να θέλει να κατουράει με ταμπλό.!
:S
Ρε μάγκες, έχω ενα γκομενάκι με το οποίο περνάμε καλά, στο σεξ τα βρίσκουμε και όλα κομπλέ. Υπάρχει και μια καψούρα στον αέρα μπορώ να πω.
Εχω μια απορία.
Εδώ και καιρό, έχω αρχίσει και χύνω μέσα της.. Δε με χαλάει να την αφήσω εγκυο να σας πω την αλήθεια μου, αλλά εδώ είναι η ερώτησή μου.
Όταν σηκώνεται μετά απο λίγο, αφού τελειώσουμε δηλαδή, φεύγουν σπέρματα απο το μουνί της και πραγματικά απόρησα..
Έτσι γίνεται;; Πως μένει έγκυος μια γυναίκα αν φεύγουν απο μέσα;;
Χιουμορ κανουμε ρε φιλε.Πολυ βαρια το πηρες.τι λες ρε τυπε και συ?
Αυτά γράφουν τα βιβλία μετά απο έρευνες και μελέτες. Τώρα τι πιστεύεις εσύ είναι ενα άλλο σενάριοΟι γόνιμες μέρες διαφέρουν απο γυναίκα σε γυναίκα και την ηλικία.
Όσο πιο πολλά κρατιούνται μέσα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες αν και αυτό είναι σχετικό.
Όταν σηκώνεται μετά απο λίγο, αφού τελειώσουμε δηλαδή, φεύγουν σπέρματα απο το μουνί της και πραγματικά απόρησα..
Δεν εχεις ακουσει το χαρακτηρισμο <<μισοριξια>> ?ο αλλος αγχωθηκε που δε μενουν ολα τα ζουμια μεσα στο μουνι...
λες και το παιδι που θα βγει θα ειναι μικροτερο η θα του λειπει κανενα ποδι
Φοβερή γυναικεία ανακάληψη.. και μετά το ταμπόν επειδή δουλεια του είναι απορροφά, απορροφά και μέρος του κρεμπιέ, αφου παραμένει κάτω και οχι επάνω λόγω βαρύτηταςσυνηθως οταν θελουν να μεινουν εγκυες οι κορασιδες, μετα τον κρεμπιε βαζουν ταμπον για να φραξουν την εξοδο και κυκλοφορουν με ταχυσια
στο μουνι ολη μερα μεχρι να γονιμοιποιηθει το ωραριο
Φοβερή γυναικεία ανακάληψη.. και μετά το ταμπόν επειδή δουλεια του είναι απορροφά, απορροφά και μέρος του κρεμπιέ, αφου παραμένει κάτω λόγω βαρύτητας
Δηλαδή τύπε εκτός απο ταμπόν, λειτουργεί σαν "έξυπνο ταμπόν". Ωραία τότε να το έχουν υπόψη τους οι διαφημιστές, για να κάνουν μια αντίστοιχη τέτοια διαφήμιση..οχι τυπε, το ταμπον ειναι φτιαγμενο να απορροφα αιμα ειναι η συσταση του τετοια και το ταμπον που το εχουν φτιαξει για αυτο το λογο το
τραβα σα μαγνητης,με το σπερμα δεν αντιδρα σχεδον καθολου και δεν το απορροφα, μενει ολος ο κρεμπιες φρεσκος μεσα στο μουνι.
Δηλαδή εγω που έχω αιμορροΐδες με ένα ταμπον καθάρισα??οχι τυπε, το ταμπον ειναι φτιαγμενο να απορροφα αιμα ειναι η συσταση του τετοια και το ταμπον που το εχουν φτιαξει για αυτο το λογο το
τραβα σα μαγνητης
Δηλαδή εγω που έχω αιμορροΐδες με ένα ταμπον καθάρισα??
Δηλαδή τύπε εκτός απο ταμπόν, λειτουργεί σαν "έξυπνο ταμπόν". Ωραία τότε να το έχουν υπόψη τους οι διαφημιστές, για να κάνουν μια αντίστοιχη τέτοια διαφήμιση..
Η εμβριμαθεια σου, η ευφραδεια του λογου σου, το ευρος των εγκυκλοπαιδικων σου γνωσεων, με εχουν εντυπωσιασει τα μαλα!αμερικανικη τεχνολογια τυπε, πρωτοποροι ακομα και στα ταμπον
Η εμβριμαθεια σου, η ευφραδεια του λογου σου, το ευρος των εγκυκλοπαιδικων σου γνωσεων, με εχουν εντυπωσιασει τα μαλα!
ρε φιλε, μπας και εισαι ο Παντελης απο το μαστερσεφ γιατι μονο Υτος πεταει κατι τετοιαΡε μάγκες, έχω ενα γκομενάκι με το οποίο περνάμε καλά, στο σεξ τα βρίσκουμε και όλα κομπλέ. Υπάρχει και μια καψούρα στον αέρα μπορώ να πω.
Εχω μια απορία.
Εδώ και καιρό, έχω αρχίσει και χύνω μέσα της.. Δε με χαλάει να την αφήσω εγκυο να σας πω την αλήθεια μου, αλλά εδώ είναι η ερώτησή μου.
Έτσι γίνεται;; Πως μένει έγκυος μια γυναίκα αν φεύγουν απο μέσα;;