Νέα

Απόψε βγαίνουμε απ' το ευρώ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzimanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
Κοίτα έχω μάθει να κοιτάω μπροστά..Το να είσαι βοηθός λογιστή ή Λογιστής σε λογιστικό γραφείο ποτέδεν θα εξελιχθείς.Τι δηλαδή να κάνεις επαναλαμβονόμενες μικροδουλειες ρουτίνας στην Εφορία και να ζητάς ενημερότητες και να πληρώνεις τους φόρους άλλων;Ή μήπως να γράφεις έσοδα έξοδα και αν κάνεις δηλώσεις..

Εγώ δουλεύω σε διεθνή λογιστική και μάλιστα στα Αγγλικά.Καμία σχέση με ΕΓΛΣ..Δουλεύω διεθνή μηχανογράφηση και συναλλαγές στο Sage καμία σχέση με τα πεθαμένα Eurofasma και Kefalaio.Κάνω κυρίως Management Accounting και ασχολούμαι με την κοστολόγηση..Όσο για τους μισθούς άτομα που ναι 5 χρόναι βγάζουν καθαρά από 1500 ευρώ..

Οι πολυεθνικές γενικά προσφέρουν την καλύτερη απασχόληση.Ωστόσο η διαδικασία πρόσληψης είναι πολύ διαφορετική.2 στους 3 αν τους αρέσει το βιογραφικό σου ζητάνε να πας εκεί αν γράψεις τεστ στα μαθηματικά με πίνακες δεδομένων,πίτες,πιθανότητες..To άλλο σκέλος είναι τεστ στα Αγγλικά και συγκεκριμένα μοιάζει με το Reading του Proficiency όμως είναι πιο περίπλοκο..

Αν το περάσεις αυτό και τους αρέσει η επίδοσή σου σε καλούν πάλι σε συνένευξη μετά από μήνα με τον διευθυντή προσωπικού και συναντάς και το Διευθυντή.Αν απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτούν με τις πιο πειστικές και πλήρεις απαντήσεις τότε σε παίρνουν...

κ εγω λογιστής είμαι απο του χρόνου θα ακολουθήσω ΙΕΣΟΕΛ μάλλον. Καλα ειναι οι πολυεθνικές αλλα σου ρουφανε το αιμα. Αν θες να φτασεις τοσο ψηλά οκ δικαίωμα σου αλλα τα λεφτα δεν ειναι το παν... Αν δν μπορεις να ζησεις δν εχει ουσια. Προσωπικα κανω κ εγω περισσοτερο financial control με κοστολογησεις, εξοδολογια και λιγα απο τα λογιστικα ρουτινας.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τι πανεπιστημιο εχεις τελειωσει να σ πω αν εισαι για εξω... αν εχεις βγαλει ελληνικο ξεχνα το...  η αγγλια βγαζει πολλους αποφοιτους για να παιρνουν κ απο εξω. 100% οτι σ λεω. Πηγε φιλος μου Αγγλια με μεταπτυχιακο κ μ ειπε οτι αν δν εχεις κανει καποιο προγραμμα σε αγγλικα δν σε δεχονται ουτε για πλακα. ενα μεταπτυχιακο αν εχεις κανει εξωτερικο εισαι ανετος. αλλιως κατσε εδω και ανοιξε μπουρδελακι... ευτυχως οπως βλεπεις θα εχεις πελατεία !!!

Αν πας για graduate job ναι δεν σε παίρνουν..Από φίλους που ξέρω επίσης εκεί αν δεν πιάσεις πολυ΄καλό βαθμό δεν έχεις ελπίδες για καλό ξεκίνημα.Μπορεί να τελειώσεις το LSE ή το Imperial και να βγάλεις 2.2 αντίστοιχο με κάνα 6.5 και δεν μετράνε όπως στην Ελλάδα το καλό πτυχίο αλλά το βαθμό...

ΤΕΙ Πειραιά έχω τελειώσει.Θα πεις δε γίνεται.Δεν θα κάνω αίτηση για πρώτη δουλειά για εκπαίδευση αλλά ως έμπειρος..Εκεί το τι ξε΄ρεις μετράει και φυσικά στο επάγγελμά μου ένας τίτλος όπως ACCA ή ACA είναι ανώτερος από πτυχία..

Στην Αγγλία για να πας για δουλειά θα πρέπει να σαι έμπειρος και να ξέρεις τη δουλειά..Το να πας φρέσκος με ελάχιστη προυπηρεσία και με MBA Να σαι είναι πολύ δύσκολα..

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
κ εγω λογιστής είμαι απο του χρόνου θα ακολουθήσω ΙΕΣΟΕΛ μάλλον. Καλα ειναι οι πολυεθνικές αλλα σου ρουφανε το αιμα. Αν θες να φτασεις τοσο ψηλά οκ δικαίωμα σου αλλα τα λεφτα δεν ειναι το παν... Αν δν μπορεις να ζησεις δν εχει ουσια. Προσωπικα κανω κ εγω περισσοτερο financial control με κοστολογησεις, εξοδολογια και λιγα απο τα λογιστικα ρουτινας.

Κάνε ρε συ ACCA.Πολύ ανώτερο από το σώμα Ορκωτών Λογιστών στην Ελλάδα και θα σου ανοίξει πανιά για διεθνή καριέρα.Δεν ξέρω τι έχεις τελειώσει παντως και από ΤΕΙ και ΑΕΙ εξαιρείσαι από 4 εξετάσεις.Καλό ε;Με στέλνει η εταιρία στην PWC και κάνου πολύ καλό φροντηστήριο και δίνουν φοβερές σημειώσεις και καλά βιβλία.

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε ενα μηνα την κανω για Αγγλια με γκομενα εχουμε ηδη νοικιασει σπιτι και εχουμε βγαλει εισητηρια.Θα ψαχτουμε για δουλειες και οι δυο αποφοιτοι πανεπιστημιων.
Χιλιες φορες να παω να ζησω σε ενα μερος που μπορεις να δουλεψεις και υπαρχει ελπιδα παρα σε ενα μπουρδελο που παει για φουντο.
Καλη υπομονη σε οσους μεινουν πισω

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Σε ενα μηνα την κανω για Αγγλια με γκομενα εχουμε ηδη νοικιασει σπιτι και εχουμε βγαλει εισητηρια.Θα ψαχτουμε για δουλειες και οι δυο αποφοιτοι πανεπιστημιων.
Χιλιες φορες να παω να ζησω σε ενα μερος που μπορεις να δουλεψεις και υπαρχει ελπιδα παρα σε ενα μπουρδελο που παει για φουντο.
Καλη τυχη τυπε,καλα κανετε,μακαρι να σας πανε τα πραγματα οπως τα θελετε :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Δεν θα επρεπε πρωτα να βρεις δουλεια και μετα να μετακομισεις σε μια ξενη χωρα?
Πώς θα "ψαχτεις" δηλαδη, αγνωστος μεταξυ αγνωστων?
Λιγο υπεραπλουστευτικα μας τα λες.
"Η Ελλαδα ειναι μπουρδελο, παιρνω την κοπελια μου και παω Αγγλια, βρηκα ηδη και νοικιασα σπιτι εκει, θα βρουμε και δουλεια γιατι εχουμε πτυχια και οι δυο".

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Κάνε ρε συ ACCA.Πολύ ανώτερο από το σώμα Ορκωτών Λογιστών στην Ελλάδα και θα σου ανοίξει πανιά για διεθνή καριέρα.Δεν ξέρω τι έχεις τελειώσει παντως και από ΤΕΙ και ΑΕΙ εξαιρείσαι από 4 εξετάσεις.Καλό ε;Με στέλνει η εταιρία στην PWC και κάνου πολύ καλό φροντηστήριο και δίνουν φοβερές σημειώσεις και καλά βιβλία.
acca PwC academy ??? εγκλημα....

Global χιλιες φορες καλυτερα .....

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
acca PwC academy ??? εγκλημα....

Global χιλιες φορες καλυτερα .....

Γιατί είναι έγκλημα.Έχει πολύ καλούς δασκάλους και στα Papers F5 και F6 που έδωσα έσκισα..Μήπως λες από πλευρά χρημάτων;;Ναι είναι σφαγείο είδα ότι πάνε κάπου 800 ευρώ ανα paper αλλά δεν ξέρω για Global που λες.Μου δίνεις το site please?

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θα επρεπε πρωτα να βρεις δουλεια και μετα να μετακομισεις σε μια ξενη χωρα?
Πώς θα "ψαχτεις" δηλαδη, αγνωστος μεταξυ αγνωστων?
Λιγο υπεραπλουστευτικα μας τα λες.
"Η Ελλαδα ειναι μπουρδελο, παιρνω την κοπελια μου και παω Αγγλια, βρηκα ηδη και νοικιασα σπιτι εκει, θα βρουμε και δουλεια γιατι εχουμε πτυχια και οι δυο".

Δεν γινεται να βρεις δουλεια απο εδω,πρεπει να εισαι εκει οταν σε καλεσουνε για συνεντευξη η αν πας  σε ενα γραφειο ευρεσεως εργασιας θελουν να σε δουν
Καθε αρχη και δυσκολη φιλε good luck to everyone

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Δεν γινεται να βρεις δουλεια απο εδω,πρεπει να εισαι εκει οταν σε καλεσουνε για συνεντευξη η αν πας  σε ενα γραφειο ευρεσεως εργασιας θελουν να σε δουν
Εγω γιατι ξερω οτι για να παρεις αδεια παραμονης σε καποιες χωρες (μαλιστα και για να νοικιασεις σπιτι ειναι απαραιτητο να προσκομισεις την αδεια) πρεπει να εχεις ΗΔΗ βρει δουλεια?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ενώ η Αγγλία έχει λαμπρό μέλλον

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί είναι έγκλημα.Έχει πολύ καλούς δασκάλους και στα Papers F5 και F6 που έδωσα έσκισα..Μήπως λες από πλευρά χρημάτων;;Ναι είναι σφαγείο είδα ότι πάνε κάπου 800 ευρώ ανα paper αλλά δεν ξέρω για Global που λες.Μου δίνεις το site please?

F5 ειναι μετριος....απο μονος σου περασες, οπως ειχα περασει κι εγω απο μονος μου...

και οταν κανεις F7 θα καταλαβεις γιατι επρεπες να πας Global...

ειναι σφαγειο τελειως. αλλα δε βγαινουν απο την τσεπη μου. ειμαι του κλαδου και τα πληρωνει η εταιρεια...

ειναι πολυ καλυτερα στην global. ειδικα τα P.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Βιάζεσαι φίλε..Είναι πολύ περίπλοκη η αγορά εργασίας εκεί.Τι έχετε σπουδάσει;Και βαθμούς αν επιτρεπεται..Για συνέντευξη από ότι μου πε ο personagratta οι μεγάλες εταιρίες σου κάνουν τα αεροπορικά να πας.Όμως από κάποιον ξέρω ότι κάνα συνέντευξη μέσω web camera.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Βιάζεσαι φίλε..Είναι πολύ περίπλοκη η αγορά εργασίας εκεί.Τι έχετε σπουδάσει;Και βαθμούς αν επιτρεπεται..Για συνέντευξη από ότι μου πε ο personagratta οι μεγάλες εταιρίες σου κάνουν τα αεροπορικά να πας.Όμως από κάποιον ξέρω ότι κάνα συνέντευξη μέσω web camera.
Α μπραβο ρε φιλε, πες τα.
Γιατι βγηκαν αμεσως μερικοι και αρχισαν τα "μπραβο, πηγαινε, καλη τυχη, εδω δεν εχει μελλον".

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγω γιατι ξερω οτι για να παρεις αδεια παραμονης σε καποιες χωρες (μαλιστα και για να νοικιασεις σπιτι ειναι απαραιτητο να προσκομισεις την αδεια) πρεπει να εχεις ΗΔΗ βρει δουλεια?

Ποια αδεια παραμονης ρε φιλε συνελθε,Ευρωπαικη Ενωση ειναι, μπορεις να πας και να κατσεις 100 χρονια και να δουλεψεις χωρις να χρειαζεσαι τιποτα

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Ποια αδεια παραμονης ρε φιλε συνελθε,Ευρωπαικη Ενωση ειναι, μπορεις να πας και να κατσεις 100 χρονια και να δουλεψεις χωρις να χρειαζεσαι τιποτα
Ερωτημα.
Εισαι ποδοσφαιριστης και θελεις να βγαλεις αδεια εργασιας στην Αγγλια.
Δεν εισαι διεθνης με την εθνικη σου ομαδα, αλλά εισαι πολιτης της Ευρωπαικης Ενωσης.
Θα παρεις αδεια εργασιας, ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Α μπραβο ρε φιλε, πες τα.
Γιατι βγηκαν αμεσως μερικοι και αρχισαν τα "μπραβο, πηγαινε, καλη τυχη, εδω δεν εχει μελλον".
Και τη να κανει εδω,να περιμενει να πεινασει :huh: Εξαλλου αν καποιος ειναι νεος,το βλεπει σαν περιπετεια,σαν μια αλλαγη στη ζωη που μπορει να του δωσει κινητρο.Βεβαια οπως ειπες δεν ειναι σιγουρο οτι θα κανει αυτο που θελει εκει,αλλα χωρις ρισκο γινεται?..

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ερωτημα.
Εισαι ποδοσφαιριστης και θελεις να βγαλεις αδεια εργασιας στην Αγγλια.
Δεν εισαι διεθνης με την εθνικη σου ομαδα, αλλά εισαι πολιτης της Ευρωπαικης Ενωσης.
Θα παρεις αδεια εργασιας, ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
εε... ναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom